Stan

I går kväll vid 19:30 byttes jag och Roger av, han tog över Elton och jag for med Jennie. Vi hämta upp en kompis till Jennie, sedan for vi mot stan och hem till henne.
Där myste vi med massa tända ljus och gott att dricka. Efter ett tag kom de fler kompisar till Jennie, jag kände ingen av dom. Dock tycker jag att de är roligt att träffa nytt folk. Men, när folket hade presenterat sej, sa dom inte många ord. Satt på sitt hörn och drack sitt vin/öl. Ingen förfest i min smak! De var iaf jättekul att träffa Jennie!
Efter 01 kom vi på att vi skulle gå ut, lite sent tycker jag. Och fullt var de över allt eller så var de toklånga köer! Vi hamna iaf på Allstar(?), har aldrig varit där förut. När vi väl kom in, var de fullt i garderoben. Så vi vände och gick..
När jag ändå hade slutat druckit innan 24, tyckte jag att de var nog. Orkade inte köa, utan ville hellre hem. Så jag traska till bussen, som skulle gå 02:15. Visst! Självklart gick de ingen buss då. Utan den gick 02:45, kallt var de ute oxå.. Så jag gick och satte mej på Kebab City, kolla på fulla människor och skratta för mej själv! Haha :)

Lite efter 03 var jag hemma. Oj, vilken tid de tog att gå hem! De snöa ju som bara den.. Hemma snarka båda mina prinsar. Roger vakna när jag kom hem, sedan somna vi ganska fort båda två.
06:30 ville Elton ha morron i morse. Tur att jag har världens bästa sambo, som klev upp med han då! Dock tyckte Elton att jag skulle kliva upp.. Så han sprang in till mej X antal gånger. Hoppa på mej, skulle borsta håret på mej, pussa och krama mej och visa alla sker han hade. Skitunge! :)
Efter 09 gav jag upp, då fick de bli mysfrukost i stället!

När Elton skulle sova lunch, tog vi och sov allihopa. Sov 1½ timme, så skönt! När vi klev upp gjorde vi ett försök till lunch, men Elton nobba den.. Så vi tog och städa i stället. Gammelmormor ringde och ville ha kaffe. Och självklart fixa vi de! Vi har ju inte sätts på över 2 veckor. Hon har ju varit i Aruba och kom hem i går eftermiddag. Elton blev superduperglad då han såg hon! :) Hon fick världens längsta kram!
Sedan drack vi kaffe/dricka, kolla på bilder sedan resan, åt lussebullar och Toblerone som gammelmormor hade med sej :) Elton åt russina och chokladen, som tur var hade vi tagit av tröjan ;)

Gammelmormor hade med sej ännu mer godis, 2 badlakan till Elton, en keps till Roger och ett halsband/armband (man kan ha de som man vill) till mej. Elton skulle fått ett par byxor och en tröja, men gammelmormor tror att hon glömt de på hotellet.. Synd :/
Efter fikat klädde vi på oss och gick ut, Elton kom med skorna och ville promt gå ut! :) Åkte snowracer och skotta. Men bilarna var mer intressanta. Så vi tog en sväng på Willys, handla lite smått. Skulle lämna tillbaks Elton skor oxå, som gått sönder. Men de var stängt, typiskt!

Elton har varit jättegrinig hela dagen! Verkligen missnöjd med allt, grinat, velat haft tutten och snutten mest hela tiden, varit i famnen, inte ätit nått och testat alla gränser som går!
Vet inte om de är de, men han hade 2 nya tänder ner, som hade ploppat upp. Hoppas att han vaknar på bättre humör i morron iaf!

Nu ligger han och sover. Vi natta tidigare i kväll, då de bara var grin. Tog ett tag innan han somna! Jag och Roger ska se på film och äta godis! :) Bäst att jag ger upp bloggandet nu, så jag iaf hinner se början av filmen, innan jag somnar ;)

Lite bilder kommer i morron! Dock inga från i går kväll, då kamera laddaren är kvar hos mormor och morfar..

Klar

Jag är snart klar! :) Sminket sitter iaf där, kläderna är på kroppen, håret är plattat (men inte fixat..) och jag luktar tillomed gott (jag hatar parfym sedan jag blev med barn. Inte på andra, men på mej själv..)! 
Elton har varit supersnäll, självklart har de mutats med massa gott ;) haha! Nä, han har varit jättesnäll! Busat, dansat, sjungit, myst i soffan, speglat sej, "sminkat sej" och kramats med mej!
Jennie var så snäll och hämta Roger och när hon lämna av han, så åker vi vidare hem till henne. Tack igen Jennie!

De ska bli superkul i kväll!

Är de Lördag så är de!

1b811d37f8c5d5ae7d05894130414289.png

Är de Lördag så är de! :)


Storhandla

I går efter att vi hade fikat med morfar, for vi på Birsta och storhandla. Först var vi på Birsta City och fixa Ginas present (blev inte de vi tänkt, då de var slut. Men de blev nog bra tillslut ändå!). Innan vi hann börja handla, tog Elton och bajsa. Trodde jag, men de hade han inte.. Men, när vi bytte blöja, kasta Elton sina byxor i handfatet och jag hade kranen på.. Och då vår gamla skötvästa gått söner (andra skötväskan för den delen..), hade vi bara en provisorisk. Självklart hade vi inga extra byxor där! Så, med en halvnaken Elton fick vi springa och köpa nya byxor :) Haha! När vi ändå var i farten fick han tre byxor. 
Sedan slängde vi i oss en korv innan vi fixa Bolaget, Coop och Willys. Elton ville ha allt, verkligen allt. Peka och smacka! :)
Vi kom inte hem förrän 20. Då hade Elton fått nog och ville inte alls vara med. Dessutom hade han bajsat utan för, på ny byxorna och allt.. Så de fick bli en dusch, men Elton var på tok för trött för de. Tillslut blev de glada miner, då vi plocka fram badbaljan! :)
Ingen gröt fick jag i han häller, utan han skulle promt ha en macka. Han fick iaf i sej nått! 20:30 låg i i sängen alla tre och somna. 01 klev Roger upp och stängde av tv:n, såg att de stog 2-2 i damernas curlingfinal och släckte lamporna. Jag vakna till vid 04 och var superpigg, jag somna tack och lov om! Man kan ju inte kliva upp mitt i natten..
Elton vakna inte förrän 07:30, då hade vi sovit 11 timmar, allihopa! Haha :)

Nu på förmiddagen har vi hunnit med mysfrukost, bädda rent i sängarna, tvätta, hängt och vikt tvätt, dammtorka, dammsuga och skurat (har vardagsrummet kvar, så de ska göras nu!). Skönt att ha de gjort!

