Naglarna - Silver och grönt



Silverlacket måste vara mitt sämsta nagellack, 4 lager och ändå täckte de inte riktigt..

Blev sådär, men jag var inte alls motiverad ikväll. Dock kan jag ju inte ha nakna naglar, så nått var jag ju tvungen att kladda dit ;) De får duga nån dag!

På tre dagar, har tre av mina naglar gått av. Typiskt!


Utebus

Idag vet jag inte alls vart dagen tagit vägen, den har bara sprungit förbi..

I morse vakna Elton redan strax före 06, segt nu när vi är van att iaf sova till klockan 07. Förmiddagen spendera vi inne, måla i massor.
Precis när vi skulle sova lunch, skrev Emilie och Stella och fråga om vi ville med ut. Så sovningen fick vänta, på med kläder och ut i solen. Åh, solen verkligen värmde och de var bara -2. Underbart!
Vi klättra i en snöhög, som nån hade gjort en "grotta" i och de har Elton pratat om resten av dagen - hål, litet hål - har han sagt hela eftermiddagen och kvällen! :)
Sedan åkte vi snowracer och pulka, åh så härligt dom skratta, våra små troll!

När vi kom in, fixa vi lite lunch - pannkaka, sedan middagen igår. Men medans jag fyllde i vatten i mitt glas, ramla Elton av sin stol på någe vis.. Och innan jag fatta att han ramla, vet inte vad som hände i min hjärna! Han peka på ena sidan av huvudet, men han har inte fått nån bula iaf. Får väl se i morron!

Sedan hoppa vi direkt i sängen och medans vi sov, kom Memme hit. Hon låna duschen, dom har trixat med vattnet hemma hos henne, så de hade fryst.. När vi vakna, for vi och handla.

Resten av kvällen har jag och Elton haft Fredagsmys, men lagomt till nattningen kom pappa hem. Så vi natta alla tre ikväll, mysigt!
Nu ska vi nog krypa ner brevid prinsen, jag och min älskade! I morron får vi se vad vi hittar på för bus, Roger har iaf match.

Bild 19


Jag snodde bilden av Mia (hoppas de är okej? haha) - Men kolla vilken snygging, wow!

Bild 19 - En person som är snygg


Bild 18


Jag älskar att måla naglarna, mina egna och andras. Något som jag bara gör för mej själv! 

Bild 18 - En bild på din fritid


Bild 17


080426 - Hela familjen Jansson/Gidhammar på bild!
Vi har varit på Walles dop, mormors systers barn

Bild 17 - En ovanlig bild


Bild 16


100702 - Vi hade varit på Malandsbadet hela dagen
med Emilie, Stella, Martin och Gina

Bild 16 - En bild på dej själv


Kommentarer

Mia - Klart att du får bo här på helgerna, de blir kanon de! ;)
Jag saknar dej oxå, så ring i morron så bokar vi dejt!

Malin - Härligt! Jag både längtar till flytet och inte, men de ska bli så skönt att börja. Jag ska flyta i 19 dagar, behöver bara flyta 2 veckor, men tänkte börja den 1:a April :)

Emilie - Jag tar gärna emot promenadsällskap! :) Jag längtar som en tok tills de blir lite varmare och lite bättre väder, då blir de massa promenader!


Baka

Jag är inte helt överens med Rogers arbetstider än. Speciellt inte den här veckan, allt blir tokigt. Men men, jag hoppas att han har bättre tider nästa vecka!

Idag efter dagis, lova jag Elton att vi skulle baka. När vi kom hem, upptäckte jag att äggen var dåliga.. Åh, förklara de för en bakglad Elton!
Men snälla pappa, som precis hade kommit hem från ett superarbetspass, for och fixa de åt oss. Tack!
Så medans pappa kröp ner i sängen och sov, tog vi och baka. Resultatet blev en banankaka - som Elton tyckte var jättegod!

Nu är långa nattningar tillbaks.. Men ikväll var Elton så övertrött, att han grina sej igenom hela kvällsrutinen, tills att jag la han på kudden. Sedan låg han och snurra runt en timme.
Jag hade tänkt sola ikväll, vilket var en evighet sedan, men jag somna vid nattningen och sedan skulle Roger och träna. Så de blev inget.. Kanske att jag tar de i morron, vore underbart skönt!

Jag ska snart krypa ner brevid Elton, tänkte bara vänta på att Roger kommer hem först :)

Kommentarer

Hanna, Sara & Eva - Tack för kommentarerna om naglarna, dom värmer! :)

Nina - Tack så himla mycket för tipsen, ang. texten. Blev kanon!

Marie - Jag har inte smakat Modifast, men har hört att den är bättre (om nånting sånt nu kan vara bra?). Dock har jag ett helt paket Nutrilett hemma, så jag måste börja med de iaf. Sedan får vi se! :)
Tack för "lycka till"et!

