8 dagar i rad..

Blev jobb idag oxå, 10-17:30 har jag avverkat! Blir även jobb i morron, 11-18.
8 dagar i rad - känns på kan jag lova! ;)

Så idag blev de ingen promenad, jag var precis påväg ut - men hann inte. Hoppa i stället in i duschen och överlät Elton till Momma. Dom så snällt fixa prinsen och han till dagis. Jag har verkligen världens bästa mamma

Har nästan nyss fått maten i magen, som stod klar på bordet tills jag kom hem. De är pli på min älskade Roger! Supergott var de och jag fick tillomed över till matdosa - underbart!

Idag på lunchen var jag och shoppa kläder till Elton - han har nämligen växt ur alla sina mjukisbyxor. Så de fick bli 3 par byxor och 2 par tröjor, för några ynka kronor! Även jag fick med mej en tröja hem, rosa och fin!

Nu ska jag faktiskt trotsa tröttheten och slänga på en tvättmaskin. För jag antar att jag inte kommer ha mer energi i morronkväll.. Lika bra att få de gjort, så vi ha några kläder att ha på oss :)
Sedan ska prinsen i säng, jag och Roger ska se SOA och sedan ska jag äntligen slänga mej i sängen!

Trind

Mina naglar är verkligen hemska nu! Jag antar att jag har vitaminbrist - trots att jag äter de och vintern är påväg.. Visste ju att naglarna och håret skulle ta stryk, när jag börja gå ner i vikt, men inte hur mycket.. 
Har aldrig haft såhära dåliga naglar! Har haft korta nu i flera veckor.. Dom skivar sej och är fula som bara den.


Så nu hoppas jag att denhär kuren ska fixa problemet! :)

 
Köpt på Kicks för 129:-


Äntligen slut!

Äntligen är min jobbvecka slut! :) Och jag har nu mer helg! Så himla skönt, efter den här veckan! Jag tycker att de är grymt kul att jobba, men gå från ingenting - till sjukt mycket, tar på kroppen och knoppen ;) Men Helena ringde förut, så jag är iaf ledig i morron - wiho för de!

Melker, Roger och Elton ligger inne i sängen och kollar på tv - de ser supermysigt ut! Jag och Momma sitter i soffan, med tända ljus. Hon med boken och jag med min älskade dator ;) Har nyss ätit sen middag, så fort den lagt sej där den ska - tänkte jag fixa mej lite te!

I morron har jag bestämt mej för att passa på och ta en promenad, då Momma ändå är här. Ska bli så skönt att komma ut, röra på fläsket!

Skaka rumpa!

Är så sjukt sugen på att gå ut ikväll, nykter och dansa utav bara den! Men i morron väntar jobb, stängning på Birsta.. Dock inte bara de som spelar roll just nu!

Jaja, Elton är nattad - blev seeent.. Har precis slagit ner min rumpa i prinsens sackosäck, där jag tänker spendera kvällen med datorn och nån serie!
I soffan sitter Momma, Melker och Roger - äter godis och ser på film, en film jag sett..

Just nu är jag bitter och sur - haha ;)

Helt slut & skavsår..

Var menat att jag skulle jobba 09.30 - 15 i stan. Sluta med att jag jobba de och 15-20 i Birsta.. Kan lova att jag är helt slut nu! Och mina fötter, dom är de synd om - skavsår mest överallt.. Och än är inte jobbveckan slut! Tur att jag bara jobbar några få timmar i morron, för sedan blir de mys med mina älskade prinsar!

Just nu ligger båda och snarkar ikapp :) La på Elton täcket och gav han en puss på kinden och försökte väcka Roger, då han ville att jag skulle göra de. Men han är nog lika slut som mej, så han får nog fortsätta sova!

Jag ska ta och koka lite te, köpte nämligen ett nytt idag - Mintchoklad! Ska bli spännande :)

Jobb, mys med Malin & mer jobb!

Även fast jag jobbade kortare tid igår, än i förrgår - var gårdagen sjukt lång, på nåe vis! Men när jag sluta kom Malin in på jobbet och sedan mina älsklings pojkar ♥
Vi for och handla lite, hem och fixa middag och sedan parkera vi rumporna i soffan! Vi fika, prata skit och kolla på DH - tills Roger skulle och träna, då for Malin med. Tack finaste du, för igår! ♥

Blev jobb idag oxå, ska stänga. Så jag jobbar "bara" 15-20. Men de räcker gott och väl, då jag jobbat Tisdag och Onsdag. SKa jobba idag, i morron, Lördag och Söndag! Kan tänka mej hur sluuut jag kommer vara på Söndagkväll ;) Men de är så kul att jobba - så jag klagar absolut inte!

