Kurs


Elton har sovit dåligt i natt, hela natten.. Skoj då man ska på kurs och sitta där i värmen i flera timmar. Nej nej, men jag får väl ta igen de senare i dag, då Elton ska sova.

Nu äter Elton gröt med mamma/mormor och pappa/morfar. Jag håller på och packa, ska duscha nu. Efter att jag är färdig på körskolan så åker vi direkt till stan. Louise ska och ta bort gipset och jag och Elton ska hem, till pappa Roger! :)

Nu väntar duschen..

11 månader


I dag blir våran prins hela 11 månader, otroligt! Om en månad fyller han 1år, ett helt år! Jag har ångest över hur fort tiden går..

Just nu sover lilleman, vilket han har gjort i över 2½ timme. Han kanske tror att de är natt? Eller så är han bara slut, vilket inte vore så konsigt, de är ju inte lungt en ända stund på dagarna..
I dag har vi varit och bada, Elton oxå! Dock i poolen han fått av mamma/mormor och pappa/morfar. Vet inte varför, man han gillar inte att bada i sjön/ån :) Men de funkar lika bra i poolen! Han verkligen älskar vatten.

Prata med Jenny för en stund sedan, dom skulle hit nästa vecka! Så då hoppas vi på bra väder så vi kan hitta på nåe skoj ute :)

Nu ska jag hänga ut tvätten och slänga in en ny! I kväll blir de kubb och mys, i morron ska jag på kurs mellan 09-12. Inte alls taggad..

Tvättmaskin


Justja, prata nyss med Roger. Jag har fått en försenad morsdags present, en tvättmaskin! Jag är så lycklig :) Wiho! Nu vill jag hem och tvätta, haha!

Roger är bara för bra!

Kanon


Elton har sovit kanon i natt! Pappa/morfar natt han vid 19, slockna på 2 sekunder. Dock vakna han 20 och vägra somna om, 23 fick mamma/mormor han att somna ute i vagnen. Sedan sov han i ett kör, ända till 06:15, helt själv i sin vagn! Min duktiga lilla prins :) 

Har precis sovit i 2 timmar, nu blir de lunch för oss alla. Sedan ska jag smörja in min röda kropp med Elton solskydd 50+ och trottsa solen för en heldag på stranden med en massa bad! Vågat (eller kanske puckat) av mej ;)

Älskar solen!

Slut


Är helt slut efter en helt underbar helg med familjen! Kommer bilder och bloggning om de när vi är hemma i stan igen..

Nu återstår en dusch, nattning och några kortspel resten av kvällen. Jag och Elton är hos mamma/mormor och pappa/morfar :) Blev ändrade planer, då Roger är helt sönder bränd och har variga blåsor på ryggen.. Så han är hemma i stan och kurerar sej!

I morron får vi se vad som händer. På Tisdag ska jag på den där kursen mellan 09-12, efter de far vi hemöver till stan igen. Onsdag ska vi på Gatufesten på dagen, äta och dricka gott, hela lilla familjen. Resten av veckan är än så länge tom, vad jag kommer i håg..

Värsta



De här har varit värsta natten på länge, väldigt länge! Men de är inte Elton som har sovit dåligt, utan de är jag och Roger, med våra knallröda kroppar. Jag har grinat och vridit på mej så gott de går. De har gjort ont hur jag/vi än har legat. Vid 04 var jag upp för att kissa, då satt Roger i soffan och läste tidningen(?), han hade redan tagit en dusch och varit vaken nån timme.. Men efter de la vi oss igen, försökte iaf. Även Elton vakna till då, men somna tack och lov om!
Lite före 08 kom Roger in och sa att han skulle åka till Byström med nått och på Apoteket och handla solskydd, då sov fortfarnade jag och Elton. Elton sov ända till 08:15 i morse! Helt otroligt, de har nog inte hänt på dom sista 9månaderna. Typiskt att jag inte uppskattade att ligga kvar..

Men nu är iaf gröten i magen och nu sitter gofisen på golvet och läser bok :) Jag skulle behövt tagit tag i packningen och städningen, man jag har ingen ork.. Så jag ska slänga i mej lite frukost, sedan kanske Roger är hemma och får lite fart här hemma!
När allt är klart här hemma, far vi till Birsta för att hitta en bikini till mej och lite annat smått. Vid 12 hämtar vi Gina som slutar jobba och far direkt till stugan vi hyrt! :) Ska bli så mysigt!

Hörde precis på radion att Michael Jackson dog i natt..

Dagen


Nu har vi gett upp för dagen! Blev bara ett Yatzy spel på balkongen för oss.. Martin och Gina har precis farit hem, jag och Roger skippar städningen och packingen i kväll. I stället spelar vi lite bilspel och efter de blir de sängen!

Jag fryser som en took!



Bilder

Nu kommer bilderna i oordning..

Roger, en sovande Elton och mormor/gammelmormor



Elton



Elton i sin nya, svindyra, solhatt!



Söt Stella



Elton, Casper & Stella



Elton & mamma/mormor



Elton















Eltons dopprisma



Glassmonstret



Skön stil!






Bränd


Så här bränd har jag inte varit i hela mitt liv, helt sjukt! Jag är röd som en tomat och de gör ont som om nån skulle stå och gnugga med slippapper på mej, över hela kroppen! Ojojoj, säger jag bara..

