Berätta
Glömde ju berätta de viktigaste i går! Elton blev så inspererad av Alvin i går. Alvin kryper ju hur fort som hällst och går längs alla grejer, men har nu även börjat ta några stappliga steg helt själv. Så i går, från att inte vara intresserad alls, ställde sej Elton helt själv upp, med hjälp av soffan och pappa Rogers byxor. Duktiga killen! Sedan gick han jäms med soffan och även 2 stappliga steg helt själv (dock utan att han visste om de..)!

Så i dag har han övat heeela dagen! Han har tillomed stått i krypställning, vilket han hatar. Rest sej vid soffan och stått helt själv! Man blir så stolt :)

Annars i dag har vi lagat en massa mat åt Elton, slut i frysen så de var dags! Blev ost och skinksås med broccoli och mackisar. Kött, potatis och morot med brunsås och korvgryta. Så nu borde de räcka ett tag!
De tog ungefär hela förmiddagen. Sedan åkte Roger till Choppa och hjälpte han. Martin och Gina kom hit, busa med Elton ett tag. Sean for vi och handla. När vi kom hem blev de middag, ganska sent. Så de blev bara lite bus innan de var dags för gröt och nattning. Elton var så trött att han somna innan han hann nudda kudden!

Nu är Roger ute och går, Elton sover och jag ska plocka fram lite choklad och kolla på Lipstick Jungel!

Bilder från i går och i dag, kommer i morron..

Kommentarer
Postat av: ak

Men ååh, vad stor Elton ha blivit! Super söt med lockar i håret och allt :)

2009-07-14 @ 00:18:21
URL: http://annak.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0