För ett år sedanVattnet? - 28 juli 2008 kl 06:42

Jag vet inte riktigt om mitt vatten börjat gått nu !? Haha :)Snart - 28 juli 2008 kl 07:10

                           

Vattnet har helt klart gått :) Woho!!!

Först trodde jag att jag kissat på mej, haha :) Men en halvtimme efter första täcknet, så kom de rejält med vatten i köket! De bara rann efter menen o blev en pöl på golvet :) Haha.. Jag har fortfarande inte fattat de!


Ringde precis förlossningen, dom ville att jag skulle komma in! Men hon sa att jag skulle käka frukost o ta den tid jag behöver :)

Så jag ska väl försöka få i mej nått, är ju helt exstas nu! Haha, skakar som bara den om händerna..

Roger sover fortffarande, helt ovetande om att han kanske ganska snart ska bli pappa :) O kanske inte kan fara o jobba ikväll!

Men jag tänkte ta ganska god tid på mej, så han får sova lite iaf! Fast jag ska ju bara in på en koll, så vi kommer nog hem ganska snart igen, men man vet aldrig :) Haha, sitter o flinar för mej själv o kan inte fatta att de igentligen är på G!


Dessvärre har jag inga värkar, därför jag är säker på att vi kommer få fara hem, men de gör inget :) De är äntligen på G nu!

Nej, nu måste jag försöka äta lite, klä på mej, borsta tänderna o dona på! Åter kommer :)


Roger <3Lung - 28 juli 2008 kl 08:09

Sitter o borsta tänderna nu, har precis duschat :)


Nån frukost fick jag inte i mej kan jag lova.. Men ett äpple iaf :)

Ringde mormor förut o berätta att vattnet gått, hon lät chockad! Ringde Therese oxå, hon bara skratta :) Haha! O mamma har ringt halva släkten tro ja ;) Hua! Mamma är helt upp i hejsan..


Men nu måste jag få på mej kläder o väcka Roger, han trodde att jag skämta med han :) Sa att han inte behövde stressa, fick till svar: Bra, då sover jag ett tag till! Haha, han har nog inte fattat att de verkligen är på G nu :) Min goding!


De bara rinner vatten så fort jag gör nått, trevligt ;) Nej, kläder var de!


Roger <3Superduper - 28 juli 2008 kl 12:31


Så, nu är vi hemma efter kollen på förlossningen! Allt gick prima :) Bra blodtryck, bättre än nånsin, hjärtljuden var bra, bäbisen va aktiv, låg som h*n skulle, vattnet var klart o bra! Har dock inga värkar, så vi fick fara hem :) Men de visste jag ju redan.. Men händer inget i dag/kväll/natt så ska vi dit halv 8 i morron för igångsättning! Så snaaaaaart har vi vår bäbis här :)


Efter kollen var klar for vi o handla frukost o åkte till Therese o Johan o käka frukost där :) Jag åt som en häst! Hungrig som en took..

Var där ett tag o snacka skit, sedan for vi raka vägen hem. Jag läcker ju vatten hela tiden, så de är inge vidare o gå när de bara rinner ;) haha!

Har fått med mej bindor från förlossnigen eller ska man kalla dom för blöjor? Ja, dom är gigantiska iaf, så de läcker ju inte ut ;) haha!


Roger är helt upp i hejsan nu han, han står o skrivar med bänkskivan i köket, ska tillomed spackla tro ja :) Haha, han har nog fattat att de verkligen är på G nu!

På förlossningen var han så himla gullig, han längtar så efter att vi ska bli tre nu :)

Dessutom kanske han får rätt på datumet, han har ju sagt den 29 hela tiden han ;) Så vi får se!


Hoppas verkligen att de händer nått under dagen, så jag slipper igångsättningen i morron.. Men men, de återstår att se :) Nu ska jag slänga mej på soffan, tvinga Roger o duscha o raka sej, sedan ska vi nog försöka sov alite i sängen, ensama för sista gången kanske :) Hua..


Åter kommer sedan!


Roger <3Fortfarande - 28 juli 2008 kl 15:20


Fortfarande inga värkar..


Snart kommer min gos hem, han har varit o handlat o köpt mat :) Får se vad han överraskar med! Är faktist jätte hungrig nu..

Slumra till på soffan i tio minuter kanske, sedan ringde farmor o ville höra allt :) Hon sa att hon kände sej lite stressad över att hon inte är klar med stickningen, haha :)Farfar gissa på en pojke, klockan 01:30 i natt

Farmor gissa på en tjej med mörkt hår, klockan 03:00

Lojsan gissa på klockan 02:00 i natt

Mamma gissa på en tjej redan i kväll, vid 21:00


Nu ska jag åter gå till soffan, så vattnet slipper sippra ut ;) Hua..


Nu har vi verkligen snart våran bäbis här, Woho!


Roger <3Värkar - 28 juli 2008 kl 19:30

        
Nu har nog värkarna satt igång, inte tätt, men dom kommer..

Har precis klivit upp ur sängen, vi tänkte att vi skulle sova lite. Jomenvisst! Vi slog på en film o kramades tills Roger somna :) Haha! Så nu snarkar han sött i sängen. Själv sitter jag här o svettas, läcker fortfarande vatten o är hungrig igen, med värkar.. Så jag mpste nog försöka göra något åt hungern iaf! Blir inge avanserat, blir nog bara kräm o mjölk, jag orkar inte göra nåe annat.. Sjukt sugen på choklad dessutom! Hmm..


Men nu ska jag ringa mamma o berätta att värkarna är på G iaf..


Roger <3Nu - 28 juli 2008 kl 21:58


Nu kommer värkarna med 6 minuters mellanrum, dock håller dom bara i sej i 8-10 sekunder kanske.. Men de börjar arta sej ;)


Roger <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0