Flyt start

I morron börjar jag att flyta! Känns som att tiden bara försvinnit, tyckte nyss jag fick tiden och att de var långt bort..
Jag hade fått Modifasten oxå, så nu ligger paketet på Ica Maxi och väntar på mej. Fick veta att Roger var ledig i morron, då allt blev som de blev idag, så i morron ska paketet hämtas!

Nu börjar verkligen allt, på riktigt!

Sista måltiden

Jag och Elton har precis fått i oss lite middag. Och Elton fick som han ville, de blev ris. Eller inte för mej, jag åt bara fiskpinnar - dock köpta, latdag idag. Sedan koka vi en majskolv och dela på, Elton tyckte de var mycket gott - han åt riktigt bra! En sjukt tråkig "sista måltid".. Men inget blev som tänkt idag. Jaja, nu är vi mätta iaf! :)

Och ikväll, då ska jag dricka Coca Cola - som min älskade kommer hem med när han slutar jobba! Som jag längtar :) Jag hoppas att de är sista gången någonsin, då jag hoppas att jag dumpar på de sedan, min stora last, livets dryck - Coca Cola!

Typiskt

I morse vakna Elton 07:50(!!!). Typiskt att han skulle ta sovmorron när vi skulle på dagis, jag fick lite smått panik.. Men vi klarade av morronen rätt bra ändå! Jag hann tillomed fixa disken, medans Elton satt i soffan och vakna till, framför barnprogram. Elton åt en massa gröt, var på superbra humör och strax före 09 var vi på dagis. Mycket bra gjort, tycker jag!

Efter dagis var vi på Stor&Liten, har precis kommit hem. Vi funderar på vad vi ska äta idag, de är ju ändå min "sista måltid", innan operationen. Men Elton säger att han bara vill ha ris, vilket jag inte alls är sugen på.. Eller ja, jag är inte sugen på ett dugg egentligen. Jaja, nått ska vi nog hitta på att stoppa i magen!

Prata med Roger för ett tag sedan, han var supersen.. Massa hade kronglat för han idag, så han är inte hemma förrän ikväll nångång. Tråkigt!

Nu vill Elton ha äpple, så de är bäst att fixa de! Sedan ska tvätten hängas och en ny ska in i maskinen..

Kommentarer

Malin: Åh, härligt att höra! :) Hur gick operationen, hur länge blev du kvar på sjukhuset? Mår du bra? Hur går de med maten? Oj, jag har en massa frågor ;)

Anna-Maria: Jättejobbigt med eksem.. Vi kör oxå med Miniderm, men även kortisonsalva, när de är som väsrt - annars blir han för torr.

Tack för kommentaren om naglarna - jag suger åt mej allt! ;) Tips? Hmm.. Jag använder vilket nagellack som helst, jag köper gärna flera och billiga, än få och dyra. Använder mycket smala penslar - köpta på Panduro tex. Tandpetare är kanon! Vill jag ha större prickar, filar jag bara tandpetaren lite. Annars med lite glitter och så, kan man göra mycket skoj. Youtube - kanon för inspiration. Övning ger färdighet - vilket verkligen stämmer! Och de är egentligen inte svårt, man måste bara ha ett himla tålamod och en massa tid - speciellt torktid! Men de är roligt, sjukt kul! :)

Cooling



I morse medans jag klädde på mej, hade Elton hunnit hämta äppeljos, tagit på sej solbrillorna och satt sej framför tvn. Haha, supernöjd var han! :)

Imponerad

I förrgår räknade Elton till tre, helt själv. Duktigt tyckte jag, då han inte ens pratar egentligen - dock har de börjat hagla ut mer ord nu, skönt! Men när han sedan räkna på fingrarna, alltså visa ett finger för ett och två fingrar för två, blev jag så himla imponerad! Han pratar inte, men han kan räkna. Haha! :)

Naglarna - Korta..



För nån dag sedan gick tre(!) av mina naglar av på höger hand, så igår fick alla ryka..

Jag hatar att ha korta naglar, men ojämna ännu mer. Så nu hoppas jag att dom växer fort! ;)

Naglarna - Lilarosa med krumilurer



Helgens naglar!


Sista festen

Dåligt med bloggande, igen.. Helgen var bra, dock blev utgången sådär. Men, nu är sista festen gjord och jag längtar faktiskt till på Fredag. Då är de dags att börja flyta! Jag hoppas att jag fått hem Modifastpaketet då, vore ju underbart.
Dock börjar hela flytresan med fest, för på Lördagen ska vi fira Louise. Hmm! Jaja, de kommer gå kanon - jag är peppad till tusen!

