Öroninflammation


Efter X antal veckor med både förkylning, snor, matvägraden, feber och två extremt dåliga nätter på raken (nu i natt och i förrgår), fick pappa Roger nog! Så i går kväll/natt ringde han primärvården, fick en tid på vårdcentralen i dag, 10:30. Vi var precis i tid, dock inte läkaren. Så 10:50 fick vi komma in. En mycket underlig läkare..
Så fort vi kom in, börja Elton grina (läkaren var en man och ganska stor och Elton var trött..). Gick ganska okej ändå. Han kika på Eltons öron och konstatera att han hade öroninflammation i höger öra och vänster var väldigt irriterat. Lyssna på lungorna och fråga om hostan, som Elton har jättejobbigt med. Även maten hängde ihop med de, så snart borde maten slinka ner igen. Skönt! Läkaren bestämde snabbt att vi skulle få penicillin och två olika hostmediciner med oss hem. Sagt och gjort, var i väg på Apoteket och fixa de. Handla lite på Coop och sedan hem. Tack Martin! Skönt att ändå få veta vad som är fel!
Slängde i oss lite lunch innan Roger skulle på jobbet igen. Elton vägra äta, som vanligt. Påtok för trött! Efter massa medicin, somna han direkt när jag la ner han i vagnen. Sover fortfarande! :)
Roger är på jobbet, Martin for precis hem och jag somna till lite i soffan ;) Ska snart ta och läsa lite i boken igen, känner för de. Lär bli en mycket lugn dag i dag! Elton är ju som sagt väldigt hängig och klängig.
Så vi ska nog fixa med tvätten, busa i lugn takt och mysa på här hemma.

Natten i natt var superjobbigt för Elton. Ja, för oss oxå för den delen. Elton kunde knappt andas i går kväll, även fast han fått nässpray. Även fast han fått Alvedon, hade han feber. Hosta som en tok, så nån tutt kunde han inte suga på. Lillfisen våran! Minns inte när han tillslut somna, väldigt oroligt, men jag var inte långt där efter (inte Roger häller). En mycket orolig natt..

Nu ska jag läsa några bloggar innan jag dyker in i boken igen!


Kommentarer
Postat av: mli

Tjohej! :)



http://www.mlish.se/2009/12/09/babybarn-jultraff/

2009-12-09 @ 19:03:52
URL: http://mlish.se
Postat av: Nina

Usch då hoppas medicinerna hjälper!

2009-12-09 @ 20:48:09
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0