Bad hela eftermiddagen!

De blev bad idag ändå! :) Men vi hann med att sova hemma och strax före klockan 13 kom Memme, sedan pappa Roger. Vi packa in oss och for direkt på badstranden, allihopa! Vi hade en kanondag, varmt, skönt i vattnet och massa melon och goda mackor!

Vi var inte hemma förrän strax före klockan 19! Blev sen middag - Tacos, på Eltons begäran! :) Sedan blev de natti natti! Elton slockna som en klubbad säl - och vi lika så ;) Men nu ska vi se film, får väl se hur länge Roger orkar, då han jobbat hela natten och inte sovit på ett dygn - förutom några få minuter på stranden..

Bilder - Midsommarafton & Guldbröllop



Inge bad?

De blir inge bad på Malan iaf.. Dom hade öppnat igår, men även stängt igår - då dom hade nåe problem med vattnet. Och Roger ringde nyss, sa att han blev sen. Typisk! Så nu vet jag inte alls hur vi ska göra.. Jag är inte värst sugen att åka buss nånstans heller. Värmen, packning och massa bussbyten - nej tack!
Vi som ville bada hela dagen - nu är vi sura! Men ut ska vi iaf, solen lyser och de är redan 20+ i skuggan! :)

Bilder - Operationen 110420

Hittade bilder i mobilen! :)

Mina pojkar skjutsa in mej till sjukhuset - dagen innan!

Elton tog kort på mamma :)

Första duschen gjord!

Ritad på magen - dagen innan operationen
Jag ser ju tametusan gravid ut - haha!

Fina skjortan som jag bodda i, på sjukhuset!

Ett av alla droppen.. Vet inte hur många gånger dom stack fel!

Andra och sista duschen gjord!
Haha, va tjock jag var i ansiktet!

Dagarna efter operationen, fick vi blåsa i en flaska, med vatten i. För att förhindra proppar i lungorna.

Nyopererad och rätt slut..

Andra dagens "mat" - ett glas vatten, med tesked!
Första dagen fick vi ingenting..

Efterlängtat besök - mina älskade prinsar!

Ena droppet blev irriterat, sista dagen, så jag var tvungen att ta ännu ett till..


Hår och naglar

Sedan nån vecka efter operationen, har jag tappat enormt med hår - vilket är vanligt. Jag har ju rätt tur, att jag har mycket att ta av! Men, jag håller på att bli tokig av allt hår som ligger överallt. Så fort jag rör mej, ramlar de hår! Så nu har jag uppsatt hela tiden, så jag slipper se håret och vara irriterad!
Värst är nog i duschen, då tappar jag som mest och de ser ut som en hel apa (med långt hår) har duschat..
Inte nog med att jag tappar hår, utan hårstråna går även av! Så nu har jag massa korta strån som sticker ut överallt och ingenstans.. 

Snart tar jag fram rakapparaten och skalar hela huvudet - innan jag blir tokig! Fast då skulle nog Roger dö ;)

Och naglarna! Senaste veckorna är dom hemska! Märkte inget på dom först, men nu är dom så himla dåliga. Så i dag rök alla, klippte av mej dom totalt! Hoppas att de blir bättre snart, när kroppen har vant sej - vid vitaminerna och allt!

Sista dagen!

Idag fick bli Eltons sista dag på dagis! Han skulle egentligen gå i morron oxå, men de ska vara kanonväder även då, så jag tänkte att vi ska och bada. Tyvärr så tror jag inte Malanhar öppet - vilket är synd, speciellt när man inte har ett körkort..
Men Roger verkar komma hem i bra tid i morron - han far nu ikväll, om en timme ungefär. Så då kanske vi kan åka och bada hela dagen ändå - hoppas de!

Blev en solig promenad även i morse - var nog ännu varmare idag, än igår! Och då solen lyste och stekte som bara den, efter att Elton slutat på dagis - for vi och bada även idag!
Men först var vi på Birsta och försökte hitta en bikiniöverdel till mej - tyvärr blev de ingen. Inget verkar passa till mina skinnpåsar..

Men vi for och bada ändå - ännu skönare i vattnet idag! :) Och efter doppet, for vi och åt. Även Martin gjorde oss sällskap, mycket trevligt!
Nu ligger mina prinsar och sover - Roger ska snart dock och jobba. Och jag ska kika igonom alla kort vi känppt under helgen och veckan - så jag kanske kan blogga några iaf! :)

Vägdag!

Idag stanna vågen på 96,6kg

Den här veckan blev de -2kg

Totalt: -25,9kg

Nu går de verkligen framåt! Har gått ner (mer än) hälften nu, vilket betyder att jag bara har hälften kvar - känns helt otroligt!


Bilder - Bad 110628


Nya schemat

Idag har Roger varit ledig - vilket han oxå är veckan ut och några dagar nästa vecka. Just nu känns nya schemat rätt okej!
I morse när vi lämnat Elton på dagis, tog jag en svettig prommenad i solen. Medans Roger fixa Martins bil - han är bra bäst, min älskade Roger!
När Elton sluta på dagis, cykla vi och köpte glass - njöt av den i solen, i gräset! De är sommar de :)

När pappa Roger var klar med sitt, fixa vi middag och åt den ute på balkongen! Elton nobba maten, då han var för trött - han hade nämligen inte sovit på dagis..
Allt för att hålla han vaken, for vi och bada! Elton var lyckligare än lyckligast - satt och grävde i sanden som bara den :) Och skönt i vattnet var de oxå!

Prinsen sover och jag och Roger ska se Twilight - han är snäll min Roger, som ställer upp! :)

Mellan handfatet & skötbordet!