Helt otroligt, på Fredag är de endast 19 dagar kvar till operationen - ändå har jag inte fattat de än..

Nu ska här dammsugas och tvätten ska fixas, innan jag ska hämta hem prinsen från dagis. Ikväll kommer Memme hit, de är nämligen dags för föräldramöte igen.

Linda, fina Linda!

Idag klockan 15:30, somna Linda in, efter många månaders av kämpande!
Vi har precis tänt ljus och tänker extra mycket på Linda och alla hennes kära!

Vila i frid, fina Linda! ♥♥



Tok!

Ojojoj! Klockan 05 i morse tyckte Mia (ja, Mia och inte Elton..) att de var morron. Så innan klockan var 07 hade vi snackat skit i några timmar, käkat frukost och bänkat oss framför tvn för reprisen på Big Brother. Tok! Hur ska jag klara av dagen och kvällen? ;) De får nog bli en stödvila!

Mia står i duschen nu, sedan ska vi färga håret. Jag ska bli svart igen, efter mitt misslyckade försök att bli ljusare.. 
Jag har noll batteri i telefonen, så älskade Martin ska komma med en laddare sedan. Tack!

På efter middagen ska vi och handla, fixa middag och dricka gott. Ikväll väntar utgång och de ska bli så kul!

Igår kväll måla vi naglarna och åkte pulka flera timmar. Åh, jag höll på att frysa ihjäl när vi kom hem. Hua, så kallt de var, men kul! :) Fort som tusan gick de!

Packat

De blev inte så värst lång sovmorron, men de är ändå skönt att vakna av sej själv. Och inte en skitunge som vill upp klockan 05 ;)
Nu på morronen ha jag och Roger har städat - mest Roger, vikt lite tvätt och packat inför helgen. Nu ska jag bara få på mej lite kläder. Väntar bara på att Mia ska höra av sej, då hon är färdig med tentan. Sedan drar jag in till stan och möter upp henne :) Åh, så kul vi ska ha!

Modifast

Jag hade tänkt att jag skulle flyta på Nutrilett, in för operationen. Men jag tål bara chokladen av Nutrilett, dom andra vill jag bara spy av.. Så Roger "tvinga" mej att ta Modifast, så jag får nån annan smak oxå. Tack!

Jag har precis fixat beställningen, tog hallon, jordgubb och choklad. Usch, så dyrt! Men Modisat är 100 gånger bättre än Nutrilett, så de blir nog bra! Åh, jag längtar fakitskt till nästa Fredag. Ja, nästa Fredag är de dags att börja. Sedan är de bara 19 dagar kvar, helt otroligt!

Fejset



Jag är fortfarande röd i fejset, efter min peeling ;) Haha, jag hoppas de försvinner snarast!


soffmys?

Åh så mycke soffmys de blev för oss, Roger ligger och toksnarkar nu ;) Jag hör knappt tvn.. Men, han klev upp 03:30 i natt och har jobbat hela dagen, så jag förstår han!
Jag ska se Criminal Minds nu, sedan får vi se om jag tar med mej Roger in i sängen och sover. Sovmorron väntar i morron, underbart!

Jag tror jag målar naglarna i morron, jag ska ändå inte möta Mia förrän efter klockan 13, då hon har tenta i morron! :)


Mormor & morfar-mys

Nu har prinsen farit till mormor och morfar, där han ska spendera helgen. När morfar och Elton for, hamna jag och Roger i soffan framför en film. Roger tvärslockna och jag kolla klart på skitfilmen..
När Roger vakna (okej, jag väckte han..) for vi på Birsta och fixa lite, var på bolaget och handlade lite. När vi kom hem gick jag och sola, så nu ska jag snart hoppa in i duschen. Jag luktar apa!

Resten av kvällen blir de soffmys och målning av naglarna, måste ju vara helgfin! :)

De är så tomt utan prinsen, tyst framförallt!

Trevligt besök!

Idag efter att jag hade lämnat Elton på dagis, fick jag besök av Annelie. Kul! :) Hon flytta hit i November och vi bor typ 5minuter i från varandra, ändå har vi inte setts förrän nu. Dåligt gjort av oss! ;) Men idag blev de av och vad vi har pratat. Nonstop, inte en tyst minut. Massa skitprat och te, en mycket trevlig förmiddag!