Elton ligger och sover, Roger står vid spisen och gör köttfärssås och jag sitter här, i morronrocken och allt. Precis som de ska vara! ;)
Roger ska snart åka till Choppa och kolla på hockey. När han kommer hem, ska jag göra mej i ordning för att åka till Jennie! :) Hon smsa förut och fråga vad jag skulle göra i kväll och bjöd mej dit! Och så får de :) Hon skulle tillomed fixa Bolaget, då jag inte hinner. Tack Jennie!
Ska bli så kul att ses, var jättelånge sedan vi sågs. Och de blir alltid roligt när de bara blir!

Kaffe

Jag och Elton ska fixa lite kaffe och ta upp några bullar ur frysen. Morfar kommer på fikabesök! :) Sedan ska vi och storhandla. Resten av kvällen ska vi mysa, hela min lilla familj!

080927


Bra

Natten har faktiskt varit bra här hemma, bästa på länge! Jag kom dock inte i säng förrän efter 24.. Så när Elton vakna innan 07 i morse, var jag inte allt för pigg ;) Men, Roger var fortfarande hemma. Så vi hann pussas och kramas innan han gick!

Elton har ätit superbra på morronen! När han vakna ville han ha en banan och mjölk, åt hela och drack en hel pipmugg med mjölk. Och inte var de nog med de, utan han åt även en hårdbrödmacka med ost och drack ett glas med jos.
När Roger kom hem på fika klockan 09, åt han en halv hårdbrödmacka, massa tonfisk och drack mjölk! Han tar nog igen för hela veckan, då han knappt ätit nått alls :)

Fönstergubbarna skulle komma hit i dag och fixa de som som var fel (de drog i båda balkongdörrarna) och självklart kommer dom hit sent. Så Elton var supertrött! Men dom skulle ju borra och de hade Elton aldrig kunnat sovit egenom.
Men nu har dom varit här, gick fort när dom väl kom. Så nu sover prinsen! Tänkte lägga han i hans säng, men så peka han på våran.. Han somna direkt, utan en protest! :)

När Elton vaknar ska vi fixa lite lunch och förhoppningsvis är morfar här då, så vi kan äta tillsammans. Sedan ska vi och handla! Är en massa som ska handlas i dag. Ginas present ska oxå inhandlas, hon fyller ju 18 på Måndag! :)

Men nu ska jag slänga mej raklång på soffan och läsa bok!

Bilder - 100217 till 100222



Hade med kameran till Ljunga, men dåligt batteri.. Så mobilen har fått agerat kamera hela veckan!


Fort

Tiden går så himla fort! Jag och Elton var i Ljunga i 8 dagar och dagarna bara sprang förbi.. Jag har jobbat en hel del och när jag slutar så sent, känns de som att jag bara hinner slänga i mej middag och pussa lite på Elton, innan de är dags för nattning. Men, jag vet att han har de bra med mormor, morfar och gammelfarmor (+moster och morbror då)!
Och de är så roligt att jobba, komma ut och inte "bara" vara mamma. Jag tror alla behöver komma ut och träffa folk!

Dom dagar jag inte jobbat, har vi varit ute och busa, myst och haft de jättebra. Jag älskar att vara hemma, hemma i Ljunga. Hos min familj, i huset där jag växt upp. De är rikigt hemma! Men, de är alltid skönt att komma hem till sitt, sin egen säng, sina egna regler och självklart Roger!

Elton kom hem tidigare än mej i går, då jag jobba sent och åkte med morfar. Mormor sa att han hade pussat och kramat så mycket på pappa Roger, så hon for för att de var så tråkigt ;) Tror verkligen att Elton har saknat sin pappa! Och att Roger har saknat sin son. Han lät så himla glad när han ringde, när Elton kommit hem :) Härligt att höra!

Jag och morfar var och handla lite innan vi for hem hit, ekade i kylskåpet och grötbruken var så tom den kan bli.. Medans hade mina prinsar duschat här hemma, Elton sken som en sol då vi kom innan för dörren! :)

I dag har vi haft en toppen dag! Elton vakna inte förrän 07 i morse. Och dessutom var Roger hemma då, han satt och kolla på hockey :) Så vi passade på och fika, då han ändå var hemma.
Hela morronen var Elton grinig och trött, men vägra somna.. Efter lite tvång, somna han i våran säng. Jag passa på och färga håret då. Och när Roger kom hem, vakna Elton lagomt till lunchen. Jag tog en dusch och gjorde mej i ordning.
När prinsarna fått maten i magen och jag var klar, klädde vi på oss och gick på Stor&Liten. Fika, bus och lite grin. Var väldigt lungt där i dag, få mammor och barn. Mycket skönt!

Vi kom hem strax innan Roger. Men innan Roger hann innan för dörren, slockna Elton på mej i soffan! :) Han var så himla trött, så han fick sova. Dock slockna vi alla tre och sov till 17:30..
Blev sen middag, men väldigt god! Roger gjorde kycklingsallad med vitlökssås och baguetter. Mums!

Eftersom att Elton sov 1½ timme på eftermiddagen, somna han inte förrän efter 21. Trodde inte att han skulle somna då, men han sa inte ett ljud. Vände sej om, tog min hand och somna :)
Innan Elton somna, hann vi med en massa. Vek in massa kläder, hängde in och hängde upp rentvätten. Har tvättat hela dagen, så snart är tvättberget borta!

Elton och Roger ligger och sover. Jag ska snart oxå krypa ner. Men jag är inte ett dugg trött..

Får se vad vi hittar på i morron. Morfar skulle iaf komma och hämta oss, så ska vi stor handla lite. Fylla på blöjförådet, frysen och skaffriet, så vi klarar oss en månad. Alltid lika skönt då de är gjort!

Håret - Efter



Jag är rätt nöjd, älskar ju att vara mörk!


Håret - Medans



Just nu ser de blått ut :/


Håret - Före



Dåliga bilder..


Övertrött

Har precis fått en övertrött och mycket grinig Elton att sova! Han sov jättedåligt i natt, vid 24 vakna han och vägra somna om. Grina och snurra runt.. Hade de inte varit för att morfar sov här i natt och skulle upp 04 för att jobba, hade jag klivit upp med Elton. Men tillslut somna han iaf!

Jag tänkte passa på och slänga i lite färg i håret, medans Elton sover. Så de ska göras nu! Bättre bloggning ikväll..


Hemma

Nu är vi hemma i stan igen! Kom hem nu i kväll, trött som tusiken efter dagens jobb.. Sängen väntar snart, så de får bli med och bättre bloggning i morron!


Men, stort Grattis till Nina på 24års dagen! :)


Världens finaste hund!

Världens finaste hund!


En övertrött prins

0-4dd72d05790f84fe545f89102166349c.png

En övertrött prins somna nyss i min famn, mys!
Undra bara när Mr Elton tänkte somna i kväll då..


