Sovmorron


I morse fick jag en mycket välbehövlig sovmorron! Sov ända till 10, dock kändes de i ryggen då.. Man är aldrig nöjd ;) haha!
När Elton vaknat efter morronluren, fika vi lite och sedan drog vi till mamma/mormor på sjukhuset. Där lämna vi massa tidningar och Martins dator, så mamma/mormor skulle kunna se film! :) Var så där med mamma/mormor i dag, hon hade fått en spruta och hade inte lika ont. När vi var där lät de som att hon skulle få komma hem i morron. Men nu när jag prata med mormor/gammelmormor i kväll, skulle hon inte få åka hem. Nu hade hon hög sänka, låg på 60 tro jag. Även fast hon fått antibiotika.. Så nu blir hon nog kvar ändå, men vi får se!
Innan vi for hem var vi på Ica Maxi, handla grillkol och grillolja. Var ju menat att vi skulle grilla i dag, men först börja de spöregna och åska. Sedan trodde vi att Roger åkt på magsjuka. Men de var falskt alarm!
Han åkte ju på magkattar för ett tag sedan och sedan dess tål hans mage inte allt för mycket kaffe.. Och mycke kaffe i många dagar, kan bli ett dåligt resultat. Men, hällre de än magsjuka!

När de slutat regna och vi fått i oss middag, gick vi en snabbis på lill Ica. Handla lite och givk hem igen, skönt att komma ut lite innan kvällsgröten och nattningen.
Blev lite sent med nattningen i kväll, men han somna super fort, så de gjorde inte så mycket.
Nu ligger fisen och sover, Roger är ute och går (ja, han håller fortfarande på. Sjukt impad!). När han kommer hem ska vi slå på en film!











Kommentarer
Postat av: Fruktbus - Ung Mamma Bland Blöjbyten, Graviditetskilon & Vuxenhångel!

Stoffe skriver: Kontrollen till en sjukhus säng måste vara coolaste leksaken! :D

2009-07-16 @ 20:46:44
URL: http://fruktbus.blogg.se/
Postat av: Elin och Lily :)

Nästan så att det är skönt att höra att det är fler som har bebisar som är i samma fas som ens egen. Hoppas verkligen att det går över snart, är jobbigt när hon bara är ledsen när man vet hur go och glad hon brukar vara egentligen.



Nej, hon går inte än. Hon är liksom väldigt försiktig av sig, hon har balansen men vågar inte riktigt släppa taget om det hon håller i. Hon är jätteduktig att stå bara hon vågar, men det är sällan, haha. Men bara hon får hålla i sig i något så nästan springer hon omkring och det har hon faktiskt gjort ganska länge så det lär väl inte dröja alltför länge innan hon stapplar iväg  Elton då?



Det är väl snart dags för honom att fylla ett också, är det inte? Kom ju ihåg att du fick ett par veckor innan mig och hur avundsjuk jag var då, haha.

2009-07-16 @ 22:56:15
URL: http://www.ehline.bloggagratis.se
Postat av: Nina

Usch hoppas hon blir bättre snart.

Sovmorgon till kl 10 låter underbart, blir riktigt avundsjuk. Liam vaknar runt 6-7 tiden varje morgon. Inte det ultimata för min stackars trötta gravidkropp.

2009-07-17 @ 21:32:42
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0