Jag håller på att packa till Elton, som ska åka till mormor och morfar. Morfar slutar snart jobbet, så då kommer han och hämtar upp prinsen. Åh, så mysigt dom ska ha!
Jag och Roger ska ut på varsit håll, hela helgen. Roger ska med Leif och pimpla - både öl och fisk, sedan ska dom ut på Lördag tror jag.
Jag drar till Mia i morron och för oss väntar bus i pulkabacken på kvällen och på Lördag blir de fest och utgång. Sista festen innan flytet och operationen, åh så skoj vi ska ha! Jag blir hos Mia hela helgen och de ska bli riktigt kul, jag längtar som bara den!

Så fort jag packat klart, ska jag gå på dagis och hämta min älskade lilla fis! Jag hoppas han är vaken, så jag slipper väcka han - vilket betyder dåligt humör hela dagen.. Men jag är ganska säker på att han sover, då han gjort de dom sista veckorna när jag hämtat han.

Jaja, nu ska jag skruva upp musiken några minuter medans jag packar klart! :)

Tidigare och tidigare..

I morse vakna Elton redan klockan 05, hua! Så nu blir de bara tidigare och tidigare mornar..

Förmiddagarna blir så himla långa när man vaknar så tidigt. Innan klockan hade hunnit slagit 07, hade vi käkat gröt, borstat tänderna och fått på kläderna, båda två. Men de är skönt, man slipper stressa!

När vi skulle gå på dagis, var de redan nästan +10grader och självklart massa vattenpölar. Så vi drog på regnkläderna och gick tidigt, då jag förstod att de skulle ta tid att komma till dagis. Mycket riktigt, de tog över en ½timme! :) Men vad gör de? Vi hade tiden och Elton var mer än nöjd!

Jag tog och sola när jag hade lämnat Elton, så skönt! Sedan fixa jag lite tvätt och efter de tog jag ett bad. Jag har bara badat en gång sedan vi fick badkaret.. Jag tog ett långbad, raka bena, hade ansiktsmask, hårinpackning och fila fötterna. Underbart att ha de gjort! Dessutom tog jag sånhär tvål med korn i och skrubba ansiktet, lite väl hårt tydligen.. Jag är röd som fan i fejan och de svider lite lätt ;) haha!

Efter dagis var vi på Stor&Liten, lagomt med barn idag! Och när vi kom hem, var pappa Roger hemma och hade maten klar, Korvstroganoff. Jag kommer älskar Rogers sånna här arbetsdagar, middag tillsammans, hela kvällen och natten. Elton kommer oxå älska dom!

Nu ligger prinsarna och kollar på hockey i sängen, jag äter Kexchoklad och dricker Coca Cola ;) Lyx! Jag hoppas de är nått sevärt på tvn ikväll!

Mia, min Mia!

De är helt omöjligt att umgås eller prata med Mia, utan att skratta! Vad hon än gör eller säger, får mej att skratta hejdlöst! Jag älskar de och jag älskar hon!

Idag när vi prata med varandra i telefonen, skulle hon göra kladdkaka och äta halva, bara för att.
-Mot slutet är de lite små äkligt, men man får ju härda ut. Haha, så typiskt Mia!


Kommentarer

Åh, tack så himla mycket för alla fina kommentarer om mina naglar! :)


Försvunnit..

Vilken dag.. Vi har inte gjort många knop, men ändå har dagen bara försvunnit? Ändå vakna vi tidigt, klockan 05:50 ville Elton ha morron.. Så vi tog en långsovare när pappa Roger kom hem från nattjobbet. Idag fick Roger positiva besked om schemat - de har funnits ett schema eller flera, men de har aldrig funkat. Men nu verkar de bli kanon!

När vi vakna klädde vi på oss och gick ut. De var otroliga +12 ute och en massa vattenpölar att hoppa i, så Elton fick på sej regnstället och gummistövlarna. Han tyckte nog att han var i himmelriket! :)

Elton är så himla torr nu, exemen är verkligen överallt.. Jobbigt för prinsen! Och de blir bara ännu värre när han badar/duschar, han som älskar de.. Så nu blir de bara snabba duschar och massa grin, när han måste kliva ur.
Han fick duscha ikväll och nu ligger prinsarna i sängen. Var menat att jag skulle sola, men nån måste ha snott min tid och jag orkar inte vänta. Fan, jag som ville sola! Så jag tog en ny tid i morron istället.

I morron väntar dagis för prinsen, Roger ska jobba - ännu en ny tur, och jag ska tvätta en massa och städa.

Naglarna - Blågröna med krumilurer


Blev en väldigt dålig bild, men nånting är galet med kameran(?)..

Jag började måla nånting helt annat, men de blev bara pannkaka av allt..
Men de blev rätt bra tillslut iaf! :) Jag är ganska nöjd!