Men, dagen har varit så himla bra! Den bästa på länge, så mysigt!
Vid 11 tog vi fårt pick och pack och traska mot Malandsbadet, en bit bortanför oss. Solen lyste och inte ett ända moln på hela himlen, så förblev de hela dagen oxå!
Första som hände när vi kom dit, var att tjejen (som inte kan ha varit äldre än 15) fråga Roger om de var en vuxen och 3 barn. Haha! Hon trodde även att jag var barn? Rogers barn dessutom.. Men jag upplyste hon snabbt om att jag faktist fyller 22 i år! Men vi fick gå in som en familj ändå, så Martin (som är 19) är tydligen oxå barn, Rogers barn ;) Elton lika så! Men men, de är nått vi har att skratta åt i evigheter!
Sedan kom även familjen Byström. Så i dag har de bara varit bad och sol för oss, helt underbart! Elton har badat som en tok, han har plaskat, druckit halva poolen och lyst som en sol hela dagen! Han har varit hur snäll som hällst, inte sagt ett ord. En ängel! Han är så duktig våran lilla prins.
När Martin for för att åka på arbetsförmedlingen, tog han även upp Gina på vägen tillbaks. Då blev de ännu med bad! När vi gav upp för dagen, klockan 17, gick vi bara hem och gav Elton middag och fixa våran. Ut igen och grilla! Och vid 19 gav vi upp helt, då gick vi in så Elton skulle få gröt, jamas och sova. Vilket han gör nu, han slockna på 2 sekunder! Inte så konstigt då vi varit ute exakt hela dagen :)
Roger, Martin och Gina är på Ica Maxi och handlar kattmat, när dom kommer hem ska vi ut på balkongen och spela Yatsy!

                                                   Fler såna här dagar, tack!

I morron far vi mot Sandnäset och hyr stuga, med mamma/mormor och pappa/morfar +alla syskonen. Ska bli superduper mysigt! Blir borta hela helgen. Sedan far jag med dom hem till Ljunga, för på Tisdag morron ska jag gå en kurs på körskolan, far hem med mamma/mormor på Tisdag eftermiddag. Och som de ser ut nu, så stannar Elton hemma med pappa Roger :)

Nej, nu ska jag ta en kall dusch och smörja in min onda kropp!

Glass

0-4737a58a8c360083793c102c6b7e9624.png

Elton äter glass med mamma/mormor :)


Väntar

7eb0ff9e6ca48072dde365b3aca5a6c1.png

Nu är vi på Birsta och väntar på mat! Elton charma alla runt omkring med att vinka :)


Precis


I går hade vi en supermysig dag! Precis innan vi hann gå till Emilie och Stella, kom mamma/mormor och pappa/morfar. Så dom hann snusa lite på Elton :) Dock kom vi sent till Emilie och Stella, Sorry för de!
Väl hos Emilie satt vi ute och njöt av solen och värmen. De bjöds även på sjukt god rabarberpaj! Även Maria och Casper kom ut. Mycket trevligt att komma ut och träffa folk, tack för sällskapet :)
När vi kom hem hann vi bara packa om, sedan for vi till mormor/gammelmormor. Där grilla vi och njöt åter igen av solen! Elton somna helt utslagen i vagnen, på 2 sekunder. Han hade inte sovit alls på dagen.. Så lite efter 18 vakna han, kanske inte allt för bra. Men men!
Vid 19 var vi hemma igen, fick gröt och jamas. Försökte natta då, men Elton var så uppe i varv och inte alls trött. Så vi klev upp i stället! Elton hade bus i hela kroppen och var så glad :)
Klockan 21 gav han upp, efter många om och men, och slog igen ögongen. Jag och Roger kikade då på film och myste i soffan resten av kvällen. Jag slockna även där. Tror vi förflytta oss till sängen lite efter 23, kanske..

Bilder från dagen kommer senare



I dag får vi se vad vi hittar på. Roger tog precis cykeln och kolla in badet och priset, här nedan för. Får se om vi kanske tar en promenad dit. Blåser dock ute, men de verkar vara jätte varmt ändå! Jaja, de visar sej :)

Nu har vi iaf fått i oss lite frukost, Elton springer runt i gåstolen och snor allt han når, haha! Han ska nog snart sova igen. Men jag skippar nog de i dag. Elton sov faktist ganska okej i natt och sov ända till 07:30 i morse, mycket skönt! Tänk om han kunde fortsätta med de oxå, jag skulle ge vad som helst för de!

Men nu ska jag snusa lite på min skrutt innan han ska sova igen!

Hos

0-6c90fb0adfacaf8dd734e290c9672acf.png

Nu är vi hos mormor/gammelmormor och ska grilla. Jordgubbarna står och väntar, Elton sover (han har inte sovit på hela dagen..) och solen lyser!


Oss


Blev att vi la oss alla tre och sov i 1½ timme, både skönt och behövligt! :) Så nu har vi precis stoppat mellis i magen, tömt och fyllt diskmaskinen, nu ska jag dammsuga tänkte jag. Vid 13 ska vi gå upp till Emilie och Stella, hoppas vädret håller sej så vi kan vara ute! :) Ser bättre ut lite längre bort, så jag hoppas de kommer hit! Sedan kommer mamma/mormor och pappa/morfar hit, dom ska in och hämta en säng som vi ska ha nästa helg, då vi hyrt stuga. Är vi hemma när dom kommer ska dom tjusa på Elton, så klart ;) Sedan far dom in till stan och ska lyxa till de med hotell och restaurangbesök i kväll/natt, mysigt! :)

Nej, nu kallar dammråttorna..


Bök


Natten har varit jobbig, massa grin och bök.. Dessutom vakna Elton klockan 04 och ville ha morron, men då sa vi nej. Han somna tack och lov om, men vakna igen 05.. Tänkte kliva upp med han, men han somna om! Och sov till 06:30, så skönt :) Var dock lika trött då, men de känns ju bättre iaf..

Just nu kör han vilt omkring i gåstolen, drar i allt, öppnar lådorna i hallen och drar ut sina kläder, drar ut kablar och är allmänt härlig ;) Jag väntar på att han ska bli trött, så han kan sova och jag äta en efterlängtad frukost!

Måste bara berätta! I morse vid gröten fick Elton en egen sked och skål, då han annars vägrar äta gröten. Med vilja, medans han kolla på mej, slängde han ner skeden, skålen och sin pipmugg på golvet. Jag sa i från, att så får man inte göra och såg super allvarlig ut (iaf så gott de gick..). Då tar fisungen och plockar fram dom där för söta hundvalpsögongen och vinkar, vilket han vet att jag inte kan motstå. Han är ju så jävla söt när han vinkar och flinar med hela ansiktet! Så, hur kan man vara "arg" när han gör så? haha! Han vet precis hur man ska göra..

