MångaNu är de många dagar sedan jag blogga vanligt och MMSblogga.. Men vi har haft besök och därmed fullt upp! :)

I Tisdags städa vi halva dagen, dammsuga, skura, dammtorka, skrubba hela badrummet och gjorde så fint! Vid 15 kom mamma/mormor och Melker, dom hade fått något infall och farit till stan. Och självklart måste dom komma och snusa på Elton då!
Klockan 16, som bestämt, kom Jenny, Erland och Elay. Varken jag eller Roger hade hunnit duchat eller nått, så vi fick lite bråttom! När vi var klar for jag och Jenny och handla middag, barnen stanna hemma med papporna. Vi tog god tid på oss och vipps var klockan super mycket! Så när vi väl kom hem var de tid för gröt och nattning. När de var klart, beställde vi pizza i stället ;) haha! Men de var gott. Resten av kvällen blev de film och soffmys!

I Onsdags startade dagen väldigt tidigt, vilket är ganska vanligt nu.. men vi fixa frukost, duscha och gjorde oss i ordning. För klockan 10 skulle Jenny och Erlans bil in på verkstad, efter de skulle vi på Drakborgen och Birsta. Sagt och gjort.
Vi började med Drakborgen, som många andra. Sjukt mycket folk, men inte så konstigt då de regna. Elton somna direkt när vi kom dit, men han hade skippat morronluren. Elay däremot, hade så roligt! Han var helt tokig och hade hur kul som hällst :) Även Roger och Erland hade skoj, dom var helt svettiga när vi skulle gå!
Martin var oxå med, men han stog mest med en sovande Elton i vagnen :) Sedan kom även Gina, då blev de mat. Kinamat, superduper gott! När vi ätit klart, blev de Birsta City. Lite shopping blev de, ett halsband, ett par örhängen, ett nagellack, 2 par trosor, en tröja och ett par byxor åt Elton. Allt de för under 200 kronor! :)
När vi kom hem för kvällen, blev de nattning och killarna somna hur snällt som hällst. Dom måste varit slut efter dagen :) Sedan kika vi på film, snacka skit och hade de jätte mysigt!

I går var vi hemma hela dagen, de var så tråkigt väder så vi stannade inne och myste. Dock var små pojkarna inte nöjd med de, men då vi inte hade nån bil, fick de bli så. På kvällen trottsa jag och Jenny regnet för att åka och hyra film. Filmen var sådär, kan bero på att vi prata om allt annat så vi knappt förstod filmen ;) Blev en tidig kväll då Elton hade en ganska dålig kväll/natt..
I går fick vi även ett mycket mycket mycket mycket härligt besked, nu kan vi verkligen andas ut!

I dag har vi inte häller gjort många knop, då vädret har varit värre i dag än i går. De har regnat exakt hela dagen! Och vid 12 for Jenny, Erland och Elay hem, så nu är de så tyst här hemma. Och jag kan lova att jag inte längtar tills Elton är 3 ;) Elay är inte tyst eller still en sekund, man blir slut av bara kolla på han, haha. Men vi har haft 4 otroligt roliga dagar tillsammans!
Annars har vi hunnit tvätta lite, diska, tömt och fyllt diskmaskinen, gjort och ätit middag och även hunnit med en massa bus!
Vid 18 for Roger och fiska med bror sin, Elton och jag fixade gröt och jamas. Sedan läste vi saga och efter de somna Elton i min famn i sängen. Han är bara för go!
Jag ska se på film nu, får se om jag hittar nån bra bara.

Bilder kommer i morron, orkar inte i dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0