Kanon


Jag/vi har verkligen haft en kanon dag!

Klockan 14 gick vi och handla med Frida och Arvid. Roger stanna hemma med gammelmormor, som precis kom på besök!
Jag säger då de, aldrig att jag tar Elton i pulkan och handlar så mycket på Ica, haha! Elton var tokig på Ica i dag, han var överallt, skulle dit där Arvid var och lyssna inte för fem över. Toksnöre! :)
Väl hemma igen, blev de bus och fika med Frida och Arvid. Lika trevligt som vanligt! Dock var Elton supertrött (han sov ju bara en timme i dag..), så han visa inte alls sin bästa sida.

När Frida och Arvid gick hem, försökte vi få i Elton mat, men de gick som förväntat. Inte alls! Försökte få han att sova, men de gick ännu sämre.. Inget funkade, så de sluta med att han fick kliva upp.
Strax efter 17 fick vi oväntat besök av Ulla, Micke, Felicia och Julia. Blev lite kaffe och bullar. Precis när dom for, kom favorit Tant Malin! :) Sötnosen hade med sej blommor, så gulligt!
Tacosmys, tända ljus, massa skitsnack, gamla bilder, godis och en massa Coca Cola har kvällen fyllts med! :) Underbart!

Elton har varit jättesnäll hela kvällen (spciellt med tanke på hur trött han egentligen var!), men när de var dags för nattning, blev de massa tårar :/ Han bara grina! Antar att de var övertröttheten som talade.. Klockan var nästan närmare 22 innan han somna, i Rogers famn. Helt slut!
Malin för hem för ett tag sedan, hon skulle upp och jobba tidigt i morron. Men vi har verkligen haft en toppen kväll tillsammans! Trivs så bra med Malin, dok ses vi på tok för hällan..

Nu ska jag bara fixa lite bilder, sedan väntar sängen! Hoppas att natten blir bättre än dom som varit..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en underbar kväll!:)

2010-01-31 @ 13:00:33
URL: http://hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0