Dock tror jag att högerhanden blev bättre, första gången någonsin! Tråkigt nog har tre(?!?!) av mina naglar gått av på högerhanden, typiskt när alla var lika långa. 
Kanske fixar en bild på den i morron..


Fika!



Igår efter att vi sovit lunch, kom Memme och hälsa på. Hon var sådär härligt brun och jag blev inte alls avis..
Elton fick ett flygplan, som han verkligen älskade och en keps. Jag fick oxå lite smått och gott, som örhängen, nagellack och annat fint. Roger fick den sjävlklara ölen, som alltid och en badhandduk. Tack så mycket Memme!

Sedan for vi på Birsta och fika på Charm, jättemysigt! När vi kom hem var pappa Roger hemma, så vi fixa middag och resten av kvällen, de som var kvar - dagen gick ju superfort, myste vi i soffan.

Roger for precis på fisketävling med Marcus. Jag har duschat och snart ska både jag och Elton fixa på oss lite kläder, för om ett tag kommer mormor och hämtar oss. Melker ska spela innebandymatch, så vi ska och heja på såklart! :) Härligt med familjehäng på en Söndag!


Sova, sova, sova!

Nu är våfflorna i magen, vi har fått på oss lite kläder och bortsa tändern. Blev sent med de idag, trots att vi var vakna tidigt.. Medans jag fixa bort lunchen, hade tydligen Elton krypit upp i sängen, där han nu ligger snällt :) Jag ska bara ringa Roger, sedan ska jag jojna brevid han i sängen!

När vi vaknar kommer Memme och hälsar på. Så vi får bli lite sådär avundsjuk på solbrännan och alla soliga, härliga och baddagar dom haft.. Hmm! ;)

Tidiga mornar

Tyvärr är Eltons tidiga mornar tillbaka.. I morse vakna han 05:50! Bara av att se femman först, blir man tröttare. Men de är ändå lite lättare att kliva upp nu, när de inte är kolsvart ute! Antar att de har något med att han vaknar tidigare oxå, då de är ljusare i sovrummet..

Förmiddagarna blir så himla långa när man vaknar tidigt! De var ett bra tag sedan vi åt frukost, så snart börjar magen ropa efter lunch, men lunch innan klockan 10? Elton längtar redan till lunchen iaf, då jag råka fråga om vi skulle äta Våfflor idag ;) Åh, han blev så glad! Och skrek direkt Våffla, ett till nytt ord idag.

Solen lyser och de är några få minusgrader, härligt! Tror att vi ska klä på oss och gå ut, efter att vi sovit en stund.
Roger är och jobbar nu, gick bra med den nya turen. Sedan har dom match och efter de ska vi fixa middag, får se om Martin och Gina jojna oss kanske?

Nu vill Elton se Mumin - igen, så de är bäst att lyda! ;) Tror att vi tar med filmen in i sängen och kikar där, mys såhär på en Lördag!

1 månad kvar!

I dag är de precis en månad kvar tills jag opererar mej! Jag tyckte nyss jag fick tiden och de kändes så långt bort, men en månad går ju fort egentligen. Och snart de den 19 April här och mitt nya liv kan börja, som jag längtar!


Birsta


Älskade skitunge!

Idag skulle Roger på jobbet och diskutera turen han ska köra i morron, en ny tur. Medans tänkte jag och Elton göra några timmar på Birsta, jaga efter några byxor (snart brist i Eltons byrå..) och fika. Så jag skicka iväg ett sms till bästaste Mia och fråga om hon ville jojna oss, vilket hon ville. Så efter att vi varit till Memme och fixa de sista, innan hon kom hem - hon har nämligen varit i Dominikanska Republiken i två veckor och kom hem idag. Fusk! For vi och hämta Mia och sedan gjorde vi Birsta. Hitta dock inte de jag ville ha till Elton och de jag hitta, fanns inte i storlek. Typiskt! Men han fick iaf med sej en helikopter och en keps, som han blev överlycklig för och ville ha direkt! :)

Sedan käka vi lunch och fika på Ikea. Jag fick en till komplimang för mina naglar, av tjejen i kassan, bra för egot ;) Haha!
Efter att vi lämna av Mia, for vi hem och myste. Elton är nyss nattad, somna som en stock, då han inte sovit alls idag! Och han har dessutom varit på jättebra humör, vilket jag inte trodde. De brukar inte funka annars!
Roger har lovat att han ska skjutsa Leif och hans kompisar in till stan, så vi ska bara se på tv och ligga i soffan och lata oss.
I morron jobbar Roger, men de verkar som att han kommer hem i bra tid, redan på eftermiddagen nångång. Vi får se vad jag och Elton hittar på, kanske att vi får besök av Memme tillomed? :)


Snöoväder

Vilket oväder, snön bara vräker ner! Jag som verkligen inte vill ha mer snö, jag är less nu!


