Städat balkongen!



Jag och Elton har städat balkongen nu på eftermiddagen! Solen lyste och värmde så skönt. Så när allt var gjort, satte vi oss och njöt av solen, drack Coca Cola och åt chips ♥
Tyvärr gick solen ner för fort bakanför grannhuset.. Men Elton fick följa med Moster Louise ut och cykla en stund, vilket Lördagslyx!


Grattis!



Stort grattis på 22årsdagen lillebror! :)


-50kg & en tröja i S


Jag är i mål, jag är i mål!!!



JAG HAR GÅTT NER 50KG!!!


Vägdag!



Idag stanna vågen på 72,7kg

Den här veckan blev de -0,6kg

Totalt: -49,8kg

Skrev att förra veckan var sista "vägdagen", men nu har de ju faktiskt hänt nåe på vågen ;)
Tänka sej, nu är de bara 2 ynka hekton kvar till mitt mål - helt ofattbart!


Nya skor & trippelpass!

Igår morse fick jag och Elton besök av Moff, bara sådär - lika trevligt som vanligt! När Moff for på jobbet, haka jag med ner på gymmet - körde lunchpasset och gick sedan hem. Fy fan, vilket hårt och tungt pass!

Hemma väntade Momma, sedan for vi och Elton på Birsta. Först var vi på Stadium och testa skor. Mina första riktiga löparskor - kändes kanon och jag riktigt längtade tills jag skulle få inviga dom! Dessutom fick jag byta mina träningbyxor som gått sönder och ett par skor som oxå hade gått sönder - jag säger då de, jag älskar Stadium! Trevlig presonal dessutom!



Sedan mötte vi Memme på Birsta, kika lite, käka mat och Elton fick en glass. Stressa hem, slängde ner träningskläderna och stressa på gymmet. Körde samma tunga switchingpass som på lunchen och sedan kom Karla för att jojna mej (och massa andra på gymmet) på löppasset - premiär för oss! Vi såg nog ut som några knäppgökar som sprang runt på Willys parkeringen ;) Och oj, fy så slut jag blev! Men jäklars va duktiga vi var, jag och Karla!

När jag kom hem kom Ewa, jag målade hennes naglar. Saknar att måla och fixa, måste komma igång igen!

Idag har jag träningsvärk från helvetet och känner mej som en stel pinne! Hade tänkt att jag skulle ta mej på gymmet idag, men så blir de icke!

Jag ska ta och duscha nu, sedan ska jag och Elton packa väskan - för idag väntar Ljunga med Momma! Ikväll kommer även Roger, när han slutat jobba. Helgen spenderar vi i Ljunga, fira Louise och Martin som fyller år eller ska fylla år! :)

1 år med min nya mage!

Idag är de ett år sedan jag låg på sjukhuset och väntade på att få komma ner på operation. Jag har så svårt att fatta att de verkligen gått ett år! Tiden har gått fort och de har hänt mycket. Inte bara med kroppen, utan hela jag - hela inställningen till allt!

De är ju ingen hemlighet att jag mår bra, trivs bra i min kropp och är sjukt nöjd med operationen - jag har sagt de förut, men kan lätt säga de 10000 gånger till. Jag är så glad att jag gjort operationen!  

Idag visade dessutom vågen nya siffror - otroligt nog! Jag hade nog kommit överens med tanken på att min kropp var nöjd med 73,3kg. Mycket surt att vara så nära, men inte nå riktigt fram. Jag är ju nöjd egentligen, men de är nåe visst att fixa den siffra man satt som mål!

Idag fick jag se denhära underbara synen - vilket betyder att jag har 4 ynka små hekton kvar till mitt mål!



Dock är jag rätt sugen på att även fixa BMI normalvikt, vore ju så häftigt! ;) Bara för att! 


Grattis!



Grattis på födelsedagen Jönsson! :)


Vägdag!

Idag stanna vågen på 73,3kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -49,2kg

Samma igen.. Börjar bli rätt tjatigt med dom här siffrorna nu. Så nu är de nog slut med "vägdagar" på bloggen! Blir de nån ändring på vågen, lär jag uppdatera iaf.


Naglarna - Så typiskt..



När alla naglarna är lika långa, ska alltid en gå av.. Typiskt! Så idag ryker resten av naglarna oxå..


Naglarna - Rosa


Popcorn & BB

20120412_215831 (MMS)

Popcorn & BB


Träningsvärk!

