Dåligt



Har varit dåligt med bloggande nu.. Har haft mycket och göra +att Roger har varit ledig två kvällar/nätter på rad, vilket har varit mycket skönt! Lite snabb sammanfattning om dagarna som gått kanske..

I Måndags for vi till Martin och Gina, där blev de grillat och mys. Senare på kvällen, fick Elton gröt och jamas, sedan på kvällen gick vi och hyrde film och köpte godis. Filmen var skit! Elton somna i vagnen, sov där tills filmen vakna ;) Sedan somna han mellan mej och Gina, sedan sov han som en prins. Han som rätt okej hela natten, skönt då man sover borta. Och speciellt då deras lägenhet är så stor ;)

Martin och Elton







Dricka ur sugrör, de är bäst!




I Tisdags klev vi upp tidigt, som vanligt.. Elton var med morbror Martin hela dagen, medans jag hjälpte han och städa. Sedan lämna vi tillbaka filmen och efter de kom Roger och drack kaffe. Roger for på jobbet och fick instruktioner om de han skulle göra, en ny körning.
Jag la Elton, som inte alls ville sova. Precis då kom Marith med magen, så han slapp sova ;) Trevligt!
Senare kom även Martin och Gina, vi fixa middag och käka de. Roger och Martin åkte och hämta Rogers motorcykel, medans bada jag och Gina, Elton. I diskhon, Elton lyser som en sol då han får bada där! :)

























I går stog de handling på schemat, mat och sånt till midsommar. Så vid 11 kom Martin hit och hämta oss. Var menat att vi skulle åka själv och att Elton och pappa Roger skulle vara hemma och mysa. Men dom ville följa med och gå på Birsta medans vi handla, sagt och gjort. Packa in oss i bilen och for mot Birsta, som så många andra.. Men de gick fort för oss ändå, även fast vi gick in på IKEA. Otroligt!
Efter de for vi och hämta Gina, sedan for vi vidare och åt. Efter de lämna vi av Roger och Elton hemma, dom var trötta och skulle sova. Vi for för att handla dricka, men hade glömt Ica kortet, så de får vi fixa i dag. Lika så bolaget.
Elton och Roger sov mellan 16-19 i går, heltokigt! Men båda var sjukttrötta. Ändå somna Elton vid 21 och sov till 06 i morse, dock har han ju vaknat en massa i natt. Men de gör han ju alltid..

Pappa Rogers och Eltons fynd!








Nu sitter Elton i gåstolen och är sådär halvt missnöjd. Så snart ska han sova, jag ska duscha och efter de tömma diskmaskinen. Städa gjorde jag i går, så de är klart! Så nu är de bara packningen kvar här hemma..
Vid 10 kommer Martin och hämta oss, då ska vi fixa den sista handlingen. Så vi kan hämta Gina vid 12, då hon slutar jobba. Sedan ska vi bara vänta på att Roger slutar, då far vi direkt hemöver till Ljunga. Där blir vi i natt, i morron far hela högen till stugan. Där ska vi fira midsommar. Med en midsommarstång, god mat och lite bad kan vi ju hoppas på! :)
På Lördag ska jag på Viskansparken, som de ser ut nu iaf. Har dock ingen att gå med.. Prata med Annelie tidigare i veckan, så jag ska ringa hon igen ;) Om inte annat så tvingar jag med Martin!


Känns bättre, men inte bra..


Kommentarer
Postat av: Kvack

Glad midsommar.

2009-06-18 @ 08:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0