Äntligen!

Äntligen! Nu har de börjat släppa, revbensupphakningen. Jag kan tillomed sova, vilket är underbart skönt, efter några extremt dåliga nätter! Nu gör de bara ont när jag måste ta jättedjupa andetag, tex när jag nyser eller gäspar. Jaja, de går iaf åt rätt håll!

Jag vakna precis, somna som vanligt när jag natta Elton.. Vi måste ta tag i nattningarna, men just nu har jag ingen ork att ta de. Tyvärr!
Jag och Elton har haft en mysig eftermiddag, trots att Elton inte riktigt varit på humör. Han har flera dagar i rad, sovit när jag hämtat han på dagis. Och väcka Elton, blir inge bra resultat.. Då blir han tjurig och grinig, tills de är dags att sova för natten.
Han har dessutom ätit bra 5dagar i rad på dagis, vilket aldrig har hänt! Så jag hoppas att de håller i sej, vore ljuvligt.

Vi hade massa ägg som gick ut idag, så vi tog och baka. Men de blev bara pannkaka av alltihopa! Gjorde kladdkaka, men de börja med att formen - ensåndär där man kan ta bort botten på - inte höll tätt och de rann ut i ugnen. Så jag bytte form, men då fick jag med allt ströbröd, vilket resultera i att de typ blev muffins i stället för kladdkaka.. Åh, så sur jag blev. Och Elton blev så besviken! Jag stängde bara av värmen på ugnen och lät kakan stå, fansjävlaskit! Tänk att de alltid ska bli nått tok, när jag bakar..

Bara skit är de på tv oxå, så nu ska jag har Twilight-maraton för mej själv. Har nästan sett hela den andra filmen och gud vad jag längtar tills den nya kommer, ojojoj!

Blodprov & EKG

Idag på förmiddagen var jag på vårdcentralen och tog blodprov och EKG, inför operationen. Och vilken underbar sköterska jag fick - kanon!
Jag hatar att bli stucken i armen, men jag kände knappt att hon gjorde de. Hon var positiv och glad.  Dessutom överöste mej med komplimanger för mina naglar ;) haha!

Skönt att ha en till sak gjord inför operationen! Nu är de bara några få papper som ska skrivas på och fyllas i, sedan är jag redo för inskrivningen den 5 April. Justja, måste kolla med Memme om hon kan ta Elton då, Roger jobbade tyvärr.. Och inskrivnigen skulle ta mest hela eftermiddagen, då jag ska träffa läkare, narkosläkare och sköterskor.

Jag längtar!


Mål & belöningar - påfyllning

Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg

2siffrigt - Köpa nya underkläder

Komma i förlovningsringen

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret

90kilo 

Komma i mina vita jeans från studenten

80kg - Spadag med Mia

Drömvikt - 70-75(?)kg


Naglarna - Neonfärger


Färgerna är mycket mer klara i verkligheten

Blev inte alls bra, men de tog en himla tid! Så de får sitta kvar ett par dagar iaf..


18 dagar

Idag är de 18 dagar kvar tills jag (och bästaste Mia) ska börja med flytet - Nutrilett. Jag känner mej supertaggad och längtar faktiskt! Ja, jag lär ju inte jubla andra dagen. Men jag vet ju att de nalkas operation, så bara de hjälper ju enormt!

Jag hade tänkt att jag skulle äta sånt jag är sugen på, innan operationen. Men jag är inte sugen på nånting, verkligen ingenting! Okej lax, pressad potatis och romsås - men de åt vi igår. Lappskojs skulle jag kunna tänka mej, så de ska vi äta till veckan. Annars kvittar de vad jag äter!

Varken eller..

De är varken bättre eller sämre med mej.. Men de som är bättre, är att jag iaf kan ligga ner och sova. Jag sover inte bra, men de går iaf! Dock kan jag ligga på ena sidan bara och hamnar jag på ryggen, vaknar jag av att jag inte kan andas. Jag hoppas de släpper snart!

Har blivit några tråkiga och sega hemmadagar för oss, skönt att Roger har varit ledig iaf. Tur att de är dagis för Elton i morron, så han får komma ut och göra av med lite energi! :)

Ser ut som fan här hemma, då de inte gjorts något åt de på flera dagar. Hade tänkt att jag skulle ha tvättat lite idag och bäddat nytt i sängarna, men jag har inte alls kommit så långt..
Jag och Elton har mest läst böcker, vet inte hur många vi läst idag, om och om igen oxå ;) Kollat på film och sovit. Skönt att Elton har varit rätt nöjd med de idag, min älskade lilla fis!

