Snällt




Nu sover Elton, han somna super snällt i sin egen säng. Som vanligt nu! :) Så skönt att han gillar sin säng och att de inte blir massa grin!

Planerna för veckan har blivit ändrade hit och dit, hela tiden.. Vi åkte ju till Ljunga i förrgår, var sedan menat att vi skulle åka hem i dag, då Roger skulle på arbetsintervju. Men då skulle han åka hem själv i går och jag och Elton skulle stanna i Ljunga hela veckan och helgen, för att till helgen åka till stugan med hela familjen. Men då de skulle bli ful väder hela helgen, skippa vi de och for hem hela lilla familjen i går kväll i stället!
Kom hem lagomt till kvällsgröten och nattningen, Elton åt nästan en helt portion. Han hjälpte tillomed och äta själv, resultatet ska ni få se senare ;) Så efter gröten blev de bad, i diskhon! :) Och sedan sängen. I natt fick han sova mellan mamma och pappa, och han sov som en gud! Somna lite efter 20 och sov till 06:20. Vakna till lite vid 01 och fick tutten bara. Underbart!

I dag skulle Roger som sagt påintervju, men i går kväll ringde karln han skulle träffa, och ville att han skulle och jobba i dag ?!?! Så, i dag vid lunch ska han fara :) Och han ska dessutom jobba hela veckan ut! +att de ser ut som att han ska jobba hela nästa vecka oxå, woho! Så nu hoppas vi verkligen att de blir fortsatt nu i sommar, vore kanon!

Nu ska jag fixa in bilderna i datorn, sedan ska jag kika på DH medans Elton sover. Missa ju programet i går kväll..

Kommentarer
Postat av: Kvack

Hoppas att R får jobbet. Vilka bra nätter ni verkar ha fått nu, skönt för er.

2009-06-03 @ 13:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0