Michelingubbe

0-38b50d346f487c5da65d8a2cd51b8685.png

Min älskade Michelingubbe är påväg ut med moster Louise och Yizza :)


Michelingubbe

0-38b50d346f487c5da65d8a2cd51b8685.png

Min älskade Michelingubbe är påväg ut med moster Louise och Yizza :)


Se så duktig min sambo är

0-4a3ba58c183c21ec176c130b239838c2.png

Se så duktig min sambo är, på en fredagkväll och allt (han bygger nya hyllor i ena garderoben i hallen, kommer bli skitbra)! :)


Kunder

Dagen har gått superfort, mycket kunder (roliga och trevliga dessutom!). När jag jobbat har Elton varit med morfar. När jag sluta kom gammelfarmor och Elton och hämta mej, vi for på Coop och handla gott tills ikväll. Väl hemma slängde jag i mej lite mat, tacos. Elton slog på stort och åt middag för andra gången i dag(!). Sedan myste vi i soffan med vindruvor och massa kramar. Efter ett misslyckat försök att få i Elton lite gröt, blev de en dusch för prinsen, då gröten hamna i håret i stället för munnen.. Jamas, pussar och god natt! Elton somna hur snällt som helst! Hoppas att han sover bra i natt, då jag ska jobba i morron. Dock bara mellan 10-13. Medans jag jobbar ska Elton busa med moster Louise! Sedan får vi se vad vi hittar på :)

Leker

7196c15a33b5e819701746136f0ba034.png

Nybadad prins leker med morbror Melkers bil, strax dags för nattning! :)


De är alltid lika underbart

De är alltid lika underbart att komma hem till världens vackraste prins!


Trotsig men söt!

Trotsig men söt!


Fika

Jag, Elton och mormor har precis kommit hem från kika hos gammelfarmor och gammelfarfar! :) Elton fick äntligen i sej lite! Han har inte ätit på flera dagar, ingen gröt, ingen frukt, ingenting.. Men i dagt åt han en hel apelsin, ett halft kex och smaka lite på osten. Skönt!

Nu ligger prinsen och sover. Ja, mormor oxå. Hon ska ju jobba kväll! Dessutom klev hon upp med Elton i morse, så jag fick sovmorron. Tack mormor!
Elton sov superbra i natt! Han vakna till när jag gick och la mej, han fick tutten och snutten, sedan somna han om. 05:30 kom han över till mej, då hade han inte gjort i från sej ett ända ljud!

När prins Elton vaknar, ska vi ta med oss Yizza och snowracern och gå ut och gå! Solen lyser och de är riktigt härligt ute. Elton älskar att vara ute, så de är bäst att ta vara på dagarna då de är finväder!

Apelsin

0-362b37b26b5e824cdbfdb9f0695a0d15.png

Elton äter apelsin hos gammelfarmor och gammelfarfar :)


Seg

Dagen har varit väldigt seg! Har varit lite kunder och mycket dötid.. Men, jag hade med mej en bok och dessutom har jag halvkollat på OS. Så de har gått ändå! ;)
När jag sluta kom mormor, Louise och Elton och hämta mej. For direkt och betsällde pizza, hem och åt. Elton var trött redan då.. Mest grin och dumheter!
Elton hade iaf haf en bra dag med mormor! Dom hade gått på massa promenader, duschat, sovit, busa med Yizza och myst. Elton har världens bästa mormor!

Elton hade lite svårt att somna ikväll, snurra runt och somna inte riktigt. Tillslut somna även jag.. Men nu sover prinsen (han har väl sovit sedan 21), han snarkar så gott!
Han är väldigt klängig, snorig och hostig. Så jag hoppas natten blir bra, för jag behöver sömn! Som tur är, är jag ledig i morron. Så jag ska nog passa på och sova då Elton sover!

I morron på morronen, ska vi till gammelfarmor och gammelfarfar. Fika och mys! Mormor jobbar eftermiddag/kväll (eller om de var natt?), så vi får se vad vi hittar på resten av dagen!

Faktiskt

I natt sov Elton faktiskt helt okej! Vid 02 kom han över till mej, sedan sov han till 06 (självklart har tutten åkt ut X antal gånger..). Bra för att vara Elton nu!

Elton är med Melker och mormor till tändläkaren. Melker skulle dit och självklart ville Elton med! :) Jag ska passa på och duscha, göra mej i ordning och packa matlådan.

Är lite smått nervös, vet inte varför? Ska bli kul att få jobba lite! :)

Varför får man alltid finnar när man minnst vill ha dom (egentligen vill man ju aldrig ha dom..)?

Igen

Nu är vi i Ljunga, igen!

Natten som var, var superjobbig! Elton sov, bajsa, sov, bajsa, sov, bajsa och vägra sedan sova mer.. Så 05 klev vi upp! Tack och lov somna han på mej ett tag. Sedan somna han på vardagsrumsmattan i nästan en timme oxå! :) Tok!
Vid 09 kom morfar på frukost. Nybakt bröd och O´boy! :) Sedan packa vi bara in oss i bilen, for och kika på en bil till morfar och sedan direkt till Ljunga.

Elton är jättedålig i magen, snoret bara rinner (han torkat näsan så han är helt röd och torr..) och han hostar så han nästan spyr. Han äter inget, grinar hela dagarna och är hängig. Han är precis likadan som när han hade öroninflammation. Så mormor tog med sej Elton på vårdcentralen och kolla öronen, men de såg bra ut.. Är nog "bara" en väldigt jobbig förkylning.

Eftersom att Elton inte alls är kry, har vi bara varit hemma i dag. I morron ska han mysa med mormor och Yizza. Jag ska nämligen jobba! :) Ska jobba i morron, Fredag och Lördag. Nästa vecka ska jag jobba Tisdag och Onsdag. Så vi blir kvar hela helgen och far inte hem till stan förrän nästa Trorsdag, kanske! 
Elton ska busa med mormor, morfar och gamelfarmor dom dagar jag jobbar. Familjen är guld värd! 

Jag börjar i morron klockan 10, tänkte åka tidigt, se så jag kommer ihåg kassan och så ;) haha!
Jag hoppas verkligen Elton har en bra natt nu. Jag behöver verkligen de! Han oxå för den delen. Men han kan ju sova ikapp lite på dagarna, vilket blir svårare för mej ;)

Ska krypa upp i soffan med mormor, ett tag till! Vi har suttit och kollat på OS, så spännande! :) Men nu blir de nog film, iaf början på en film..


fettisdag

0-58da546e7e28c54cebfc6a0844446e34.png

Är de fettisdag, så är de :)


Handen

0-487b4479be0d7c3c3aa7f95082069df5.png

Morfar håller handen medans Elton sover! :)


Japp, han somna!

0-76e2a41054e28eb98d739cf7894b57d3.png

Japp, han somna! Han snarkar så gott så :)


Elton tvärvakna

0-76afb48261bfd40ebdcb20c766af7214.png

Elton tvärvakna, leta efter pappa och börja grina när han inte hitta han (han gick på jobbet då vi sov). Sedan slängde han sej på golvet och jag tror tillomed att han somna(?)! Tokunge :)


Nu duger de att sova

0-58b50c76c32acf6ff9fb547dd4c9e1af.png

Nu duger de att sova.. Men de är så mysigt, vi ligger i soffan! Jag kolla på tv och prinsen tar en behövlig tupplur, på mej :)


Vilken natt!

