Sisådär..

Jag mår sådär idag.. Seg och magen låter värre än värst! 04:30 slängde jag mej i sängen och klockan 09 var jag tvungen att kissa, sedan kunde jag inte somna om.. Så dagen lär bli lång idag! Men jag mår rätt okej ändå, kunde ha varit värre ;)

Är jag upplagd för jobb? Nja, soffan lockar ju rätt bra. Men så fort jag kommer på jobbet blir de bra, jag tycker ju om att jobba helg! Hoppas på en massa kunder, så dagen går fort :)
När jag slutar åker vi till Ljunga, där ska vi fira Momma. Hon fyller ju år idag!

Men nu ska de gamla sminket av och lite mascara ska på, sedan måste jag få till frillen oxå.. Just nu ser jag inte klok ut ;)

Fika & bio med finfina tjejer!

Igår mötte jag upp Jönsson, Angelica och Sanna på stan - sedan väntade fika och surr i massa timmar på Tant Anco & Fröken Sara. Supermysigt och jättetrevligt! Strax efter klockan 18 vinka vi hejdå till Sanna, gick och handla massa godis och sedan väntade bion - The girl with the dragon tattoo. Den var sådär, man jämför ju med den svenska, som förövrigt är bättre tycker jag. Och dessutom är de ju som att se typ Beck 2 gånger - man vet vad som händer.. Men jag hade supertrevligt! Tjejerna jag jobbar med är bäst :)

Strax för klockan 23 var jag hemma, fixade en macka och sedan kröp jag ner i sängen brevid mina älskade prinsar ♥

Idag är vi lediga jag och Elton, så vi sitter forfarande i jamasen. Snart ska vi göra lite gröt, så magarna blir nöjda och glada! Sedan ska vi packa Eltons väska, då han ska med Momma hem till Ljunga idag. Jag jobbar i morron och Roger har match, så Momma och Moff ställer upp! ♥

Igår prata tjejerna om utgång när vi var och fika, så dom fick mej att haka på! Så ikväll far jag till Jönsson och sedan drar vi på stan och skakar våra fina bakdelar - blir väldigt lugnt dock, då jag ska jobba i morron. Känns sådär ;) Men vatusiken! Man lever bara en gång och vi är ju barnfria - så jag överlever nog!

Första switching passet avklarat!

Jag och Karla har precis varit på gymmet och gjort vårat första switching pass - oj, fasiken så kul! Men nu är jag heeelt slut :) Tydligen var de ett hårdare pass än vanligt, så vi är nöjda mer än nöjda med passet, jag och Karla! Nu sattsar vi på nästa bara - Yoga till veckan, ännu mer spännande! Har aldrig testat Yoga, så de ska bli kul!

Efter att jag hade lämnat Elton på dagis i morse, tog jag och plocka ihop och dammsuga här hemma. Så nu är de städat och diskat! Skönt för mina prinsar när dom kommer hem :)
Jag ska snart ta bussen till stan, där jag ska träffa tjejerna från jobbet - mysigt! Och ikväll väntar bio, var ett tag sedan jag var på bio. Vardagslyx!

Men först väntar lunch, havregrynsgrön! Hade egentligen tänkt äte innan jag for och träna, men jag var så inne i städningen, att jag glömde bort de.. Så magen skriker efter gröt nu!
Sedan en dusch, lite kläder och mascara! Ska bli spännande och se om jag får till håret idag - Momma klippte mej ju igår och första gången är alltid lite trixig..

Jobb och träningsvärk..

Vilken träningsvärk jag har, haha! Igår kväll trodde jag inte att jag skulle ta mej ner på toastolen, mina ben ör heeeelt slut! Trots de, har jag och Karla precis tagit en promenad - kallt som tusiken, men skönt när de är gjort!

Prinsen är lämnad på dagis, med sin nya lekhjälm och allt - så stolt han är över den! :)
Jag ska duscha, äta havregrynsgröt och sedan ta bussen in till Birsta, först väntar Coop för lunchhandling och sedan ska jag jobba 13-20. Vilket tyvärr betyder ingen träning för mej ikväll.. Men, min kropp kanske tackar mej i morron! ;) Jag lär nog vara nog död ikväll..

