Rogers nya

Rogers nya - så fin! :)


Min finaste Jönsson :)


Långt hår?

I förrgår fick jag för mej att jag skulle spara ut håret. Why? Jag ångrar mej alltid ändå och tiden medans man sparar ut, är ju mer än hemsk!
Speciellt nu kan jag tänka mej, då jag nästan är rakad på sidorna..

Hmm, vi får väl se. Vore ju skönt att bara slänga upp håret i en gummisnodd, så är man klar! ;) De är nog de ända jag saknar med långt hår!

Varmaste dagen

I morse när vi vakna, var de inte ett moln på hela himlen och de var riktigt varmt ute! Jag skulle vara ledig och vi hade planerat bad.. Men, så blev de inte. Jag skulle tydligen jobba!

Elton, Roger, Memme, Momma och Moff var iaf och bada - mysigt för dom! :)

Kändes sådär att åka på jobbet, när vädret var så fint. Men väl på jobbet gick de bara bra! Dock märktes de att de var soligt ute, dåligt med folk.. När jag sluta, tog jag och Jönsson en glass i solen vid ån, njöt av sällskapet och solen - underbart!



Hemma väntade nästan hela familjen, Tacos stod på bordet och väntade oxå - mums! Med lite mat i magen, tog jag en promenad med Karla i solen. Underbart!

Elton spela fotboll med Martin och Melker ute på gräset, medans kolla jag på True Blood. Hade tänkt att Elton skulle få en dusch innan sängen. Men han råka ramla när han var ute med pojkarna, så de var en ledsen Elton som tillslut somna.. Ont hade han, han ville inte ens ha på sej täcket :/ Lill fisen!

Finaste kvinnan ♥

Jag och Jenny har kännt varandra sedan jag föddes, vi har växt upp tillsammans och haft många fina stunder tillsammans! Om de är nån jag saknar att ha nära, så är de hon. Jag hatar att de är mer än 80 mil imellan oss!
Vi träffas påtok för sällan - blir några gånger om år, vilket känns som en droppe i havet.. Jag önskar så att hon och pojkarna bodde närmare, hellst grannar, så vi kunde kila över till varandra stup i ett! ;)

Tur att telefonen finns, sms och samtal är guld värda! Idag har vi pratat gånger, planerat våran vecka tillsammans - som vi längtar! Och snart kommer dom till Sverige, så nu är de inte alls långt kvar tills vi syns ♥

Hon är bra snygg, min Jenny! :)

Beställt tårta!

Elton har pratat om att han vill ha en Bilartårta lääänge nu, så igår fixa vi de! Nu är den bokad, så på födelsedagen kommer de en tårta som Francesco Bernoulli - han kommer bli överlycklig! ♥


Mycket nu!

Känns som att sommaren bara sprungit förbi och att vädret varit skiit! Förhoppningsvis blir Augusti bättre iaf!
Men än är inte sommaren över! Jag jobbar mycket nu i två veckor, dock ledig helgerna men då ska massa annat klämmas in :)

Den här veckan jobbar jag Tis, Ons, Tors och Fredag - på kvällen far vi till Ljunga när jag har slutat (har stänging). På Lördagen ska vi på Max dop och på Söndagen blir vi kvar i Ljunga.
Vi ska fixa in kort i tidningen och fixa inbjudningar, dock blir de enklast med sms - lätt ska de vara ;) Prinsen fyller ju år ♥

Nästa vecka jobbar jag Tis, Ons, Tors, Fre och några timmar på Lördag. Den helgen fyller Elton år på Söndagen - så då ska de städas, bakas och fixas.

Veckan efter jobbar jag inte alls lika många dagar och då kommer även Jenny, Erlend, Elay och Elias till sverige - som vi längtar efter dom! :)
Den helgen far vi med dom hem till Norge och spenderar en vecka där - åh, de var vi väntat på hele året!
Sedan har jag bara en jobbvecka kvar på mitt sommarschema och Roger börjar även jobba då. Så då är de dagis och vardag som gäller, iaf en vecka. Sedan tänkte jag vara lite ledig med prinsen!

Mellan allt jobb och annat, ska vi väl iaf hinna med stranden och bada några gånger oxå. Fiska, djurpark var ju oxå inplanerat!

Hemma igen!

Nu är vi hemma i stan igen, kom hem redan igårkväll, då Roger åkte på jobb - på semestern och allt.. Jaja, han jobbar bara halvdag, till lunch, då jag har stängning på jobbet.

Helgen har varit kanon - vi har varit i stugan, badat, eldat, myst, slagits med myggen, varit uppe länge, spelat kort, kikat på film, ätit gott, varit på loppis, kollat in nya "fiket" på Ljunga, ätit godis och njutit av helgen!

