Knop


I dag har vi inte gjort många knop! Först var natten skitdålig, tidig morron dessutom. Efter gröten gick vi och la oss alla tre, sov i 2 timmar. Klev upp och fixa frukost/mellis, sedan kom Martin. Lagomt tills han skulle gå, gick jag och Elton ut och träffa Frida och Arvid. Tog en kort promenad så att Elton somna och sedan satte vi oss på bakgården. Upptäckte att jag tappat mobilen!!! Men vi hitta den, ganska snabbt;) haha! Den låg i gräset..
Blev en tur på lill Ica oxå, innan vi kila hem. Hemma blev de middag och bus. Men Elton är inte allt för rolig nu, mycket små gnäll. Men snart är väl alla tänder ute, så då kanske de blir bättre! ;)
Annars i kväll har vi bara myst, busat och innan nattningen fick Elton en Alvedon och så läste jag 2 sagor för Elton och pappa Roger. Hoppas att Elton sover bättre med Alvedon nu, för han behöver de. Vi oxå, för den delen!

I morron ska vi till mormor/gammelmormor och hjälpa hon lite. Sedan blir de grillat, även Melker, Martin och Gina ska med. Ska bli mysigt! Hoppas på bra väder oxå.

Nu blir de film för mej och Roger, är bara skit på tv:n!

I går fick Roger upp Eltons födelsedagspresent, lampan han fick av oss!
(Så vi ska hitta den där förbannade tutten på kvällarna/nätterna..)

Mamma och pappas älskade badkille!

Kommentarer
Postat av: Jenni

Hej! Vilken söting du har och visst är Elton ett underbart fint namn! ;-) Kram

2009-08-04 @ 22:21:23
URL: http://jenni80.bloggsida.se
Postat av: Nina

Den är så fin den där lampan :)

Liam har likadan fast en stjärna ovanför sin säng och vi funderar på att köpa den där vita blomman och ha ovanför nya bebisens säng.

2009-08-04 @ 23:18:17
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0