Jobbigt när man har 25 timmar på dagis och inte får ihop veckorna ibland.. Som den här veckan! Men som tur var, så kommer Memme hit till 14:30 - så hinner jag ta bussen och börja jobba klockan 15. Så är hon här hemma med Prins Elton tills pappa Roger kommer hem. Vi är lyckligt lottade att ha så fin och underbar familj, som ställer upp som dom gör!

Jag och Elton har tänt ljus och kollar på film. Bamse visades nyss, men nu skulle vi tydligen byta till Musses Jul!
Sedan tänkte jag få lite gjort nu på förmiddagen - tvätta lite, dammsuga och fixa!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 80,9kg

Den här veckan blev de -1,7kg

Totalt: -41,6kg

Jag är mycket nöjd med veckans resultat, då de som sagt gått rätt segt på slutet!
Nästa vecka sattsar jag på att byta första siffran till en 7:a - vore så overkligt! Men 1kg känns inte heeeelt omöjligt iaf :) Jag hoppas, hoppas, hoppas!


Dagiskorten beställd!

Äntligen har vi fått fingrarna ur och beställt dagiskorten! :) Ska bli spännande och se dom! Och när dom kommer, är några julklappar gjorda iaf ;) Hääärligt!


Ont i fötterna..

Åh, jag har så himla ont i fötterna.. De tar på fötterna och gå hela dagen, med dåliga skor dessutom.

Men nu är dagen gjord och den har faktiskt gått riktigt bra! Och fortare än jag trott :) Skönt att komma hem och sätta sej i soffan. Ska fixa lite te och se nån serie, måste passa på då Roger är och ser på hockey!

När jag hade lunch idag, var jag in på Lindex och fyndade lite. Halva reapriset, en kofta och 4 par trosor för ynka 150 kr! Ett riktigt kap :) Och behövligt, då jag tappar nästan alla trosor jag äger - haha!

Blev jobb i morron oxå, 10-17. Sedan får vi se om Malin kommer, blev inget idag.. Jag hoppas iaf de! :)

Tidig morron, drakborgen & ändrad dejt!

Även i morse vakna Elton klockan 06.. Jag hoppas verkligen han kommer över de snart! Efter lite frukost och alla morronbestyr, Smurfarna och lite gardinbyten - kröp vi ner i sängen igen för en tupplur.
När vi vaknat och gjort oss i ordning, var vi på täck och lakanjakt - tillslut hitta vi ett som fick duga iaf! Sedan var vi och kolla på dator, så nu måste vi fundera några dagar..

När alla andra ärenden var klar, var vi på Drakborgen för massa bus. Så mysigt, att alla tre var ledig på en Måndag och kunde hitta på nåe skoj tillsammans!
Precis innan vi skulle fara hem, gjorde jag illa mej.. Elton och Roger var uppe i "borgen", så jag skulle kolla på dom ner ifrån och när dom gick, skulle jag gå där ifrån. Bara de att jag hade tydligen fastnat med piercingen i nätet och när jag drog bort huvudet, kände jag hur nånting sprack på insidan av läppen :/ Åh, de kom massa blod och jag blev yr som bara den.. Jag tål verkligen inte att se blod! Blev ett jättejack på insidan av läppen, men de kunde ju ha gått mycket värre..

Innan vi for hem var vi och handla lite middag. Hemma fixa vi mat och käka, sedan packa jag väskan och for med Gina och simma. Så skönt och nu sitter jag här med spagetti ben - haha! :)

Var menat att jag och Malin skulle ha en dejt idag, men hon mådde inge vidare.. Får se hur donnan mår i morron, mår hon bättre ska hon komma hit och vi ska ha mys här hemma! :) Roger ska ju på hockey..
Dock blir de nog ganska sent, då jag åkte på jobb i morron :) Ska jobba 9-19, så de blir en väldigt lång dag. Både för mej och Elton på dagis - men de ska nog gå bra!

