Gott Nytt År!


Bilder - Nyårsafton

Tyvärr hade tydligen Elton lagt beslag på kameran och tagit på linsen, med kletiga små fingrar. Så dom flesta bilderna är jättesuddiga..
Men bättre dåliga bilder, än inga alls! Eller hur?

En städande nakenfis! ;)

Cornelia kom med paket! :)

Marith, Cornelia och Danne

Jag, Elton, Marith och Cornelia

Elton är en jäkel på att kramas han!

En gentleman är han oxå, pussar Cornelia på handen!

Sista bilderna för i år :)


Förstå

Svårt att förstå att 2009 redan är slut. Dock är de ganska skönt ändå, för 2010 (känns konstigt att skriva de..) kan bara bli bättre! För sämre år än 2009 får man leta efter.. Visst, de har hänt mycket bra oxå, men jag längtar efter 2010!

Dagen började underbart! Elton pussa och krama på både mej och Roger, länge, innan vi klev upp och gjorde frukost. Efter frukosten kom Martin och Gina, lämna av lite grejer och drack kaffe/saft med oss. Mysigt!
När dom for, var Elton så trött att han knappt orka stå upp. Dock tjura han på länge, vägrade att somna. Tillslut somna han i sin säng, efter mycket gnäll! Även jag och Roger sov ett tag, skönt.

När vi vakna fick Elton lite lunch. Sedan duscha Elton och pappa Roger, medans städade jag. Efter de var de min tur att duscha, Elton och Roger fixa på sej lite kläder.
16 kom Marith, Danne och Cornelia. Var menat att vi skulle äta då, men maten var inte riktigt klar då ;)
När den väl var klar, blev de tre rätters! Till Förrätt blev de Toast med tonfiskröra. Kött (kommer tyvärr inte ihåg vad, haha) med ost och vitlöksost inlindat, strips och god sallad. Till efterrätt blev de bara två olika glasser och varma bär, gott och enkelt! :)

God mat och fint sällskap, en bra dag! Vid 20 blev Cornelia trött, så dom for hem. Elton fick gröt och rätt ner i sängen, han var så himla trött. Hitta bara på massa tok!
Roger kolla på hockey i sovrummet (jag orkar inte kolla på de ikväll!), men Elton somna ändå snällt och sover fortfarande :) Trotts alla raketer och hockey!

Sitter och kollar på alla raketer utan för fönstret, otroligt fint. Med massa olika färger! :)
Får se om Elton sover sej igenom alla raketer ikväll/natt. Hoppas de!

När hockeyn är slut, ska vi se en bra film. Vad vet jag inte, men nått nytt iaf. En komedi kanske? Och självklart ska godiset fram, som vi inte åt i går ;) Och Coca Cola, ett måste!

Skippa

Jag skippa godiset och te, Roger kom ju aldrig upp nått mer.
Känns tråkigt att kika på film själv. Nä, de får bli sängen ändå!


Närmare

I går kväll när jag skulle gå och lägga mej, vakna Elton och kom över till mej (Roger skulle kika på hockey, han somna på soffan). Men han vägra somna om och när klockan var närmare 01, var jag sjukt trött! Men Elton bara snurra runt, gnällde och kom inte till ro. Tillslut kände jag att de var blött i sängen(?). De visa sej att, på mindre än 4 timmar, har Elton kissat igenom både blöja och jamas. Han hade tillomed kiss ända upp i armhålan, på ena sidan. Så de var bara till att kliva upp, av med den blöta jamasen, på med en torr blöja och på med en ny jamas. Då somna prinsen om direkt, nästan iaf! Sedan har han sovit sådär i natt, sov väldigt oroligt på morgontimmarna. 08 klev vi upp.

Elton har varit lika gnällig och tjurig i dag, som dom sista 2 veckorna.. Han har ett himla humör och är tjurigare, än tjurigast. Jag bävar inför 3 års trotsen och tonåren, hua! Jag kommer bli gråhårig snart..

När Roger sluta, efter lunch, åkte vi på Birsta med Martin och Gina. På Birsta var de kaos, helt otroligt! Hitta tillslut en parkering, tack och lov. Hade de inte varit för att vi varit för att mormor/gammelmormor fyller år och vi måste köpa present, hade jag aldrig åkt dit. Inte idag! Hitta de vi skulle iaf. Gick ganska snärtfritt, ändå.