Malin - Jo, de får jag :) Men som sagt, jag har ett paket med Nutrilett redan.
Hur tycker du att de går då? Hur länge ska du flyta?


Svårt att förstå

Jag har inte riktigt fattat att jag fått operations datum, känns overkligt! Jag har ju väntat 1½år och nu är de bara 2 månader kvar. Men de känns som att dom 2 månaderna kommer kännas längst!

Om lite mer än en månad, ska jag och bästaste Mia börja att flyta - som de så fint heter - alltså dricka Nutrilett. Mia är verkligen världens underbaraste, som ska stötta mej och "äta med mej". Jag tror inte hon förstår, hur mycket de betyder för mej. Att ha nån som verkligen ställer upp! Mia - Tack!


Börja

Igår var de ju arbetsförmedlingen som gällde för mej. Och nu när de blev längre till operation än jag trott, känns de som att jag måste börja med nånting (fast jag vill egentligen inte..).
Så i går blev de bestämt att jag ska ha praktik. Vart? Ja, om jag visse de. Känner mej smått stressad över alltihopa. Och hur blir de med dagis och Elton? Rogers arbetstider - hur ska vi få ihop allt?
Ibland önskar jag att mormor och morfar var pensionärer och att dom bodde närmare oss! Men när inte ens Memme (gammelmormor) är pensionär, är de ett bra tag tills mina föräldrar är de..

Idag var de dagis som gällde för prins Elton - vilket var ett tag sedan! Vi mötte upp Stella och Emilie påvägen, alltid lika trevligt att gå tillsammans :) Som vi saknar dom damerna! Elton blev rätt ledsen när jag lämna, vilket är ovanligt.
Efter dagis gick vi på Stor&Liten, på Eltons begäran. När de var slut, kom pappa Roger och hämta oss, så for vi till Memme. Där blev vi bjudna på middag och Roger fixa till Memmes torktumlare. Sedan hann vi bara hem, så skulle Roger och jobba - eller han skulle till Choppa och kolla på hockey före - och Elton skulle bums i säng. Idag tog de mindre än 45minuter för han att somna! Vi måste verkligen ta tag i nattningarna igen, lathet så de skriker om de..

Jag ska snart ta och krypa ner brevid prinsen, men jag är inte ett dugg trött, jag somna ju när vi natta.. Men nu när Elton somna i tid, lär han ju vakna ännu tidigare i morronbitti!


Jag ville knäppa kort på Elton - men han tyckte att jag skulle knäppa på kaktusen och blev sur. Haha!


Naglarna - Lila/rosa tigermönster



Fixa naglarna idag och blev väldigt nöjd - faktiskt!


Bild 15


090627 - På minisemester med min familj

Bild 15 - En person som du vill vara med


Bild 14


Fotbollen - vilka minnen!

Bild 14 - En bild som påminner dig om gamla tider


Bild 13


100612 - Jag och Mia påväg in till stan med Cicci, utgång på G

Bild 13 - Du och någon klasskompis


Sovande prinsar



Roger har ju jobbat natten och kom hem strax efter klockan 13, men han tänkte vara vaken tills kvällen. Då han är ledig i morron och inte vill sova bort hela dagen. Men, han skulle bara vila lite.. Jaja, han somna direkt. Så nu ligger han på höger sida om mej och snarkar.

Elton då? Jo, han skulle inte sova idag. Allt blev så sent, då jag var på arbetsförmedlingen. Så vi tänkte att han fick vara vaken hela dagen, så han kom i säng i tid ikväll, då dagis väntar i morron. Hmm, han somna sittandes brevid mej. Jag la nyss ner han, så nu ligger han och snarkar på vänster sida om mej.

Mina älskade, sovande prinsar!


Rycker

De rycker i mitt vänstra ögonbryn, mest hela tiden. Och jag håller på at bli tokig!
De är så irriterande..

Googlade lite och de ända jag hitta, var att de berodde på stress?


Jag har fått operationstid!

Jag har fått operationstid, jag har fått operationstid, jag har fått operationstid!

Wiho
, Så underbart att veta när! Dock trodde jag att jag skulle få en tidigare tid, men men..
Mormor hämtade posten, jag trodde hon skoja när hon sa att de låg ett brev från sjukhuset där. Hotade med att jag skulle slå hon, om hon ljög ;) haha!

Tisdag den 19 April är dagen D - jag längtar!

Och den 5 April ska jag på inskrivning, då ska jag även börja med Nutrilett. Men mormor tyckte att jag skulle börja den 1, så jag funderar på de. Mia - snart är de dags! :) 
Bara tanken på Nutrilett får mej att vilja spy..

Nu måste jag ringa VC och fixa en tid för att ta blodprov och EKG, som ska tas innan inskrivningen.