Jag måste fixa nånting att äta, då min mage skriiiker efter mat!


Soffmys & Smurfarna!


Nya gardiner i sovrummet!


Lila och fint! Nu saknas bara ett lila överkast! :)


Bilder - 111023


Mysig Söndag!

I morse vakna Elton redan klockan 06.. Kolsvart ute och varmt i sängen - kan lova att jag inte var så sugen på att kliva upp. Men vi tände lite ljus, åt frukost i soffan och kolla på Bamse, supermysigt! Pappa Roger låg bakis i sängen och snarka han..

Sedan tog jag och Elton ett långbad, med massa skumm och fingerfärg :) Så mysigt! Minns inte sist jag bada med Elton.. Måste ha varit när vi satte in badkaret, vilket är över ett år sedan. Och då vägde jag minst 40kg mer.. Nu fick vi plats, utan bekymmer! Dock tyckte Elton att jag hade taggiga ben, så innan jag fick fortsäffa bada, var jag tvungen att raka benen - haha, skitunge! :)

Efter en timmes bad, fixa vi lunch och tog en tupplur. Sedan gjorde vi oss i ordnig för att ta bussen till Birsta. Men innan kom Martin över på kaffe. Sluta med att Martin tog bilen på Birsta, men Elton skulle promt åka buss, då jag lovat han de :)
På Birsta mötte vi upp Gina. Elton fick en superfin bil av Martin - dock säger Elton att han fick den av Gina och vägrar ge sej! :)
Ett snabbt besök på jobbet, nya gardiner som jag ska fixa i morron. Ikea för lite nya glas, en kruka och massa växter för Martin och Gina! :) Elton fick glass och sedan for vi och handla middag.

Blev Tacos hemma hos oss - mysigt såhär på en Söndag! Nu ligger prinsarna i sängarna, antar att Roger oxå somna.. Men jag ska vara stygg och väcka han, då vi ska se SOA, vilket blir nuuuu!

Växt så de knakar!

Elton har verkligen växt så de knakar nu dom senaste veckorna! Så ikväll fick vi dra ut sängen, då han inte fick plats längre..
 

Så i morron måste vi köpa nya underlakan och ett nytt täcke, då hans är på tok för litet just nu! Ser så fjantigt ut med litet täcke och sängen är så stor :)


Lilla bokhyllan, där vi haft Eltons böcker, bor nu mera hos Martin och Gina, då vi inte får plats.. Jag hatar att bo trångt, vill verkligen ha en 3a nu!









Mål & belöningar

 Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

 -20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!
 
 -30kg - Emilie ska klippa av mej håret - 110727
Klippte av mej håret lite tidigare och oj så skönt! Nöjd som tusan!

 Under 90kg - 110812 

 Komma i förlovningsringen - 110819
På våran 6årsdag som förlovade

 -40kg - 111021

Under 80kg - Spadag med Mia

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Viktmani?

Nästan varje natt drömmer jag om vikten, kilon, vågen, tjockhet, smalhet och allt där omkring..
Här om morronen berätta jag för Roger att jag drömt att jag hade blivit så smal om fingrarna, att förlovningsringen ramlat av och att jag hade tappat bort den och kunde inte hitta den.

Då säger Roger att jag har fått viktmani! Då skratta jag och tyckte han var fjantig.. Men nu nån dag senare, har han nog rätt, väldigt rätt dessutom!
Även fast jag inte tycker att jag tänker på vikten, så gör jag de - omedvetet! Men de kanske inte är så konstigt egentligen? Jag är ju mitt uppi viktnedgången, mycket kretsar kring de, folk frågar hur de går och hur jag mår (jag har inget emot att folk frågar, då de inte gör mej något! Jag är öppen med operationen, that´s it!).

Jag vet inte ens vad jag ville få fram egentligen..

De säger korna!

För nån vecka sedan sa Elton dumma mamma, vilket han aldrig sagt förut. Jag blev så himla paff! Och när vi satt vid matmordet alla tre, kom orden igen. Jag och Roger förklara att så säger vi inte. Efter ett tag kommer de: de säger korna. Haha, jag och Roger skulle försöka vara allvarliga - men gapskratta båda två!