Efter Birsta var vi på Willys och storhandla. Skönt att ha de gjort! Dock ville Elton inte alls vara med. Klockan var nästan 15 och han hade varken ätit eller sovit. Så han var inge skoj att ha med ;)
Påvägen hem åkte vi in på McDonalds, latmat i dag! Elton somna i bilen, tyvärr. Men medans dom andra packa ur, gick jag in med Elton. Han sov igenom alltihopa. Jackan, skorna och tillomed när jag la ner han. Snacka om trött! :)
Jag och Roger åt i lugn och ro, sedan la vi oss i soffan och slappa. Elton vakna 16:30, grina och var inte alls glad. Satt han i mitt knä, efter några ynka minuter, sov vi båda två. Haha! :)
17:30 vakna Elton, påtok försent! Hua, men han var ju trött. Blev en väldigt sen middag för prinsen i dag, men han åt iaf :)
Senare i kväll fixa vi lite mackor och mjölk, myste i soffan framför tecknat.

21:30 låg han i sin säng och somna ganska fort. Roger lika så ;) Dom ligger och snarkar ikapp nu. Väckte Roger när jag klev upp, men han skulle komma snart. Så han sover säkert oxå för natten :)
Jag funderar på om jag ska koka lite te och ta fram godispåsen jag köpte idag.

I morron får vi finbesök! Då kommer Marith (Rogers syster), Danne och Cornelia :) Vi ska käka middag och mysa. Ska bli så kul att se Cornelia, var ett bra tag sedan nu..

Nej, godispåsen skriker ;)

Bilder - 091229

Ett tag rita han!
Innan han börja tugga på kritorna..

Elton med sin nya julklapp :)

Mormor/gammelmormor kom med knäck och dom stog på bordet ;)

Mamma, stör inte i reklamen!

God natt saga!



Extremt

Har varit en extremt seg dag! Elton har inte alls varit på humör, för nått..

Dagen börja iaf bra! Elton sov ända till att Roger kom hem på frukost, vid 09. Då vakna han av att jag klev upp ur sängen. Min rygg värkte och toan kallade, innan min blåsa skulle spricka! ;)

Käka frukost med världens bästa Roger. Sedan fixa vi på oss lite kläder, borsta tänderna och fixa undan frukosten.
Resten av dagen har jag försökt göra Elton nöjd, vilket jag inte lyckats med. Inte alls! Plockade fram kritorna, men då börja han bara tugga på dom. Sätter jag mej på golvet för att leka med han, blir han bara ännu tjurigare och ville inte alls leka. Så, i dag har han fått tjura i fred!

Efter att Elton sovit klart och Roger kommit hem (han kom hem tidigare i dag, underbart!), kom mormor/gammelmormor förbi. Med fika och Eltons julklapp, en saccosäck! Han skulle ha fått den tidigare, men vi skippade att frakta med den till Ljunga och tillbaks till stan. Så han fick den nu i stället! Och han tyckte den var så kul :) Han hoppa och fjanta på ett bra tag!

För andra dagen i rad, fixa jag middagen! Ganska bra gjort, då Roger alltid lagar mat och jag tar disken. Så i dag blev de skinksås och spaggisar. Helt okej! Elton och Roger mumsa på bra iaf :)
Efter maten fick Elton ett behövligt bad. Medans Roger och Elton myste i soffan, med morronrocken på, tog jag och duscha. Sedan jojna även jag dom. Myste lite innan de var dags för gröt, jamas, saga och nattning.

När vi bytte blöja, kolla vi även i Eltons mun. Då han är så gnällig som han är, måste de ju vara nått. Och mycket riktigt, där börjar hela 5 tänder på att komma. Inte så konstigt att de är gnälligt, kanske!

Eftersom att Elton har börjat somna i sin säng, dock med oss brevid, på golvet. Och lite smekning på ryggen. Tänkte vi pröva att natta han utan att vi satt brevid. Sagt och gjort, vi la oss i våran säng medans han låg i sin. Efter mindre än 10 minuter sov prinsen! Utan ett ljud eller nått :) Så duktig han är!

