Panik


Varje gång Elton ska sova nu, får han panik! Han blir helt tokig, grinar, skriker, blir stel som en pinne, vägra ligga ner och blir helt svettig.. Precis som att han är rädd för att somna, men är ändå så himla trött så han inte orka hålla ögonen öppna. Har precis fått han att somna, äntligen! Gunga han i famnen och efter mycket gungande och klappande i rumpan, somna han tillslut! Så nu ligger han med Roger och sover, antar att Roger oxå somna, även fast han sa att han inte skulle sova ;)
Anar att de är tänder på G, fler tänder. Nu hoppas jag att flera ploppar upp på en gång, när de ändå ska komma en kan de ju komma fler! Hatar att se Elton sådär, de är inte alls den vanliga, glada Elton! Ska bli skönt när alla är ute..

Även fast de är så fint väder ute och har varit de hela dagen, har vi inte tagit oss ut.. Känns jätte tråkigt, men ingen av oss är på humör för de.
Så i dag har vi städat sovrummet, bäddat nytt, alla tre har duschat och busat så gott de går, men en mycket missnöjd Elton. Lär nog inte bli så mycket annat i dag. Får ta nya tag i morron..

Kommentarer
Postat av: Tina

Njaa... jag vet inte om man kan skylla allt på tänder. :-) Det här låter mer som om han antingen drömmer mycket ELLER att han faktiskt har kommit att förstå skillnaden mellan att sova och vara vaken. Han vill helt enkelt vara med er då han ser ett ni ska vara uppe. :-) Sött att Roger somnade tillsammans med Elton. Kramar!

2009-08-25 @ 14:50:39
URL: http://www.troll.bloggagratis.se
Postat av: Kvack

Du kanske ska kolla om det är örininflammation. Barnen får ju ont när dom ska ligga ner då.

2009-08-25 @ 14:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0