Mycket


I dag har vi fått mycket gjort, en massa! Efter lunchen gick jag och Elton på Stor&Liten. Solen lyste, men de blåste som bara den. Så vi bestämde oss för lite fika och bus, på öppnaförskolan. Mycket barn, många mammor (och en pappa) och gott fika. Elton lekte hur bra som helst, han körde med bilarna och verkligen lekte! Så kul att se!

När vi kom hem var Elton jättetrött, nästan så att han somna när vi kom hem. Men han hann inte, innan Roger kom hem. Då kila vi alla tre till tvättstugan! I dag skulle alla täcken, kuddar, dynor, filtar, mattor och överkast, tvättas. Vårfräscht!
När tvätten var i gång, tog vi en sväng på Ica. Solen lyste fortfarande, så vi blev så sugna på grilladkyckling och potatissallad, på balkongen. Dock blev de inge middag på balkongen, då solen försvann när vi kom hem.. 

Efter middagen fixa vi resten av tvätten och Elton fick bada. Bädda rent i sängarna, sedan natta vi och nu halvsover både jag och Roger i soffan!

I morron har jag planer på att putsa fönstrena, om vädret tillåter och Elton! Skulle vara skönt att få de gjort, så man slipper skämmas när solen på dom.. Men vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0