Efter jobbet ska jag packa Eltons väska, han ska nämligen med Momma hem till Ljunga i morron. Jag jobbar på Lördag och Roger har matsch, så han ska få vara med Momma och Moff. Vi ska ändå hemöver till Ljunga på Lördag, då vi ska fira Momma som fyller år!

I morron väntar mitt och Karlas första Switching pass på gymmet - ska bli spännande! Sedan väntar stan, fika med några tjejer jag jobbar med. På kvällen blir de bio!

Nu: gröt!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,2kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -46,3kg

Åh, frustrerande!

Mest irriterande är att jag var nere på 75,7 häromdagen.. Jaja, nästa vecka vore de väl fan om jag inte fick se en ny siffra!


Träningsvärk!

Jag kommer vara helt död i morron! I morse körde jag, Karla och en kompis till Karla ett pass på gymmet. Hann hem och duscha innan jag hämta prinsen.
Sedan kom Momma, Martin och Gina - så gjorde vi Tortillapizza, mums! Efter middagen packa jag och Gina träningskläderna och badkläderna - Core och vattengympa väntade med Ewa och Julia. Ojojoj, jag har sån träningsvärk! 3 träningspass på samma dag - jag måste ha slagt huvudet hårt ;) Men oj så kul!

I morron väntar en morronpromenad och sedan måste jag städa. På eftermiddagen har vi bokat tvättstugan, mattorna och täckerna och kuddarna ska få sej en omgång!

Men nu, nu väntar lite fika och sedan sängen - som jag längtar!


Kommentar

Emma: Åh, så glad jag blev av din kommentar! :) Tack!
Va kul att jag kunnat göra nånting för någon annan! Lycka till med operationen - kommer gå kanonbra. Och vilken resa som väntar dej!
Bara att fråga om de är nånting du funderar över :)


Korpen is the shit!

Nu ikväll har jag, Gina, Ewa och Julia varit i Timrå och gympat! Japp, gympat :) Korpen har provapåveckor, så vi tog och testa - ojojoj, vi var lätt sämst! Men vi hade kul och i morron kan jag lova att jag har träningsärk.

I morron väntar dessutom med träning - först ska jag på gymmet med Karla klockan 10. På kvällen ska vi på mer provapå - vattengympa och nåe mer. Lär vara heeeelt slut i morronkväll!



Annars idag har vi varit ute - Martin och Gina haka oxå på. Åkte lite snowraser, dock inte i nån backa, då Elton vägrade idag oxå.. Men vi hade kul!
Sedan gick vi in till oss, vi bjöd Martin och Gina på lunch och baka muffins - som vi sedan fika i soffan.


Elton hatar ljudet från elvispen - där av hörselkåporna ;)


Fryser!



Idag på förmiddagen packade jag och Elton ner varm O´boy och Dora-kakor i väskan, tog snowracern och gick ut i snön! Supermysigt, men tyvärr kortvarigt.. Då Elton frös om näsan, munnen, ögonen, öronen, hakan, kinderna, ansiktet och händerna ;) haha! Gounge ♥

Dessutom ville han inte alls åka i nån backe.. Han och Stella åkte för nån dag sedan, dom åkte in i en bänk. Stellas snowracer gick sönder och Elton blev bra nog rädd. Trodde att han hade glömt de, men han prata bara om de idag.. Så han ville bara att jag skulle dra han - lika mysigt tyckte jag!

Annars idag? Jag var och handla en snabbis, vi tog en låndsovare alla tre, Memme kom hit, fixa köttfärssås och spaggisar, fixat disken och tvättat - en riktigt slösöndag med andra ord!

Nu ligger pojkarna och ska natta, jag ska slänga mej på soffan - tror jag fått Rogers baksmälla ;) haha!


Nördiga familjen!

Elton sitter och spelar spel på min telefon, Roger pillar på med sin telefon och jag sitter med datorn.. Haha!

Hjälpredan!


Elton hjälper till att klippa pappas hår! :)


En röd hjälm..