Igår när jag och Karla var ute och jogga, kläckte jag ur mej att jag inte har nån träningsvärk och att de var länge sedan jag hade de.. Skulle jag inte gjort, för senare på dagen kom den smygandes! Och idag orkar jag knappt hålla upp armarna :P Haha!

Idag börja dagen helt dimmig, men på förmiddagen visa sej solen och de blev superfint väder! Jag och Karla hade redan bokat in kvällspasset på gymmet. Men när vädret var så fint, klädde jag på mej och gick på gymmet, körde ett swithchingpass på gymmet och gick hem igen. På kvällen blev de samma pass.

I morron packar jag och Elton väskan och far med Momma till Ljunga. Där ska vi spendera helgen, vedkapning och grillning väntar! Pappa Roger kommer i morron efter matchen.

Nu väntar soffan och tvn på mej och min älskade sambo ♥

Naglarna - Oranga


Mycke mer neon orange i verkligheten!


Bacillskräck!

Bra precis när jag fick Elton, börja jag få enorm bacillskräck! Inte dela samma glas som nån annan, utan smutts.

Först börja de med handdukar - har sjuktsvårt att torka mej på handdukar hemma hos någon annan, på jobbet eller där jag vet att massa andra torkat händerna.

Och pengar - fy! Jag tvättar händerna massa gånger under dagen när jag jobbar!

Handtag har jag svårt för. Speciellt toahandtag eller vattenkranen på toan.

Men värst av allt - disktrasan! De måste vara bacillernas Mekka! Jag har sån trasfobi, att torka bordet och bänken här hemma, är Rogers jobb. Jag gör allt för att slippa ta i trasan, så de går rätt mycket papper här hemma..

Häromdagen torka Roger bordet efter middagen, han sköljde ur trasan och hängde tillbaks den. Sedan torka han händerna på handduken vi har i köket. Jag skrek rakt ut! Fråga om han var helt tokig! Hur kunde han inte tvätta händerna med tvål, innan han torka händerna på handduken, då han vet att jag hatar trasbacillerna. Haha, stackars Roger!
Han tilllade sedan, att han tycker är är knäpp eller rättare sagt, blivit knäppare ;)


Vägdag!

Idag stanna vågen på 73,3kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -49,2kg


Slut på påskledigt - igång med träningen!

Sa till Roger igår att jag tyckte de kändes som att de var en evighet sedan jag var på gymmet.. Men sedan kom vi på att jag var ju där i Fredags, haha!

Men idag ska jag och Karla kicka igång träningen igen, nu är de slut på påsken! Lunchpasset väntar idag - härligt!
Elton får vara hemma han, med Moff och Melker. Dom kom på oväntatbesök i morse, underbart! Så när Momma och pappa Roger slutar, ska vi äta middag tillsammans - snacka om Tisdagslyx, bara sådär! Jag älskar att ha familjen runt omkring mej! ♥

Nu: packa väskan och sedan gymmet!

Påskfirande med familjen ♥



Igår efter att jag och Gina slutat jobba, for vi mot Ljunga. Där väntade middag hos gammelfarmor och gammelfarfar, med nästan hela skaran. Gina for till sin pappa, Louise och Partrik var med hans mamma och pappa..

Vi hade supermysigt och jättetrevligt! God mat, dåliga skämt och sämst humor, gott att dricka - precis som de ska vara ♥
Vi for hem till stan rätt sent igårkväll, då jag fick reda på att jag ska jobba idag :) Ska vara i Birsta idag, var en evighet sedan nu känns de som. Har dessutom stängning, men de ska bli kul att jobba! :)

Pojkarna ska fortsätta påskfirandet dom. Troligtvis ska dom till farmor Ulla och sedan kommer farfar Tommy med påskägg till Elton. Mysigt för dom! :)


Naglarna - 120408


Lördagsjoggen - Avklarad!

Har nästan nyss kommit hem från morronens joggingtur. Strålande sol, dock minusgrader - men väldigt skönt!
Nu väntar duschen, sedan ska vi käka frukost tillsammans. Vid 11 åker jag in till stan, där jobb väntar.
Efter jobbet tar vi med Martin och Gina och far till Ljunga. Vi ska till gammelfarmor och gammelfarfar och käka påskmiddag med familjen ♥ Jag längtar!