I morse när vi klädde på Elton inne i badrummet, så skulle Roger gå förbi mej - helt plötslgt stannar han upp och skrattar(?)! Men Gumman - vi fick båda plats samtidigt mellan handfatet och skötbordet! Utan att jag behövde lägga rumpan i handfatet och "smala in" mej, när han skulle gå förbi! ;) -37kg gör skillnad - ja, de har vi gått ner tillsammans ungefär - fan vad vi är bra!


Midsommar & Guldbröllop

I Fredags for vi tidigt mot Ljunga - för att fira midsommar! Första stoppet blev lekparken, där vi dumpa av Elton och sedan fortsatte jag och Memme till gammelfarmor och gammelfarfar. Där fick vi fika, hjälpte till med tårtor och lasta av pajer.
vidare till klubbstugan - där vi lämna tårtor och en massa annat. Sedan - kunde midsommarfirandet börja! Tyvärr börja de spöregna, mitt i alltihopa - så de blev inte så långvarit i parken..

När vi var färdiga i parken, for vi till mormor och morfar. Där fixa vi sista till gammelfarmor och gammelfarfars Guldbröllopsfest!
Klockan 18 innfann vi oss i klubbstugan - där festen fortsatte resten av kvällen! God mat, underbart sällskap, roliga lekar, bra musik och allt bara var perfekt! Jag tror att gammelfarmor och gammelfarfar var mer än nöjda - jag hoppas de! :)
Blev en väldigt sen kväll, men Elton gjorde de kanon! Han somna i vagnen, sedan bar jag upp han i sängen bara - inga problem alls!

I Lördags for jag hem till stan igen, med Memme. Jag och Gina skulle nämligen servera på ett bröllop. Så klockan 15 var vi i Viksjö - redo att jobba! Ett superhärligt sällskap och allt funkade kanon - var jättekul! :) Vi fick tillomed stående applåder! ;)
Vi var hemma igen vid 22. Hemma hos mej vänta mormor, morfar och Melker - dom var så himla snälla och hämta mej, så jag kunde fara på Viskan.
Sagt och gjort, jag fixa till mej och sedan for vi. Där träffa jag på världens bästa Malin - åh, fina du! Tyvärr blev kvällen inte riktigt som tänkt, haha ;) Visst, vi hade supertrevligt i vår slänt! Men, de hade varit kul att iaf träffa nån och iaf kommit nära området.. Japp, jag blev för full! Första gången i mitt liv - helt otroligt! Jag som inte kännt nånting, nu efter operationen. Men, ojojoj!
Tur att jag har världens bästa pappa - så han kom och hämta mej! Hjälpte mej in och allt ;) Helt sjukt - kroppen hängde inte med för femöver - men jag minns allt jag sagt, allt vi pratat om, allt!

I Söndags var jag bakis hela dagen. Jag var inte värst dålig, mest trött. Vilket resultera i att jag sov mest hela dagen och därmed slarva med maten - vilket gör att jag mår illa av de.. Hua, tur att jag har världens bästa familj - som tog Elton hela dagen. Tack!

Idag har vi varit ute hos mormor och morfar hela dagen, njutit av solen och bara varit. Vi åkte hem till stan igen med morfar, nu ikväll! Elton sover och vi ska se film - mys!

Bilder - Bad 110627

Bad hos mormor och morfar!


Kärlek!

dsc03487 (MMS)

Kärlek!


Bäst, ännu mer bäst, bästast!

dsc03486 (MMS)

Bäst, ännu mer bäst, bästast!


SMS-inlägg

dsc03484 (MMS)


Fest!

dsc03484 (MMS)

Fest!


Första!

dsc03470 (MMS)

Första!


Första!

dsc03470 (MMS)

Första!


Har precis kommit hem till stan - väntar p...

dsc03465 (MMS)

Har precis kommit hem till stan - väntar på Gina, sedan drar vi vidare och serverar på bröllopet! :)


Packar och fixar

Elton somna sent igår, men ändå vakna han tidigare än vanligt idag.. Strax efter 06 klev vi upp, då hade han legat en stund och tjatat ;) Man blir bortskämd när han iaf sover till 07!

Nu håller vi på att packa och fixa, en massa som ska med. Vi ska ju och fira Midsommar hemma i Ljunga! Först ska vi vara i parken - då mormor tagit på sej Midsommarfirandet där, hon kan hon, våran bästaste mormor! Så där ska vi vara mellan 11-15, far här ifrån 09:30 med Memme.

Ikväll ska vi ha överraskningsfest för gammelfarmor och gammelfarfar - dom har nämligen varit gifta i 50år! De ska bli superkul :)
Vi har fixat pajer, tipsslinga om dom och lite musik - allt är fixat och ner packat, skönt! Nu är vårat gjort iaf!

I morron ska jag och Gina serevra på ett bröllop. Efter de far jag hemöver till Ljunga igen, för att möta upp Malin och förhoppningsvis massa andra barndomskompisar - för att sedan åka på Viskan! Min mamma och pappa är bäst, så är de bara - Tack!

Nu ska vi käka frukost, starta diskmaskinen och jag ska duscha - sedan är vi nog redo! Pappa Roger jobbar han, så han kommer ikväll, när han slutat!

Naglarna - Midsommarfina


En matdag!

Många undrar vad jag äter en dag. Så här har jag ätit idag: 

Frukost - havregrynsgröt (gjort på ½dl havregryn) med äppolmos, kanel och mjölk - fick dock bara i mej halva kanske

Mellis - en liten banan

Lunch - Omelett, gjord på ett ägg, lite mjölk, lite philadelphiaost, 2 körsbärstomater och 2 skinkskivor - fick dock inte ens i mej halva. Ögat är fortfarande hungrigt..