Vi fråga vad han mena, men sa bara - de säger korna! Helt allvarlig och som att de var helt normalt.
Vi trodde han fick för sej något just då, men han säger de fortfarande. Ibland flera gånger om dagen. Nu är de om vad som hellst, tex tvätta händerna Elton - de måste jag inte, de säger korna.
Tokunge! :) 


Myskväll!

Efter Rogers innebandymatch, som dom för överigt förlora, däckbyte hos Memme och lite godishandling - hade jag och Elton en hel eftermiddag och kväll, full med mys framför oss!

Roger stack på hockey med Tomas. Medans jag och Elton fixa middag och tände ljus. Resten av kvällen spendera vi i soffan, Elton valde film - Bilar. Så ovanligt ;) Och efter de blev de Bamse, 2 gånger. Haha!

Blev en tidig kväll för prinsen, då han inte sovit någe på dagen idag. Men han har faktiskt varit på bra humör hela dagen, otroligt nog!
Men han somna nog på 2 minuter, efter att vi läst sagan och släckte lampan - goungen min ♥

Roger är och dricker öl, hos Martin eller vart dom nu tog vägen. Jag ska ta några chips och slå på Twilight, igen!
Sedan kallar nog sängen på mej oxå! Jag antar att Roger inte 
kommer kliva upp först ;) 


De kallas kärlek ♥


Jobbelijobb!

I morse ringde Helene, hade krisat sej vid öppningen - så vi fixa på oss kläder och kila på dagis ganska dirket. Strax efter 9 var jag på jobbet iaf! Blev dessutom en heldag, sluta klockan 17.
Och då Roger inte visste när han skulle komma hem (han jobba ju natten, i natt), så ställde snälla Memme upp och hämta prinsen på dagis. Och när jag sluta, kom dom och hämta mej! Elton var lite nyfiken vart mamma jobba, lillfisen :)

Vi har nästan nyss ätit sen middag, som älskade Roger håller på att fixa bort nu - medans jag och Elton myser i soffan framför Bamse :) Ska ta och göra ett ryck jag oxå, innan Elton ska i säng!


Sista sketna hektot!

Jag har ju inte vägdag idag, men ändå ställde jag mej på vågen - för att se om jag tappat de där sista sketna hektot!! Och de hade jag gjort, med bravur dessutom - i morse vägde jag 82 på pricken! Wiho :)

Jag har nu mera gått ner 40(,5)kg - låter som en bra siffra de!

Snart kan jag dessutom inte ha min förlovningsring längre, då den trillar av när jag är kall om händerna :) Tur att vi ska fixa nya ändå!


En bra födelsedag, ledig och jobb!

Jag tror Roger hade en jättebra födelsedag igår! Familjen, goda kakor ;) Och bara bra paket! Tror han fick allt han önska sej - han såg då glad ut iaf!
När allt besök farit, åkte Roger på träning och jag och Elton bädda ner oss i sängarna. Gos att ha prinsen hemma igen!

Idag fick Roger ledigt. Eller han har bytt, så han jobbar inatt och kommer hem i morroneftermiddag. Jag som varit ledig hela veckan, ska typiskt nog jobba precis just idag ;)
Och för ett tag sedan ringde dagis - dom firar 40år, så dom skulle ha fest idag och dom ville såklart ha med prinsen! Så han ska få spendera några timmar på dagis ändå :) Medans ska Roger passa på och byta däck!

Jag jobbar 11-18, men först måste jag in till stan på jobbet och hämta mitt schema. Så när vi lämnat prinsen, far vi direkt!
Efter jobbet kommer prinsarna och hämtar mej, då dom ska till Memme och hjälpa henne byta lampa i bilen. Passar perfekt! Så hinner Roger kika på hockey oxå, medans jag och prinsen nattar! :)

Åh, jag älskar mina pojkar! ♥

Nyklippt!


Idag var Momma snäll och klippte mej! Var verkligen på tiden och jag blev riktigt nöjd!
Så i morron måste jag inhandla lite hårfärg, för nu ser de ut som jag har skabb ;)


Fotograf Elton ♥


111019 - 82,6 kg


Vägdag!

Idag stanna vågen på 82,6kg

Den här veckan blev de -1kg

Totalt: -39,9kg

Ett ynka hekto! Haha, skrattretande :) Låter ju bättre att få säga att man gått ner 40kg..
Men jag är mycket nöjd med mitt kilo, då jag stått still mest hela månaden. Så ett kilo känns kanon! Mer än jag trott egentligen. Men nästa vecka borde jag nått -40!

