Kanon



I går hade vi en toppen dag! Först var natten helt kanon, Elton sov nästan hela natten. Mycket skönt! Han sov först oroligt mellan 19-24, men sedan sov han i ett kör till strax innan 07! Bästa på länge, om inte bästa någonsin? Skönt var de iaf :) Hade ju dessutom trot att de skulle bli en skit natt.. För de första var Roger borta, sedan var/är de både tänder på G och spruta hade han ju fått. Men jag klagar inte, en bra natt var behövligt!

På förmiddagen gick vi över till Frida och Arvid, Frida har ju fyllt år, hela 27år! Så vi var ju tvungen att gratta, så klart! :) Där bjöds de på massa gott fika och finaste tårtan jag sätt på länge, god var den oxå! Bus blev de i massor oxå, som alltid. Så roligt att se pojkarna, först är dom totalt ointresserade av varandra. Sedan ska dom ha den andres leksak, hela tiden! Men dom är för söta :) Och ända sättet att få dom på samma bild, var att sätta dom i Arvids säng. Haha!

När vi kom hem, vänta Martin och Gina på oss. Vi hade bestämt Tacosmys! Martin och Gina tog Elton, så jag kunde städa och duscha. Tack för de! 
Men innan vi käka, tog vi en tripp till Timrå för att kolla in Timråland. Och nu vet jag varför jag aldrig varit där förut! Fanns inget att se, typ 5 knallar.. Men vi skulle ändå handla, så vi gick på Ica. Sedan hem, laga mat, åt mat, blev snuskigt mätta, klädde på oss och gick ut och gunga! Blev ju toppen väder på eftermiddagen/kvällen, så vi passa på. Var ute tills de var grötdags, 18:30. In, gröt, jamas, mys, nattning och tillslut somna Elton, efter mycket om och men..
Vi planera att spela kort, men Elton ville annat. Så 22 gav vi upp, Martin och Gina for hem. Jag gick och la mej med en väldigt ledsen Elton. Och natten blev inte mycket bättre häller, en jättejobbig natt (fick väl tillbaks för den braiga innan..).
På förmiddagen sov vi 1 timme, busa och hade oss. Sedan kom mormor/gammelmormor, Elton och hon busa medans jag fixa på mej lite kläder. Sedan drog vi mot Stöde och mormor/gammelmormors syster, May. Där klev vi bara ur bilen, fixa ur vagnen och gick mot Stödemarknad. Precis när vi börja gå, börja de regna. Men vi hade förberett med paraplyer, som tur var! Dock hade jag inget regnskydd till Eltons vagn, mindre bra! Måste verkligen skaffa ett sånt till sittvagnen, snarast!
Inte sluta de regna häller, så när vi kom fram, blöta och mysiga, bestämde vi oss för att äta. Blev lite knas med Eltons lunch, så han fick en korv med bröd i stället. Och ingen blev gladare än han, för han åt upp hela själv! Skruttungen :)
När vi ändå tagit oss di, trottsa vi regnet och kolla alla knallar. Men efter några lotter och munkar gav vi upp, var blöta rakt igenom. Ringde Håkan (Mays karl) så han fick komma och hämta oss. Väl hemma hos dom, blev de fika, kaffe/te och munkar. Så gott!
Sedan åkte vi hem, klockan börja dra i väg och Elton var trött. Trist nog somna Elton i bilen, vilket vi förstog.. Han blir så svår att få och somna på kvällen då. Men när vi kom hem blev de bara gröt och nattning, då Elton knappt var i vaket tillstånd. Tog ett tag att natta han, men nu sover han iaf! I sin säng :)

Jag ska slänga mej raklång på soffan, orkar verkligen inte plocka ihop i kväll. Eltons leksaker ligger överallt, men de kommer dom göra i morronbitti ändå. Så i kväll får dom vara, även fast de gör "ont" i mej, haha!

Elton äter korv med bröd :)



Kommentarer
Postat av: Tina

Klart leksakerna kan ligga där de ligger en kväll. :-) Städa får man göra tillräckligt i livet ändå. Kramar!

2009-08-02 @ 11:06:14
URL: http://www.troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0