Inget


Blev inget kusin besök i kväll.. Marith har åkt på magsjuka, usch! Så vi tar de efter att vi kommer hem från Ljunga i stället :)

I stället ha vi bara myst, alla tre. Vi gick på lill Ica, handla lite middag och fikabröd. Elton har öppnat massa paket, som han fått av sin farmor Ulla och Åke. Tack!
Elton har sprungit naken hela kvällen, kissat två gånger på golvet ;) Han är så söt, med lillrumpan bar! Spelar pajas och stollar på:)
Dock har han varit gnällig och bråkig hela eftermiddagen, så de blev en tidig kväll för prinsen. Gröten var i magen, salvan på kroppen och jamasen på, innan 19:30. Roger natta även i kväll, gick lika bra som alla andra kvällar. Somna hur fort som hällst, utan ett pip!

Jag ska slå in dom sista julklapparna, är bara två, så de går fort. Roger håller på för fullt ute i köket, med alla köttbullar! :) Ska hjälpa han sedan. Lär behövas, med tanke på att vi ska göra köttbullar till ungefär 20-25 stycken ;) Men då har vi ju bara köttbullarna vi ska göra till julbordet oxå, skönt!

I morron är de en massa som ska göras. Tur att Roger blev ledig hela dagen! Han skulle egentligen bara vara ledig efter lunch, men då de snöade en massa i Söndags, jobbade han. Så han blev ledig hela dagen i morron, underbart! Slipper ställa nån klocka och vi kan mysa på hela dagen.
Vi ska städa här hemma, dammsuga, skura, byta sängkläder i båda sängarna, packa, posta paket till Norge, Roger ska köpa skjorta och tillsist, ska vi packa ihop och fara till Ljunga!

Men nu ska jag fixa lite bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0