Mellis - Hårdbrömacka med skinka

Innan middagen - Ett glas mjölk - de är jag oftast rätt dålig på..

Middag - Kyckling med wookgrönsaker

Kvällsfika - Ett glas lättyoghurt

Och där i mellan, ska jag få i mej minst 1½ L vatten - idag fick jag dock i mej en knapp liter.


Köket!



Nu är äntligen alla fönster putsade!
Igår skicka jag iväg Roger för att köpa några rosa gardiner och resultatet blev kanon - jag är supernöjd! :)
Blev jättemysigt i köket nu!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 98,6kg

Den här veckan blev de -1,8kg

Totalt: -23,9kg

Bästa veckan hittills, förutom första veckan efter operationen, då jag gick ner nästan 4kg.
De märks när jag äter som jag ska - dvs alla mål och inte hoppar över nått, dricker allt vatten jag ska!


2 siffrigt - belöning!

Ett par nya solglasögon - då jag bada bort mina älsklingar..
Men för ynka 29:- kändes dom iaf okej!

Ett linne - dock finare i verkligheten!
Döljer magen bra ;) Har helt fel byxor på mej oxå.. 

En superskön tröja - från Bikbok!
Där har jag aldrig handlat! Måste ha ett vitt linne under nästa gång..

Och en vit skjorta och svart bälte - oxå från Bikbok. Allt på rean!
Jag och Gina ska servera på ett bröllop på Lördag, där av skjortan. Är nog inget jag skulle ha köpt annars - men den känns helt okej ändå!


Mål & belöningar

 Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

 -20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!

Komma i förlovningsringen

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret

90kg 

-40kg

80kg - Spadag med Mia

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Trött kille!

Har precis varit och hämtat min lilla prins. Fick veta att han inte sovit på dagis, inget alls.. Så just nu sitter de en väldigt trött kille i soffan. Hade velat att han somna nu, så de inte blir så sent ikväll. Men han är nog på god väg ;)

Ska försöka få han att äta nått innan oxå, lite frukt tror jag vi ska få i oss! Sedan ska jag fixa biffar till middag, ska bli mumsigt!

Slut på vatten?

Jag stod i duschen, hade precis hätt i balsam och tvålat in kroppen - då slutar de komma vatten(!!)? Haha, så nu sitter jag här, full i tvål och med balsam hela huvudet.. Ringde Roger nyss, så han skulle ringa Totte och höra.

Nu ringde Roger igen! Vattnet skulle snart komma på igen - vilken tur, då jag ska hämta Elton snart! :)
Totte hade precis sagt de, innan dom slog av vattnet - hoppas ingen står i duschen nu. Och självklart skulle ju jag göra de, haha!

Bilder - Junseledjurpark del 2


Bilder - Junseledjurpark del 1


Vardagsrummet

Igår fick jag ett tokryck och putsade fönstrena och bytte gardiner i vardagsrummet. Fick även i den görna mattan igen, som jag saknat den! Blev supermysigt och ljust!



Fyndade några nya ljuslyktor på Mio, en rund liten duk och även gröna lyktor till fönstren!


Birsta med Memme

I dag tog vi sovmorron alla tre, tar på krafterna att vara borta! :) Efter frukosten tog jag på mej promenadskorna och stack ut och jogga i regnet. Sedan kom Memme - vi for på Birsta och kolla ute möbler. Men hann även med fika på Charm och lite shopping - bilder kommer senare. Elton och pappa Roger var hemma och sov, medans vi var borta.

När vi kom hem vänta tvättstugan - mattor, täcken och kuddar skulle tvättas. När vi kom dit, hade nån tagit vår tvättid - åh, så arg jag blev! Men vi hade tur, gubben som hade andra tvättstugan var precis klar - så vi fick ta hans. Tack!
När vi ändå var tvungen att vara hemma och passa tvätten - satte jag igång och putsa fönstrena och dammtorka i vardagsrummet. Blev så bra - skönt att ha de gjort! Nu är de bara resten kvar..

Nu sover prinsen, jag och Roger ska se på en film, innan vi oxå kryper ner!

Jag väger 2 siffrigt!!!


Jag väger 2 siffrigt! Jag väger 2 siffrigt! Jag väger 2 siffrigt!


Junsele

Vi hade de jättemysigt i Junsele! Vi kom iväg rätt sent, men vi hann med alla djuren, mat, bus i lekparken och massa mys ändå! Elton var jätteduktig och gick nästan hela svängen, djuren var intressanta men lekparken var nog den som lockade mest ;)
Efter en tur i djurparken, gick vi till stugan och packa in oss - sedan tog vi en tupplur! Resten av kvällen spela vi Yatzy, åt godis och grilla. Vi somna rätt gott sedan!

Tyvärr var vädret inge vidare på Söndagen, så de blev inge bad.. Istället packade vi ihop och for till Pelle och Tina - Rogers gamla chef. Där fick Roger skruva - till hans stora lycka och en massa fika blev vi bjudna på!
En helmysig tripp - helt klart!

Bilder kommer snart - måste bara kika igenom alla först!

Bilder - Norra berget med dagis 110616


Inge vidare väder..