Nej, nu måste jag käka frukost ändå. Magen skriker!

Sömnen


Just nu ligger Elton och tokgrinar, i sömnen.. Självklart är Roger där och tröstar, men de är så jobbigt att höra! Han är så ledsen. Han verkar lugna ner sej nu iaf!

När ska vi få dom där bra kvällarna och nätterna?
Jag tycker vi är värd dom nu!

Jobbiga



De har varit ett par jobbiga dagar nu, men vi försöker verkligen göra de bästa av de!

                                                                 Att ett dumt beslut, kan göra så mycket..

I går var vi ute och myste mest hela dagen, så mysigt! I dag tänkte vi göra desamma. Men när vi väl var klara för att gå ut, hade solen gett upp och regnet öste ner.. Så, vi blev inne i dag i stället. Gjorde hemmagjord pizza, sova och kika på tv.
Nu sover Elton, dock oroligt.. Är alltid så nu förtiden. Han sover dåligt på både kvällarna och nätterna, så jobbigt för oss alla tre.

I morron ska jag och Elton ta oss i kragen och träffa lite folk! Emilie skrev och fråga förut om vi skulle komma och umgås lite, äta rabarberpaj och njuta av solen :) Om den nu dyker upp, annars myser vi inne! Så de är lite av planerna i morron iaf..
Prata med mormor/gammelmormor nyss, hon skulle kika in i morron efter jobbet. Hon har tvättat en massa tvätt åt oss, hon är bara för snäll! Var mycket behövligt då vi inte tvättat på 1 månad.. Ingen av oss hade några rena kläder, skoj.
Nu ska jag återgå till min älskade och filmen!

Ta inte åt er av att jag inte orkar prata, de är inge illa mena! Jag orkar bara inte..

                                                      KÄRLEK!!!






Hemmagjorda

-27652f2c36ab201ee87ba80174fb358.png

Vi har precis ätit Rogers hemmagjorda pizza, mycket gott! Ska passa på och springa upp till Frida nu och kolla posten, medans de inte regnar..


Dålig

0-38d440b8f147b5d590c1f1df847e8e5d.png

En super dålig bild.. Men igår fick vi nya gardiner av mormor/gammelmormor, så i dag på förmiddagen har vi lagt upp, strykt och hängt upp dom, även putsat fönster. Blev jättefint!
Efter att Elton sovit och ätit lunch var de menat att vi skulle ut i solen och kolla badet här borta, men solen hade försvunnit och ersatts med fula moln och spöregn.. Så nu blir vi inne och myser hela kvällen lång!


Borde

0-21655ec1d07c1fe50703497420f9d8a8.png

Just nu är de inte alls som de borde vara, men vi försöker göra de bästa av de. Så nu sitter vi ute i solen på en filt och njuter!


Fina

-4a9c08b04ba21c032031dac1a55a521.png

Våran fina midsommarstång, dock utan blommor, då vi inte hitta några.. Men nu ska vi dansa runt den iaf! :)


Less

0-2352a00da5a39fc6a0c6eee0b0775f1d.png

Jag är så less på dåliga kvällar/nätter, Elton har redan vaknat 5 gånger.. Så nu skiter jag i allt och går och lägger mej i stället! Hoppas att morrondagen blir bättre..


Katten

68b8ac92387a25726a7c169fcb8b45d2.png

Hur många har med sej katten när dom är och handla? De har iaf vi ;)


Allt

0-5c15713b15a164260232c39c08a022ea.png

Nu är allt packat, handlat och fixat! Så med en överfull bil, drar vi nu till Ljunga :)


Dåligt


Har varit dåligt med bloggande nu.. Har haft mycket och göra +att Roger har varit ledig två kvällar/nätter på rad, vilket har varit mycket skönt! Lite snabb sammanfattning om dagarna som gått kanske..

I Måndags for vi till Martin och Gina, där blev de grillat och mys. Senare på kvällen, fick Elton gröt och jamas, sedan på kvällen gick vi och hyrde film och köpte godis. Filmen var skit! Elton somna i vagnen, sov där tills filmen vakna ;) Sedan somna han mellan mej och Gina, sedan sov han som en prins. Han som rätt okej hela natten, skönt då man sover borta. Och speciellt då deras lägenhet är så stor ;)

Martin och Elton







Dricka ur sugrör, de är bäst!




I Tisdags klev vi upp tidigt, som vanligt.. Elton var med morbror Martin hela dagen, medans jag hjälpte han och städa. Sedan lämna vi tillbaka filmen och efter de kom Roger och drack kaffe. Roger for på jobbet och fick instruktioner om de han skulle göra, en ny körning.
Jag la Elton, som inte alls ville sova. Precis då kom Marith med magen, så han slapp sova ;) Trevligt!
Senare kom även Martin och Gina, vi fixa middag och käka de. Roger och Martin åkte och hämta Rogers motorcykel, medans bada jag och Gina, Elton. I diskhon, Elton lyser som en sol då han får bada där! :)

























I går stog de handling på schemat, mat och sånt till midsommar. Så vid 11 kom Martin hit och hämta oss. Var menat att vi skulle åka själv och att Elton och pappa Roger skulle vara hemma och mysa. Men dom ville följa med och gå på Birsta medans vi handla, sagt och gjort. Packa in oss i bilen och for mot Birsta, som så många andra.. Men de gick fort för oss ändå, även fast vi gick in på IKEA. Otroligt!
Efter de for vi och hämta Gina, sedan for vi vidare och åt. Efter de lämna vi av Roger och Elton hemma, dom var trötta och skulle sova. Vi for för att handla dricka, men hade glömt Ica kortet, så de får vi fixa i dag. Lika så bolaget.
Elton och Roger sov mellan 16-19 i går, heltokigt! Men båda var sjukttrötta. Ändå somna Elton vid 21 och sov till 06 i morse, dock har han ju vaknat en massa i natt. Men de gör han ju alltid..

