Dåligt med bloggande..

De är nästan en hel vecka sedan jag blogga "riktigt".. Har tappat lusten lite, vilket jag tycker är jättesynd - jag jag älskar att gå tillbaks och läsa gamla inlägg! Men för hoppningsvis kommer de tillbaks, snart!

Nu ska jag dricka mitt te, prata skit med mormor och Roger - medans vi kikar på film! :) Mys!

Dagens Helené 110928



Redo för jobb!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 84,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -37,7kg

Första veckan som jag står heeelt still.. Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag är så himla besviken och less!

Dagiskorten!


Är han inte för go, våran lilla skit? :)


Naglarna - 110920



Snabbt och enkelt!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 84,8kg

Den här veckan blev de -0,4kg

Totalt: -37,7kg

Jag ser ett mönster - en bra vecka och sedan en dålig vecka.. Så nu hoppas jag att nästa vecka blir lika bra som förra!
Annars funkar allt sådär ändå, jag dricker lite dåligt då jag jobbar - "hinner" inte riktigt, vilket känns på kvällarna. Och promenaderna ska vi inte prata om.. Fy, så dålig jag blivit på dom! Men ändå har jag träningsvärk i benen efter jobbet - så jag antar att jag tar några steg ändå på dagarna!


Tidigare och tidigare..

Vi har redan varit vakna en timme nästan.. Just nu blir de bara tidigare och tidigare mornar för prinsen! Man blir rätt fort bortskämd, så nu känns de jobbigt att kliva upp så här tidigt..

Men, vi gör de bästa av morronen - barnprogram på tvn, mys i soffan, te och massa tända ljus! :) Vi har precis vinkat hejdå till pappa Roger - så skönt att han har normalat arbetstider nu! Och idag ska han nämligen hämta Elton på dagis, tror att båda pojkarna är lika glada för de! :)

Jag har ju som sagt stängning inne i stan idag. Men klockan 08 ska jag lämna prinsen på dagis, så jag hinner på sjukhuset. Sedan ska jag träffa Memme på stan och käka lunch! :)

Nu väntar min tekopp - eller teglas, jag dricker alltid te ur glas, blir mycket godare då! :) Sedan duschen!


Dagens Helené 110920


Nya jobbkoftan!

Jag tog fram kläderna igår, tog på mej dom idag och var nöjd - de har nog aldrig hänt! Annars måste jag ju byta 700 gånger, innan jag hittar nått som känns okej iaf! Vilken härlig känsla :)


Jackjakt!

Har nästan nyss kommit hem från Birsta, igen.. Haha! Inte nog med att jag jobbat idag, utan jag åker dit igen ;) Jag och Memme leta jacka till mej. Hitta några alternativ! Fastna för en röd(!!!), men är rädd att den inte räcker hela vintern, med tanke på kylan.. Annars hitta jag en svart, superfin - men även svindyr..

Idag hade prinsen kortknäppning på dagis - ska bli spännade och se hur de blir. Jag längtar! :)

I morron väntar återbesök på sjukhuset och sedan jobbar jag 13-19 i stan - har alltså stängning första dagen jag jobbar i stan. Ska bli spännande! ;) Men de blir nog bra! Roligt och jobba i stan oxå, men just nu känner jag mej "hemma" i Birsta!

Nu måste jag ta bort nagellacket och kladda dit någe nytt! Sedan blir de ryggläge i soffan, jag är heeeeeelt slut!

Bilder - Svampplockning 110917



Tyvärr hitta vi ingen svamp.. Men vi hade mysigt! :)


Pusslat

Mest hela kvällen har jag suttit och pusslat ihop jobb och dagistimmar! Jag ska jobba varje dag den här veckan - Helena ringde nämligen nu ikväll och fråga om jag ville jobba Måndag och Tisdag oxå - självklart!
Så nu vette tusiken hur vi ska få ihop 25 timmar på dagis.. Men vi får helt enkelt fixa de på något sätt! I morron lämnar jag iaf prinsen på dagis innan jag far och tar blodprov och direkt på jobbet efter de, sedan hämtar Memme efter lunch - så sparar vi in några timmar iaf! Sedan får vi se hur resten av veckan blir :)

Bilder - Utgång med Mia 110910


Påväg till mormor & morfar


Hemma igen

Nu är vi hemma i stan igen, jag och Elton. Vi kom tillomed hem till en städad lägenhet, så skönt! Pappa Roger har gjort de bra, då han även varit bakis idag ;)

Prinsarna håller på att natta nu och jag tror att jag ska blogga lite bilder medans. Sedan väntar SOA för mej och Roger - som jag längtat!