Senaste månaden, nu när jag stått still, har magen krymp som bara den - jag ser nu mer ut som ett russin på magen och Elton tycker att den är äcklig ;) Haha, skitunge!
Så även om de inte hänt så mycket på vågen, har de hänt en massa på kroppen! Armarna är mer sladdriga, låren mindre och nyckelbenen syns mer - så nog minskar jag ändå!

Tänk - nu har jag bara 10(,1)kg kvar, av de jag vill gå ner! 10kg så har jag gått ner 50kg - de var ju bara en önskan, men nu känns de inte helt ovärkligt längre!

Sjuka är att när jag väger de jag vill, vilket är 75,2kg (då har jag gått ner 50kg) - är jag fortfarande överviktig enligt BMI.. Jag skiter i BMI egentligen, de är ju bara siffror, men ändå.

Jag är ju nöjd nu och mår mer än bra - och BMI visar övervikt ;)


Grattis!


Aldrig mer!

Jag ska aldrig mer baka! De blir bara tok och misslyckat..

Roger fyller ju år i morron, så jag skulle vara snäll och baka. Var peppad och tyckte att de tillomed skulle bli kul att baka! Slog på musiken på hög niva, sjöng med och dansa för mej själv (och alla grannar) i köket :)
Men, första satsen med kokoskakor blev pannkaka - lika så den andra.. Ingen bra start alltså! Tillomed sockerkakan, som jag annars är proffs på ;) Blev misslyckad! För mycket smet, i för liten form - så den blev aldrig klar.. Faaaaansjäääävlaskiiit, säger jag bara!

Blev iaf chokladbollar - vilket man inte kab misslyckas så mycket med och kolakakor - som Roger sa blev goda! Sedan får Roger köpa hem muffins eller nånting sånt! Ja, jag säger då de - jag ska inte baka helt enkelt!


Snart, mycket snart!


Nu är de bara en ynka månad kvar - som jag läääääängtar!


Besök, lunch & film

Igår vid lunch kom Momma, Louise och Patrik hit. Louise hade varit till kirugen, som ska fixa hennes käke. Så då passa dom på att hälsa på! Vi fixa lunch och sedan kika vi på Rio - en nya favorit film här hemma :)

Sedan hade tydligen Momma och Elton bestämt att Elton skulle med Momma hem ;) Så de var bara att packa väskan, för så fort Memme kom med bilstolen - vinka prinsen glatt hejdå!

Memme tyckte vi skulle fara på Birsta, så vi tog en tur. Skönt att kunna gå utan och behöva stressa!
Vi hann med en massa, fika och surr. Och jag kom hem med en jacka, äntligen! :) Jag är supernöjd! Och bäst av allt var ändå storleken: M! Tror aldrig jag köpt en jacka i M förut - helt sjukt! Om bara hjärnan oxå kunde fatta, att jag faktiskt inte är megatjock längre!

Hemma blev de film med min stora älskling! Dock åkte jag på väsrat dumpingen..

I morse klev jag inte upp förrän strax efter klockan 9. Fixa mej lite te, tog min dagliga dos av medicin och starta diskmaskinen (så nån nytta blev de gjort idag iaf, haha). Sedan slängde jag mej på soffan för att se några nya avsnitt, av några serier. Där är jag fortfarande ;)

Får se om jag ska baka lite sedan. Fråga Gina om hon ville hjälpa till, blir så mycket roligare då! :) Våran älskade pappa Roger fyller ju år i morron! Så nånting måste vi ju ha och bjuda på :) Och nån tårta ville han inte ha.. Så de kanske får bli nån kaka eller nått. Hade tänkt köpt, men de fick jag inte för Momma ;) Haha!

Jaja, nu ska jag återgå till mina serier - innan jag klär på mej och gör nånting av dagen!

Ny jacka!

Äntligen hitta jag mej en jacka - som jag bara älskar! :)

Bäst av allt - Haha :)

Den här bjuder jag på ;)


Prinsens nya favoritplats!


Rensat & kastat!



Både idag och igår, har vi rensat i dom flesta garderoberna och kastat en massa! Så himla skönt och få ordning på grejerna. Dock är de inte ordning i källaren.. Så så fort Momma och Moff känner sej manade, ska dom få låna prinsen en helg - så ska jag och Roger även fixa där!