Tillslut hitta vi en hjälm, efter många stopp. Tyvärr fanns de bara röda, men Elton sa att de var okej - åh, så härligt!
För om han inte hade velat ha haft en röd, hade han aldrig tagit på sej den, bestämda ministern ♥

Men vi har lovat krokodier på hjälmen iaf (vilket vi redan hade tänkt), dock hitta vi inga.. Så hojta till om ni vet vart man kan hitta de! :)


Mys!



Jag och Elton myser i soffan, med tända ljus, lite godis och Scooby Doo på tvn! Precis när de börjar, säger Elton att dom pratar konstigt - och mycket riktigt, de är inte alls samma röster som de brukar vara.. Tänk att han hörde de! :)

Pappa Roger är hos en gammal jobbarkompis, dricker öl och grillar!
Prins Elton ska snart sova, han har gjort de så bra idag - då han inte sovit något. Lillprinsen! ♥
Tror att han ska få sova med mej i natt, så de inte bli så tomt i sängen!


Nya kläder!

Vilka fynd jag har gjort i veckan! 2 par jeans, 1 par "fuskskinn"byxor (samma modell som dom röda jag har), en blus och en bolero (precis som den svarta jag har) - 70% på VeroModa, allt för ynka 400:-


Ett par av jeansen - jag äääälskar dom! Och ett par av skorna jag köpte för ett tag sedan!




Och den här bjuder jag på, haha! Typiskt karlar eller?
Jag skulle plocka upp alla skor innan Roger tog kort på mej..


Jag tror ingen förstår hur underbart skönt de är att kunna köpa vilka kläder som hellst, kläder man vill ha, kläder man kan ha och känna sej bekväm och snygg! En helt underbar känsla :)


Självporträtt


Titta så fint Elton målat sej själv! Nu hänger den ovanför Eltons krok och låda på dagis!

Jag blev så stolt när jag såg den! Jag visste att han kunde måla "gubbar", men inte så fina och med så många detaljer :)


Bilar tröjan var en hit!


Jag tror Eltons ögonbryn snart växer ihop - han ser sur ut hela tiden :P haha!


Rosa i badrummet!


I morse gjorde vi en storstädning i badrummet och hängde sedan upp lite nytt rosa! :)
De är litet och trångt, men de blev mysigt!


Svart med krokodiler på!

Jag: Elton, imorron ska vi och köpa en ny hjälm till dej.

Elton: Ja, en svart med krokodiler på!
Mamma, den är bara lite dyr. Men kan vi köpa den ändå?

Åh, älskade lilla skit! Önskade att de fanns en svart med krokodiler på, då hade han fått den direkt :)


En joggingtur, bara sådär!

Hade tänt att jag skulle ta en promena efter att jag lämnat prinsen på dagis, men när jag väl fick lite musik i öronen - slute de med att jag tog en joggingtur istället! Åh, så skönt :) Håller dock på att svettas ihjäl, då jag klädde på mej påtok för mycket..

Så ikväll tänker jag äta godis med gott samvete! ;) Men först - några timmars jobb, även idag! Jobbar 13-20, känns sådär när Elton vakna klockan 05 i morse.. Jaja, de ska nog gå bra!
Nu ska jag drick lite vatten, fixa mellis och ta en dusch, sedan måste jag på Coop och köpa lunch/middag - då dom åt Pölsa här hemma igår..


Naglarna - 120119


Ibland får man vara lat! Jag låg i soffan och måla naglarna ;) haha!


Mer jobb!

De blev jobb idag oxå, 11-18.30 :) Och de betyder ju dagis för prins Elton - så han är överlycklig!

Här börja dagen klockan 06, igen.. Även fast jag somna rätt tidigt på soffan igår, känner jag mej hel dööö! Tur att jag inte stänger ikväll iaf.
Just nu dricker vi lite te och kollar på barnprogram, mysigt att vi slipper stressa på mornarna!

Hade tänkt att jag skulle gå på gymmet ikväll efter att jag slutat jobba, men Roger ville se hockeyn - så jag får nog ta de i morron istället! :)

Bästa starten på dagen!


