Speciellt



I morse ringde mamma/mormor och ville ha besök, speciellt av Elton! Så vi packa in oss i bilen, jag, Martin och Elton, direkt då mamma/mormor inte visste om hon skulle opereras. Innan vi for på sjukhuset så var vi och handla några tidningar, känns som ett måste när man ska ligga på sjukhus, att ha nått att läsa!
På sjukhuset hitta vi ganska lätt mamma/mormor, som kom staplades i korridoren. Innan vi hann fram, hade hon börjat grina. Så även jag och Elton fällde några tårar..
Mamma/mormor mådde sådär, hade otroligt ont. Vad de var, de vet dom fortfarande inte.. Kan vara en infektion i tarmen, bildtarmen eller nått med njurarna (prata med hon nyss och de hade dom sagt nu..). Så nu får hon antibiotika, i hopp om att de är en infektion som ska ge med sej. Operationen, vilket blir andra utvägen, ska tydligen vara komplicerad. Så vi hoppas på de bästa!
Efter att vi varit på sjukhuset for vi hem, så Elton skulle få sova. Han hade ju missat morronluren, så han var lagomt trött. Somna direkt med pappa Roger i sängen, tror dom sov i 2 timmar. Jag och Martin slappa i soffan och gjorde mest ingenting. Tänkte att vi skulle bada när dom vakna, med vädret sa annat.. I stället gjorde vi sen lunch, baconsås och mackisar. Sedan tog vi oss i kragen och gjorde Eltons hand och fotavtryck! Har tänkt gjort de länge, men har inte kommit oss för.. Så i dag fick vi ena gjord iaf! Elton blev trött lagomt till den andra, så vi skippa de. Men den vi gjorde i dag, de ska vi ta med till mamma/mormor i morron! :)


Dålig bild, men den får duga..

Nu på eftermiddagen/kvällen börja de tok regna, åska och blixtra. Så jag och Elton myste här hemma med Martin och Gina, medans Roger for och fiska (där hade tydligen solen lyst hela tiden?).
Nu sover äntligen Elton, efter en hel timmes gallskrik, somna han helt svettig och slut. Lill prinsen! Undra vad som kan vara fel? Han är verkligen inte sej själv..

Men nu ska jag kika lite på tv, har laddat med en iskall Coca Cola! Får se om de är nått bara att se på bara..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0