Bild 12


080810 - Mina älskade prinsar

Bild 12 - En bild på din vardag


Bra - dåligt

Varje gång Elton sover bra, sover jag dåligt! Och så var de i natt.. Jaja, han sov iaf till 07:30. Tack för de!
Jag har precis duschat, ska slänga på mej lite mascara och iaf borsta håret. Jag ska nämligen på arbetsförmedlingen - igen, så fort Roger sluta. Jag tänkte ta upp operationen igen, att jag inte vill påbörja med nått nytt innan den är gjord. För just nu finns inget annat i min hjärna, än operationen. Operationen, operationen och åter operationen! Vi får väl se hur de går, jag hoppas inte på för mycket..

Mormor ringde nyss, hon och Melker var påväg till stan, så dom skulle snart kika in på lite fika. Elton lär bli superglad!


Bild 11


081130 - Vi kollar på när Martin spelar fotboll, i Fränsta

Bild 11 - En person du kan berätta allt för


Tacos!

Igår efter Rogers innebandymatch, som dom tråkigt nog förlora, bjöd vi hit Martin, Gina, Louise och Leif på tacos! Jag älskar när de är mycket folk runt om kring mej! Och vi hade supertrevlig igår, gott med tacos och mys!

Elton sov sen lunch igår oxå, vilket resultera i att han var vaken (för)länge igår. Men, han var på toppenhumör och supersnäll. Så vad gör de då?
Strax före 01 gav jag upp, då skulle Roger och Leif se på film. Dock somna dom båda två, i varsin ände på soffan ;)

Idag har vi bara varit hemma, jag har fått lite gjort. Disken, tvätten - vika in och hänga och bäddat rent i sängen - igen. Vi tog en långsovning, alla tre. Och på kvällen kom Martin och Gina hit. Dom skulle kolla på en lägenhet här och snart får vi nya grannar. Wiho! :) De ska bli superkul, jag längtar!

Ang. Elton och hans "problem" med Martin - de är nog fixat nu! ;) Ikväll fråga Martin om han fick vara hans kompis och Elton svara ja, sedan byggde som tågbana!

Elton somna sent även idag, så vi har legat och gosat i sängen nån timme nu. Strax efter 22 gav han upp och slog igen sina ögon! Nu ligger han och snarkar, låter så skönt. Jag borde oxå krypa ner brevid han, men jag är inte ett dugg trött..


Bild 10


100728 - Memme på årets första (och ända?) kräftskiva

Bild 10 - Någon du tycker är väldigt snäll (kanske lite för snäll ibland :)


Bild 9


100821 - Underbara gammelfarmor på Selånger, hos Memme

Bild 9 - Någon i din släkt


Bild 8


070217 - Världens bästa Norgeresa
Jag önskar så att Jenny med familj bodde närmare oss!

Bild 8 - En person som du saknar


Bild 7


Sommaren 2006 - Jag och Marith på Stadsfesten, haha

Bild 7 - En bild du aldrig lagt upp


Bild 6


100904 - Jag och Malin - Vi fira Lindas födelsedag
Varje gång vi ska ses, är de något som kommer imellan. Tråkigt, för jag saknar Malins underbara sällskp!

Bild 6 - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Bild 5



Bild 5 - En gammal bild på dej själv


Bild 4


070721 - Då bodde vi i Härnösand, långt ifrån familj och vänner. Allt var knasigt!
Bo på ett nytt ställe, där jag inte känner någon - är inget för mej!

Bild 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv


Naglarna - Barbierosa



Igår när vi var och hadla, hitta jag en låda med nagellack, för ynka 10:- styck. Ett av dom var dehär rosa - Barbierosa ser de ut som.
Då ena min nagel gick av idag, var jag tvungen att ta bort de gamla nagellacket. Och nakna naglar går inte! Så medans Elton sov lunch, slängde jag på lite rosa och några fuskblommor. För enkelt, men bättre än naket!

Jag kom på idag, att jag får nog inse att jag passar inte i rosa..


Bild 3


100707 - Älskade morbror Martin på gatufesten

Bild 3 - En bild på någon i din familj


Vilken natt!

Vilken natt! För de första tror jag att klockan hann bli 02:30 innan jag somna.. Jag hatar att känna mej "tvingad" att somna, då stressar jag bara upp mej mer!
Klockan 05 vaknar jag av nån konstig dröm, men de visar sej att Elton har kissat ner sängen.. Hela min rygg, mitt täcke, hela sej (från topp till tå) och en hel del på dynan. Dock vakna inte han, konstigt nog?
Så vi fick väcka han och börja om, vi bäddade nämligen nytt igår, ur med täcke och allt. Byta blöja och jamas. Trodde aldrig att han skulle somna om, men de gjorde han! Jag hade svårare att somna, men gjorde de tillslut, tack och lov!