Igår på jobbet tipsa S om en tröja på HM, med bilar på - sjäälvklart skulle Elton få den!
Han har sagt länge att han inte har nån kortärmad med bilar på - så jag fixa de igår på lunchen :)

Kan lova att de var en överraskad kille som hitta nåe kul i soffan i morse! Han blev så glad :)


Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,2kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -46,3kg

Samma siffror igen! Har stått och stampat på samma i nästan en hel månad nu.. 
Irriterande som tusan, jag som verkligen tagit tag i vattnet, äter inge godsaker alls på veckorna (om vi inte är bortbjudna på fika, vilket typ aldrig händer) och maten - ja, den går de iaf bättre med, men inte bra. Tyvärr!

Kanske är kroppen nöjd nu? Jag är ju egentligen oxå de, men de irriterar mej att jag kanske inte når målet som jag satt upp! 


Lite sugen, ibland iaf!

Igår när jag var och hämta Elton på dagis, träffa vi på Klara - Stellas lillasyster! Åh, vilken pingla :) Man blir bra sugen ibland.. Elton tjatar om Stella var och varannan dag, så nu måste vi snart se till att ses! ♥

Efter dagis gick vi hem och fixa maten, hann precis slänga i mej lite innan jag och Karla (och Karlas syster) for och gymmade! Visnigen av maskinerna gick sådär.. Men vi ska nog kunna bygga stora muskler ändå ;) haha!

Jag somna när jag natta Elton, klev upp och somna på soffan igen, innan klockan 23 - jag var nog rätt slut ändå! ;)

Här börja dagen strax innan klockan 06.. Känns sådär när jag ska ha stängning ikväll!
När jag lämnat Elton på dagis, ska jag och Karla ut och gå - jag längtar nästan! Var en evighet sedan jag var ute och gick, så de är verkligen på tiden!

Sedan väntar lunch, en dusch, lite hårsray och lite maskara - så är jag redo för jobbet!

Alcatraz


Ska kolla in en ny serie - Alcatraz! Hoppas på att de kan vara nåe bra :)


Äntligen dagis!

Åh, Elton blev överlycklig igår när jag sa att han skulle på dagis idag och imorron! :) Han sken upp som en sol, så underbart att han älskar dagis!

Har precis lämnat av prinsen, jag ska få i mej lite lunch och sedan ska jag ta bussen till Birsta. Blir några få timmars jobb idag, men allt är bättre än inget! Lika bra - för då hinner jag med träningen ikväll! Klockan 18 ska ju jag och Karla få en riktig genomgång på alla maskiner.
I morron blir de fler timmar på jobbet, 14-20 väntar då! Skönt att jag får lite timmar iaf, men nu går funderingarna på vad jag ska hitta på mer - för nu när jag har jobbat, kommit ut och framförallt, tjänat pengar - vill man ju inte sluta!
Plugga? Vill jag de? Nää, egentligen inte.. Vad vill jag jobba mer med då? Hmm, jag har ingen aning..

Jaja, nu väntar lunch!

Naglarna - "Fula gubbar"


Utgång & gymmet

Igår eftermiddag for jag till Memme, gjorde mej i ordning och sedan hämta vi Jönsson när hon sluta på jobbet! Snällaste memme ställde upp och skjutsa oss till Jönsson - Taaaack! ♥

Hos Jönsson åt vi och tjejerna, Jönsson och Angelica, gjorde sej i ordning. Sedan tog vi de drickbara, hämta Sanna och for till Anna! Där väntade fler sköna tjejer, snittar och massa surr - supertrevligt!
23:30 drog vi ner på stan - dansa, drack för många shottar och hade mycket kul! Kvällen sluta med att Martin kom och hämta mej, på min begäran ;) Haha! Nu är de verkligen säkert - min nya mage tål inte allt för många shottar..

Jag lyckades iaf ta lite mjölk, en Alvedon och en hårdmacka med ost - rätt bra gjort, om jag säger så ;) Sedan somna jag på soffan, med mackan i handen och fleecjackan på mej. Haha!

I morse kom Elton och viska i mitt öra - Mamma, gå och lägg dej i sängen. Gounge! :) Men strax efter klockan 09, masa jag mej ur soffan och fixa en macka.
Fixa bort sminket, fick på lite kläder och sedan for vi på Birsta. Där köpte vi present till nyaste tillskottet i släkten - Viktor, Marith och Dannes lilla skrutt!
Köpte med oss fikabröd och sedan åkte vi till skogen och hälsa på - snusa bäbis och blev lite sugen på en till ;) Men tur att de går över lika fort!

