ÄndradeBlev ändrade planer i dag.. Jag och mormor/gammelmormor blev inte själva på Birsta, utan fick även med oss Roger och Elton :) Dom strosa runt där själv, medans vi handla de vi skulle ha. 2 svarta handdukar, 2 badrumsmattor (grå och rosa), en body till Elton (med texten: If you think i´m cool you should see my dad), en deo och ansiktskräm till mej, ballonger och ljus till Eltons tårta. Så vi hitta allt vi skulle!
Sedan blev de en fika på Charm, Elton bråka med mormor/gammelmormor om hennes våffla med glass.. Skrek rakt ut, undra verkligen vart han fårr humöret i från? Alla säger ju att han är lik Roger, så de måste ju stämma..

Efter att vi handlat och fikat klart, for vi hem. Där väntade familjen Åkerberg/Hjort! Blev lite mer fika och prat. Älskar verkligen den familjen! Therese är bland den bästa människan i världen, hon är som hon är! Och hon är helt underbar.
Elton fick paket, var dock inte så intresserad Utan han var mer intresserad av Troy :) haha! Elton fick superfina kläder (kommer kort senare) i paketet! Han passa så bra i dom :) Tack så himla mycket!
Jag och Therese bestämde även att vi ska ta en tjejkväll och gå ut, ganska snart! Ska bli så otroligt kul :) Jag längtar!

När besöket farit, gick jag och Elton och sov ett tag. Han hade sovit så konstigt i dag, så de var ett måste! Sedan blev de bara mys och bus resten av kvällen, tills han somna snällt vid 20:30 (blev sent då han sov så sent på eftermiddagen..).
Nu blir de bara mys i soffan, resten av kvällen. Blir nog inte så sent i kväll, känner mej små seg.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0