Pappa Rogers och Eltons fynd!








Nu sitter Elton i gåstolen och är sådär halvt missnöjd. Så snart ska han sova, jag ska duscha och efter de tömma diskmaskinen. Städa gjorde jag i går, så de är klart! Så nu är de bara packningen kvar här hemma..
Vid 10 kommer Martin och hämta oss, då ska vi fixa den sista handlingen. Så vi kan hämta Gina vid 12, då hon slutar jobba. Sedan ska vi bara vänta på att Roger slutar, då far vi direkt hemöver till Ljunga. Där blir vi i natt, i morron far hela högen till stugan. Där ska vi fira midsommar. Med en midsommarstång, god mat och lite bad kan vi ju hoppas på! :)
På Lördag ska jag på Viskansparken, som de ser ut nu iaf. Har dock ingen att gå med.. Prata med Annelie tidigare i veckan, så jag ska ringa hon igen ;) Om inte annat så tvingar jag med Martin!


Känns bättre, men inte bra..


Besök


Har besök av Martin och Gina, har käkat middag och myst nu ikväll. Roger är ledig första kvällen/natten på väldigt länge och ska jobba dag i morron. Skönt!
Elton har badat, Roger och Martin har hämtat Rogers motorcykel. Nu spelar killarna tvspel, Elton sover och jag och Gina nördar här brevid ;)

Blir ett längre inlägg i morron, kommer även bilder då!


Gröt

-6426d846a1521b86d8c3a6991dfaff0.png

Nu har Elton ätit gröt, jamasen är på och nu ska vi hyra film! Vi blir kvar hos Martin och Gina i natt :)


Väntar

517e68ba1e4313ae77266a05afc4d24f.png

Nu sitter vi och väntar på bussen! De blåser som bara den och vi är aningens tidig, typiskt mej! :)


Packa


Nu ska jag och Elton packa ihop oss, kila till bussen och ta den till Martin och Gina. Där bjuds de på grillat och mys! Får se om vi kommer hem i kväll eller om vi stannar kvar, jamasen och gröten packas ner iaf! :)

Underbart!

Kom



I går eftermiddag/kväll, kom Martin och Gina hit :) Vi hade bestämt tidigare i dag att dom skulle komma hit, så skulle vi beställa pizza och kika på film. Sagt och gjort, så blev de! Så mysigt att ha dom här :) Och Martin och Elton är så himla söta i hop!
Vid 21 åkte dom hem, Elton sov då, så jag passa på och plocka undan lite och kolla på en dålig film. Blev sedan en halvtidig kväll, vilket var bra! För i natt har Elton sovit värre än värst.. Han har inte alls kommit till ro. Dock sov han till 07:45, efter att han somnat om 100 gånger. Och de tackar jag för!
Just nu sitter Elton på golvet och slänger ut alla leksaker :) Roger sover, han kom inte hem förrän 03:30. Min mage kurrar, men tänkte vänta tills Elton sover. Så jag kan njuta av frukosten lite bättre ;)

I dag har vi ingen aning om vad som händer, regnar gör de oxå. Så vi blir nog bara hemma och myser i dag oxå. Kanske måste ta oss på Ica, om inte Roger fixa de, vi måste ha kattmat.

Vi får se hur dagen slutar..

Många


I kväll har de trillat många tårar från mina kinder (och gör fortfarande). Jag har verkligen världens bästa familj! Mamma och pappa har sagt många kloka och fina ord till mej i kväll, alla gick rakt in i hjärtat och jag hoppas att jag kan ta åt mej dom. Jag skulle iaf behöva de! För just nu känner jag mej så liten, minsta människan på jorden..
Jag fick nyss ett sms av min lillebror -Vill ni komma och sova här så kan vi ringa taxi som skjutsar hit er så betalar jag den. Vilken 19åring skulle skriva såna ord, om inte min älskade bror? Jag är så tacksam för min familj, som ställer upp när som hällst och hur som hällst! Jag kan alltid lita på dom, jag vet att dom finns där! 

I dag har varit en upp och ner dag, först har allt varit bra sedan har allt vänt och blivit skit.. Så nu ska jag nog avsluta dagen och krypa ner brevid världens vackraste varelse, min son!

Roger - Min stora kärlek!

Elton och Morbror Martin nu ikväll!




                                                 Självförtroende, vart tog de vägen?

Less



Jag är så less nu, jag hatar dåliga nätter! Elton har ätit, gråtit och vridit sej igenom hela natten. Vaknar tidigt och vill inte somna om.. Gröten går knappt i på mornarna och de är en kamp att få han att gapa. Inte änns efter gröten, de lilla han nu får i sej, är han nöjd. Nej, utan gå ska de gnällas och ordet mamma upprepas 7000 miljoner gånger..
Nätterna måste bli bättre, snarast. Hällst innan jag går under! För hur mycket jag än sover på dagarna, är jag lika sjukt trött ändå. Jag behöver min nattsömn! Och Elton oxå för den delen..

Just nu sitter han i gåstolen, inte allt för nöjd men så nöjd som de bara går, med en kille som är missnöjd med de mesta.. Ett (dåligt) försök till att få han trött, så vi kan sova igen! När vi vaknar hoppas jag att humöret är bättre, för oss båda..

Gnällig värre blev de!




Tid


Nu sover Elton, tillslut! Tog en himla tid, han snurra runt och ville inte alls varva ner.. Men vi sov ju 1½ timme på eftermiddagen oxå, så de lär ju vara därför.
Prata nyss med mamma/mormor, prata om Midsommar, som vi ska fira uppe i stugan :) Med hela familjen, ska bli super skönt! Har inte varit dit på över 2 år nu.. Förra året var jag ju höggravid på sommaren, och tanken på att sova trångt (då hade vi inte fått till stugan än), med en massa knott och mygg, vara långt ut i skogen när jag skulle ha vilken dag som hällst, var inte alls så lockande ;) Men nu, nu längtar jag som en tok dit! Pappa/morfar och Roger ska åka upp redan på Torsdag och få dit dom sista listerna, få upp sängarna och fixa lite. Sedan åker resten dit på Fredag!