Igår var jag och Karla iväg på gymmet. Jag körde hårdaste passet någonsin, helt klart! Svetten bara rann och jag ville dö efter första varvet. Vi körde 25 stationer X 45 sekunder och 2 varv - fytusiken! Nu tänker jag iaf äta påskgodis med gott samvete ;)
Karla intervalljoggade i en timme - sjukt duktig! Snart så, klarar vi hela varvet runt! :)

Lite lunch, en dusch och en tupplur - sedan for jag och Elton på Drakborgen med Martin. Mysigt! Dock har vi en liten fegis, som inte alls är vild och galen på Drakborgen.. Men precis innan vi skulle fara, då kom skitungen igång :)

Påvägen hem handla vi till middagen - Tacos med Martin och Gina. Åh, de var så mumsigt! Resten av kvällen spendera vi i soffan och åt godis!

Grattis!



Stort Grattis på 20års dagen Moster Louise ♥


Äta, äta, äta!

De märks direkt när jag äter dåligt, de vill säga lever på hårdbrömackor, typ.. Jag får sånna dippar ibland, vill inte alls ha mat och tycker de är för lätt med hårdbrö. Jag vet - dåligt, dåligt, dåligt!

Och mest av allt, märks de på sötsuget och småätandet.. På kvällarna kommer de, när jag ätit dåligt. Ikväll är de så..
Jag måste komma igång med varm mat och framförallt proteinet!

Tappade lite fokus för ett tag sedan. Blev lite när jag visste att jag inte skulle klara -50kg målet till 1års dagen. Sedan är de lätt att de blir sämre matdagar när jag inte jobbar och går hemma.. Jobbar jag, måste jag ju planera matdagarna. Hemma blir de lätt som de blir, lite sådär..

Jaja, nya friska tag - för de är väl så de heter?

Stort för storasyster!

Idag tog jag och gick ner på gymmet, körde ett grymthårt pass - var slute i heeela kroppen efteråt, så latmasken kröp fram igen.. Bussen lockade för mycket ;)

Men jag hann bara hem och duscha typ, så smsa Martin och fråga om vi skulle ta en joggningtur. Och jag tveka inte ens! Helt sjukt - jag blev så glad, att Martin ville springa med mej och att jag faktiskt vet att jag orkar. Jag har nästan längtat efter den här dagen! Och jag orka runt, även fast token lura mej till att springa (eller ja, jogga fortare) i uppförsbacken! Jag är ingen snabbspringare iaf ;) Men jag överlevde turen och jag hoppas jag fått mej en joggarkompis! :)

Och Roger då, jo han har åkt på en snabbsläng av magsjuka! Han blev dålig igårkväll men är redan, tack och lov, bättre! Så nu ligger prinsarna inne i sängarna. Ena hoppas jag sover och den andra kollar på hockey.

Jag har precis tagit dusch nr 2 för idag och har krypit ner under filten. Ska ta mej någe att äta och kika på nån ny serie.
I morron väntar gymmet. Jag hoppas att jag får vara med på passet, står som reserv nr 1.. Annars kör jag och Karla gärnet ändå! De är vi rätt bra på :)


Mums!

20120405_174445 (MMS)

Mums!


Premiär turen!

20120404_093942 (MMS)

Premiär turen!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 73,3kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -49,2kg


Naglarna - Pandor


Blev inte alls bra.. Typ bara pekfingret, som jag gjorde först. Så den andra handen fick bli helsvart, jag blev bara irriterad ;)


1 år sedan resan börja!

Idag är de ett år sedan jag starta hela resan! Den 1 April 2011 började jag min flytperiod på 20 dagar - aldrig mer, tack och lov!

För ett år sedan:
Vägde jag 122,5 kg
Hade jag ett BMI på 43,4
Kunde inte ens ha stl 56 på byxorna
Orkade knappt min vanliga runda på 4km
Hade jag X antal fler cm runt kroppen, här och var
Längtade jag tills operationen var gjord och jag kunde börja "mitt nya liv"

Idag:
Väger jag 73,3 kg
Har jag ett BMI på 26
Har jag stl 40/42 i byxor
Orkar jag jogga min runda på 4km
Har jag tex tappat mer än 27cm runt magen och 32cm runt rumpan
Mår jag mer än bra - trivs med min kropp, min vikt, min träning och allt där till!


RSS 2.0