I morse efter frukosten tog jag en joggingtur runt Källrå, hua va slut jag var när jag kom hem igen! En dusch och sedan kom även Memme. Vi käka pizza till middag och myste i soffan. Kom hem för knappt en timme sedan.

I morron ska jag och Elton ta bussen till vårdcentralen, jag ska nämligen lämna blod tills jag ska på återkontrollen. Elton ville åka buss redan idag han! :) Sedan får vi se vad vi gör av resten av dagen!

Bilder - Ljungarocken 2011


Bilder - Bärgarntröjan



Elton med sin nya, älskade Bärgarntröjan - som han fått av Memme! :)


Plocka svamp

I morse fick jag sovmorron ända till klockan 10! Tack älskade mormor ♥

Sedan käka vi frukost och löste Melodikrysset tillsammans. Efter de klädde vi på oss och for till skogen - svampplockning stod på schemat! Tyvärr hitta vi ingen ätbar svamp.. Men vi hade mysigt ändå, soligt men kallt!
Vi fixa lite lunch och sedan tog Moff och Elton en supelång tupplur. Jag och Momma kolla på en ny serie medans. 

När Moff vakna, passa vi på och ta en solig långpromenad - så härligt! Sedan var vi och handla massa gott, gjorde egna Vårrullar och Pireger - som vi åt med gammelfarmor och gammelfarfar. Nu väntar mys i soffan, resten av kvällen. Jag älskar verklgen att vara hemma hos mamma och pappa! ♥


Mormor & morfar

Jag och Elton tog vårat pick och pack och tog 2 tåget till Ljunga! Så helgen ska spenderas med mormor och morfar, massa mys ♥

Nu väntar soffmys med mormor och Elton!

Dagens Helené 110916


Dagens Helené 110915



Nya arbetskläder och redo för jobb! :)


Dålig!

Mycket dålig uppdatering nu..

I morse ringde Helena om jobb, så en dusch och lite kläder på kropparna - kila vi på dagis. Som Elton längta! En timme senare var jag på jobbet - jobba till 16. Gick rätt bra idag, känns bara bättre och bättre med kassan - vilket känns så himla skönt!

Efter jobbet kom Roger och hämta mej, så for vi och hämta en glad liten skit på dagis! Underbart att komma hem samtidigt allihopa, göra mat och äta tillsammans allihopa! Jag hoppas Roger får "behålla" sitt schema han har nu, kunde inte bli mycket bättre :)

När vi ätit och tagit disken, trotsa jag regnet och tog på mej promenadskorna - så skönt när de är gjort! Hemma hade pojkarna städat och fixat kvällsfikat ♥

Snart väntar sängen, då de är jobb även i morron! 10-15, känns som en lagom dag :)

Vägdag!

Idag stanna vågen på 85,2kg

Den här veckan blev de -1,6kg

Totalt: -37,3kg

De märks så himla tydligt när jag sköter maten - äter alla mål och framförallt, sköter vattnet!
Underbart att de tog far igen - jag har hunnit nojat en hel del.. Tankar som - nu går jag inte ner mer, nu är "kroppen nöjd" och massa sånna tankar. Men jag har en bra bit kvar, så stoppet får vänta ett tag ;) 


Ny frissad!

Jättesvårt och ta bilder själv.. Men jag är mer än nöjd! Trodde inte de, men jag är mycket mer nöjd nu - än förra gången :) Känns precis som jag! Ska ta bättre bilder!



När jag tog korten, tyckte jag att jag såg helt konstig ut - sedan kom jag på att jag inte hade nån mascara på mej, haha! :)


Dagens Helené 110910


Utgång med Bästaste Mia - första gången någonsin, jag inte kände mej tjockast och fulast på krogen. Vilken känsla!


Bilder - Helené & Mia


Keps!


Jag är verkligen superlånghårig nu, så när jag är lat och inte gör ordning håret, ser jag inte klok ut..
Så nu har Rogers keps fått pryda mitt huvud några dagar ;)


Naglarna - 110910


Var ju tvungen att kleta på lite färg, lite snabbt - då jag och Mia ska ut och skaka rumpa ikväll, bara sådär! :)


Sovmorron!