Dock har min mage bråkatat med mej mest hela tiden.. Så nu är de skärpning! Idag har jag faktiskt tagit tag i medicinerna igen, var ju typ bara 5månader sedan sist jag tog dom :/ Fy på mej!
Jag måste komma igång att dricka massa vatten på dagarna och idag kör vi igång med grötfrukost igen, som jag och Elton var så duktiga med förut!
Maten måste jag oxå bättra mej med - äta i huvudtaget!

Så nu blir de gröt, måla naglarna, duscha och mys med prinsen innan jag gör mej klar för stängning på jobbet!

Tokstressa - 1 timme för tidigt..

Jag slog av väckarklockan (trodde jag, måste ha drömt de..), somna om och vakna i ett ryck kvart över - faan, en halvtimme tills bussen går! Hoppa upp ur sängen, slängde mej i duschen, fixa håret, bortsa tänderna, fixa frukost, packa de sista och fick på mej kläder - skulle precis ta soppåsen och gå utanför dörren, till bussen. Kollar på telefonen och där är fortfarande alarmet på? Hmm, klockan var ju bara en timme tidigare än när jag egentligen skulle gå.. Faan! Har stressat som fan, fick tillomed lite ont i magen.. Jaja, nu sitter jag här, redo att åka och öppna på jobbet.
 
Hur har vi de annars då? Min mage är kaos, jag känner mej uppblåst och svullen (dock inte dålig i magen - varsågod, för den infon!). Antar att de är för att jag inte alls ätit som jag ska, nu när jag jobbar.. Måste bli bättre på morrongröten, som jag totalt slopat, för mina älskade hårbrömacker.. Vatten, vad är de? Jag dricker knappt om dagarna - inge bra!
Pojkarna doom har semester, myser på hela dagarna. Dock önska jag bättre väder för dom, dom har ju inte varit och badat en dag.. Eller jo, en hos Memme i poolen. Men de ska ju vara massa stranddagar på sommaren!

Just nu är dom hos Momma och Moff, dom for igårkväll. Roger ska på fiskehelg, jag jobbar till 16 idag, sedan far jag till Ljunga och myser med Elton och Momma hela helgen.

Igår strunta jag i att magen har sitt egna lilla liv - jogga först på morronen med Karla och på kvällen for vi iväg på gymmet. Chocka kroppen rejält! Har inte varit på gymmet på hela månaden.. Och körde ett stenhårt CrossFit-pass - fyfan! Svetten bara rann, verkligen, rann av mej! Såg ut som att jag dregglat eller grinat på mattan sedan - haha!
Dock tyckte jag passet var sådär, då nästan hela passet var uppbyggt på armhävningar, vilket jag inte kan göra.. Så passet blev sådär! Ska ge de en chans till, annars håller jag mej till Switchingen!

Jag känner att jag inte riktigt hinner mer träningen, speciellt inte på gymmet - saknar de faktiskt! Men när sommaren är över, är jag och Karla åter på gymmet och springer!

Nä, nu ska jag se nån serie, dom jag knappt hinner med annars, innan jag ska kila till bussen!

Mycket just nu!

Kom på att jag inte bloggat på flera dagar, inte kikat på nån av alla serier jag följer, knappt tvättat & kolla på tvn, minns jag inte sist jag gjorde. Haha!

Jag jobbar, tränar och myser med prinsarna. Idag kom ju äntligen lite värme till solen oxå! Så i morse när jag och Karla var ute och intervalljogga, blev de kortärmat på - hade tillomed kunnat haft linne!

Vi hade en underbar helg, supermysigt bröllop var vi på oxå - hade så kul!
Igår efter jobbet stanna jag på stan och på kvällen var jag, Angelica, Jönsson och Sanna ute och åt - vilka härliga tjejer! Kom hem strax efter 23 och slockna i soffan ;) haha!

Idag blev de som sagt joggning på morronen, seda tog vi och for till Memme - där fyllde vi poolarna, njöt av solen och blev bjudna på lunch. Sedan väntade jobb på stan för mej, stängning. Gick helt okej! Men nu är jag helt slut i huvudet..

Fixa med tvätten när jag kom hem, massvis som ligger i enorm hög..
I morron väntar jobb inne i stan igen, öppning tillomed - har lite smått ont i magen ;) Haha! Efter jobbet möter prinsarna, Momma, Moff och kanske Memme upp mej på stan - så ska vi käka tillsammans. Sedan tar jag och Prins Elton bussen hem, medans pappa Roger stannar på stan och rockar loss ;)

RSS 2.0