Roger ringde nyss och sa att han var påväg hem redan, underbart! Då ska vi fixa ihop lite middag och sedan ska Elton få ett bad och jag ska ta en behövlig dusch.

Gnäll, åter gnäll..

Åh, vilket skitdag! Jag somna sittandes i sängen, men vakna en ½timme senare av värdens hugg. Så mycket vila blev de inte.. Och nu blir de bara värre, sjutk svårt att andas. Tur att Roger snart kommer hem igen (dom har spelat match), så Elton får lite trevligare sällskap. Jag är så trött och vill bara sova!

När Roger kommer hem har han med sej Alvedon, äntligen! Har tagit nån annan tablett oxå, men den verkar inte funka..
Jag skulle egentligen fixa mat tills Roger kom hem, men jag och Elton har bänkat oss i soffan framför Mumin och här sitter vi bra ;)

Akuten

Jag somna aldrig i natt, så fort jag la mej ner, kunde jag inte andas. Så jag såg en film och satt och halvsov i soffan, tills prinsarna vakna. Jag har precis spenderat förmiddagen på akuten, kom nyss hem.

Jag fick lite smått panik i morse, när inget hjälpte, så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och sköterskan trodde att jag hade fått nått som heter revbensupphakning. Men hon tyckte ändå att jag skulle åka in för att kolla. Sagt och gjort. Pojkarna följde med som stöd, tack för de!
Fick komma in direkt och sedan tog dom EKG, massa blodprov och klämde och kände - allt för att utesluta propp i lungan. Medans jag fick vänta på proverna, skicka jag iväg prinsarna till Memme. En timme senare fick jag svar, allt var kanonbra!

Så läkaren trodde precis som sköterskan, att jag hade revbensupphakning. Hur fick jag de? Jag kunde inte komma på nått, men precis innan vi for kom jag på de. Jag kastade upp Elton i luften flera gånger igår kväll, innan vi skulle natta. Så antagligen hände de då!
Nu är de bara att vänta ut de, förhoppningsvis går de över snabbt! Har skitsvårt att andas djupt, speciellt när jag ligger ner. Men jag tänkte försöka sova lunch med Elton nu, då jag är dödligt trött. Åh, jag hoppas jag får sova en stund, så jag klarar av dagen! Tur att min älskade Roger är hemma iaf, guld värt!


Fortfarande inte..

Jag har fortfarande inte somnat.. Och nu kan jag inte alls ligga ner. Fy så trött jag är! Ögonen hänger och jag har sjukt ont. Åh, vilken natt!

Ont!

Tidigare ikväll, precis när jag skulle natta Elton, fick jag akut ont! Ont under höger bröst när jag andades, speciellt vid djupa andetag. Resten av kvällen var de likadant och när vi skulle gå och lägga oss fortsatte de..

Precis när man håller på somna, andas man ju djupare, vilket inte alls funkar för mej just nu.. Så jag har fortfarande inte somnat. Har sjukt ont, är trött och har precis grinat en skvätt. Fan, jag vill kunna andas riktigt och sova. Nu! Vad fan är problemet? Har gogglat lite, men hittar inget..
Jag hoppas iaf att de släpper snart, så jag får sova. Elton lär ju vakna tidigt i morron, så nån timmes sömn vore ju bra..


Eltonspråket

Nu går de framåt, i rask fart! Elons tal har äntligen börjat släppa (jag har inte varit orolig, utan andra har haft "problem" med de. Men de är skönt att fler än jag förstår han!). Nu haglar orden fram och de kommer nya varje dag. Vi uppmuntrar och han tycker att de är så kul!
De är precis som att han lagrat på sej en massa, för att bara släppa ut allt. Nu kommer de ord som vi inte ens använder, som han ändå vet. Dock har han svårt för namn eller han vill inte, där vägrar han.

Men Eltonspråket är fortfarande kvar, påhittade ord, som bara dom närmaste förstår (ibland bara jag). Men dom nya orden är "riktiga". Skönt för Elton, att omgivningen förstår han! Våran lilla fis, som inte är så liten längre..

Mumintrollet och såpbubblorna



Igår när Roger kom hem från jobbet, hade han med en överraskning till Elton. Och jag kan lova att han blev glad!
Mumintrolet är verkligen en favorit här hemma! Så nu går filmen varm. Men jag tycker den är mysig, den påminner mej om när jag var liten. Den är mysig!

Men snart är jag nog less på den, när den gått sisådär miljoner gånger..