Har även hunnit byta lite gardiner och mattan i vardagsrummet, så nu känns de inte lika somrigt längre. Väldigt mysigt blev de iaf! :)


Lite siffror

110403
Högsta vikt - 122,5kg

BMI då - 43,4 (Fetma)

111013
Vikt nu - 83,2kg

BMI nu - 29,5 (Övervikt)

Halsen -6 cm
Vänster arm -12 cm
Höger arm -12,7 cm
Under bröst -13 cm
Mage -23,5 cm
Vänster lår -19,3 cm
Höger lår -19,4 cm
Rumpan -26,2 cm
Vänster vad -8 cm
Höger vad -8,3 cm

Totalt -148 cm mindre!


Min älskling är paj!

I förrgår gick min älskade dator sönder, bara sådär. Den gick inte och starta, var helt svart bara.. Åh, fan så irriterande! Vi behöver verkligen inte de nu!

Och självklart har vi inte fört över bilderna till externa, på några måander! Alla mina "viktbilder" är borta och dom senaste månaderna, iaf hela sommaren.. Så irriterande!

Tur nog fick vi låna en dator av Rogers kusin! Hur skulle jag klara mej utan? ;)

Överviktig & jätteviktig!

Jag fick precis för mej att jag skulle räkna ut mitt BMI - bara sådär.. Och vet ni vad? Jag är nu mer "bara" överviktig och har inte fetma längre - Wiho för mej!

Men jag är fortfarande jätteviktig! ;)


Längre än tänkt!

Igår var de inte tänkt att jag skulle jobba, men så blev de ändå! :) Först var de 11-16, sedan till 18 men de sluta med att jag stängde ;) Haha! Kan lova att jag var slut när jag kom hem och frös som en tok dessutom, bussen var seeen! Så, idag på lunchen ska jag lämna tillbaks jackan jag köpte med Memme och förhoppningsvis hitta en ny oxå!

Tur att vi har en underbar familj, som ställer upp bara sådär! Igår fick Memme rycka in och hämta prinsen på dagis, då jag skulle jobba sent och även Roger. Tack!

Även idag ska Elton få spendera lite tid med Memme. Efter att jag slutat jobba, ska vi på föräldramöte på dagis, så även idag blir de en lång dag! 10-18 på jobbet och dagis direkt efter - men jag tycker ju om när de är mycket :) Dock inte min mage..

Inatt måste ha varit den sämsta natten på evigheter, Elton har haft mardrömmar.. Sparkat mej i ryggen och sovit oroligt hela natten. Han kanske ska få sova en liten stund längre på dagis?

Elton står i duschen och jag ska fixa frukost, sedan ska vi ringa dagis och säga att prinsen kommer! :)

Vägdag!

Idag stanna vågen på 83,6kg

Den här veckan blev de -1,2kg

Totalt: -38,9kg

ÄNTLIGEN!!!
De går verkligen inte att beskriva min lycka, när jag klev på vågen nu och såg några andra siffror!
Jag är med än nöjd just nu, så underbart! Nu sattsar jag på att klara -40kg till nästa vecka!


Tången sitter fast!


Igår när jag och Roger stod i köket och fixa bort middagen och disken - ropar Elton från vardagsrummet.
Sa åt han att om han ville nått, fick han komma till oss. Efter ett tag kommer han in och säger att han har ont(?)!
Jag fatta ingenting, tills jag såg vart han hade tången - haha!
Sa åt han att ta bort den, men de gick inte, sa han.. Han hade klämt fast snoppen! ;)

Jag höll på dö av skratt! Tillslut fick vi iaf bort den och sedan skratta vi tillsammans :) Jag tyckte Elton va tokig, men Elton tyckte jag var tokmamma!


Ny dammsugare - Äntligen!!!

Titta vad min älskade precis kom hem med!!!

Våran dammsugare har varit trasig länge, nu på slutet lossna röret hela tiden. De gick knappt att dammsuga, då man fick hålla i röret samtdigt..

Men nu ikväll var Roger iväg och skulle köpa Äppeljos, dock kom han hem med mer! ;) Och ingen är gladare än jag! Roger har tillomed tagit en provtur, så nu är de dammsugat och fint - härligt!