När vi for hem somna Elton i bilen, så vi passa på och hämta mina grejer hos Memme. När Elton vakna var vi och handla till middagen - hemmagjord Kebab!
Men innan vi fixa maten, for jag och Karla på gymmet! Blev aldrig något igår, då jag inte hann.. Men, jag tyckte att jag gjorde de bra - bakis och gymmet. Ja, de var bra gjort!
Jag tillomed joggade på gymmet idag - de var bara två andra tjejer där, förutom oss, så jag tog modet till mej! Jag längtar till dagen jag går på gymmet och känner mej helt bekväm och säker på mej själv!

Handla lite smått, som vi glömde tidigare idag när vi var och handla, innan vi for hem. Hemma hade Roger redan fixat maten - mums säger jag bara! Jag fick inte i mej allt, så jag har precis ätit upp resten som kvällsfika ;)

Resten av kvällen har vi spenderat i soffan. Jag somna så underbart gott när jag natta Elton, så nu fryser jag som en took.. Så nu blir de ett glas te och min ysiga filt - med Twilight på tv! Då min nördiga sambo knappt släppt sin nya telefon på hela kvällen ;) haha!


Så här snygg!

20120114_105022 (MMS)

Så här snygg är jag när jag inte gjort ordning håret - enda nackdelen med kort hår ;)


Lördag!

Elton passade på att sova till 07:30 idag och de tackar vi för! Men gud så seg jag var i morse, även fast jag somna på soffan rätt tidigt igår..

Jag har hunnit sola och tvättat två maskiner. Vi har käkat frukost med Martin. Nu är grabbarna är och spelar match, första matchen i Div 3 - spännande! :) Dom skulle dessutom spela mot ett tag som hade åkt ur 2:an, så de lär bli rätt hårt!

Jag och Elton ska ta undan frukosten, få på oss lite kläder och starta dagen på riktigt! :)
Jag och Karla skulle egentligen och träna idag, men Karla kunde inte.. Men jag vet inte om jag är tuff nog att gå själv än, haha! ;) Vore så skönt, men vi får se..

I eftermiddag när Jönsso slutar jobba, ska vi hämta upp henne och lite mat - sedan skjutsar Roger oss till henne. Senare på kvällen ska vi till Anna och efter de, väntar utgång med massa tjejer! Ska bli superkul :)

Vardagsrummet!


Blev inge speciellt alls - men skönt att julen är borta!


Ägare till ett gymkort!

Nu är de gjort - ingen återvändo! Nu ska här tränas och jag längtar redan till nästa gång :)

Superfint gym, fin lokal och trevlig personal - ja, han vi träffa iaf! Testa maskinerna och så, på Tisdag ska jag och Karla dit igen, få en riktig omgång på alla maskiner!

Nu är jag sådär härligt slut och ska natta en tjurig Elton, som vägrar sova.. Jag lär dock somna som en stock!

Fyndat!


Jag fyndade en ring på Glitter - ynka 9:-
Då kunde jag inte hålla mej! :)


Men nu då!

Ja, nu jäklar försöker vi igen! ;) Idag efter jobbet, ska jag och Karla på Moove! Jag tycker de ska bli såå skönt att komma igång - jag nästan längtar!

Dock är jag nervös, haha! Jag har aldrig velat vara tjockisen i hörnet på gymmet - visst, nu kanske jag inte är tjock. Men jag är ju fortfarande samma tjockis på insidan, osäker på ett sånt ställe, på nått konstig sätt. Svårt att förklara!

Som att folk skulle se de på mej, egentligen? Ja, drar jag upp tröjan och visar magen eller drar ner byxorna och visar låren - så syns de såklart ;) Eller om jag vinkar, så mina underuskler dallrar.. Tur att de finns kläder!!! ;)

Nä, jag tycker faktiskt att de ska bli kul! Och igår lät de som att även Martin var sugen på att skaffa kort där, vilket jag hoppas - han tränar ju en massa, vore bra om han kunde visa storasyster! ;)

Igår prata vi även om joggning - så till sommaren bara ska jag klara mitt mål (som jag hade förra sommaren..)! Jag ville ju jogga runt hela svängen jag bruka gå, dock orkade jag inte springa hela vägen (men näästan!). Men nu till sommaren, då jäklar är de jag som klarar de!