Klockan 08 vakna han igen, pigg och glad. Jag och Roger var allt annat än pigg.. Roger hade tydligen kommit hem 03:30 i natt och efter Eltons dåliga natt, kände jag mej lika dö. Men nu när vi klivit upp, känns de okej!
Snart väntar frukost, min mage skriker! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, vi är inte så sugna på att gå ut, då termometern visar -27,4. Åh, jag ryser bara jag tänker på de! Men jag har en massa att tvätta, så göralös blir jag(vi) inte iaf..

Love and other drugs

Jag har fortfarande inte kommit i säng.. Fastna i en film, Love and other drugs. Men nu såg jag hur mycket klockan verkligen var, så nu måste jag sluta se och genast hoppa i säng! Dessutom ligger Elton och tokhostar.. Vi får väl se hur natten blir och framförallt hur tidig morronen blir.. Hua, hemska tanke!


Konstig

Blev en konstig, men bra dag idag! När vi vakna i morse, fick pappa sovmorron. Jag och Elton fixa frukost och myste i soffan. När Roger klev upp, fixa han lite lunch.
När maten var i magen, var de dags att sova för Elton. Men han totalvägrade.. Och så kom farfar, så då var de kört! Vi fikade lite i stället, sedan drog klockan iväg. Men en dag utan sömn för prins Orvar, går inte!

Dock vägra han sova själv, så han och jag kröp ner i sängen och kramades. Mys! 3 timmar senare, klockan 16:30 vakna jag. Elton hade gärna sovit vidare om han fick, men klockan var på tok för mycket då!

På med lite kläder för att åka och handla, de eka nämligen i alla skåp.. Men först var vi på Birsta och köpte en ny foundation åt mej, äntligen! Jag hade ju sönder min förra.. Ynka 46:- betala jag! Hade fått presentkort av Memme och även 20% på de, bra bra!
Handla mat, med alla andra galningar, hua! Sedan for vi hem och käka väldigt sen middag, men Elton åt som en galning, alltihopa!
Resten av kvällen har vi bara myst, med lite godis och framför Eltons nya film. Prinsen sover sedan 1½ tillbaka (allt blev ju tok när vi sov så länge på dagen..) och Roger gick upp till Leif. Dom skulle förbereda inför matchen i morron, med några öl ;) Hmm, karlar!

Jag antar att de är jag som är först upp i morron, med Elton. Så jag funderar på om jag ska krypa ner brevid prinsen nu, även fast jag inte är ett dugg trött. Men annars lär jag ju bli de i morronbitti..

Bild 2


100424 - Vi hade varit och firat Martins 20årsdag

Bild 2 - En bild på dej själv


Bild 1


110119 - Elton hade magsjuka

Bild 1 - Någon du umgås väldigt mycket med


Bildlista

Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med.

Bild 2:
En bild på dig själv.

Bild 3:
En bild på någon i din familj.

Bild 4:
En bild på en konstig tid i ditt liv.

Bild 5:
En gammal bild på dig själv.

Bild 6:
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Bild 7:
En bild som du aldrig lagt upp.

Bild 8:
En person som du saknar.

Bild 9:
Någon i din släkt.

Bild 10:
Någon du tycker är väldigt snäll.

Bild 11:
En person du kan berätta allt för.


Bild 12:
En bild på din vardag.

Bild 13:
Du och någon klasskompis.

Bild 14:
En bild som påminner dig om gamla tider.

Bild 15:
En person som du vill vara med.

Bild 16:
En bild på dig själv.

Bild 17:
En ovanlig bild.

Bild 18:
En bild på din fritid.

Bild 19:
En person som är snygg.

Bild 20:
En bild på dina närmaste.

Bild 21:
En person som alltid ställer upp för dig.

Bild 22:
En bild på en tid du saknar.

Bild 23:
En bild från i somras.

Bild 24:
En bild som gör dig glad.

Bild 25:
En person som alltid gör dig glad.

Bild 26:
Någon/några som du alltid har roligt med.

Bild 27:
En bild som du alltid skrattar åt.

Bild 28:
En tokig bild.

Bild 29:
Den nyaste bilden på dig själv.

Bild 30:
Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Life as we know it



I förrgår såg jag och Roger filmen Life as we know it, jag tyckte den var rätt bra!

Men den fick mej att fundera rejält, tänk om de skulle hända både mej och Roger nått.. Hemska tanke! Men jag tänker ofta på de eller om nått skulle hända mej.

Jag vet vart jag vill att Elton ska hamna, om nått mot förmodan skulle hända oss. Men Roger tycker inte om att prata om "sånt", han har nog svårt att tänka tanken. Och jag förstår han, min älskade!


Äntligen hemma!

Nu är prins Elton äntligen hemma, morfar lämna precis av han! Dock blev de inte något kram och pusskalas, utan ett grinkalas.. Morfar fick nämligen några muffinsar med sej och Elton ville oxå ha en, självklart! Men när han upptäckte att de var blåbär innuti, fick han ett utbrott.. Sluta med att han kasta muffinsen och la sej på köksgolvet och tokgrina. Kul att komma hem?