1dabab65f59b0631fb3a27dc76492e42.png

Vilken natt! Vid 23 vakna Elton, så då gick tv och la oss. 01 vakna han igen, han hade bajsat igenom byxorna och allt (tack och lov inte i sängen!). Elton somna snällt, men vakna före 05 igen. Bajs även då.. Och efter de ville han inte somna om mer. Så nu sitter vi alla tre och kollar på hockey, damerna. Jag hatar verkligen (för)tidiga mornar!


Hitta

79826aa004de83cc97235b369fb708f2.png

Så här hitta jag mina prinsar nyss :)
Elton sover oroligt.. Magen, snoret eller hostan som spökar tro? Hoppas att natten blir bättre bm dom sista som varit, de behöver vi!


Nybadad prins!

7165af7ca82cbb5b9fc2e35787e93b06.png

Nybadad prins!


Bad

-834201f73257c206ef2026614c140b7.png

Bad med pappa Roger!


Packar

Vi håller på att packa för fullt! Snart bär de av till Gransjöbodarna, solen lyser och de är rätt skönt ute (har ingen aning om hur många grader de är?). Kan inte bli bättre! :)
Dock vet vi inte om Martin är påväg hem eller inte.. Han var ut med pojkarna i Göteborg i går och skulle ta tåget nu på morronen. Men när vi ringde 08:10 var han inte än vaken, tåget skulle gå 08:40 ;) haha! Dessutom har han antingen stängt av mobilen (och fortsatt sove) eller inge batteri i mobilen.. Typiskt Martin!

Fick precis ett sms av Martin, han var iaf vaken! Och nu ringde han morfar, verkar som att tåget är försenat..

Elton sover. Roger och morfar skruvar skoter. Mormor och Louise är och handlar. Jag ska duscha, sedan bär de äntligen av!

871117

871117 - Jag är 4 dagar gammal!


Bjuda

Jag och morfar kollade igenom gamla bilder för ett tag sedan, tänkte bjuda på en ;)


Självklart är de jag, men har dock ingen aning om när..


Ljunga

Nu är vi hemma i Ljunga, underbart! :)

I går efter Stor&Liten, kom Eltons farmor förbi. Med massa paket, blommor och fikabröd. Allahjärtansdag! Elton mumsa glatt i sej, både fikabrödet och innehållet i ena paketet ;)
När Ulla for, tog vi tag i städningen och packingen. Elton fick middag, Roger duscha och jag fixa de sista som skulle göras innan vi for.
Lite efter 18 kom mormor och hämta oss. For på Ica Maxi och handla lite gröt och korv tills i helgen. Elton fick även en väst, dock lite stor, men för ynka 37 kronor!
När vi äntligen var klar, for vi mot Ljunga. Elton somna innan vi änns lämnat parkeringen på Ica.. Typiskt!
Hemma i Ljunga vakna Elton med en himla enerigi. Så han fick vara vaken, äta en macka och mysa med Yizza. Strax innan 23 gick vi och la oss, alla somna lika fort.

Natten har varit helt okej. Elton vakna först 06, sedan 07 och strax innan 08 klev vi upp. Skicka iväg Melker på skolan, rasta Yizza och fika frukost.
Nu är mormor och jobbar, Melker på skolan (kommer hem snart), Roger och skruvar skoter. Elton har duschat och nu sover han. Får se hur länge han tänkte sova? Ett bra tag hoppas jag, för de behöver han!

Var menat att vi skulle och fira Troy i dag/kväll, men Therese hade mått dåligt och spytt en gång. Så vi vågar inte.. Men på Söndag ska vi göra ett nytt försök! :)
Så i dag blir vi nog bara här hemma. Mormor slutar efter 15, sedan blir de middag. Och senare i dag kommer morfar och Louise oxå hem. Så då är nästan alla samlade! :)

Hade tänkt att jag och Elton skulle gått ut i dag, då solen lyser så fint. Men prata med gammelfarmor förut och då var de -20 grader :/ Inge vidare..


Klipp

Hitta några små film snuttar på Elton, från min gamla mobil :)




Dålig

Vi har haft en mycket dålig natt, alla tre. Mest för att Elton kom till oss tidigt i natt och sovit oroligt, vilket gör att han aldrig riktigt kommer till ro och snurrar runt.
Dessutom gjorde han som i går, vakna vid 06 då Roger klev upp.. Så, de var bara att kliva upp! Men, de är lite mysigt oxå. Roger fixar kaffe, sedan myser vi i soffan alla tre, tills de är dags för Roger att kila på jobbet. I dag var sista dagen, nu är de slut. Wiho!

När Roger gick på jobbet, börja Elton grina och sluta nästan inte förrän Roger kom hem på 09 fikat. Han ville inte alls göra nått, inte äta nått och ingenting..

Nu ligger prinsen och sover. Blir så himla konstigt när han vaknar mycket tidigare än vanligt.. Men de är bara att göra de bästa av de!
Medans han sover, tänkte jag försöka bocka av lite saker som står på "göralistan". Har hunnit med ganska mycket ändå, nu på morronen. Skönt att han de gjort!
När vi fått i oss lite lunch, tänkte vi gå på Stor&Liten. Elton måste få leka av sej lite! :)

Nä, kanske man ska ta och börja göra nått vettigt..

Bilder - 100210

Sol, kyla och snowracer. Underbart! :)

Elton fick för sej att han skulle göra som han ville! Sluta med grin och en snöig mamma..

Inne i värmen blev de russin och mys under filten!

Pizzabagarn nr1

Pizzabagarn nr2

Vi fick lite "allahjärstansdagchoklad" av gammelmormor. Jag och Roger har redan nallat ;)
Elton får vänta till helgen.. Tack gammelmormor!


Knepig

Har varit en knepig dag. Elton vaknade ju mycket tidigare än vanligt, så allt blev flyttat (sov och ät tider). Så när Roger kom hem på lunch, hade Elton redan sovit klart. Blev lunch tillsammans, alltid lika mysigt!
När Roger skulle tillbaks på jobbet, klädde vi oxå på oss och gick ut. Snowracern fick oxå följa med ut, till Eltons stora glädje! Vi gick och handla lite skinka och tonfisk, fick för oss att göra hemmagjord pizza i dag.
Elton ville som vanligt inte kliva av snowracern och gå in på Ica.. vi handla fort och sedan blev han glad igen, dock ville han bara gå, på hemvägen :) Tokfis! Han har fått för sej att kliva av i farten nu..
Elton ville inte alls gå dit jag ville, sluta med massa grin. Tillslut kom vi iaf bort till pappa Roger! Elton kolla in traktorn och hjälpte till att skotta ;) Han är bra dukitg, våran prins!