I morse fick jag sovmorron av mina älskade prinsar ♥ Sedan ringde jag och väckte Martin - en promenad väntade! Kul och umgås med lillebror, bara vi - vilket aldrig händer annars!

Efter promenaden käka vi frukost tillsammans allihopa. Sedan åkte vi och handla, var på Ikea och jag fynda med en behövlig BH! Nu sover prinsen, men snart ska han få vakna - så han somnar ikväll nångång.
Martin och Roger är och kollar på innebandy. Dom skulle egentligen spela match, men de andra laget hade inte nog med spelare - så dom vann, utan att spela ;) 
Jag har målat naglarna och ätit godis, så nu mår jag inge vidare alls.. Att man aldrig lär sej!

Mia smsa förut och ville att vi skulle gå ut och jag var väl inte alls så svårt övertalad ;) Så ikväll blir de utgång för oss, ska bli så kul och umgås med Mia - var påtok för länge sedan!
Vid 17 åker jag till Mia - där väntar middag och surr, ikväll blir de Aveny och skaka rumpa! :)

Måste vänta på att naglarna torka, så jag kan börja packa!

Tortillapizza



Idag testa vi på och gjorde Tortillapizza till middag och vilken hit! :) Alla åt och tyckte de var supergott - mycket bättre än vanlig pizza!

Passar min mage superbra, då de är botten jag mår dåligt av!


Världens vackraste - 110908


110702 - 110908


Älska dej!

Jag är verkligen bortskämd med dom fina orden - älska dej! Elton säger de flera gånger om dagen - mamma, älska dej! Jag blir lika varm i hjärtat varje gång ♥ Min älskade lilla prins, han vet precis hur man ska göra mamma glad!


Eltons 3årskontroll

Idag klockan 10:30 skulle vi befinna oss på BVC! Var ett tag sedan sist, då var Elton 18månader, vägde 13,3kg och var 86,6cm lång.

Jag hade tänkt att vi skulle gå dit, men Roger grusa mina planer igår, då han sa att de skulle regna.. Så jag hörde med Gina om hon kunde ställa upp, vilket hon gjorde!
Sköterskan var supertrevlig, ny måste hon vara, kände inte igen hon. Jag prata med Momma innan vi for och sa att han kommer inte säga ett knyst bara för att - mycket riktigt.. Inte kom de många ord från början iaf!

Tillslut lossna de, han svara på frågorna och peka på de hon ville. Men när vi kom till vägningen tog de tvärstopp! Han blev helt galen, skulle inte alls ställa sej på vågen.. Ojojoj, han grina så tårana spruta! Sluta med att jag fick väga mej med han och sedan väga mej själv.. Och inte tänkte han mäta sej heller, men när jag tog på han jackan så lura jag dit han ändå!

Så resultatet: Ca 16,4kg och 103cm lång - lång och smal, var sköterskans ord. Mer än godkänt i tal, speciellt med tanke på att han inte har pratat så länge! Hon var nöjd och tyckte han var en mycket bestämd men glad kille :) Jag dock, skämdes lite när vi gick ut. Först var han rädd för vågen, men sedan satte han sej på tjursidan, bara för att..

Var på Ica Maxi och handla lite sedan, så han fick en korv och en banan där - nu ligger han och sover i sängen, het utslagen! Tro han somna på 2minuter, lillfisen ♥

5 månader & -35,7kg


Blixten Ninen

Eltonspråket - Blixten Ninen = Blixten McQueen


Elton har tjatat om en liten Blixten, hur länge som hellst! Men så fort vi ska och köpa en, ångrar han sej och ska ha något annat.. Likaså igår, men då "tvinga" jag han att köpa den - då jag vet att han vill ha den och jag är less på tjatet! ;)



Och när Martin och Gina kom med en Blixten Ninen keps, var lyckan total! :)


Tyvärr fick jag inte knäppa kort när han hade den på sej, då han minsann skulle visa Momma själv - haha!


Dagens Helené 110908



Memme hade fyndat en tröja till mej, för ynka 49:-
Superskön! Så jag beställde en till, fast i samma färg som Memme hade ;)


Fridag

Idag har vi varit ledig allihopa, samma som förra Onsdagen! :) Roger har fridag på Onsdagar, när han kör denhär turen, då han kommer upp i så många timmar då.