Men, nu sitter vi i soffan, äter muffins, dricker äppeljos och kollar på Pingu! Jag har dessutom tagit igen alla pussar och kramar, gos och mys. Riktigt härligt att prinsen är hemma!

Roger är och jobbar, kommer hem i natt nångång. Beroende på hur de går.. Ska bli skönt när allt inte är nytt och när alla lärt sej hur arbetet ska gå till (allt är nytt för alla, en helt ny körning med andra ord)!

Jag och Elton ska snart fixa lite gröt, efter Eltons önskan. Sedan kanske ett bad väntar, måste ringa mormor och höra om han duschat idag.

Tuschpennor

Häromdagen målade Elton med tuschpennor på en ballong (vet att färgen inte sitter kvar, men tänkte kasta ballongen när han hade målat klart). Och medans jag gick på toa, hade han antingen stoppat ballongen i munnen eller slickat på den..




De tog ett tag innan vi fick bort allt..


Naglarna - Grön manikyr


110214


Blåbärsmuffins

Idag tog vi sovmorron, ända till klockan 12(!?!?). Sedan hann vi bara kliva upp, så skulle Roger och jobba. Jag har mest legat på soffan och kollat på massa serier. De är så himla tomt utan Elton..

Jag prata med mormor förut och då skulle dom ut och köra ved :) Han hade sovit bra hela natten och dom hade tillomed fått väckt han i morse, då Melker skulle till tandläkaren. Tandläkarbesöket hade gått bra (de gick ju inge vidare för Elton hos tandläkaren..)! När jag prata med dom, skulle dom ta glass :)

På eftermiddagen fick jag för mej att jag skulle baka, blåbärsmuffins.



Roger kom precis hem nu, så vi ska se på en film!


Ett tag sedan..

Nu var de ett tag sedan jag uppdaterade igen..

I Fredags jobbade Roger, vilket kändes superkonstigt (han har ju nytt schema nu, som jag inte alls har lärt mej..). Så jag och Elton fick ha Fredagsmys för oss själva. Men vi hade supermysigt, han är så himla go Elton nu! Han ska sitta i knä, gosa, pussas, kramas och vara allmänt snäll. Underbart!
Jag hade lovat Elton en tablettask till kvällsmyset, så vi fick trotsa kylan och kila bort på affären. Precis när vi skulle gå utan för dörren, kom Memme! Vi fick "alla hjärtansdag" blommor och lite smått och gott. Tack! Sedan följde hon även med oss på promenaden. Resten av kvällen spendera vi i soffan!

I Lördags var Roger ledig, så han fick en behövlig sovmorron. Jag och Elton duka upp mysfrukost, med tända ljus och fixa kaffe till pappa. Efter frukosten åkte vi till Matfors, Roger lämna av oss hos Inger, där Memme väntade. Och Roger for till pappa hans, där skulle taket skottas.
Vi damer tog en promenad, Elton passa på och sova i vagnen. Efter promenaden blev vi bjudna på fika, te och bullar.
Roger fortsatte med taket, medans jag och Elton for hem till Memme. Där blev vi bjudna på supergod middag och soffmys. Roger blev klart lagomt till Eltons nattning, så då for vi hem.
Vi kolla på Melodifestivalen - jag och Elton heja på Brolle!

I Söndags jobbade Roger dag. Jag och Elton fick sällskap av Martin och Gina mest hela dagen. Dom bjöd på fika och även middag, Max. Tack för sällskapet och allt!
Elton har alltid älskat Martin, blivit superglad när han kommit och inte velat att han ska gå. Men nånting måste ha hänt, för nu är Elton helt anti Martin. Han får inte sitta i soffan, inte ta i Elton, inte låna datorn, ingenting får han göra.. Strax innan dom skulle fara hem och Elton skulle sova för natten, börja Elton "godta" Martin igen - då la dom pussel och byggde med lego. Tokunge! :) 

I Måndags kom Louise och Daniel hit på snabbesök. Trevligt! Jag och Elton rulla köttbullar (som Elton nobba totalt..) och måla med vattenfärg.
När Elton skulle äta kvällsgröten, blev de bara tok.. Jag hade precis ställt fram tallriken och när Elton skulle vända sej och la halva  handen i gröten :/ Hua! Innan vi fick bort gröten.. Vi fick smörja in och lägga på blöta papper, så blev de bra. En liten blåsa blev de.

I går var Elton på dagis för första gången på väldigt länge. När jag lämna han, var han helt extas, hoppa runt och hade inte tid att säge hejdå. Gullunge! :)
Efter dagis gick vi på Stor&Liten, fika och bus. När vi kom hem, hann vi bara packa väskan åt Elton. För sedan kom morfar och hämta han. Han skulle nämligen åka till mormor och morfar några dagar! Han ville först inte gå på dagis, för han skulle till mormor och morfar direkt :)
När vi hade vinkat hejdå till morfar och Elton, bänka vi est oss i soffan framför en film och lite mat.