Efter en timme var vi lite smått kalla och väldigt rödblommiga. Inne blev de russin och mys under filten. När Roger kom hem, kom även gammelmormor. Hon och jag for och handla lite, blöjorna hade börjat sina..
Hemma hade prinsarna tagit hand om disken, skönt! Sedan börja vi med pizzabaket. Elton busa med gammelmormor, han passa på nu, då hon ska vara borta i 2 veckor (hon ska utomlands, igen..). Gammelmormor stanna på pizza hon med! :)

Elton ligger och sover sedan 20. Jag har suttit vid datorn hela kvällen.. Har bara varit skit på tv:n!

I morron har vi fullt upp! I morron är sista dagen och början på nytt.
Jag och Elton tänkte nog gå på Stor&Liten. När vi kommer hem ska vi packa, städa och fixa/äta middag. 18 kommer mormor och hämtar oss, då drar vi till Ljunga.
På Fredag ska vi vara hus och hundvakt hemma i Ljunga, alla andra jobbar. Roger ska skruva skoter. På eftermiddagen ska vi till Therese, Johan och Troy. Troy fyller ju år i dag och självklart ska de firas!
På Lördag åker vi upp till Gransjöbodarna. Äter gott, åker pulka, kör skoter, eldar, spelar kort/spel, grilla massa korv och ha de mysigt med halva min familj! :) På söndag kommer vi hem till stan igen!

Klipp - 100210


Granne

Frida, världens bästa granne, har precis lärt mej hur man fixar klipp till bloggen. Tack!
Tänk att även jag fatta hur man gör, haha..


090517


Klipp - Elton åker snowracer, inne!


Grattis


Tidigt

I morse vakna Elton alldeles för tidigt! Då Rogers klocka ringde, vakna han som ett skott. Satt sej upp direkt och så fort Roger klev upp, börja Elton att grina och springa efter pappa.. Så, de var bara till att kliva upp. Klockan 06! En timme på morronen är värt mycket, väldigt mycket. Och inte gör de saken bättre, att Elton sov oroligt hela natten..

Så i dag "hann" vi se hela Vakna med teh voice, fika tidigt, plocka undan frukosten, borsta tänderna och klä på oss, innan 10:30. Då stupa Elton i säng! Han hade varit trött länge, men tidigare än så kan han inte somna. Då skulle eftermiddagen bli väldigt lång och jobbig..
Jag tänkte oxå passa på och vila lite, kanske tillomed plocka fram boken. Var länge sedan jag läste nu..

När prinsen vakna vet jag inte vad vi ska hitta på? Vi har en massa ägg hemma, så vi kanske tillomed tar och baka. Elton älskar ju de! :) Och de är alltid bra att ha i frysen, när man får besök!

Bilder - 100208 & 100209

Elton älskar borsta tänderna, så de tar lång tid här hemma ;)

Elton kollar så att pappa gör ett bra jobb, när han skottar! :)

Här hemma används pottan inte riktigt till de den egentligen ska..

Påväg på
Stor&Liten

När de var dags för oss att gå, var de slut på pappas lunch. Så vi gick tillsammans! :)

Bus

Söt Aura :)

Theodore mumsar fika! :)

Påväg på lill Ica!

Nybadad prins!

Kvällsmys i soffan


Mötte

Lagomt till Elton vakna, tog Rogers lunch slut, så vi traska bortöver tillsammans alla tre! När vi "släppt av" Roger, mötte vi Karla och Theodore. Vi väntade oxå på Idun och Aura, sedan gick vi på Stor&Liten. Alltid kul att träffa nytt folk! Idun var supertrevlig och Aura var supersöt, jätteförsiktig och sa inte många "ord" :)  
Stor&Liten blev de full fart, med massa barn, fika och bus. Elton var helt speedad i dag, han måste ha fått i sej för mycket av nått! :)
När vi var påväg hemöver, sluta Roger samtidigt. Så vi gick på lill Ica, handla lite mjölk och pärer så vi kunde fixa middagen. Hemma börja jag med maten, Lappskojs. Roger och Elton var så duktiga och städa, Elton verkligen älskar att hjälpa till. Han flinar med hela ansiktet och tycker han är jätteduktig, när vi berömmer han! :)

Middagen var allt annat än lugn.. Elton vägra äta maten, utan skulle enbart äta rödbetorna. Så, om han skulle ha mer rödbetor, fick han gott smaka på maten (som vi vet att han äter!). Och eftersom vi har den tjurigaste och envisaste ungen i världen (japp, de är sant!), så blev de självklart grin och protester! Efter många trix, åt han iaf av maten. Dock mest av rödbetorna ;) Men men..

Efter maten fick Elton ett behövligt bad (smör i håret, från fikat på Stor&Liten och rödbetor hela händerna och ansiktet, från middagen..). Medans mina prinsar bada, tog jag mej ann disken och dammsugningen. Så skönt när de är gjort och man kan sätta sej i soffan, med gott samvete!
Lite mys i soffan, innan gröt och jamas. Sedan somna vi snällt alla tre! ;) Vakna lagomt till Vinterspelen, som Roger ville se.
Roger har nyss krypit ner i sängen, så jag borde väl göra de samma. Så jag orkar upp då prins Elton tycker att de är dags för morron..

Igår

Igår gick dagen så himla fort! Roger slutade ju redan vid lunch, då jag skulle på sjukhuset och göra cellprovtaging. Vi hann med lite lunch alla tre, sedan gick mina prinsar och la sej. Såg så mysigt ut! Jag hade hällre krypit ner med dom, än gått till bussen..
Men, solen lyste och de var superhärligt väder ute. Så de gick rätt okej ändå! Men alla bussbyten gör en ju tokig.. Jaja, jag kom fram iaf. En aningens förtidigt, tillomed för mej. Så jag passa på att ringa Jenny! :) Vi prata nästan i en timme, skönt att prata av sej! Och planera lite smått, hoppas bara att de går som vi vill. Vill verkligen dit i sommar! Och, att dom får lägenheten såld och flyttar hit ;) Underbart! Jag saknar Jenny och hela familjen. Och självklart vill vi träffa lilla Elias!

Jag som hade gått och oroat mej, som jag alltid gör, gjorde de i onödan. Jag fick världens bästa BM (okej, efter min BM som jag hade när jag vänta Elton och hon som förlöste mej då..)! Hon gjorde de hela uthärdigt och de gick på mindre än 3 minuter, fån att jag kom in och gick ut! Skönt att ha de gjort!

Efter alla bussbyten, blev jag kvar i Birsta påtok för länge! Bussen var försenad, fick vänta i nästan en timme. Hade jag vetat de, hade jag gått hem! Dessutom hade jag på mej en kortärnad under jackan, vilket inte var värst smart drag..
Men när jag väl kom hem, möttes jag av världens leende och en stor kram när jag kom in! :) Dessutom stod Roger vid spisen och laga mat, kunde inte bli bättre! Jag satte mej snällt i soffan, under en filt och försökte få upp värmen ;)

Resten av kvällen gick lika fort den oxå. Vi börja natta Elton redan vid 19:30, då han var jätte trött. Men inte somna han för de inte! Nej, utan klockan var nog närmare 20:30 innan han tillslut gav upp. Dock vara de inte länge.. Utan han vakna 40 minuter senare, grina och vägra somna om. Försökte i sängen, famnen och tillslut gick vi och la oss alla tre igen. Lagomt till slutet på Spårlös, sov Elton. Han fick ligga kvar i våran säng, så han inte vakna när vi lyfte över han!
Resten av natten sov han kanon, han fick tutten en gång. Sedan sov han nästan till 08. Skönt!

