Klockan



Efter att jag duschat och gjort mej klar, var klockan 12. Då kom mormor/gammelmormor hit, vi fika lite och så. Sedan for vi mot Birsta, mormor/gammelmormor ringde för nån dag sedan och fråga om jag ville ha en klocka, och självklart! :)
Men innan vi kika på klockor så skulle vi fixa strumpor åt Elton, hitta superfina på KappAhl. Blev även några fler strumpor, en tröja och 2 hakklappar. Allt fick han av mormor/gammelmormor, tack tack!

   

Efter många om och men, hitta vi tillslut en klocka. Hade lite svårt att bestämma mej, som vanligt ;) Men blev nöjd iaf!



Innan vi for hem till Elton och Roger, tog vi en glass och njöt lite av solen :) Väl hemma höll Roger på med att säkra alla lådor och skåp. Behövligt då Elton hittade diskmedlet häromdagen, hua! Men nu är dom flesta gjord iaf, skönt!
Efter kvällsgröten fick Elton ett bad, i diskhon. Han verkligen älskar de! :)






Nu är Roger och fiskar, dom fick ju lite bättre väder i dag iaf. Elton sover, han somna supersnabbt i dag oxå. Så skönt att de iaf börja vända :) Ikväll testar vi även vår nya barnvakt. Köpte en ny för nån vecka sedan, men den var de fel på, bara brusa i den. Så nu har vi bytt den, får se hur den här funkar.

Jag ska mysa ner mej i soffan, njuta av tystnaden och lugnet, kolla om de är nått bra på tv eller så blir de en film. Lite chips och lite Coca Cola till kanske? Japp, så får de bli!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0