Kommentarer!

Malin: Wow! 50kg? De är ju en hel människa - helt otroligt :) Nu blir jag lite avis ;) De är ju mitt mål, att gå ner 50kg!

6 månader & -38,7kg



Snyggare än såhär är jag inte osminkad ;)


Bilder - Världens sötaste 111009


Kommentarer!

Malin: Åh, va kul att du kommentera! :) Hur går de för dej?
Jag känner mej "stressad" över att jag stått still 3 veckor nu.. Och de är grymt irriterande! Jag hoppas verkligen de kommer igång snart igen, så de inte är stopp nu..

Naglarna - Korta..



För några dagar sedan, klippte jag av mej naglarna helt! Känns tomt, naket och första dagarna gjorde de riktigt ont faktiskt.. Nu har dom tack och lov vuxit ut en bit iaf! Men jag längtar tills dom är en bit längre, så jag kan börja måla igen - jag saknar de :)

Men, naglar utan färg går inte - vare sej dom är långa eller korta! Så innan jag börja jobba igår, slängde jag på lite lila (min favorit färg just nu!), lite fusk blommor och några prickar! Snabbt och enkelt :)


Bilder - Gammelfarmors 70årsdag 111006


Bilder - SötElton 111008


Gammelfarmor 70år

Igår fyllde ju gammelfarmor hela 70år! :) Hon ville nämligen inte vara hemma, så hon tog gammelfarfra och flydde till oss - mycket kul tyckte vi! Elton vakna klockan 06 (vilket han gör varje morron nu.. Först klockan 04, men somnar tack och lov om då!) och börja redan då tjata efter farmor och han, som Elton säger ;)

Vid 11 kom dom äntligen, till Eltons stora glädje! Gammelfarmor är ju en riktig lektant - gammaldagisfröken och allt, Elton älskar henne! Dom lekte, han tvinga ner farmor och farfar i sängen för att läsa saga och körde hårt med båda!

Vi bestämde oss för att käka lunch på Ikea, jag och gammelfarmor hade tänkt samma tanke! :) Sedan handla vi lite småsaker, som ljus och så. Jag fick även en blomma, som tack för att dom fick komma(?)! Tok farmor :)
Jag hann även in på jobet och handla lite, så medans gammelfarmor fixa med maten (ja, hon hade tillomed med sej mat och efterrätt), så fixa jag till i köket - med nya gardiner och en ny duk. Blev så himla nöjd!

När Roger, Martin och Gina kom hem från jobb - käka vi Sjömansbiff tillsammans, mums! Och till kladdkakan kom även Memme med en blomma och överraska! :)
På kvällen kila karlarna över till Martin, där hockey visades. Jag och farmor kika på tv och snacka skit. Tack för en kanondag, gammelfarmor och gammelfarfar!

Idag har jag och Elton varit ledig, vilket behövdes kan jag lova! Elton har grinat mest hela dagen idag.. Han har inte alls sett så pigg ut, så jag hoppas verkligen inte att de är nånting på gång nu. För de varken orkar eller hinner vi med!
Så idag har vi mest suttit i soffan och varvar olika filmer. Vi var ut en snabbis när Roger sluta, då var vi och handla lite.
Efter maten for Roger med Martin och kolla på en bil, nånstans.. Jag och Elton tände ljus, plocka fram lite godis och kolla på film - Fredagsmys på hög nivå! :)
Prinsen sover, Roger är snart påväg hem med mormor och morfar - som har varit och hälsat på några kompisar och ska sova här inatt. Jag har precis plockat fram lite godis och tagit en Alvedon - jag har inte druckit en droppe vatten idag :/ Så jag vet ju varför huvudet håller på att sprängas..

I morron väntar några timmars jobb för mej, men först ska Roger och dom spela match, sedan mysfrukost. Direkt efter jobbet, kommer prinsarna och hämtar mej, så far vi till Ljunga. Där väntar middag hos gammelfarmor och gammelfarfar! :)

Nu verkar mitt gäng komma hem - så nu blir de mys! ♥

Nytt i köket!


Grattis!