Annars i veckan har vi inga planer alls. Roger ska jobba natt Sön, Mån, Tis och onsdag. Sedan jobbar han dag på Torsdag, så vi ses inte mycket i veckan.. Hatar när Roger jobbar nätter, verkligen!
Vi får väl se vad jag och Elton hittar på. Vi hoppas iaf på finväder, så vi kan vara ute och gunga! Dock blir de själva, då Frida och Arvid har farit på lång semester nu :/ Så tråkigt! Dom ska typ vara borta hela sommaren..



Nu ska jag ta fram godisskålen sedan i går, kolla om vi har nån bra film och sedan slänga mej raklång på soffan! Njuta av att de är städat och tyst ;)


Elton äter majsbågar



Ta själv är ett måste!



Kolla mamma, jag tog 2!



Är de okej?


Bilder

Elton provkör moster Louises rullstol ;)



Kvällsmys med morfar



Elton och Arvid busar på golvet



Självklart ska dom ha samma leksak ;)



Arvid visade lite kärlek till ankan (som fick namnet Anik av Frida, haha)







Mys!







Martins skylt!



Student fina



Elton i sina nya byxor, tröja och skor :)











Han ser sej själv i spegeln, haha :)







Elton och mamma/mormor kikar efter Martin på trappan



Väntar på att Martin ska komma..



Mamma/mormor och Isabelle



Äntligen fri och litte smått lullig ;)







Martins klass - ENV



Försöker få upp champagnen, gick sådär..



Mitt i allt oljud, somna Elton







Jag tyckte deras skylt var bäst! :)



Hos mormor/gammelmormor för lite mat, paketöppning och vilning inför kvällen



Elton skåla med morbror Martin han med!



Skål för Martin!







Paketöppning



Och slutligen: resultatet på mitt hår


Alla


Natten har varit som alla andra nätter, dålig.. Massa ätande och svårt och komma till ro. Tidig morron oxå. Men efter frukosten och en laddning med matlagning till Elton, sov vi 1½ timme till, mycket behövligt!
Efter lunchen for Roger och jobba, känns inte som att han gör annat än jobbar nu.. Jätte tråkigt, men ett måste! Elton sover nu igen, så jag tänkte plocka undan lite här. Ligger en massa leksaker över allt :) Vill verkligen ha en 3:a nu!

Men först ska jag fixa bilder! :)

Grinat


Har precis sätt några avsnitt Greys, så jag har grinat! Tårarna har runnit och runnti, så allt smink är nog inte där de ska vara ;) Så nu ska jag fixa bort de sista av sminket, messa/ringa min älskade och sedan hoppa ner i sängen brevid min sjukt underbara lilla son!

I morron är en ny dag..

Slut



Jag är helt slut efter en heldag med studentfirande! Elton oxå för den delen :) Vi hann knappt hem, så sov han. Dock var klockan lite innan 20, men han har gjort de superduper bra i dag! Även fast han totalt bara sovit en timme, har han varit så go hela dagen :) Skrattat, busat och charmat järnet!
Dagen har varit jätte trevlig! Börja tidigt i morse med gröt, en dusch och massa packning. Vid 09 skjutsa Roger oss till mormor/gammelmormor, Roger for vidare mot jobbet han..
Hos mormor/gammelmormor var de menat att Elton skulle sova och att jag skulle göra mej i ordning medans, men Elton sov bara i 30 minuter.. Så han fick vara med och dona på i stället :) Han käka mellis medans vi fixa salladerna och så.
Sedan for vi in till stan, till Martins skola. Fullt med folk och precis när Martins klass gick ut på trappan, lyste solen! :) Och hela dagen har vädret varit okej, ingen direkt sol men inget regn. Så skönt!
Efter att vi kikat på alla studenter for vi till mormor/gammelmormor hela högen, käka god mat och efterrätt. Martin öppna paket och så allmänt lycklig ut! :)

Nu sover Elton, jag hade tänkt fixa lite bilder. Men jag orkar inte! Så, de tar jag i morron. Nu ska jag se på några avsnitt Greys, dricka Coca Cola och käka godis. Min mamms och papps är bäst!


Sjung

0-6a426a6f9475a2b5b31779cd1aca5bea.png

Sjung om studentens lyckliga dar..


Redo

0-336c3e3246a80e7fe88b5324cb4ff6ef.png

Nu är vi redo för studentfirandet :)


Resultat

0-757f45156931cf311267a9d78a934edb.png

Mitt "snygga" resultat av slingorna, min nya klänning och ett fejkflin ;)


Mellis

8216e0d85d965eb093eca8bbb9980c.png

Elton äter mellis efter tuppluren, jag och mormor/gammelmormor deckorerar, skär sallad och donar på. Snart är allt klart och vi kan börja med oss själva ;)


Sitter



Sitter med en liten kille i famnen nu, en ledsen liten kille.. Han vägra sova i sängen, bara i famnen. Vaknar så fort jag lägger ner han. Han är dock inte vaken då han grina, fisungen min!

Blir nog inga målade naglar i dag ;)




Trevlig



I dag har haft en mycket trevlig dag med min kära mormor! Vi har fått väldigt mycket gjort oxå, både nytta och nöje!