Jaha, här hemma är vädret inge vidare.. Typiskt! Men har kollat väderprognosen och de ska iaf inte regna i Junsele, dock ska de vara mulet hela dagen. I morron ser de bättre ut, då ska de iaf vara lite sol! Hoppas att de är nogorlunda badväder iaf :)

Vi har nästan nyss klivit upp, jag och Elton. Pappa Roger ska få en välförtjänt sovmorron! ♥
Elton springer runt i kallingar och äter melon - han är superdålig på frukost, så jag är glad över allt han äter! Vi har precis slängt på en tvättmaskin, sedan ska vi fixa disken och hänga tvätten, fixa köttet och packa maten. När Roger vakna, ska vi packa lite kläder och sedan åker vi nog - mys! :)

Spelkväll

Åh, idag fick jag äntligen Lappskojs - som jag längta! Och jag mådde kanon på de, så nu är jag överlycklig! :) Har tillomed tagit lite nu, innan jag ska sova - var ett tag sedan jag åt..

Efter att vi ätit, for vi och handla. Handla lite tills vi ska fara i morron, massa gott! Jag och Elton ska äta massa melon och jordgubbar - som vi längtar!
När vi kom hem efter handlingen, kom Martin och Gina över. Resten av kvällen har spela vi frågespel, Elton och Roger sov dock. Men vi har haft en mycket trevlig kväll! :) Dom har nästan precis gått hem, så nu ska jag väcka Roger som sover på soffan, så vi kan krypa ner brevid prinsen!

I morron hoppas vi på bra väder, ska bli supermysigt att fara iväg! :)

Våran lilla knäppgök ♥


Avklippta jeans



I morse fick jag för mej att jag skulle testa ett par jeans, men har aldrig gillat dom - vet inte ens varför jag köpte dom? I morse klippte jag av dom, blev helt okej!
Jag är ju inte allt för förtjust i mina lår, så jag vill inte ha superkorta, som finns att köpa - så jag fixa de själv!

Nu får vi väl se om dom använd eller ej ;)


♥ Kalsongkillen 110616


Stolt över min prins oxå!

Nyss sa Elton: mamma, kissa! Han fick till svar av mej, att vi ska snart byta blöja - då jag trodde han mena att han hade kissat i blöjan. Pottan, säger Elton! Åh, jag blev superlycklig och sprang och hämta pottan!

Dock ville han inte sitta där, men han ville iaf ta av blöjan och tillomed ta på sej kallingar! Jag är mer än överlycklig, de kanske släpper i sommar ändå :) Vilken lycka de vore!

Stolt över mej själv!

Jag har precis kommit hem från en joggingrunda - jag jogga nästan hela svängen på 4km! De gick över förväntan och jag är mycket stolt. Visst, de gick inte fort - 30 minuter. Men de är bättre än 40 minuter, som de brukar ta när jag går! Och jag är helt slut, sådär härligt slut!

Nu är jag helt övertygad om att jag kommer klara hela svängen, i slutet på sommaren - känns skönt!

Första bästa!



Jag har längtat till den dagen jag bara kan ta första bästa i garderoben, veta att jag kan ha de och att jag känner mej nöjd direkt - utan att måsta testa hela garderoben, fast jag vet att allt sitter som korvskinn och jag känner mej tjockast i världen!

I morse, då jävlar - då tog jag första bästa och kände mej mer än nöjd! Vilken härlig känsla, helt underbart!

Jag är rätt nöjd nu, trots 3siffrigt och en massa kilon kvar att gå ner - jag är glad!


Norra berget



Vi har haft en toppendag på Norra berget - bra väder och allt! De har regnat hela veckan, men just idag var de finväder, kunde inte passa bättre!
Efter att vi kom hem, gick vi och köpte glass med Emilie och Stella - så vi kom hem för en stund sedan. Hade tänkt att Elton skulle få skippa sovandet - men han slockna nyss brevid mej..
Men han får inte sova någe länge, tänkte väcka han om en stund - så han somnar nångång ikväll!


En plan!

Strax efter klockan 18 kom bästaste Martin hit efter jobbet - jag bjöd på middag, som tack för att han skulle vara med Elton en stund. Jag tog nämligen en kvällspromenad med Karla nu ikväll! Roger är fortfarande inte hemma, men påväg iaf!

Jag och Karla har gjort upp en plan! ;) Nästa gång vi ska ut, ska vi ta och jogga lite. Ska bli spännande och se hur de går, hur fan ska jag kunna jogga och prata samtidigt - utan att dö, haha! Och i slutet på sommaren, ska vi jogga hela svägen tillsammans - skönt att ha ett mål tillsammans med någon! Nån dag ska vi även ta och cykla till eljusspåret är bortanför och ta en sväng där - ska bli skönt för mina stakars fötter!

Medans vi var ute och gick, hade Martin stoppat Elton i badet - han är bra duktig, min lillebror! Jag tog över, så han fick gå hem. En mycket trött Elton, som vägrade att kliva upp.. Tillslut hade vi gjort alla kvällsbestyr och kunde äntligen krypa ner under täcket och läsa saga ♥

Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan måste jag slänga på lite färg på naglarna!

I morron väntar äventyr med dagis - vi ska på Norraberget! Elton ser nog mest fram emot bussen, min lilla busstokiga unge! :) Ska bli supermysigt!

Junsele Djurpark

För nån dag sedan, kom Roger med idéen att vi skulle fara till Junsele Djurpark och även hyra stuga. Jag tyckte de lät supermysigt, så jag haka på direkt!

Igår blev de bestämt att vi ska fara och idag ringde Roger och boka stuga (vi var försent ute igår)! Så på Lördagmorron drar vi mot Junsele och de ska bli helt underbart - med en lite minitripp, med mina älskade prinsar! ♥ Jag längtar redan!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 100,4kg

Den här veckan blev de -1kg

Totalt: -22,1kg


Passa på!

I eftermiddags for pappa Roger och Marcus på en fisketur, kommer hem i morron kväll igen. Men innan hann vi med lite middag, korvstroganoff och ris - funkade helt okej för min mage!
Var en ledsen Elton som vinka och pussa hejdå på pappa. Lillfisen våran! Resten av kvällen satt han i mitt knä, han ville bara gosa och sitta nära - bäst att passa på medans han vill!