Utflykt

I morse lämna jag prinsen tidigar än tänkt på dagis, då dom skulle på utflykt - dock ville Elton inte med sa han, när vi var hemma ;) Men, när alla barnen stod redo (och väntade på Elton..) var har mer än positiv :)

Jag hade tänkt fått nånting gjort på förmiddagen, då jag inte börjar förrän 14:10 (stänger ikväll).. Men jag har inte gjort många knop, inga alls faktiskt! Tur att de är städat hemma iaf!
Moff var hit en snabbis förut, lämna ett par byxor och Twilightböckerna. Tyvärr hade han inte med sej den första, såklart.. Så gammleframor och gammelfarfar tar med den i morron! Måste ju läsa innan nästa film :) Som är snaaart, wiho!

Nu ska jag slänga på mej ett par byxor och sedan kila till bussen, sedan väntar jobb!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 84,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -37,7kg

Samma siffror igen? Ja, just nu är ord överflödiga..
Ända jag tänker på nu - är de verkligen stopp här?

GBP opererad - inget sockersug?

Många tror att "bara för att" man är opererad, är man inte sugen på nånting och att "allt fixar sej själv".. Men sockersuget försvinner inte, bara för att! Som läkaren sa på gruppträffen - vi opererar ju magsäcken, inte hjärnan! Annars vore ju problemet enkelt.

Visst, jag kan inte alls äta godis eller socker ihuvudtaget, som förut - i samma mängder. Men jag är helt klart sugen! Så de är ingen lätt fix, de krävs mycket jobb och vilja!

Vart tog promenadsuget vägen?

I 5månader gick jag nästan varje dag och gjorde jag inte de, hade jag smått ångest! Men nu då? Jag vet inte alls vart all motionssug tog vägen? Förut tyckte jag de var kul, men nu tycker jag bara de mest känns jobbigt..

Men idag lyste solen och jag börja jobba lite senare, så efter att jag lämnat Elton på dagis - trotsa jag förkylningen och tog en sväng. Åh, vilket härligt väder! Jag hoppas verkligen promenadsuget visar sej snart igen - jag behöver de!

Har satt som mål att gå ut och gå minst 4 gånger i veckan nu, hur eller när jag gör de - spelar ingen roll, bara de blir av! Blir de mer - kanon!

Martin & Elton 111002


Kommentarer!

Chris: Tack så himla mycket för dina fina och peppande ord! Dom betyder så himla mycket, speciellt nu när jag ändå står still och självförtroendet vacklar lite - vilket är väldigt frustrerande..

Marie-Louise: Jag jobbar på Hemtex (både i Birsta och i stan, dock oftast i Birsta)! :)
Kunde inte gå in på din blogg..

Och tack för alla fina kommentarer om Eltons dagiskort! Vi är så nöjda :)

Världens vackraste - 111003


Försöka..

Jag ska göra ett försök till att blogga igen, känns som att de gått för många dagar och jag vill verkligen kunna kolla tillbaks sedan!

Ja, vad händer då? :) Roger jobbar och trivs jättebra på jobbet, med nya arbetsuppgifter och nya arbetstider! Jag jobbar och trivs så himla bra, känns som att jag har jobbat där jämt och känner mej verkligen som "en i gänget" - så kul! Elton växer så de knakar, han blir längre för varje dag känns de som :) Han älskar dagis och pratar mer än mest just nu. Frågar om allt och är så himla duktig på att uttrycka sej - storkillen!

I Fredags hade jag min första stängning i Birsta, gick superbra! Och dagis var stängt.. Så i Torsdags kom Momma och på Fredagen tog hon med sej prinsen hem till Ljunga, där han har spenderat helgen. Jag var på personalfest i Lördags - vi åt middag, spela spel och snacka skit. Jättetrevligt hade vi! :) Var inte hemma förrän 03:40..

I dag har jag och Elton varit ledig, myst och varit ute i finvädret! När vi käkat middag och dsískat undan, for vi till Danne och Marith - Danne fyller nämligen år idag!
Vi kom hem för en stund sedan, så nu ligger prinsarna och läser saga. Jag ska blogga lite bilder och sedan ska jag se nyaste avsnittet av DH - älskar att alla serier börja komma igång igen!

I morron och på Onsdag väntar jobb och dagis - skönt att komma tillbaks till rutiner igen! Och Elton har tjatat om dagis sedan igår :) Han verkligen älskar dagis!

Nej, lite te på dehär! :)

Bilder - 110925


Redo för personalfest!


RSS 2.0