Natten var dålig, som vanligt nu förtiden, men vi var ju två om natten i natt. Vilken var skönt! Efter att Elton ätit gröt och haft gåstolsrace en stund, gick vi och la oss alla tre, sov i 2 timmar. När vi vakna ringde jag mormor/gammelmormor och bestämde dagen. Efter de gjorde jag mej och Elton i ordning, gav Elton lunch och fixa de sista. Dock skulle Elton stanna hemma med pappa Roger i dag. Dom skulle ha pappa-son mys själva, hela dagen! :)
Lite efter 11 for jag och mormor/gammelmormor till Ica Maxi och lämna tillbaka Eltons byxor, som var förstora. Sedan vidare till Bolaget, Coop och efter de blev de Birsta City för lite kläder. Hitta nya byxor till Elton (kommer bilder i morron), vita linnebyxor, som man kan vika upp oxå och en vit kortärmad body till. Ett par leggings och ett linne, båda vita, till mej som jag ska ha i morron. Sedan tog vi en fika på Charm, blev paj. När vi var klara där, gick vi vidare mot IKEA och handla vinglas och servetter. Sedan vidare till Rusta för 2 partytält, Cupolen för ett Grattis till Examen kort och sist Willys. När allt var handlat for vi till mormor/gammelmormor och bar bord och stolar. Fixa dukarna, servetterna och lite annat jox. Vid 18 skjutsa mormor/gammelmormor hem mej, tänkte att jag skulle hinna bada Elton, då Roger inte svara, innan han skulle sova. Men när jag kom hem, satt de två ny duschade pojkar i soffan och myste! Elton gav största flinet man kan tänka sej :) Gofisen! Pappa Roger och Elton hade haft en jätte mysig dag, med promenad och en massa sovande ;)

Nu sover Elton, Roger är hos familjen Byström och dricker kaffe. Jag ska vika dom sista kläderna och plocka lite här hemma, så de är fint tills jag och Elton kommer hem från studenten i morron.
Roger ska jobba i morron och missar studenten, han kommer inte hem förrän på kvällen.. Jag och Elton åker med Roger i morronbitti, till mormor/gammelmormor. Där ska vi fixa de sista och sedan fixa oss själva! :) Sedan blir de student firande hela dagen lång.

Nu ska jag knyta klart rosetterna och sedan måla naglarna!

Fika

0-6d1246b833ed0e1f051a3919aa81ce0c.png

Fika med mormor/gammelmormor på Birsta :)


Stan



Nu är vi hemma i stan igen, hemma hos pappa Roger! :) Skönt att komma hem faktiskt! Speciellt då Roger är ledig första dagen/kvällen på en hel vecka. Han är dessutom ledig i morron oxå, som de ser ut nu iaf. De ändras från dag till dag..
Elton sover nu, somna hur snällt som hällst! Även mamma och pappa ;) Så nu har jag superduper ont i huvudet, jobbigt!
Jag och Roger ska kika på film och mysa i soffan, så fort han kommer hem med filmen :)

I morron ska Elton vara med pappa Roger, då jag ska hjälpa mormor/gammelmormor med de som ska fixas till studenten. Ska väl handla de sista och duka, som de ser ut nu så blir de ju fulväder och regn. Så vi dukar nog inne, blir de bättre får vi väl fixa de på Fredag :) Hoppas verkligen att studenterna får solsken!

Blir inga bilder ikväll häller, då kameran ligger inne i sovrummet och Elton sover oroligt. Men i morron, då ska jag väl iaf försöka få till de! :)


Hem

0-5c7918e76b70ec0197346b2310b52877.png

Nu är vi påväg hem till pappa Roger! :)


Slingor

0-3b0b92c3981a596144ab6b76e19a48ed.png

Håller på att göra slingor i håret. Vi får väl se resultatet, kanske blir mörk i morron igen ;)


Äter

0-7f3b1b385d64a5c487d232d97f41b45d.png

Elton äter glass med mamma/mormor :) Mmm!


Precis

567e8c09829d180a88973a8595e36290.png

Jag har precis vaknat! Sovit hela natten, fått sovmorron tills nu och när jag vaknar lyser solen och fåglarna kvittrar. Jag känner mej utvilad och på toppen humör, så underbart! :) Mamma/mormor är bäst i världen, TACK!


Tomt

6b3b046c731846f9aa3be254dbf6c065.png

Kolla så tomt de är brevid mej, ingen Elton.. Känns konstigt, men jag vet att han har de bra med mamma/mormor en trappa upp! Ska dessutom bli så himla skönt med lite sömn, bara jag kan somna..


Inga



Blir inga bilder i dag häller, för nu är jag och Elton hos mamma/mormor och pappa/morfar :) Blev bara så, var inte menat alls.. Var ju egentligen menat att Roger skulle vara ledig restan av veckan, men åkte på mer jobb i dag redan. Och då Elton haft en skit natt åter igen och jag sovit sämre än sämst, bestämde vi oss att åka. Mamma/mormor var redan nere i stan, så hon kom glatt och hämta oss :)

Just nu nattar mamma/mormor Elton, blev lite sent i dag. Men vi tog en kvällspromenad, såg helknasiga ut :) haha! Elton i vagnen och mamma/mormor körde han +att hon hade Yizza i ena handen (och Yizza fick nåe tokryck och drog som bara den..), jag körde Lojsan i rullstolen (hon har ju brytit foten), som för övrigt var helknasig, då ena handtaget inte gick att få upp. Vi såg inte kloka ut! :) Men, vi fick motion iaf..

Elton ska nog sova med mamma/mormor i natt, så jag får sova. Beror på hur jag känner för de, känns knasigt att inte ha han brevid mej. Men de vore skönt med lite sammanhängande sömn! Vi får se hur kvällen slutar..

När vi kommer hem vet vi inte än, senast Torsdag iaf. Då ska jag hjälpa mormor/gammelmormor med de som ska fixas till studenten. Min lillebror Martin, tar ju studenten på Fredag. Helsjukt, tyckte nyss jag tog studenten..



Måste



Måste vara nåe fel på datorn, får varken in bilderna från mobilen eller kameran.. Även fast de står att dom är kopplad till datorn, finns dom inte i datorn(?!) Jaja, så i dag blir de en mycket kort bloggning och bilderna kommer förhoppningsvis i morron! Om jag nu får till de..