Prinsen ligger och snarkar sedan några timmar tillbaka och jag har börjat på en ny serie. Men ska snart krypa ner brevid min älskade lilla plutt och läsa lite.
I morron väntar dagis för Elton och jag ska ta en joggingtur/promenad! Sedan har jag en massa och göra.. Efter dagis får vi se, hoppas på lite bättre väder, så vi kan gå ut!


Bättre & bättre!


Svettig, nöjd och helt slut!

Efter att jag lämnat Elton på dagis, lite tidigare än vanligt - då vi fick besök av 3(!) rörmokare, som Elton blev rädd för.. Gick jag ut och gick - skönt, då de blev lite promenader förra veckan!
Tog och jogga oxå, mycket mer än vanligt! Och de gick riktigt bra, måste jag säga, bättre än förväntat. Så nu känns de inte helt omöjligt - att jag klarar av att jogga hela svägen, i slutet på sommaren!

Jag tycker tillomed att de är kul, vilket jag aldrig trodde var möjligt! Och tänk, några färre kilon och lite bättre kondis - hur rolig blir de inte då? Åh, jag längtar!


Cissis överaskningsfest!

I Lördags hade vi överaskningsfest för Cissi - hon har ju varit i Chile i ett ½år och gjort praktik. Myckte bra gjort, tycker jag - jag är impad!

På förmiddagen fika vi frukost med Martin, Gina och Jocke, jag packa och fixa de sista tills jag skulle fara, klockan 13 skulle vi träffas i Stöde. Där skulle vi mötas vid sjön och sedan spendera dagen på sjön, på en stor flotte! Tror vi var ca 15 stycken och Cissi hade ingen aning alls. Hon såg rätt chokad ut när hon såg oss! :) Hon hade surat hela morronen, haha!

Hela dagen var helt underbar! Solen lyste och brände, vi bada i massor, vissa åkte vattenskoter och wakeboard, åt och drack gott! Vi var på folotten ända till kvällen, så mysigt! Tyvärr tokdumpa jag innan vi skulle kliva i land, smaka en liten snickers och somna på golvet - haha!

Resten av kvällen spendera vi hos Cissi föräldrar, tills vi tog tåget strax efter 22 till stan och gick ut. Jag drack och drack, hela dagen - men var ändå nykter.. Och Oscar var inget för mej, så jag gav upp rätt tidigt. Underbara Martin kom och hämta mej! Hemma fixa jag mej lite att äta, sedan kröp jag ner brevid mina älskade prinsar!

I går fick jag världens sovmorron - tack, älskade Roger! Sedan käka vi frukost och for till Memme. Där blev vi bjudna på fika, Martin och Roger skruva med crossen och Elton vattna blommorna med Memme - mysig Söndag, helt enkelt!

Idag har de bara varit skitväder, har regnat hela dagen! Så jag och Elton har bara varit inne och myst, men dagarna blir så sega när de är mörkt hela tiden..
Har iaf fått lite gjort - en massa rentvätt låg och väntade, som nu ligger där de ska! Trodde även att gubbarna som ska kolla på elementen skulle komma idag, men icke.. Jag hatar och inte vet när dom ska komma!

Prinsarna ligger och snarkar, försökte väcka Roger - då han ville att jag skulle de, men de gick inte vidare..
Ska ta mej nåe kvällsfika, sedan ska jag slå på en film!

Ska försöka hitta digitalkameran, som Elton slarvat bort - han säger nämligen att den är hans, haha - så jag kan fixa några bilder sedan i Lördags :)

Bilder - 110608

Bus i lekparken med Stella!

Premiärbadet på balkongen!


Bilder - 110603 & 110604






Bilder - Louises Student 110610

Först väntade Melkers skolavsluting - sista på Ljungaskolan!


Där träffa jag på Malin, Tove, Linda och Anders - fina barndomsvänner!

Sedan vänta Ånge, gassande sol och Lojsans student! :)

Jobbigt med studentfirande ;)

Memme plocka blommor till oss - nu står dom på köksbordet och luktar underbart gott!


Louises student!

Strax efter klockan 07 kom Memme och hämta oss, dock for vi in till Memme först. Där hämta vi kamera och jag låna kläder av Memme(?)! Jag hade nämligen fått för mej att jag skulle ha långbyxor, men kände direkt att jag skulle dö av värmeslag! Så jag fick på mej en kläning - kläning två dagar i rad!

Sedan drog vi vidare mot Ljunga, där Melkers avslutning väntade. Massa fin sång, strålande sol och glada barn - precis som en skolavslutning ska vara!
Mellan Melkers och Louises avslutning, fika vi hemma hos mormor och morfar, fixa med smörgåstårtorna och gjorde de sista, innan vi for till Ånge.

Louise var superfin och såg så glad ut - helt underbart! Efter att hon gått ut på trappan och klivit på lastbilen, gick vi och köpte en välbehövlig glass! Där träffa jag på Elin, så kul att ses - var ett tag sedan nu! :)

Hemma i Ljunga igen, kom släkten och smörgåstårtan skulle ätas! Mormor hade gjort ett mycket bra jobb - supergod! Dock fick jag inte i mej värst mycket, då jag inte klarade av den, men de är så skönt att känna när jag inte klarar mer och ändå vara nöjd!

