Kväll


Vi hade en kanon kväll i går, jag och Roger!
Klockan 15:30 kom mormor/gammelmormor hit, vi fixa de sista innan vi skulle fara. Så släppte mormor/gammelmormor och Elton av oss inne i stan, Elton grina till lite när vi klev ur bilen. Men de hade gått bra efter ett tag! Skönt för mamma!
Jag och Roger gick och åt på Dragon House, mycket gott! Sedan bestämde vi oss för att se Sommaren med Göran, eller de fick så lov att bli den, då vi åt så länge ;) haha!
Innan bion hann vi så klart köpa godis, vilket är ett måste då man ska på bio! Bion var superkul, tyckte vi båda :) När bion var slut, gick vi hand i hand till bussen, så mycket! Vi var hemma vid 20:30 ungefär.
Elton hade haft de toppen med mormor/gammelmormor! Dom hade käkat middag, hälsat på en kompis till mormor/gammelmormor, plockat och ätit en massa hallon (Eltons favorit!), gått på promenad, busat och myst! Tänk att mormor/gammelmormor är så pass pigg och allärt, att hon orka med våran lilla vilde, utan att bli avskräckt! Haha :) Tack så himla mycket!
Elton hade dessutom, efter en hel portion gröt och en massa bus, krypit upp i knät på mormor/gammelmormor och somnat, självmant!


I dag har vi inte gjort ett skit.. Sovit, ätit och busat, som vanligt! :) Elton har testat alla gränser som går att testa, han är så ful i sättet! Han vet verkligen vad han inte får göra, men de gör de bara roligare. Och när mamma och pappa säger nej eller i från, ja då är de bara ännu mer kul! Och om man trycker på en knapp eller stoppar fingret i vägguttagen, så mamma och pappa måste springa för att han inte ska hinna, då skrattar han bara högre och pillar lite till..
Så, i dag for vi på Ikea med mormor/gammelmormor och skaffa petskydd till alla uttag! Nu sitter dom där, känns skönt nu när han inte lyssnar på vad vi säger. Innan ar han bara krypit där i från. Hoppas verkligen han kommer tillbaka till de! Känns som att de sägs på tok för många nej här hemma..
Innan vi for hem från Ikea, tog vi en glass på JamJam och mumsa i oss, ute i solen! När vi kom hem tog vi en kort promenad på lill Ica. Sedan middag, fiskbullar och pärer. Sjukt gott!
Efter maten var Elton helt täckt av mat och smör, så de fick bli ett bad för prinsen. Mycket uppskattat! Han älskar verkligen att bada :)
Innan sängen blev de gröt och friidrott! Elton somna på 5 minuter, han var super trött!

Nu ska vi se film, sedan blir de sängen. För jag lova Roger, i ett svagt ögonblick, att han skulle få sovmorron i morron.. Hua ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0