Jag tog på mej skorna för att ta en promenad i morse, de regna lite - men de stoppade inte mej. Jag hann nästan bara ut, så börja de spöregna, men jag tänkte gå ändå! Tyvärr hann jag kanske bara 1km eller nått, så var jag helt genomblöt - byxorna var så tunga, så jag tappa dom(?)! Så jag fick så lov och vända. Och inte nog med att jag var dyblöt av allt regn.. Nää, en jävla lastbil for förbi mej och skvätte vatten ändå upp i ansiktet på mej - åh, de koka i mej och några mycke fula ord kom ut ur min mun! Fingret råka oxå komma fram.. Tur att ingen såg eller hörde mej, haha! Hemma tog jag en varm dusch och sedan käka vi frukst.

Klockan 16 for vi på Biltema och sedan vidare på Barnens Hus, så vi fick slut på tjatet om de där bilen! Efter de for vi vidare till Memme! Där fick vi middag, hjälpte vi henne tömma poolen och kika på en grill.
När vi kom hem, fick vi besök av Martin och Gina. Dom har ju varit utomlands, så vi har inte setts på en vecka! Dom hade med sej en keps till Elton - som han blev kär i! Och jag fick en parfym, tyvärr hade Martin med sej flera, så jag fick välja själv, så nu kan jag inte bestämma mej.. Haha!

Blev sent i säng för prinsen, men de får han ta igen i morron! :)

Sons of Anarchy

Tyvärr tycker jag nog att "gamla" Jax, med de långa håret - är att föredra ;)

Äntliiiiiiigen är SOA säsong 4 igång! Som jag längtat och första avsnittet hade allt, nu längtar jag ännu mer till nästa - wiho!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 86,8kg

Den här veckan blev de -0,3kg

Totalt: -35,7kg

Som jag trodde.. Efter en hemsk mathelg med knappt nåe vatten, massa annat dricka, andra onyttigheter och 2 promenader på hela veckan - visste jag att de här skulle bli sämsta veckan ever! Jag ville inte ens väga mej..
 
Känns som att jag bara står och stampar på samma nu, iaf på vågen. Måttbandet däremot, är verkligen med mej! Roger brukar mäta mej, men vi har inte riktigt hunnit med de, så jag har "fuskmätt" lite själv - men idag ska vi mäta riktigt!


Kommentarer!

Tack för alla uppmuntrande ord - dom betyder så mycket och jag blir snuskigt glad! :)

Malin H - Tack! Sundsvallssjukhus är som de är.. Och jag tycker att "semester-snacket" känns utnyttjat egentligen, men jag vet vad du menar!
De pratas mycket och händer väldigt lite.. Och jag antar att mitt besök kommer gå lika fort!
Hoppas allt är bra med er alla tre! Är mammalivet som du trodde? Vi måste ses snart, så jag får se lill tjejen :)


Bilder - Finlandskryssningen



Blev väldigt dåligt med bilder tyvärr..


Naglarna - Grönglittriga tippar


Glittrar mycket mer i verkligheten

Medans Elton sov nu på eftermiddagen, slängde jag på lite nagellack! Gick supersnabbt och ser mycket bättre ut än nakna naglar :)
Bara för att göra de liiite roligare, fick de bli en (ful) blomma på tummen!


Dagens Helené 110905


Hemmadag!

Mjukisbyxor och Norge fyndet - tröjan för ynka 19:-


Dagens Helené 110904


Dagen efter på båten..

Tröjan jag fynda när jag och Louise tog en Birsta tur i Tordags! Stl 40 tillomed - wiho! :)


Frukost på Ikea!

Jag och Roger ska packa de sista, sedan kommer Louise och Morgan och hämtar upp oss - då väntar frukost på Ikea! Och sedan åker vi till Timrå, för där ifrån går bussen till Stockholm - sedan kliver vi på båten! Så kul vi ska ha :) Wiho!!


Jobb & shoppingtur

I morse när jag for på jobb, åkte Roger och Elton till Ljunga - där hade dom blivit bjudna på lunch och kaffe, innan pappa Roger vinka hejdå. Vilket Elton inte hade tid med, inte ens en puss - skitunge! :)

När jag sluta jobbet, kom Louise till Birsta. Vi gjorde Birsta på några timmar och fynda en hel del! Jag kom hem med två par jeans (ett par blåa och ett par svarta - perfekt att jobba i!), en tröja, ett par örhängen, ett linne och två nagellack! Mer än nöjd, då jag sålt lite kläder och därmed kunde köpa nytt - härligt! 

Nu är jag slut som artist och är helt säker på att jag kommer somna i soffan, så fort jag lägger mej ner!  

RSS 2.0