Strax efter klockan 18 for vi hemåt, då Elton var dundertrött! Han somna tillomed i bilen.. Men efter en saga och mys en stund, sov han gott igen! :)



Jag hoppas du hade en kanondag, finfina lillasyster - de är du värd! :)


Väckarklockan

Jag fatta knappt att de var min väckarklocka som ringde nu, haha! Men nu är jag vaken iaf, Elton snarkar gott fortfarande. Tänkte att han skulle få sova tills jag duschat och gjort mej klar - så länge som möjligt, alltså!

Jag ska bara försöka få i mej medicinen, sedan ska jag hoppa i duschen. Frukosten tar vi i bilen, slipper vi hålla på här hemma! Solen lyser även idag, så jag hoppas Louise får kanonväder på studentdagen! :)

Bilder - Ginas student 110609


Premiär badet!

Igår medans Elton var på dagis, var jag på Birsta med mormor och morfar. Sedan gick vi och hämta prinse - så glad han blev! :)
Direkt efter dagis, gick vi ut i lekparken. Med vatten, melon och sällskap av mormor, morfar, Emilie och Stella. Vi var ute bra många timmar och njöt av finvädret och solen!
Mormor och morfar for och handla lite till middagen - grillat. Medans fick Elton ta premiär badet ute på balkongen - kan lova att de var en lycklig liten prins, som plaska på!

När de vankas middag, kom Martin över. Senare på kvällen kom Gina över - så fixa vi hennes naglar till studenten! Vi blev klara rätt sent, så alla sov när jag kröp ner under täcket och läste lite i boken. Somna ganska snabbt, kan jag säga!

Även idag var de liak fint väder - så underbart! Jag, morfar och Elton gick på bageriet så fort vi vakna - sedan åt vi lyxfrukost tillsammans. Alla duscha, vi fixa Ginas studentpresent - balkongmöbler, plocka ihop lite och medans Elton sov - for vi på Birsta (idag igen..). Lojsan skulle ha nån BH och gammelfarfar skulle ha en tröja, så de blev en snabbis. Fixa även lite blommor och Lojsans studentskylt.

Hemma här igen, hann vi bara äta lunch och sedan tog vi bilarna in till stan. Oj, så mycket folk! Vi kom in i rätt bra tid, så vi hann ta en glass innan - mys!

Efter att vi hade kikat på Gina, när hon gått ut på trappan - gett blommor och en massa kramar, for vi och handla de sista till smörgåstårtan, tills i morron.
Sedan gick vi direkt över till Martin och Gina - där bjöds de på god mat och tårta. När Elton börja bli trött, gick vi hem och fixa inför natten. Jag tog dock och städa, så de ska bli riktigt skönt att komma hem i morron!

I morron blir de en tidig dag! Jag har ställt klockan på 06. Minns inte sist jag ställde klockan ens? Ska bli "kul" och se hur Elton tar de.. Han vaknar ju alltid av sej själv annars!
Vid 07 kommer Memme och hämtar oss, sedan väntar Ljunga och Melkers skolavslutning. Senare ska vi till Ånge på Lojsans student! Smörgåstårta hos mormor och morfar, på kvällskvisten far vi hemöver till stan igen.

Ska snart plocka fram boken, lite melon och dricka massa vatten - efter den här varma dagen! Sedan är de inte långt kvar till sängen, då vi ska upp tidigt :)

Tokig!

Fan, de går inte att ladda upp bilder! Har inte gått sedan igår - jag tror jag blir tokig!


Bilder - 110607


Skruttungarna plocka blommor till mej! :)


Bilder - Nationaldagen 2011

Väntar på bussen!

Spännande och åka buss :)

Väntar på buss nr.2

Brandbilen var mycket skoj!


Glass i solen!

Träffa två favorittjejer oxå - Malin och Tove!

På kvällen grilla vi!


Nya skor!


När jag var in på Ica Maxi, hitta jag ett par solglasögon till Elton - äntligen!
Dom andra gick sönder för ett bra tag sedan..


Klipp klipp!



Blev dåliga bilder, då han inte ville bli klippt.. Men han blev superfin!  


Sista gången..

När jag skulle hämta Elton på dagis igår, fick jag sällskap av Emilie och Stella. Sedan gick vi tillsammans på Stor &Liten - sista gånge! Jättetråkigt att de inte blir nåe mer nu..
Var mycke folk, så både Elton och Stella ville gå hem ganska tidigt. I stället gick vi ut och njöt av de underbara vädret! Gick och köpte glass - så gott de är med glass när de är så varmt!

Sedan gick vi hem till oss, Emilie skulle nämligen klippa Elton. Han hatar dock bara ordet, så de blev lite tjurigt.. Men han gjorde de jättebra! Och han blev så himla fin :) Tack Emilie! När Elton var klippt, tog dom ett bad - båda skitungarna!

När Emilie och Stella gick hem, for vi med Memme på Skopunkten - där handlades de skor, som många andra.. Hemma fick vi sen middag av pappa. Medans han for och hjälpte Marcus - natta jag och Elton. Jag tvärslockna, då jag åkte på världens dumping! Elton somna lika snällt han oxå - mammas lilla prins!

Elton är på dagis och jag kom nästan nyss hem. Har varit ute och gått i solen! Har dessutom joggat, sådeså! Joggade en kortare och en längre sväng - kändes helt okej! Har tillomed gått i linne, helt otroligt! Med mina "undermuskler" på armarna ;)
Jag lyssnar ju alltid på samma musik och idag var jag två låtar före, mot för vad jag bruka vara, när jag går. Kändes mycket bra, måste jag säga!

Har precis tagit disken och slängit på en tvättmaskin - snart ska den andra av alla på! Sedan kommer mormor och morfar. Jag ska hämta Elton, måla massa naglar, bli klippt och färga håret ska jag oxå hinna med!