Nu på morronen har vi bara hunnit med de vanliga. Och nu sover prinsen! Trodde inte att han skulle somna, då han bara grina. Men när jag la mej brevid han, somna han! :)
Roger kom precis hem på lunch, så vi ska stoppa nått i magen. Sedan ska jag passa på och duscha medans han är hemma. Och när Elton vaknar, ska vi traska bort på Stor&Liten. Där ska vi träffa Karla och Theodore :) Kul!


Segt

Blogg.se är supersegt i kväll.. Kom knappt in!

Elton sover jätteoroligt! Efter att han somna vid 20, fick vi natta om han 40 minuter senare.. Så nu ligger han i våran säng, vi "vågade" inte lyfta över han till hans säng.
Roger gick precis och la sej, så jag ska göra de samma. Jag är hur trött som hällst, men jag vet att jag kommer få svårt att somna..

Blir mer och bättre bloggande i morron, bilder oxå! :)

Bilder - 100207

Elton är en riktig petig liten människa, minsat lilla smutts måste bort!

De första Elton såg i morse, var såklart snowracern :)

Snygg min ;) haha!


Bilderna kom inte i ordning, då bliderna är både från min och Rogers telefon..


Klipp

Jag har massa klipp på Elton, som jag vill lägga ut. Men jag vet inte hur man gör :/ Nån som vet och har lust att förklara, för en som egentligen inte förstår sej på sånt? ;)

Lika

I dag har vi haft en lika mysig dag som i går!

Klockan 13 kom Martin och Gina, lagomt tills Elton sovit klart och ätit lunch. Klädde bara på oss och gick ut, ut i solen! Vi åkte snowracer, promenera till Ica, leta en backe vi kunde åka i. Men alla var överfulla med snö.. Så vi skippa de, tog en kort promenad i stället! :) Sol, lilleror, Gina, mina två prinsar, snowracern och härligt väder, de är mys de!

Var ute nästan 2 timmar. När vi kom in fixa Roger maten. Även gammelmormor kom på middag, trevligt!
16:30 for Martin mot flygplatsen, för att åka till Göteborg igen.
Medans jag lata mej i soffan, framför massa serier, tog Roger hand om disken. De är kärlek de! ;)
Elton somna strax efter 20, snällt och utan ett pip. Dock är vi tillbaks på ruta ett igen och nattar i våran säng. Men, de går framåt! Och de är mysigt, så vad gör de egentligen?

Nu ligger Elton i sin säng, hostar lite titt som tätt. Roger ligger brevid mej och kollar på Spiderman3. Jag har nyss duschat, rakat benen och målat tånaglarna. Lite Söndags lyx! :) Vilket behövdes. Tänkte måla fingernaglarna oxå, men jag orkar inte i kväll.. I morron kanske?

I morron ska jag på cellprovtagning. Usch och fy, säger jag bara! Jag vill inte. Jag har haft ont i magen sedan jag fick tiden och inte är de bättre i dag.. Jag gruvar mej som bara den! Å, jag vill inte alls..

Eftersom att jag ska dit vid 15, måste Roger sluta tidigare, så han kan ta Elton. Men de gick kanon, inga problem. Egentligen hade jag nog hoppats att han inte kunde, så jag "slapp".. Men jag vet ju att jag måste göra de. Och att gör jag de nu, har jag de ju gjort. Men jag längtar inte! Fast vem gör de?

Redan

Redan i går kväll/natt då vi gick och la oss, kom Elton över till oss. Men de var så mysigt, han kura ner sej och riktigt gosa in sej!
I morse vakna han strax före 08 och sjölvklart blev de mys och bus i sängen. Tillslut tyckte Elton de var nog och gav oss kläderna, drog oss i fingrarna och peka att vi skulle kliva upp :) Haha!
Efter frukosten tog vi och slog på musik, Elton snurra runt och dansa järnet! :) Bädda rent i sängrana, dammtorka alla rum, vek tvätt och tvätta lite till. Elton är så himla hjälpsam, han hjälper till med allt och tycker de är jättekul! Jag tycker de är viktigt att han hjälper till oxå (självklart måste han inte hjälpa till), att han lär sej, tills han blir äldre och verkligen förstår.

Nu ligger Prins Elton och sover :) Han fick lite gröt och sedan somna han ganska fort. När han vaknar, ska vi fixa lite lunch och sedan ska vi klä på oss och gå ut i solen! Så härligt väder i dag, solen lyser och termometern visar +0,1 (i skuggan)! Minns inte sist de var +..

I dag kommer Martin och Gina, vi ska käka middag innan Martin tar flyget till Göteborg igen! Martin fick bestämma, så de blev schnitzlar (vilket han älskar!). Blir nog både strips och ris, då alla vill ha olika ;) Och massa vitlökssallad, mums!
 

Tiden har gått fort, ändast 3 dagar kvar!


Bilder - 100206

En nakenfis! :)

Martin och Gina blir terrad av Elton ;)

Väntar på att gammelmormor ska komma och hämta oss

Elton hade inte tid att vänta med provkärningen, så han starta inne redan ;)

Första åkturen, ute! ;)

Elton hjälpte självklart till att skotta!

Elton måste ju testa sin nya spade :)

Pappa var tvungen att sätta dit ett par grejer, som mamma tydligen hade missat ;)
Självklart måste Elton hålla koll så pappa gör rätt!

Elton älskar sin snowracer, så när de var dags för gröt, vägra han sitta i stolen.
Så, för att prinsen skulle äta, fick han som han ville, sitta på sin nya snowracer! :)

Ny skorna (som var kanske en storlek för stora, typiskt..).

Eltons älskade snowracer - Tack gammelmormor!




Tävling

 


Jag tävlar hos Älskade hjärtegryn!


Underbar

Vi har haft en underbar dag, bästa på länge!