Tur att Momma är här ♥

Blev mer jobb än tänkt idag, då J har magsjuka - men jag tackar ju inte nej till jobb! ;) Så Momma fixa hämtningen på dagis - Elton hade blivit superglad!
När jag kom hem hade jag matlåda klar tills i morron och soffan lockade rätt bra ;)
Nu på kvällskvisten kom Martin över med, hör och häääpna - nybaktsockerkaka(?)!!! Så vi mumsa på i soffan med sockerkaka och kaffe/te - åh, jag älskar att ha familjen runtomkring mej ♥

Nu är Martin och Roger på träning, jag och Momma har ett varsitt hörn i soffan och kollar på SOA! I morron väntar mer jobb :) Och snaaaart väntar sängen, jag är dötrött!

En extra jacka!


När vi var på Birsta sist jag och Memme, fick jag en jacka - en supergullig!
Memme tyckte att de bara var jag, att jag bara måste ha jackan - faktiskt! Och då kan man ju inte tacka nej ;)

Den hade kostat 600, var sedan nedsatt till 300 - men tillslut blev de 200:-


Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,2kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -46,3kg

Samma som förra veckan.. Liiite trist och lite irriterande! Jag vill ju komma i mål nångång :)


Köket!


Dom vita gardinerna fick hänga kvar - dom känns ju ändå inte juliga! Och de blev superfint med duken till!
Igår bar vi dessutom ner tripptrappstolen till källaren, var evigheter sedan Elton satt på den - så varför ska den stå där och ta massa plats? Nu känns köket enormt, nästan iaf ;)


Jag hatar att jag aldrig hittar saxen i lådan, så igår åtgärda jag saken!
Äntligen, säger jag bara!


Lila i sovrummet!


Jag älskar den här tavlan!

Nyaste tillskottet!

Egentligen ska den få bo på hallbyrån, men den måste jag måla klart först ;)
Den har ju bara varut utan knoppar och grundmålad sedan i somras..


Min lilla mysplågare ♥


Jag bara älskar jamasen!


Naglarna - Engelska flaggan


Måste bli bättre på att ta bilderna.. Blåfärgen är mycket finare i verkligheten!


Nu är hon här!

I morse när vi vakna, hade jag fått ett mms av Emilie - nu är hon hääääär! :) Grattis!

Nu längtar vi efter att få snusa på underverket! ;)


Grön lastbil!

Jag: tror du att dedär är pappas lastbil?

Elton: Nää, han har en grön!

Jag: Nää, de tror jag inte..

Roger: Jo, ibland kör jag en grön.

Elton: Mamma, jag hade rätt!

Haha, skitunge! Undra vem han är lik? ;) Hmm..


Snaaaart!

Snaaaaart, mycket snart hoppas vi att Stellas lillasyster, Emilie & Johans andra lilla tjej tittar ut! :)
Spännande, så spännande!

Jag är nääästan lite avundsjuk, faktiskt!  


Snorar fortfarande..

Elton snorar och hostar fortfarande.. Men jag tycker ändå att han är bättre nu, mycket piggare - nu orkar han ju leka! Och han är inte alls lika blek :) Dessutom sover han hela nätterna nu, hostar bara till nångång på kvällen typ!

Så forhoppningsvis är han frisk och kry tills på Onsdag, för då ska jag jobba. Annars kanske världens snällaste Martin och Gina ställer upp igen? ;)

Bort med julen!

Igår börja jag ta bort julen, känner mej nöjd med julen nu! Börja i sovrummet, då de var där jag ville få nytt först ;) Har ju mitt lila nya överkast! Blev så himla fint :) Bild kommer senare!