Första gången jag är ute och går i linne -...

dsc03448 (MMS)

Första gången jag är ute och går i linne - ute bland folk i huvudtaget! Förutom vissa nära och kära som fått sett mina undermuskler på armarna ;)


Vägdag!

Idag stanna vågen på 101,4kg

Den här veckan blev de -0,9kg

Totalt: -21,1kg

Sämta veckan hittills - men de hade jag ju förväntat mej..
Ett minus, är alltid ett minus!  


Låser sej..

Datorn från helvetet, låser sej heeeela tiden - så fort jag försöker göra nått. Jag blir snart galen! Hade tänkt fixa massa bilder, men ikväll blir de inga, som de verkar - får bli i morron i stället.
Nu ska jag lägga mej på soffan, med en bok - då jag fick en dumping delux, efter vår sena middag. Fyfan! Lite vatten, ryggläge och boken - sedan borde de släppa, hoppas jag!

Nationaldagen!

Vi hade en supermysig dag idag! Först blev de lite strul med bussen från Birsta, men när vi väl kom på stan - blev de kanon! Vi mötte först upp Memme, sedan Martin och Gina. Elton såg direkt brandbilen och skulle såklart provsitta - vilken lycka! :)

Sedan käka vi glass, njöt av solen och kika runt på stan. Träffa Malin och Tove oxå, superkul! Även Jennie - gud så länge sedan vi sågs..
Strax efter klockan 17 var vi hemma, helt slut! Och jag hade inte alls skött maten, en hårdbrömacka och en glass, på hela dagen - fy så jag mådde! Och vilket humör, synd om Roger.. Men jag förvarna han iaf, haha ;)

Sedan packa vi ihop oss och gick ut på baksidan, där grilla vi hamburgare med Martin, Gina, Leif och Julia. Mums, så gott de var! Jag fick i mej 2/3 kanske - bra, då matdagen inte varit någe vidare.

När vi kom in gjorde vi alla kvällsbestyr - sedan slockna vi allihopa! Elton som ända till klockan 08 i morse, även fast jkag klev upp strax efter 07! Så vi blev lite sena på dagis..
Gina haka på, så vi tog en promenad efter dagislämningen. Nu har jag nyss fått i mej en smoothie och snart ska jag kika ner och sola. Sedan väntar duschen, hämtning av prins Elton och sedan ska vi på Stor&Liten - sista, någonsin. Båda damerna ska gå i pension och ingen ska ta över - mycket tråkigt tycker vi!

Bilder kommer senare ikväll, har en massa att gå igenom!

Somna!

Både jag och Roger somna vid nattningen, som två klubbade sälar! Så jag har bara varit upp nu och stängt av tvn, ska ta något att dricka, kissa, ställa Rogers väckare, borsta tänderna och sedan krypa ner igen!

I morro blir de bättre uppdatering och en massa bilder!

Bussen

Prinsen sover, jag ska hoppa in i duschen, slänga på lite färg på naglarna och när prinsen vaknar - vilket jag hoppas är ganska snart ändå, ska vi ta bussen in till stan. Där ska vi möta upp Memme! Solen lyser och jag tror faktiskt kortbyxor åker på - så hela stan kan se mina vita ben ;) Åh, jag älskar att de börjar närma sej sommar - på riktigt!

Vill inte..

Efter den här helgen, vill jag verkligen inte kliva upp på vagen på Onsdag.. Jag har ätit en glass, popcorn, druckit 5 cider och ätit några smågodisar - inte alls som jag brukar! Jag som skött mej så himla bra, föll dit i gamla vanor igen.. Visst, inte alls samma mängder som innen operationen, då de är helt omöjligt att jag får i mej de. Men godis? Varför skulle jag smaka på de? Jag som klarat mej så bra utan. Jag har ju tillomed varit feg och inte vågat testa, då jag trott att jag ska dumpa på socker. Vilket jag egentligen hoppats på, då godis (och dricka) är en stor andledning till att jag är tjock! Fan, nu är de skärpning!

Visst, tanken med operationen är att vi ska leva normalt! Godis i normala mängder, men jag hade hoppats på att de tog längre tid innan jag våga mej på att prova.. Jaja, nu ska jag ta tag i promenaderna igen! Blev dåligt med de förra veckan, då vi var dåliga. Men i dag ska jag ut, då Roger kommer hem!

Hemma i stan!

Nu är vi hemm i stan igen, alla tre! Roger har ju varit på sitt håll, både fiskeresa och festande - medans jag och Elton har spenderat några underbara dagar med mormor och morfar.

Var så skönt att komma hem, Roger hade plockat ihop, dammsugat och tillomed skurat - de är kärlek de ♥

Prins Elton sover, Roger kollar på nån film (läs: snarkar på soffan) och jag funderar på sängen. Har blivit några väldigt sena kväller nu, så de vore bra om jag kom in i rutiner igen! Jobbigt när man inte är trött bara..

I morron ska vi på stan med Memme, nationaldagsfirande. Jag och Elton ska ta bussen in, han älskar ju att åka buss. Så när jag och Memme besrätta för han, blev han överlycklig! ♥

På Onsdag kommer mormor, hon ska klippa mej och Memme. Sedan ska jag måla naglarna på Memme, mormor och jag antar att jag även ska ta Ginas då. Eller om de blir tidigare? Hon tar ju studenten på Tordag!

På Torsdag väntar Ginas student inne i stan, sedan mat hemma hos Martin och Gina. Ska även fixa Lojsans naglar då - hon tar nämligen studenten på Fredag! Jag och mormor ska även fixa smörgåstårta tills Lojsans student.

