Värre


Eltons ögon ser mycket värre ut i dag, än i går kväll. Dock är dom lite bättre nu, efter att han fått ett långt bad. Han vägra nämligen att man får ta på ögonen, så ett bad var ända sättet att få bort all gegga, sedan i natt.

När Roger kom hem på frukost, åt Elton faktiskt en liten rostad macka och drack 2 glas(?) med mjölk. Så underbart att han äter, om så lite! Dock gick inte medicinerna lika bra som frukosten.. Blev lika mycket tvingande i dag oxå, inge roligt alls, när tårarna sprutar :/
Efter badet fixa vi lite gröt, fick i han lite faktiskt. Efter många om och men. Nu ligger fisen och sover, somna så fort jag la ner han. Inte så konstigt, han är säkert helt slut efter natten. Hosta, hosta och åter hosta. Snor, snor och åter snor..

Får se om mamma/mormor och farmor/gammelfarmor kikar in sedan, dom skulle på Birsta och handla julklappar. Var menat att vi skulle dit och fika med dom, men när Elton är så dålig som han är, stannar vi hemma och myser i stället. Jag hoppas att dom kommer med gott fika! ;)

Annars i dag ska vi fixa lite tvätt, städa lite (ser ut som faaan här!) och självklart mysa och busa. Vi ska nog ta och plocka fram kritorna och måla. Sedan kanske vi tar och ställer fram lite tomtar, så vi får lite julkänsla! :)

I morron kommer morbror Martin och Gina hit. Vi ska baka lussekatter, dricka julmust, fixa och käka tacos, kika på Idol finalen och mysa med massa gott resten av kvällen! Jag älskar sånt!

På Lördag är de Helené tid! Jag ska ut med Therese och Johanna, ut och göra stan osäker. Mycket kul! :) Och ännu mer behövligt! Jag känner verkligen de, har varit mycket nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0