Kommentarer

Malin: Gud va kul att du råkade ramla in! :) Är du nervös? Lycka till med operationen!

Anna-Carin:
Ja, jag ska göra en GBP (en magsäcksoperation)!
Jag har dock inte fått något datum än :)

Mia: Åh, de hoppas jag med. Snarast möjligt! Jag vill köra igång nuuuu :) Jag tar nog mer än gärna emot lite hjälp med Elton, så jag vet ju vart jag ska ringa! ;) Saknar dej!


Operation - Elton?

Vi har planerat länge inför min operation, hur vi ska göra med Elton, vår lilla fis. Planen var att Roger skulle vara pappaledig två veckor, till att börja med. För att sedan se hur jag mår, men mest hur de går med maten och de "nya livet"!
Men nu när Roger börja på nytt jobb, känns de inte som att de är läge att börja med ledighet.. Så, vad göra då? Jag ringde min bästaste mamma - Eltons älskade mormor, svaret kom innan jag ens hunnit prata klart - Självklart ska han vara här, de fixar vi!

Så första veckan ska han vara hos mormor och morfar, vilket känns som en lättnad, att jag slipper fundera på en sak till, hur vi ska få till de.
Förhoppningsvis är jag pigg och fått igång maten då, så Elton kan komma hem igen, vilket vore underbart! Men, om de mot förmodan inte blir så, fixar vi de då!

Jag längtar, så otroligt mycket!

Bilder - 110209


En evighet..

Vilken lång natt, den har känts som en evighet! Elton har hostat precis hela natten! Och tillslut var han klarvaken, vi lika så..
Förut har Elton tagit hostmedicinen utan problem, han har tagit den själv, utan protester! Han har tillomed fejkhostat, för att han ska få. Men nu, bara sådär huxflux, vägrar han ta den.. Så efter många om och men, fick vi i han den (med nöd och näppe..). Snabbt där efter kunde vi somna om, alla tre.
Roger ska ju jobba idag, så han ligger och snarkar fortfarande. Jag och Elton myser i soffan, med äppeljos och barnprogram :)

Så fort Roger vaknar, ska han få åka och köpa mjölk, så vi kan fixa frukost!

Börjat om..

Nu har vi börjat om igen, med sjukdomar. Elton fick ett bakslag med febern härom kvällen, men har varit feberfri sedan dess. Dock har han en himla rethosta och snoret rinner konstant!

Igår efter att vi hade ätit middag (eller ja, Elton åt ju inte..), kröp han upp i soffan, medans vi fixade bort middagen och disken. Då hör vi hur han börjar grina(?), då hade han så ont under näsan, efter allt torkande. Åh, lillfisen våran!

När vi hade sovit lunch igår, trotsa vi snoret och gick ut! Solen lyste och de var bara några få minusgrader. Dock blåste de isbjörnar och var rätt kallt. Men vi var ute nästan två timmar, gick på promenad och sedan handla vi till middagen.

Imorse när vi vakna hann vi bara få på oss lite kläder och sedan åkte vi till Timrå. Jag skulle nämligen på arbetsförmedlingen - jag räknas ju som långtidsarbetslös nu och ska vara med i nått som heter jobbgarantin.
Jag prata även om min operationen - om att jag inte vill påbörja något nytt innan, men de gick sådär.. Så jag ska prata med min handläggare igen, när jag ska dit den 21 igen.

Annars har vi bara varit hemma och inne, de är snöstorm ute.. Vi har sovit, prinsarna har badat och så har vi myst! Pojkarna hoppa i säng och skulle de på hockey tillsammans - jag fick inte vara med för Elton (tur att jag inte ville heller, haha!). Tror tillomed att min stora prins somna..

I morron skulle vi egentligen till Stella och fira henne, men Elton är ju inte allt för rolig med allt snor. Så vi fick tacka nej även denna gång :/ Skittråkigt!

Vi ska jag ta mej en macka och återgå till soffan!

Slutet på Mars?

Jag fick reda på idag att en kvinna som var på samma vikträff som mej, har fått operations datum nu! Hon var på andra kirurgmötet typ 2 veckor innan mej och hade fått tid i mitten på Mars. Så om jag har tur, borde jag få en tid i slutet på Mars. De vore underbart! Jag hoppas att brevet kommer snart, jag längtar efter ett datum!

Jag längtar, jag längtar, jag längtar, jag längtar!!!