Så Fredagmorron åker jag och Elton med Memme till Ljunga. Först blir de Melkers skolavsluting - sista på Ljungaskolan, Fränsta väntar nästa år! Vart tog tiden vägen? Och sedan vidare till Ånge - där Louise student väntar!

Fullt upp i veckan - vilket jag älskar!


Gammelfarmor & jag



Hitta en gammal bild på mej och gammelfarmor - snyggingar ;) 

Elton är väldigt lik mej, helt otroligt! Ska leta fram några fler kort - mormor och morfar har ju hur mycket som hellst, och visa!


Ute hela dagen!

Igår var vi ute från morron till sena kvällen! Superhärligt väder :) Vi gick ut efter frukosten, strax efter klockan 10. Jag klippte gräs, morfra kratta undan en massa sedan dom fällt ett träd, mormor och Elton fixa på med annat. Sedan åkte Elton med morfar till Ånge, köpte glass och handla. 

Vi grilla, lekte i lekparken och njöt av solen. Jag drack ju cider igår, drack tre stycken - men kände inte av ett dugg. Så jag gav upp! Men nu vet jag att de funkar iaf - jag dumpa inte :) Härligt!

Idag blåser de storm här, men solen lyser iaf. Vi har bara plockat ihop, vikt en massa tvätt och fixat. Nu sover prisen och vi ska passa på och duscha allihopa - sedan drar vi till Fränsta, där ska vi fira Tobias. Antar att vi blir där några timmar, sedan får vi se vad vi hittar på ikväll! 

Om Memme stannar i natt, åker vi hem med henne i morron. Annars åker vi på Måndag, när morfar ska och jobba :)

Mål & belöningar

 Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

 -20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder

Komma i förlovningsringen

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret

90kg 

-40kg

80kg - Spadag med Mia

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Bacardi Breezer

Jag har precis öppnat en Bacardi Breezer - första alkoholen sedan operationen! Ska bli mycket spännande och se hur de går, haha! Önska mej lycka till(?) ;) 

God var den iaf - mums!

Blöjfri?

Tanken var att vi skulle börja få Elton blöjfri, nu till sommaren. Men hur de ska gå, vette tusiken!
Pojken får ju panik, bara vi nämner orden: utan blöja, pottan, toaletten eller kalsonger!

Han kan verkligen inte gå naken! Utan blöja finns inte på kartan, han börjar bara grina.. Hur gör man då? Jag vill ju inte tvinga han såklart! Men han fyller ändå 3år snart och de vore rätt skönt ;)


Vita jeansen från studenten!



Nu kommer jag i jeansen från studenten!
De konstiga är, att jag väger mycket mer nu - än vad jag gjorde då!


Jag har ett par likadana, fast svarta - mina gamla favoriter!


Medicinen?

Nu funkar de helt okej med medicinen faktiskt! De var dom första dagarna som var värst, då mådde jag pyton på dom - ville bara spy och sova. Men nu mår jag inte alls lika dåligt, så skönt!

Jag hoppas att de håller i sej, då jag ska äta dom resten av livet! Vore ju skönt om man slapp börja dagen med illamående..

Bilbingo

Nu är vi i Ljunga, jag och prinsen! När vi kom hit, lyste solen som bäst - så vi fika på bron och myste. Sedan gick Elton med mormor och morfar till Scoutstugan, där Melker hade avslutning med klassen. Där hade dom spelat brännboll, lekt lekar och grillat hammburgare.
Medans var jag på bilbinga med gammelfarmor - mycket trevligt, dock kom vi hem utan vinst..

Nu ligger prinsen och morfar och sover, mormor ligger i soffan och kikar på tv och jag ska krypa upp i sängen och kolla på SOA - ja, jag kunde inte hålla mej!

Ljunga hela helgen!

Igår när Roger kom hem från jobbet, for vi på Ikea och käka middag med Martin och Gina - mys sådär på en Onsdag! :)
Sedan var vi och handla, frysen eka tomt! När allt var inne, for Martin och Roger och skruva med Martins cross. Jag och Elton fixa på jamas och läste saga - sedan tog de "bara" 1½ timme innan prinsen gav upp..

Resten av kvällen spendera jag i soffan, framför SOA - så bra! Jag fastnar jämt, så klocknan blev över 01 innan jag kom i säng.. Vilket kändes i morse, då Elton vakna före 06. Hua! Tur att vi ska sova en sväng sedan :)

Idag kommer morfar och hämtar oss efter jobbet. Ljunga väntar, hela helgen! De ska bli riktigt mysigt, bara vara - med mormor och morfar!
Roger ska iväg och fiska med gamla jobbet och kommer inte hem förrän på Lördagkväll - så vi passar på då, jag och Elton! :)

Nu ska vi packa väskan, fixa mellis och sedan ska vi sova - som jag längtar! ;)

2 månader & -20kg


Jag ser inte riktigt klok ut på nån av bilderna - men de bjuder jag på! ;)

Igår var de dags att fota och mäta igen! Nu börjar de bli riktigt roligt - nu ser jag verkligen själv!
Korten visar en hel del, men måttbandet är bäst ;)

Jag hatar verkligen mina armar! Så fort jag gått ner de jag ska, ska jag bort med all hänghud!


Bilder - Vattenfärgsmålning 110531


Nu räcker de! ;)

Vilka konstnärer!


Naglarna - Gråglittriga



Jag skulle göra mörkare utifrån och ljusare innåt, blev sådär - syns knappt.. Blev bra från början, men sedan var jag där och pilla för mycket. Jaja, vi har ju bara varit hemma och lär nog bli de några dagar till - då Elton inte är riktigt pigg än.


Vägdag!

Idag stanna vågen på 102,3kg

Den här veckan blev de -1,6kg

Totalt: -20,2kg


RSS 2.0