Vi har haft en mysig dag i dag! Dock var natten inte värst mysig, mycket dålig faktiskt Tidig morron, i dag oxå. Men, vi sov alla tre, några timmar på förmiddagen! Sedan tog vi en dusch jag och Elton, mycket mysigt! Vid lunch kom mamma/mormor, pappa/morfar, Martin och Gina hit och luncha med oss. Älskar min familj!
När dom for, la vi oss igen. Sov då några timmar oxå. När vi vakna blev de en promenad med Frida och Arvid till pizzerian, tog med oss maten hem till oss och käka här. När vi ätit klart blev de bus på golvet med prinsarna! Mycket trevligt, som vanligt :)
Lite efter 18 och en kräks på mej av Arvid, gick våra underbara grannar hem till sej ;) Då fixa vi disken, hoppa i jamasen och käka gröt. Nyss nattat Elton, somna super snällt. Skönt!
Jag ska bara plocka i hop efter dagen, sedan ska jag se på några avsnitt av Greys. Älskade Roger jobbar natt, så tråkigt :/ Men, de går faktiskt bättre än jag trott. Dock lär jag nog inte tycka de i morronbitti då Elton vaknar, på tok för tidigt säkert ;)

Nej, städningen väntar!


Lunch

0-36d2fa2cf7270c16ee8c5dbb21a896c3.png

Käkar lunch med mamma/mormor, pappa/morfar, Martin, Gina, Elton och Roger! :)


Förstod



Som jag förstod, så blev natten en skit natt! Elton har grinat och gnällt mest hela natten, typiskt att jag skulle vara vaken så länge i går kväll/natt oxå.. Men, de är så sällan jag är vaken så länge och de var ovanligt skönt att sitta uppe helt själv och bara vara!
Tidig morron blev de oxå, ovanligt.. Tänkte att de tar vi igen då han sover förmiddagsluren, men då Roger jobbat natt, snarkar han värre än värst. Så han väckte Elton, efter inte änns 40 minuter. I vanliga fall bruka han sova 2 timmar! Jaja..

Vid 11 kom mormor/gammelmormor och hälsa på! Hon hade med sej blommor och fikabröd :) Så vi fixa kaffe och Elton luncha samtidigt!
Roger klev upp vi 12, drack en kaffe kopp och fika med mej och Elton. Sedan duscha jag och gjorde mej i ording, Roger fixa Elton och allt som hör där till. För 13:40 skulle vi åka med Frida och Arvid in till stan och fira nationaldagen!
Väl i stan packa vi ur oss ur bilen och gick mot torget, bra med folk även fast de var så dåligt väder. mitt upp i allt i hopa, upptäcker jag att Elton tappat snutten!!! Fick lite smått panik då jag vet att de inte går att natta han utan den och att dessutom jag var själv om nattningen.. Gick runt där vi gått, hitta ingen snutt. Så vi gick tillbaka till parkeringshuset och där, där låg den saknade snutten så fint vid dörren. Någon snäll själ hade lagt upp den där! Jag blev så glad att jag grina, haha :) Vilken mamma! Så efter de fick inte Elton ha snutten nåe mer ;)  
Var menat att vi skulle fika, men Frida gilla inte priserna på kaffet ;) Så, vi tog en McDonalds i stället! Där fick även pojkarna mat, Arvid lite mindre glad än Elton ;) haha!
När klockan närma sej 17 for vi hemöver. Arvid somna några sekunder innan vi var hemma. Från 100 till 0 på en tredjedelssekund, lill Arvid!
Väl hemma hann vi med en massa innan de var dags för jamsa, gröt och nattning. Hann plocka undan, ta ur och i diskmaskinen, diska och dammsuga. Och den där jävla dammsugaren ska jag kasta åt helvetet! Nu är de 711 gången slangen går söner. Hann precis ta dom värsta smulorna under Eltons matstol, innan den gick sönder. Så nu ska jag få en ny dammsugare, älskade Roger skulle fixa en ;) haha!
Nu sover Elton, han somna hur snällt som hällst, på några minuter bara. Hoppas att natten blir bra! Roger är på grillfest, jag var oxå bjuden, men jag kände inte för de ikväll.
Jag ska återgå till min godisskål och en massa avsnitt av Greys!


Elton och mormor/gammelmormor fixar på lite kläder :)



Blommorna luktar gott!



Elton somna tillslut, mitt i allt nationalfriande :)



En tugga yoghurt..



Och en tugga köttfärssås och spagetti ;)



Elton äter mamma/mormors korvgryta, mycket uppskattat!



Min älskade dammsugare.. Hmm!




Ojojoj



Ojojoj, Jag skulle ha legat i sängen för länge sedan nu.. Men jag fastna i en massa Greysavsnitt, så himla bra! Men nu måste jag ge mej, speciellt då Roger jobbar natt och Elton verka sova som en kratta..

En ny dag i morron. God natt!



Okej



Natten har varit rätt okej, Elton har ätit ganska mycket. Men somnar ju alltid om ganska fort, så de är godkänt! Dock vakna han i morse då Roger kom hem från jobbet och hade glömt att stänga av ringsingnalen på sin mobil.. Så, innan 06 slog prinsen upp sina ögon och tänkte inte somna om. Jobbigt då jag var vaken ganska länge i går kväll, fastna i massa avsnitt av Greys. Men men!
I dag har vi inte gjort mycket alls. Roger och Elton har mest sovit hela dagen och jag har gått runt i myskläder hela dagen. Nu på kvällen har vi varit på Ica Maxi och handla godis med Frida och Arvid! :) Dock hade Roger tagit med mitt bankomatkort då han skulle köpa bröd tidigare i dag.. Men, snälla Frida la ut pengar. Tack tack!

Roger är åter igen och jobbar, Elton sover och somnade hur snällt som hällst efter en portion gröt. Men han lurade mej! Han sov med ögonen helt öppen! Han har ju alltid sovit med halvöppna ögon, men aldrig sådär mycket. Jag trodde att han var vaken, men efter ett tag viffta jag med fingrarna framför han och han reagera inte :) haha! Så han kan ju ha sovit ett bra tag innan jag fatta de..

Nu är godisskålen fyld, de står en kall Coca Cola på bordet och jag har en massa avsnitt av Greys som väntar på mej! Ska bara bjuda på lite bilder först..

Morronmys för nån dag sedan!



Elton hittade mammas mobil..



En lycklig skotjuv :)



Måste smaka!



