SlängtI dag har vi haft en riktig rensardag! Roger har slängt över en säck ner från källaren och jag har slängt en massa från alla garderober. Ändå är de massa kvar som ska göras! Men allt som skulle kastas är nu borta iaf, så nu är de bara att få ordning i garderoberna. Ska bli så skönt!
Eltons kläder har vi inte änns hunnit till.. Men vi vet inte riktigt hur vi ska göra. Sälja på Blocket eller Tradera? Eller sälja när de är sådär bytardag? Hmm.. Tål att funderas på. Men vill bli av med de, för just nu ligger de bara och tar plats. Och dessutom är de bättre om nån annan anväder de, för de mesta är knappt använt! Vissa kläder är inte änns använda..

Annars i dag har Martin och Gina varit här, ovanligt ;) Vi kallar nu med Martin, för våran inneboende! Men de är så skoj att ha han här. Och gladast av oss alla, är Elton. Han älskar Martin! Han lyser som en sol :) Och för den delen, de gör även Martin då han ser Elton!

Elton somna supersnällt, i sin säng och allt! Och han har fortfarande inte gjort ett ljud i från sej. Otroligt, men sant! Så vi har tillomed hunnit sätt en film, en hel film! Kommer inte i håg sist vi gjorde de.
Filmen var helt okej, Wallander - Kuriren. Wallander är ju alltid Wallander.

För en timme sedan skulle jag så stor sova. Borstade tänderna, kissa och gjorde mej klar för sängen. Men vipps stog jag i köket och plocka ur diskmaskinen, sedan i. Plocka Eltons alla leksaker (som bara ökar dag för dag, känns de som iaf..), rensa ur skålen vi har på hallbyron (som allt hamnar i!) och vek massa kläder! Men nu är de iaf städat här hemma :) Så skönt att kliva upp i morron, när allt är gjort!
Men nu väntar sängen, är sjukt seg! Känns som att kvällen har varit jättelång, men de är nog för att Elton inte vaknat en ända gång. Hoppas verkligen att han sover bra i natt! Natten som var, sov han helt okej. Mycket skönt! Fick dessutom sovmorron till 10, älskar sovmornar!

Nej, sängen var de..

Kommentarer
Postat av: Nina

Hittade det nu.. tack för hjälpen :)Hoppas den här grinperioden är över för våra små pojkar snart!

2009-07-23 @ 23:24:20
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0