LessÄven fast Elton har sovit rätt okej i natt, så är jag så otroligt less och irriterad, på allt! Och de blir inte bättre utav att Elton har grinat sedan han klev upp, sovit enbart 35 minuter (vilket är påtok för lite för han), vägrat äte, gjort en massa hyss (han kom på idag hur man stänger av tv:n, så de har vi bråkat om X antal gånger redan..).
Roger kom precis hem, efter ha jobbat sedan 18:30 i går. Elton sken upp som en sol, fällde några stora pappa-trösta-mej-mamma-är-dum-tårar och har inte släppt pappa sedan dess. Han höll på dö när pappa skulle gå på toa.. Så när Roger nu skulle duscha, grina Elton till sej en dusch han med. Han vet exakt vad han ska göra! Nu sitter dom i duschen på en pall och busar, mina prinsar.
Roger är dötrött, vilket han borde vara efter många timmars hårt arbete (först jobba han som vakt och sedan har han hjälpt till att ta ner scener på gatufesten), så han skulle ta mej sej Elton och lägga sej, efter duschen. De behöver vi nog alla tre!

Annars får vi se vad som händer.. Har inga direkta planer, Roger lär ju sova typ hela dagen. Så vi blir nog bara hemma, laga supergod mat och myser!

Kommentarer
Postat av: Grynet - mamma till hösten

Sv: Ja den är väldigt mysig :) Men den börjar dock bli lite tung och ivägen :) Men det är inte så långt kvar :)

2009-07-05 @ 17:05:23
URL: http://grynis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0