Sedan var vi och handla mat, så vi har de gjort till veckan. Efter handlingen kom Memme, så vi fika med henne och Martin. Roger for på bandy och Momma kom hit.
Momma och Elton tog en tupplur och fixa middag, medans for jag och Memme på Birsta. Jag skulle lämna tillbaks lite kläder Elton fick i julklapp, som inte passa. Sedan passa vi på och göra några fynd! Jag hitta tillomed present till Momma, som fyller år i slutet på månaden - åh, så skönt att ha sånt gjort!
Vi tog även en sväng på Ikea, kom dock bara ut med ljus och ett glas (ett hade gått sönder i diskmaskinen)..

Efter vi fått i oss middag - for Memme hem och resten av högen plaserade sej i soffan. Mys med ost och kex, SOA och tända ljus!

Idag ska jag och Elton försöka få bort all jul - så vi kan bära ner den i källaren, så vi slipper se den! Och vi fick middagen som vårat uppdgar oxå - så den ska vi göra klar tills Momma och pappa Roger kommer hem ♥

Lastbilskörkort!

Jag tror jag helt har glömt att berätta att min älskade mamma ska ta lastbilskort! Min mamma - ska köra lastbil(?)! Snacka om att jag är impad, hon är så tuff - hon är verkligen bäst!

Idag gör hon sin första dag - med nymålade naglar! Haha, vi målade nämligen lite blommor igår kväll - hon kommer göra succé bland gubbarna (jag vet, jag antog att de var massa gubbar!).

Så nu ska hon "bo" här några veckor - så hon slipper pendla varje dag. Men de tycker vi är helt underbart!

Sovmorron!

Vi tog en rejäl sovmorron alla tre idag - vi vakna nästan nyss :) Så skönt! Speciellt när jag inte kom i säng förrän klockan 01:30.. Och Roger senare än de tillomed.

Nu ska vi fixa frukost, för om en stund kommer Martin och Gina över för att spela Melodikrysset - mys! Jag måste ta en dusch innan oxå, för sedan ska jag till stan och jobba en stund :)
Resten av dagen får vi se vad vi hittar på!

Randig och fin!


Köpt på Åhlens - faktiskt! Hittar aldrig nångot där annars..

Jag har varit och pillat på den här jamasen ett bra tag, men har bara inte kommit mej för att köpa den.. Tur de! För igår innan jag börja jobba, hängde den så fint där och kosta ynka 79:-

Såklart fick den följa med hem och Elton passa underbart bra i den! Superhärlig var den oxå :)
Men han blev så lång och smal - skitungen våran!


Twilight vs. SOA

Åh, såg just att Twilight - New Moon går på tvn ikväll! Jag som hade bestämt mej för att se SOA nu, då jag skickat Roger till Leif och nattat Elton. Nu kanske jag måste tänka om.. Jobbigt! ;)


Nya telefoner!


Samsung Galaxy s2

Nu om några dagar går både mitt och Rogers abonemang ut och jag är inte alls nöjd med mitt nuvarande - skulle vi byta. Så vi passa på att fixa nya telefoner oxå ;)
Jag köpte en vit och Roger en svart - så vi slipper blanda ihop dom! Dessutom har Martin, Gina och Memme oxå likadana;)

Men herregud - så oteckniska vi är! Fick ringa över Martin, så han hjälpte oss ;) haha!


Ledig i morron!

Nu har jag haft min tredje och sista stängning för veckan - så skönt att de är gjort! Men ikväll var de seeegt, var knappt någe folk alls på kvällskvisten.. Meeen, finfina Malin var in och surra lite skit - så underbart att se hennes vackra fejs ♥

I morron är jag ledig, Elton är fortfarande sjuk så han är gietvis hemma, men även Roger blir hemma. Han ramla tyvärr ute på isen idag.. Så vi får väl se hur han mår efter helgen, om han blir sjukskriven eller inte.
Så i morron blir de mys för hela familjen, kanske lite god mat och lite chips på kvällen? :)

På Lördag väntar lite jobb för min del, sedan får vi se vad vi hittar på!

Ingen träning - men jobb!