I morse vakna Elton vid 07, men han och Roger klev upp, så jag fick ligga kvar och dra mej ett tag. Tack, mina älskade pojkar!
När alla var vakna, fixa vi frukost, tvätta, myste och busa. Efter att jag och Elton sovit lunch, en timme ungefär. Kom Martin och Gina. Självklart blev de fika, Martins favorit: hemmagjorda bullar! Tror han blev glad :) Efter ett tag kom även gammelmormor.
Vid 14 klädde vi på oss allihopa och for till gammelmormor. Men innan vi for dit, var vi in på Birsta och köpte en snowracer åt Elton.
När vi kom fram skotta vi, åkte snowracer ute i solen. Så skönt när solen visar sej, man blir så glad!
Vid 16 for Roger och Elton hem. Resten for och handla. Gammelmormor tyckte att Elton skulle ha en spade, så han verkligen kunde skotta snö. Och så fick de bli! Kom även ut med en "dyna" till Eltons snowracer. Tack så himla mycket gammelmormor!
Roger skicka mej på Willys för att köpa snus och gotta till i kväll ;) Hitta även ett par skor till Elton. Ett måste, då han inte får plats med tjocksockar i dom han har nu. Men, de är inte de lättaste att hitta skor till en tjockfot ;) Han är ju väldigt knubbig om fötterna, så de är svårt att hitta nått som passar. Men dom vi hitta verka okej, dock verka dom lite förstora. Elton ville inte direkt testa.. Så vi gör ett nytt försök i morron, passar dom inte får vi byta!

I kväll natta vi alla tre och jag somna som en stock, direkt! Efter ett bra tag, orka jag mej upp.. Segt var de!
Roger sitter och kollar på film, en som jag inte vill se.. Så jag passar på att blogga och läsa bloggar. Ska snart övertala han att se nått annat eller iaf försöka ;)

Aldrig

Roger klev aldrig upp.. Så jag har precis sätt klart filmen, helt själv. Ganska skönt faktiskt, men ändå lite tråkigt! Filmen var helt okej, sevärd iaf! Funderar på om jag ska gå och lägga mej jag med, så man orkar upp i morron, då prins Elton vaknar :) Men först ska jag hänga tvätten..

Fortfarande

Roger har fortfarande inte kommit upp, så jag struntar i han och ser film själv! :) Dessutom skippar jag popcorna och tar chokladen som ligger i skafferiet i stället, lathet! ;) Haha!

Tror att jag ska se The ugly truth!


Bilder - 100205

Elton fick för sej att han skulle ta med en stol till vardagsrummet
och han gav sej inte!
Den skulle stå precis vid bordet, så han kunde ha fötterna på bordet och läsa reklamen han nyss hämtat, haha! :)

Bus

Vårat matvrak! :)

Dusch/bad med pappsen! :)


Före

I morse vakna Elton före 07. Jag förstår inte hur han kan sova så bra hos mormor och morfar, men inte här hemma?
Vi klev upp, bytte blöja, myste ner oss i soffan med mjölk, riskaka och självklart Vakna med the voice! Elton är som tokig i de :) Sötlöken våran!
Elton skippade frukosten även i dag (tur att han fick en sej en riskaka iaf!). Efter frukosten borsta vi tänderna och klädde på oss, busa och byggde pussel.
För engångsskull var Elton vaken då Roger kom hem på lunch, så vi gjorde nudlar och dela på. Elton åt hur mycket som hällst! Mätta och belåtna, la vi oss i sängen. Vi somna direkt båda två, men jag klev upp. Skulle beställa lite kläder åt Elton, men prinsen fick för sej att vakna. Efter knappt en halvtimme.. Men han somna på mej ett tag, sov nog en halvtimme till. Mys!

När Elton vaknat till, klädde vi på oss och tog snowracern till lill Ica. När vi skulle gå in på Ica, börja Elton tokgrina och ville inte alls gå in och lämna snowracern ute. Sluta med att jag fick bära han in, medans tårarna rann ner för kinderna. Fisunge! :) Men de gick fort, vi skulle ju bara ha mjölk och ris, så vi kunde laga middag!
Vi hann nästan bara in, så kom pappa Roger oxå. Medans jag fixa middagen (kyckling, wookgrönsaker och ris), lekte Elton och Roger på golvet, Elton skratta så han kiknar! :) De värmer verkligen i hjärtat!
Elton måste tyckt maten var väldigt god, för han åt upp hela tallriken. Och Roger hade hätt upp mycket mat! Efter maten var Elton ibehov av en dusch ;) Så medans jag fixa disken och tvätten, tog Roger och Elton en lång dusch.

Nu ligger båda mina prinsar och snarkar :) Roger somna när han natta Elton. Var in och väckte han för ett tag sedan, fick till svar att han snart skulle komma. Men än har han inte masat sej upp ;)

Prata med Martin nyss, han stog på flygplatsen här i Sundsvall. Han skulle ta en taxi hem, bad han ringa när han kom hem. Så han ringde precis! :) Tänk, att min lillebror, är en stor karl! Jag har svårt att fatta att han är så gammal, vilket oxå betyder att jag är gammal..

Jag funderar på om jag ska poppa lite popcorn och hitta en bra film? Så får de nog bli!

Lägenheten

Tänkte att jag skulle visa lite före och efter bilder på våran lägenhet! :)
Gjorde de på förra bloggen oxå, men några nya bilder är med, från nu ikväll.

Köket!
Före - 071003




Medans - 071101

081022

Efter - 090310


100205

Sovrummet!
Före - 071010


Efter - 090309


091202

Hallen!
Före - 080408


Efter - 090310


100205

Vardagsrummet!
Före - 071003

Efter - 090310



100205


Vissa bilder är snubbiga, tror att jag har ett finger avtryck på linsen :/ Men men..
Och ursäkta dom rena fönstren, Elton älskar att stå där och kika på traktorn ;)


Bilder - 100126 till 100204

Mys hos mormor och morfar!

Russin, mums!

Snowracer med moter Louise!

Självklart måste man testa skotern!

Kan äta själv!

Festfin för mormor!

påväg på öppnaförskolan med mormor

Öppnaförskolan

Duschkillen! :)

Nyvaken :)

Bus med gardinen

Nyss hemkommen från badhuset, dags för nattning!

Söt Troy på besök, vi kollar in fåglarna, han och jag! :)

Elton somna på mej, sötlöken!
(Jag bjuder på denna bild, ser inte klok ut..)

Pajasen våran :)

Elton kollar in traktorn, vilket han kan göra i timmar..

Mys!


Magen

Efter att Elton fått lite gröt i magen och vi fått kläder på kropparna, gick vi ut i snökaoset! Tog vagnen ändå, då vi skulle och handla efter Stor & Liten. Men, de ångra jag stort.. De var som att hjulen inte ens snurra, utan att vi ploga oss fram. Och snön snöa in i kläderna gjorde de, fy! Men vi kom fram iaf. Elton skötte sej exemplariskt! Han lekte och pyssla ett hjärta (med lite hjälp från mamma då) till pappa. Var egentligen till allahjärtansdag, men han fick de i kväll. Han blev superglad! :)
Efter Stor & liten, ploga vi oss vidare till Ica. Tror aldrig att de varit så jobbigt att gå dit bort, jag var helt svettig då vi kom fram och inte tala om hur svettig jag var när vi kom hem..
Vi hann näsan bara hem, så kom även pappa Roger hem. Jag börja med maten, medans pärorna kokade slängde jag ihop en snickerskaka. Elton och Roger hade mys och bus i vardagsrummet, med kex och allt!

