Söndag


Redan Söndag, tycker att veckan har gått väldigt fort! Hela Januari har egentligen gått fort..

I morse vakna Elton strax efter 08, men vi låg kvar till 08:30. Bytte blöja, myste i soffan, fika, fixa undan frukosten, tvätta lite, vek tvätt, borsta tänderna, lite kläder på kropparna och bus, är ungefär hela vår förmiddag :)
Nu sover prinsen, somna nyss. Roger kika på nått otroligt ointressant på tv:n och jag ska snart hoppa in i duschen. Så fort jag får orken till de! ;) Först ska jag hänga tvätten..

När Elton vaknar och vi fått i oss lite lunch, ska vi gå ut. Ut och åka lite pulka! :) Är bara -3 grader i dag, så vi måste passa på! Innan de blir kallt igen..

I dag far Martin till Göteborg, i morron rycker han in i lumpen. Hua, konstiga tanke! På 2 hela månader, kommer vi inte alls att ses.. Min lillebror! Men, jag vet att han kommer ha jätteroligt! :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Okej :) Man vill ju inte gå till AF så jäkla fort heller. Jäkla ställe det där! Usch, jag hatar det :P Funderar också på att plugga faktiskt :)



Fattar inte heller, någon som säkerligen är svartsjuk för att ni har en så gullig son!

2010-01-17 @ 13:07:53
URL: http://wildbee.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas ni får det mysigt ute när ni åker pulka! :-) Här har det tyvärr inte blivit någon åktur alls den här vintern... men jag får hoppas det ligger lite snö kvar sen när vi kommer hem från sjukhuset (och att det inte är tio, femton minus ute) så att William också får testa lite.



Så söt han är Elton! Tycker fortfarande att han och William är lite smått lika på vissa bilder. Det var de ju när de var nyfödda också minns jag.



Ha en bra dag! kram Linda

2010-01-17 @ 14:37:40
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0