Ja, tyvärr blev de ju ingen träning - då de krisa sej på jobbet idag. Så idag blir de 11-20, långdag alltså! Lär vara rätt slut när jag kommer hem ikväll ;) Tre stängingar på raken!
Tur att jag har världens bästa bror och Gina - som ska vara med Elton hela dagen idag! Elton är fortfarande inge pigg, hostar och snorar - så dagis är inte på frågan ens.. Men Martin och Gina ställde snällt upp, så jag kan jobba. Tack! ♥

Igår kom prins Elton hem, så skönt att ha han hemma igen ♥ Även Moff stanna kvar, lånade soffan och for på jobb tidigt i morse.
Resten av kvällen spendera vi i soffan - jag och Moff. Roger var och träna. Elton sov på sötörat! ♥

Nu jäklar!



Imorron ska jag och Karla testa på Moove i Birsta! Förhoppningsvis kommer jag ut med ett träningskort och massa pepp! Och jag hoppas dessutom att Karla haka på hela vägen, vore jättekul att ha nån att träna med!

Så nu jäklar ska de jämnas ut lite - mindre lösskinn och mer muskler ;)

Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,2kg

Den här veckan blev de -0,2kg

Totalt: -46,3kg

Inte den bästa veckan, men just nu känns de okej ändå! Jag har inte alls långt kvar till målet och jag har ju några månader på mej - samtidigt som jag mår jävligt bra och är mer än nöjd med mej själv, så de känns okeeej ;)


Baggy jeans


399:- på Rut m. fl.

Jag har varit och pillat på dom här byxorna länge! Dock har jag varit osäker på storleken och om dom verkligen passar mej.. Nu när jag fick presentkort i julklapp, slog jag till!
Och jag älskar dom redan!


Jobb & mys hos Momma!

Igår var Roger ledig - självklart skulle jag jobba då ;) haha! Jobba mellan 10-16, sedan kom prinsarna och hämta mej, så for vi till Memme. Hon fyllde år igår, så hon bjöd på supergod middag och tårta! Efter firandet for Elton hem med Momma. Jag ska nämligen jobba idag oxå, 13-20 och han är inte alls pigg för att gå på dagis. Så världens bästa Momma ställde mer än gärna upp! Tack ♥

Jag och Roger for hem och kika på SOA, sedan somna jag på soffan ;) Tog även sovmorron idag, ända till klockan 09!
Har precis fått i mej lite mellis, ska fixa lunch nu - som jag tänkte äta på jobbet innan jag börjar. Sedan måste jag klura ut nån middag oxå..


Nyår 2010 - Nyår 2011


Grattis!


9 månader & -46kg


Nyårsafton 2011


Våran superfina blomma som vi fick av Louise och Morgan - Tack!

Vi hade en jättemysig dag/kväll igår! Maten blev bra och jag tror att den var uppskattat oxå. Dock sket de sej med glassen.. Vi skulle ju göra egan glass till efterrätt, med glassmaskinen vi fick av Rogers pappa i julklapp.. Men vi hade missat att läsa instruktionerna - typiskt!
Som tur var hade Louise och Morgan med sej ost och kex, så vi blev nöjda ändå ;)

Elton slockna på soffan strax före klockan 22, jag och Roger kika på raketerna från soffan, medans vi kika på SOA. Elton hosta och hade sej, så vi "vågade" inte gå ut. Sedan somna vi alla tre på soffan ;) Strax efter klockan 01 bytte vi soffan mot sängen!

Idag har vi haft en riktig latdag! Vi har bara varit hemma, kikat på film och myst i soffan. Elton fick välja mat - pizza. Var ingen sugen alls, men min rulle var helt okej och jag tackade inte nej till att inte laga mat ;)

Jag ska ta och fixa tvätten - för de har jag faktiskt gjort idag! Har hunnit tvättat tre, så nu ska dom hängas bara..

Roger snarkar på soffan och Elton gör så mycket ljud som möjligt, för att han ska vakna - haha!


Ny tröja!


Såhär såg jag ut igår!

När jag och Memme gjorde Birsta häromdagen, fyndade jag mej en tröja, för ynka 100:-
Jag älskar lila! Och tröjan var rätt skön faktiskt :)


Nyårslöften!

I år ska jag faktiskt ge ett eller några, nyårslöften!

• Äta mer protein
• Dricka mer vatten
• Komma igång med riktig träning

Nu jäklar ska dom sista kilona bort, jag ska må bra och vara nöjd över hur jag rör på mej!


RSS 2.0