Naglarna - Leopardmönster



För nån kväll sedan fick jag för mej att jag skulle testa och göra leopardmönster.. Och ja, resultatet blev allt annat än bra! De ser inte ens ut som leopardmönster. De här måste vara de sämsta jag gjort, hua! Tur att vi inte varit ute bland folk, haha ;)


Bilder - 110115 till 110206

110115 - Utebus och mys hos Memme

110124 - Fika med Stella

110126 - Badbus

110129 - Firande av mormor

110204 - Spelkväll med Martin och Gina (första bilderna är Elton bakom kameran!)

110206


Över!

Äntligen är Eltons feber över! Han fick sista alvedonen i förrgår natt, sedan har han varit feberfri. Men i natt har han sovit så himla dåligt! Redan igår kväll sov han oroligt, så innan klockan var 22, låg jag i sängen med han.
Han har vaknat flera gånger inatt, trott att de varit morron och velat kliva upp.. Så i morse när vi vakna, bestämde vi att han fick vara hemma från dagis idag. Jag fråga om han ville gå, men de ville han inte. Men jag prata med Emilie för ett tag sedan och när vi la på, sa jag till Elton att Emilie hade lämnat Stella på dagis, då börja han tokgrina och skulle oxå gå ;) Skruttunge!
Vi sattsar på i morron i stället och hoppas på att han sover bra i natt!

Igår vid 12 for Roger och jobba sin första dag, på den nya turen. Och han har fortfarande inte kommit hem.. Han skulle ha kommit hem vid 02 i natt, men allt var superförsenat. 
Jag prata med han när vi vakna och då hade han några timmar kvar. Han lät helt slut då, så jag kan ju bara tänka mej hur slut han kommer vara när han kommer hem!

Om Elton sover bra idag, kanske vi går på Stor&Liten. Får se vilket humör han är på, helt enkelt! :)

Dålig med bilder..

Har varit väldigt snål med bilder ett tag nu, så ikväll tänkte jag fixa några. Men då ska såklart blogg.se krångla! Så de blev inga, inte just nu iaf.. Typiskt!


Mammas lilla sjukling

dsc02805 (MMS)

Fisen somna på mej i soffan. Mammas lilla sjukling!


Sjuk herre

Vi har en väldigt sjuk herre här hemma.. För en stund sedan satt han i soffan och kolla på barnprogram (vilket vi gjort mest hela dagen typ), då börja tårarna tokrinna och sedan blev han nästan hysterisk :/ Tror att han hade ont i huvudet. Men nu har vi tvingat i en Alvedon, han tycker inte alls om de.. Hua, mamma och pappas lillafis!

Nu sitter han brevid mej och äter glass med strössel, våran lilla sjukling. Farutom frukosten, som bestod av en macka och lite mjölk, är glass de ända han fått i sej idag.

Skulle tro att han åkt på samma som jag och Roger haft. Vi har ju oxå toksvettats, fryst och haft ont i huvudet. Jag hoppas de går över snabbt för prinsen bara!


Somna sittandes



Efter frukosten fick Eltom ta ett bad. När han hade klivit upp, ville han ha tutten och snutten och sätta sej i soffan. Mendas satt vi vid köks bordet, jag och Roger. Men så blev de väldigt tyst i vardagsrummet, så Roger gick och kika. Ja, då hade prinsen somnat sittandes! :)

Vi lyfte precis in han i sängen, där han nu snarkar vidare!


110122


En blåbärsätande busunge


Spela spel

I går när vi kom hem efter mitt möte, var Martin här. Vi drack lite kaffe och surra skit, sedan bestämde vi att vi skulle äta middag tillsammans och spela spel. Så Martin for och hämta Gina, medans vi fixa med maten.

En kort stund efter att Martin farit, prata jag med Mia i telefonen, då hör jag hur Roger ropar lite paniksalget. Då hade Elton spytt rakt ut i soffan(?)! Jag tog Elton, som var skakis och rätt rädd, Roger fixa soffan.
Första tanken var ju magsjuka, men de lukta inget och när vi tänkte efter, åt ju Elton 4(!!!) skivor blodpudding tidigare. Sedan fick han tokhög feber och var inte alls pigg. Sluta med att han somna i min famn i soffan!

Han fortsatte sova när vi la ner han. Sedan spela vi Wii hela kvällen, jättekul! Gav många skratt :)
Strax efter 23 vakna Elton och hade lite smått panik, han kunde inte riktigt andas, då han hade nån konstig hosta.. Men efter lite äppeljos, kröp jag ner brevid han, så somna vi om! Hela natten har han varit som en kamin, trots Alvedon. Lika så i morse, så han fick Alvedon då oxå.

Vi som skulle med Memme till Fränsta idag och fira Isabell, som fyller 18år(!!!). Vart tar tiden vägen? Jag tyckte nyss hon och Louise var små..
Men vi blir hemma idag och myser i stället. Roger ska bara och spela match, annars är vi bara hemma.


Ännu mer tankar..