Mål & belöningar

Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10

2siffrigt - Köpa nya underkläder

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret

80kg - Spadag med Mia

Drömvikt - 75(?)kg


Naglarna - Lila med gröna blommor


Blev mörka bilder dock..

När vi var hos Memme häromdagen, snodde jag med mej några nagellack. Åh, så tjusiga färger!
Mönstrer blev sådär.


Virus, igen..

Igår när vi kom hem, vägrade datorn att starta.. Visa att vi fått virus, igen. Åh, fansjävladatorhelvete! Men idag när jag hämta Elton på dagis fick jag ett sms: Jaha, fan vad jag är bäst ;) Jag är inte ett dugg datakunnig men ändå lyckats fixa datorn utan hjälp. Du har allt en duktig sambo du. Älskar dej mitt hjärta!

Åh, så underbart bäst min älskade sambo är!

Bild 30


110228 - Påväg och fira Gina

Bild 30 - Någon du aldrig kommer släppa taget om


Bild 29


110204 - Elton håller i kameran

Bild 29 - Den nyaste bilden på dej själv


Långsovare

Vi tog en riktig långsovare idag, jag och Elton. Men skönt och behövligt var de! När vi vakna hade mormor gjort supergod mat, tillomed Elton fick i sej en hel pära och en massa fisk, bra bra!
Efterrätten fick vi hos gammelfarmor och gammelfarfar, glass. Oj, så glad Elton blev! :) Halva kvällen spendera vi där, sedan hann vi bara hem och fika lite, sedan kröp Elton och morfar ner i sängen.
Resten av skaran har kollat på Big Brother, men nu gav alla upp och gick och la sej.. Men jag tänkte kika om de är nått på tv ett tag, jag är inte ett dugg trött..

I morron far jag och Elton hem till stan, då morfar ska jobba. Vet dock inte när, men nångång på eftermiddagen iaf. Och pappa Roger kommer hem på kvällen, underbart!


Kanonväder!

Vilket väder vi haft idag! Sol och några plusgrader, dock har de blåst. Men redan strax efter klockan 11 var vi ute, drack varm Oboy och njöt av solen. Mys! Vi har nyss varit till Fränsta och köpt glass, på Eltons begäran :) Nu ligger prinsen ner i sängen med Louise, kolla på barnprogram och myser med snutten och tutten. Var menat att han skulle sova, men han vägra.. Men han lär nog ge upp snart, då ska vi krypa ner han och jag, under täcket och sova en stund!

När vi vaknar ska vi nog fara till gammelfarmor och gammelfarfar och fika :)

Bild 28


081115 - Elton testar Alvins stol

Bild 28 - En tokig bild


Underbart att vara hemma!

Tågresan gick bra, över förväntan med all packning! Tur att de finns hjälpsamt folk, tack till gubben som hjälpte oss av tåget!

Vi har ätit underbart god mat: ungstekt kyckling med rotfrukter och massa vitlök. Mums! Sedan blev de Melodifestivalen, soffmys och massa prat. Mormor och jag gav nyss upp! Vi har pratat om allt, verkligen allt.

Elton sover med mormor och morfar i natt, så jag ska snart ta och krypa ner i en tom säng. Hoppas att Elton sover länge i morron, då de blev påtok för sent ikväll.. Men mysigt har vi haft!  

Jag älskar min familj och jag älskar att ha dom runt om kring mej!

Bild 27


081109 - På badhuset och firar Melkers födelsedag - de var här Elton fick namnet Budda

Bild 27 - En bild som du alltid skrattar åt


Hemöver!

Nu har Roger farit och jobba, igen.. Schemat stämmer typ aldrig, blir ändringar hela tiden. Han ska även jobba i morron, blir borsta över natten och kommer inte hem förrän Måndag kväll. Så i morse kom jag på att vi skulle fara och överraska mormor och morfar, om Martin och Gina skulle hemöver. Vilket dom inte skulle..
Men Martin ska skjutsa oss till tåget i stället, så vi far ändå! Jag minns inte sist jag och Elton for själv till mormor och morfar. Och jag längtar, Elton med för den delen! Vi får väl se när vi far hem, kanske när morfar jobbar nästa gång? Jaja, de ska iaf bli skönt att komma hem! Jag saknar min mamma och pappa!

Vi ska ta tåget klockan 14, så nu ska vi packa lite, Elton ska sova och sedan ska vi fixa lite lunch innan vi far!

Blodprov och EKG

För nån dag sedan ringde jag vårdcentralen och boka tid, med en mycket otrevlig sköterska, till blodprovet och EKG, som jag måste ta innan operatinonen.
Så den 16/3 ska jag dit, ska bli skönt att få de gjort. Ett steg närmare operationen - Wiho!