På kvällskvisten har vi myst i soffan eller bara jag egentligen. Roger somna då han natta Elton och sov ett bra tag. Jag har kollat på Glee och Made in Sweden. Nu är de Rogers "tur" att bestämma program, han kollar på Grannfejden. Dom är tydligen här i Sundsvall, i Bredsand. Jag orkar inte ens lyssna på hur fjantiga dom är..

Justja, jag har en maskin tvätt som jag inte hängt. Bäst att jag gör de innan jag glömmer de, igen..

Duschen

Jag har precis klivit ur duschen, noppat ögonbrynen och borstat tänderna (sent, jag vet!). Sitter i morronrocken fortfarande, men Elton sover så jag vill inte gå in i sovrummet och störa han.. Men han vaknar nog snart ändå.

Han hade lika svårt att somna i dag oxå, bara grin.. Men när jag la mej med han, så somna han direkt! Kanske att han vill ha lite exktra närhet just nu?

När prinsen vaknar ska han få lite gröt. Han nobba nämligen frukosten totalt i morse! Sedan ska vi få på oss lite kläder och ta pulkan (antar att de är bäst beslut, då de toksnöar ute..) och kila bort på Kyrkis. Elton måste leka av sej lite, i dag är de bara tjurigheter och testande av gränser!

Nu vaknar prinsen :)

Jobbig

Var en mycket jobbig natt i natt! När jag precis hade krypit ner under täcket, vid 01, vakna Elton och vägra sluta grina. Morfar gjorde gjorde några bra försök (Elton sov med mormor och morfar). Men efter ett tag gav jag upp, "orkade" inte höra hans grin, så jag tog över. Men, ingen bättre lycka där inte.. Försökte med allt, men han bara grina. Efter en timmes grin, klev vi upp. Och inte blev han mer nöjd för de. Vid 03 gav jag upp och sa till Elton: nu skiter jag i om du inte vill sova, de vill iaf mamma! Tack och lov, jag Elton tillslut med sej. Sov oroligt hela natten, fram till 08, då han klev upp med morfar. Jag fick en timme extra, tack mormor och morfar!
Hann bara kliva upp, få i mej lite frukost och packa väskorna, så for vi hemöver till stan. Tror vi var hemma lite efter 11. Då Elton inte sov i bilen, tänkte jag att han skulle sova när vi kom in. Men inte då! Han vägra, som alltid nu..
I stället kom Therese och Troy :) Bus och fika! Jag älskar att umgås, prata skit och bara vara med Therese.
Strax innan finbesöket for, somna Elton, utmattad i min famn (efter X antal försök och massa grin..). Trodde han skulle sova jättelänge, men efter en ½ timme, vakna han och grina. Kura upp oss i soffan och vipps så sov han igen(!). Tror han sov på mej i 1½ timme till. Vilket han behövde!

Resten av dagen/kvällen fixa vi middag, diska, busa, prinsarna duscha och medans nicka jag till i soffan ;)
När de var dags för nattning, blev de precis som jag trott: grin! Vet inte alls vad som har hänt med pojken som bara för några dagar sedan, var så duktig och somna helt själv, utan ett ljud? Nu är de grin, skrik, kastning av tutt och snutt, tårar och massa tjurigheter som har kommit fram i stället.. Funkar varken på dagarna eller kvällarna. Vi tog nog ut dom bra nattningarna i förskott, tror jag.. Jag hoppas dock att dom bra nattningarna snart är tillbaks!

Vi har precis sätt en film, vet inte äns vad den hette, men den var sådär. Inte dålig och inte bra..
Roger har gått och lagt sej och jag ska göra desamma! Förstår inte, varför är jag inte trött på kvällarna? Förut somna jag alltid i soffan, men nu är jag inte äns trött då jag går och lägger mej. Och jag går aldrig och lägger mej före 24.. Måste bli bättre, somna tidigare och kanske få några fler timmars sömn om nätterna. Vore nog bra!

Tur

Vilken tur att Blogg.se sparar inläggen när man inte postar dom eller att nått går galet! Jag hatar när de bli så. Trodde nästan att allt jag skrivit försvann, men jag hade tur :) Wiho!

Jag ska svara på kommentarerna, men just nu kan jag inte se dom.. Så jag ska fixa de när jag ser dom! :)

Redan

Jag mådde redan mycket bättre i går morse, natten var helt okej den med faktist! Dessutom sov Elton bra då (20-09, med mormor och morfar).
I går hade vi en innemysdag! Var superkallt här då. På morronen tyckte jag morfar sa att de var nästan -30 och resten av dagen -20 ungefär. Så vi stannade inne! Elton fick duscha och en långsovning, sedan var de bara bus.
Dock hade han svårt att somna i går kväll. Han grina i över en timme, försökte med allt! La mej brevid han, gunga han i famnen, sjung och nynna, gick ut därifrån, men inget hjälpte.. Så jag gav upp! 
Vid 22 gick morfar och natta, då gick de bra minnsan.. Resten av natten sov han bra, ända till 09. Förstår inte hur han kan sova så länge när vi är här, men inte hemma i stan?

Efter att vi hade fått i oss frukost och fått på oss kläder, for mormor och Elton till Fränsta på öppnaförskolan. Dom skulle ha lite mormor-Elton-mys! Medans plocka jag och morfar fram gamla fotoalbum. Oj, så kul! :) Jag älskar att kolla igenom dom! Många fina minnen dyker upp. Såna som man kommer ihåg direkt, när man ser kortet. Man blir helt varm i kroppen och lycklig! Jag älskar "papperskort"!
Passa även på att scana in "några", blev säkert över 150 stycken tillslut..

När Elton och mormor kom hem, la sej Elton och morfar och tog en tupplur. Vi fortsatte med albumen! När tuppluren var slut, var de dags för middag: Fläsk, palt och vitsås. Mums!
Vid 17 fick vi ett ryck, klädde på oss allihopa och for mot Fränsta och badhuset! Massa bad, bus, bastu, blodapelsin och mys i två timmar. När vi kom hem hängde en påse på dörren, gammelfarmor hade lämnat hemmagjord Risalamalta. Jag och morfar hade pratat om de och självklart fick vi de! :) Såklart blev de fika!
Morfar var snäll och natta i kväll, gick hur bra som hällst. Inte ett ljud och Elton somna på några minuter! Morfar måste ha nått magiskt med sej i fickan eller så nockar han Elton.. ;)
Vi har kollat på massa dokumentärer i kväll, intressant som tusan!

Nu ligger alla och sover, jag sitter här och lyssnar på gamla låtar av Takida (dom bästa enligt mej! Tänker på Fränstaskolan då..). Även jag ska krypa ner under täcket. Men först ska jag läsa bloggar!

Vet fortfarande inte när vi ska hem till stan, beror på morfar, när han ska jobba. Men de blir i veckan iaf! Och då har vi bestämt bus på Drakborgen med Therese och Troy (hon ringde i dag, men vi är ju här..) :)

RSS 2.0