Underbar


Vi har haft en underbar dag, bästa på länge!

I morse vakna Elton vid 07, men han och Roger klev upp, så jag fick ligga kvar och dra mej ett tag. Tack, mina älskade pojkar!
När alla var vakna, fixa vi frukost, tvätta, myste och busa. Efter att jag och Elton sovit lunch, en timme ungefär. Kom Martin och Gina. Självklart blev de fika, Martins favorit: hemmagjorda bullar! Tror han blev glad :) Efter ett tag kom även gammelmormor.
Vid 14 klädde vi på oss allihopa och for till gammelmormor. Men innan vi for dit, var vi in på Birsta och köpte en snowracer åt Elton.
När vi kom fram skotta vi, åkte snowracer ute i solen. Så skönt när solen visar sej, man blir så glad!
Vid 16 for Roger och Elton hem. Resten for och handla. Gammelmormor tyckte att Elton skulle ha en spade, så han verkligen kunde skotta snö. Och så fick de bli! Kom även ut med en "dyna" till Eltons snowracer. Tack så himla mycket gammelmormor!
Roger skicka mej på Willys för att köpa snus och gotta till i kväll ;) Hitta även ett par skor till Elton. Ett måste, då han inte får plats med tjocksockar i dom han har nu. Men, de är inte de lättaste att hitta skor till en tjockfot ;) Han är ju väldigt knubbig om fötterna, så de är svårt att hitta nått som passar. Men dom vi hitta verka okej, dock verka dom lite förstora. Elton ville inte direkt testa.. Så vi gör ett nytt försök i morron, passar dom inte får vi byta!

I kväll natta vi alla tre och jag somna som en stock, direkt! Efter ett bra tag, orka jag mej upp.. Segt var de!
Roger sitter och kollar på film, en som jag inte vill se.. Så jag passar på att blogga och läsa bloggar. Ska snart övertala han att se nått annat eller iaf försöka ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0