Tutten

Elton älskar verkligen sin tutt och snutt, lite för mycket. Förut hade han den bara när han sov och inte på dagarna. Men sedan blev han sjuk och vi tog aldrig tag i de igen, tyvärr..

Men, han anväder bara en tutt. Han har flera stycken, men de är bara en som duger, han totalvägrar dom andra. Och bara en tutt, som används flitigt, torkar ut rätt snabbt. Så idag var de dags igen, att byta den där jädrans tutten.. Han har precis grinat i en kvart, över att han vill ha sin vita tutt. Jag har dock redan kastat den och låtit han välja en ny, av alla dom han har. Nu valde han faktikt en och efter ett tag, såg den ut att duga iaf!

Nu är de nån vecka tills allt drar igång igen..

Bild 26


101217 - Elton och Mia testar sängarna på Ikea

Bild 26 - Någon/några som du alltid har roligt med


Bild 25


100313 - Elton kör bil med Martin, bilen ska tvättas

Bild 25
- En person som alltid gör dej glad


Bild 24


080730 - Eltons första möte med mormor och morfar

Bild 24 - En bild som gör dej glad


Bild 23


100823 - Bus i lekparken med Emilie och Stella - de är även Emilie som tagit bilden

Bild 23 - En bild från i somras


Bild 22


080601 - V.32

Bild 22 - En bild på en tid du saknar


Uppdatering

Oj, nu var de ett tag sedan igen..

I Lördags fick pappa Roger sovmorron och efter frukosten, fick vi för oss att åka och bada! När vi fråga om Elton ville, hoppa han i sängen och skrek jajajajajaja! Haha, sötunge :)
Åh, jag verkligen älskar när vi hittar på bus tillsammans, alla tre. Och badhuset är ett stort plus, Elton älskar ju vatten! Han är inte ett dugg rädd, dyker och "simmar" som en galning. Han är nästan mer under vattnet, än ovanför!

Efter badet for vi hem och sov, jag och Elton. Medans spela Roger match, som dom för övrigt vann. När Roger hade gjort sej klar, väckte han oss och vi for till Memme. Där vänta middag, hockey och Martin och Gina. Trevligt avslut på en kanondag!

I Söndags blev Elton superdålig. Snorig, hostig och hade jättehög feber - trots Alvedon. Hela dagen spendera vi i soffan, halvsov och kolla på film och barnprogram. Natten blev lång och jobbig..

I Måndags hade vi en hemmadag, alla tre. Elton mådde sådär, men var iaf piggare.

I går fick Elton vara hemma från dagis och Roger jobba. Jag och Elton tog en långsovare på 4(!!) timmar, missade solen och finvädret..

I dag firar jag och Roger 8år tillsammans, helt otroligt! Vi "firade" med lunch på McDonalds, storhandla och några pussar. Vilket firande? ;)
Allt blev så sent, så vi bestämde att Elton skulle skippa sovandet. Men medans Roger fixa matlåda och jag tog disken, la Elton sej raklång på soffan och tvärslockna.. Jaja, han sov en stund och vakna på lite bättre humör iaf!
Även fast han sov så sent, somna han i ganska bra tid ikväll, utan protester dessutom.
Roger är och jobbar, han ska sova i lastbilen i natt och kommer inte hem förrän i morron kväll.

Jag ska bara se Big Brother, sedan ska jag krypa ner brevid min lilla prins!

Bild 21


090925 - Utgång med bästaste mormor och morfar

Bild 21 - En person som alltid ställer upp för dej


Bild 20


091119 - Bus hemma i soffan

Bild 20 - En bild på dina närmaste


Naglarna - Vitt glitter


De glittrar och är mycket mer vitt i verkligheten!

Jag har totalt slut på inspiration, kommer inte på en endaste bra ide.. Så tråkigt!
Men, glittrig manikyr går alltid hem och enkelt är de!

Nu har jag klippt av naglarna nästan helt, då flera stycken gått av, igen.. Men nu jäklar, nu ska dom växa jämna och långa! ;)


Hela 8år ♥


Min älskade knäppgök!

Idag har jag och Roger varit tillsammans i hela 8år. Vart tog tiden vägen?
8år är en lång tid, speciellt när jag inte är allt för gammal. Jag var ju "bara" 15 när vi träffades.
Och de var inte många som trodde på förhållandet, men jag tycker att vi visat dom annat! ;)

Tack Roger - för att du är du och har gett mej de finaste och mest underbaraste - Elton!

Jag älskar dej!


RSS 2.0