Mötet med syon igår gick väl sådär. Jag hade hoppats på att jag skulle få ett hum om vad jag skulle kunna tänka mej, men de blev bara ännu mera tankar och funderingar..
Men hon var supertrevlig och jättehjälpsam! Vi bokade en ny tid, så skulle jag fara hem och tänka, kika på lite utbildningar och sedan skulle vi diskutera lite runt de.

Men de känns nästan helt omöjligt att hitta nånting, när jag inte har en aning om vad jag kan tänka mej..

Studievägledare

I förrgår mejla jag en studievägledare och idag ringde hon upp. Vi försökte få in en tid nästa vecka, men antingen jobbade Roger eller så var hon borta. Så de fick bli idag! :)
Klockan 14 ska jag dit och jag tycker de ska bli riktigt roligt! Och hon var supertrevlig, så jag är inte ett dugg nervös - vilket jag alltid är vid nånting sånthär (löjligt nog..)! Jag hoppas att hon har mycket intressant att komma me och att jag hittar mitt drömjobb ;)

Jag återkommer sedan!

Rethosta

Gjorde ett tappert försök till att sova en stund, men den där jävla rethostan börja ju så fort jag somnar till.. Så jag skippa de och plocka ihop lite smått, hängde tvätt och slängde på en till maskin! Syns verkligen att jag varit dålig några dagar nu, de är grejer över allt och tvättberget är inte att tala om.. Men snart är tvätten ren iaf och ska bara in i garderoberna!

Men nu ska jag ta en Alvedon och hämta prinsen på dagis! Tror faktiskt att vi ska gå på Stor&Liten, så Elton får leka och jag inte somnar här hemma.. Får se vad Elton säger, han brukar ha en rätt bestämd åsikt! ;)


Mr. Cool



Eltons älskade kissemiss!


Världens vackraste badpojke!


110126


Naglarna - Gröna med guld



Allt för att hålla mej vaken! Och då jag varit utan nagellack i nån dag, fick de bli enkelt och snabbt - speciellt när jag mår som jag mår.
Jag älskar grönt och jag älskar att alla mina naglar är nästan lika långa! :)


Mina älskade pizzabagare!


Lite bättre?

Trodde verkligen jag skulle dö, när jag hämtat Elton! Jag kallsvettades som en tok och trodde inte att jag skulle ta mej upp för trapporna här hemma.. Men lagomt till Roger kom hem, tyckte jag att jag kände mej lite bättre.

Vi bakade hemma gjordpizza till middag idag, supergod blev den! Tillomed Elton peta i sej bra, väldigt bra faktiskt! Och innan vi ens ha äta klart, ringde dom Roger om jobb. Så hans lediga vecka varade ju länge.. Så efter maten for han mot Umeå och kommer hem i natt nångång. I morronbitti ska han och kolla på en ny tur han ska köra, spännande!

När Roger for, kom de över mej igen och jag börja tokfrysa.. Efter kvällsgröten blev de en snabb saga och sedan slockna vi fort, både jag och Elton. Jag ska försöka hålla mej vaken ett tag till, ta lite hostmedicin och sedan hoppas på en bra natt. De behöver jag verkligen!

Soffan

Mycket gnäll just nu.. Igår kväll gick vi och la oss i tid, jag och Roger. Klockan var långt innan 23, minns inte sist de hände! Men jag fick tyvärr flytta mej ut på soffan, min hosta ville inte ge med sej, trots hostmedicin och halstablett.. Så jag har sovit allt annat än bra i natt! Och inte är huvudvärken eller febern borta heller.

Men jag funkar på Alvedon iaf, så jag har precis duschat. Tyckte att jag var rätt pigg ändå (Alvedonen som talar?), så jag sortera tvätten och slängde i den första i maskinen. Sedan fick jag för mej att jag skulle spola av golvet i badrummet och fixa, så nu är jag helt slut! Oj, vad jag kommer få ångra de ikväll..

Nu ska jag dra borsten genom håret, mascaran skippar jag (jag ser ändå likblek och sjuk ut..) och sedan kila och hämta prinsen på dagis. Tur att solen skiner och att fåglarna kvittrar, så jag orkar mej ut!

Sämre..

Konstigt nog, har jag varit sämre idag, än igår - vilket jag inte trodde var möjligt.. Jag har legat i soffan precis hela dagen! Tvinga mej upp när Elton och morfar kom, åt lite och gosa med världens vackraste prins. Elton har varit supergosig sedan han kom hem, massa kramar, nusar och pussar har delats ut!

Nu ligger han i sin säng, dundertrött! Pappa läser saga och nattar ikväll. Prinsen grina sej igenom alla kvällsbestyr och ville inte alls sova - en övertrött lite fis, med andra ord!

I morron väntar dagis för prinsen, Roger ska och fiska med Marcus och jag ska kurera mej på soffan. Hoppas att jag blir fri dehära snabbt!

RSS 2.0