Elton och Arvid dela kundvagn i dag ;)



Elton i sin påskpresent han fick av mormor/gammelmormor :)










Redan



Elton sover redan! :) Även fast han sov mellan 16-18, gick gröten ner hur bra som hällst, jamasen och smoringen gick super fort och han somna hur snällt som hällst! I natt ska han sova med mamma, då pappa är och jobbar. Så mysigt! :)

Jag ska ta och fixa mej nån sen middag.. Är sjukt dålig på att äta då Roger inte är hemma. Så de blir kanske en kopp te och en macka, magen kurrar som bara den!
Sedan blir de några avsnitt av Greys och Criminal Minds är de ju oxå, får inte glömmas! Sedan sängen..


Undra



Undra när sonen tänkte behaga att vakna då? :) Han sover som en stock och ha gjort de sedan 16.. Vore ju bra om han ville vakna ganska snart, så han kan somna i kväll oxå, fisungen! :)

När Elton somna i kväll (om han nu gör de..), ska jag se massa avsnitt av Greys, älskar den serien! :)



Mindre



Har precis lagt Elton. Han somna helt själv i sin säng, på mindre än 10 minuter! Han är så himla duktig, våran lilla prins :)



I går gjorde vi inte mycket alls.. Roger jobbade och kom hem i natt, hade tydligen gått super bra för att vara första gången! Jag och Elton var hemma hela dagen, hade inte ork till nått.. Dessutom sov Elton dåligt hela dagen, så han var gnällig mest hela tiden. Jobbigt!
Men han somna snällt i går, innan 20 och sov som en stock tills 01, då börja han tjorva på. Och även då Roger kom hem i natt, sedan har natten varit likadan. Men de har ju varit många bra nätter nu, så de var bara väntat egentligen..

I dag blir vi nog bara hemma. Roger ska och jobba på eftermiddagen, hinner äta middag innan han far iaf. Sedan kommer han inte hem förrän i morronbitti. Men, de är jobb! Hoppas bara Elton har en ba natt ;)

Nu ska jag passa på och se ett avsnitt av Greys medans Elton sover och Roger är hos Choppa!


Elton i går, han försöker sno frukt ;)
(Där skymtar även hans blåmärke, sedan han trilla ur sängen.. Syns dock mer i verkligeheten)






Inget



Blev inget DH för mej.. Elton vakna och sitter nu på golvet och leker :)
Men eftersom att han bara sov en ½ timme, lär han nog inte vara vaken allt för länge!


Mer bilder

Elton äter gröt själv











De är lättare utan sked!



Men liiiite kladdigare blir de..



Så här fin blev de!



En kladdig och glad Elton



Efter den kladdiga gröten, blev de ett bad, i diskhon!



Elton blev lite ledsen först, men efter att han fått tutten så blev de bra :)







Sedan kom pappa Roger hem mitt i badet, då hamna även mamma på bild.. Hmm!



Efter badet blev de sängen!
Dock blev han inte långvarig i sin säng, då pappa ville att han skulle sova med oss :) haha!





Bilder


Elton får kvällsgröten i solen, gammelfarmor och mormor hjälper till



Louise



Älskade Roger!



Louise, farmor/gammelformor, Elton, mamma/mormor, pappa Roger, morbror Martin och farfar/gammelfarfar




Innan vi for till Ljunga var jag och Elton och schoppa lite med mormor/gammelmormor på Birsta. KappAhl hade ju halva rea priset, dock hade dom inte allt för mycket att erbjuda.. Elton fick iaf lite fina kläder och leksaker!

Sandleksaker!
(När ni kommer hem Frida och Arvid, måste vi ut i solen och bygga sandslott!)



Ett par fina sommarskor
59:- på HM



En till body
69.50:- på KappAhl



En till bodysuit (?)
99:- på KappAhl



99:- på KappAhl



2 jamaser
119:- och ½ priset på de, KappAhl




Tack så himla mycket mormor/gammelmormor!


Snällt



Nu sover Elton, han somna super snällt i sin egen säng. Som vanligt nu! :) Så skönt att han gillar sin säng och att de inte blir massa grin!

Planerna för veckan har blivit ändrade hit och dit, hela tiden.. Vi åkte ju till Ljunga i förrgår, var sedan menat att vi skulle åka hem i dag, då Roger skulle på arbetsintervju. Men då skulle han åka hem själv i går och jag och Elton skulle stanna i Ljunga hela veckan och helgen, för att till helgen åka till stugan med hela familjen. Men då de skulle bli ful väder hela helgen, skippa vi de och for hem hela lilla familjen i går kväll i stället!
Kom hem lagomt till kvällsgröten och nattningen, Elton åt nästan en helt portion. Han hjälpte tillomed och äta själv, resultatet ska ni få se senare ;) Så efter gröten blev de bad, i diskhon! :) Och sedan sängen. I natt fick han sova mellan mamma och pappa, och han sov som en gud! Somna lite efter 20 och sov till 06:20. Vakna till lite vid 01 och fick tutten bara. Underbart!

I dag skulle Roger som sagt påintervju, men i går kväll ringde karln han skulle träffa, och ville att han skulle och jobba i dag ?!?! Så, i dag vid lunch ska han fara :) Och han ska dessutom jobba hela veckan ut! +att de ser ut som att han ska jobba hela nästa vecka oxå, woho! Så nu hoppas vi verkligen att de blir fortsatt nu i sommar, vore kanon!

Nu ska jag fixa in bilderna i datorn, sedan ska jag kika på DH medans Elton sover. Missa ju programet i går kväll..

Bada

0-5516d8f627bb3e17bede637b43f8d13b.png

Bada i diskhon är väldigt roligt! :)


Gröt

0-55f5e0b1a16ebdc7c5e8401a933fa21d.png

Gröt i kvällssolen, vilken lyx!


Igen

0-611fbc0907874ff3466e848bc763e02d.png

Påväg till Ljunga, igen! Elton har ny skorna på och sover redan (är på Statoil på Norrmalm) :)


RSS 2.0