Resten av kvällen ska vi spendera i soffan. Halvkollar på When a man loves a woman, har sätt den, så de gör inte så mycket att jag kollar datorn samtidigt ;)


Bilder - 091227

Elton och mormor/gammelmormor kollar in tomtarna :)

Elton leker med sin älsklingsbil!
Stolen han sitter på, hade jag och Martin när vi var små. Lite skoj! :)

Elton fick 2 nya jamaser på Coop :) Med fötter, haha!
Perfekt, då Elton alltid drar av sej strumporna och vägrar ha på sej täcket på natten, så slipper han bli kall! :)


Bilder - Annandagen 09

Äntligen påväg hem! :)

Medans resten av gänget var på hockey, tog jag och Elton oss ett bad! :)

Senare på kvällen blev de grabbmys i sängen, framför hockeyn!
Precis efter att jag tog kortet, blev de mål :) haha!

Snö, snö och åter snö..
Roger fick så lov att jobba dagen efter. Undra varför?


Bilder - Juldagen 09

Elton och mamma/mormor öppnar Eltons paket! :)

Elton åker skoter med pappa Roger :)

Jag och söt Malin!

Camilla

Haha, Malin!

Jag, Camilla och Malin!

Pizza ;)


Bilder - Julafton 09

Elton har öppnat sin julklapp, en dator! Här nördar han med både datorn och telefonen ;) haha

Elton hjälper mamma/mormor med att förbereda allt!

Camilla hade gjort superfint med "islycktor".

Elton och pappa Roger kollar på Kalle Anka, spännande!

Julklappsberget..

Mamma/mormor, Camilla och mormor/gammelmormor fixar julmaten :)

Elton och Nicoll busar järnet :)

Elton är helt slut av allt busande :)

Nicoll gav Tomten sina nappar i år!

Isabelle och Tomten

Elton och Tomten
(Svårt att få till en bra bild..)

Melker

Elton kollar in alla julklappar :)

Louise, Nicoll och Isabelle öppnar julklappar

Tomten! :)

Louise, Elton, Isabelle, Tomten, Vincent, Camilla, Nicoll och Melker
(Sjukt svårt att få alla bra på bild, men den får duga..)


Rita

0-7932947f48b8c8948b31f02e2f7669d2.png

Elton håller på att rita :)


Uppdatering

Är väl dag för en uppdatering! :)

I Onsdags (den 23), packade vi ihop oss och for mot Ljunga. Innan stanna vi till på Birsta, som även många andra.. Leta parkering i över en kvart! Väl inne hitta vi de vi skulle ha, en skjorta till Roger. Hitta även en slips(?)! :) Blev dock dyrare än tänkt.. Men och andra sidan, Roger köper aldrig kläder. Så de gjorde inget! Dessutom blev han sjukt snygg! Väl värt pengarna!
När vi äntligen kom ut ur Birsta, for vi mot Ljunga. Kom ganska sent, så de blev inte så mycket gjort. Hann med lite mat och så, innan Bingo Lotto, uppesittarkväll! Hann inte spela klart, för jag och mormor/gammelmormor for till Fränsta och lyssna på vacker julmusik i kyrkan. Superdupermysigt!

I Torsdags (Julafton) tog Elton sovmorron, skönt för oss! Sedan blev de frukost en julklappsöppning. Alltid en julkapp på morgonen! Jag glömde totalt bort de, haha..
Stressa oss i ordning (Roger och Elton stanna hemma, så Elton "hann" sova) och for till Kyrkan. Som alltid på julaftonsmorgonen! Tyckte prästen var sådär, men han berättade bra.
Sedan hem igen, slängde i oss lite lunch och fixa den sista julmaten. Lite innan 15 for vi till Fränsta, till Camilla med familj (mormor/gammelmormors syster), där vi skulle fira jul. Kom lagomt till Kalle Anka, Elton var till en början intresserad, men sedan hitta han lekrummet, som var mycket roligare! ;)
17 börja vi åt mat, sjukt mycket mat! Och så gott :) Jag/vi hade inte ätit nån julmat innan, så de var sjukt gott! Efter maten kom de en skäggig gubbe ner för backen, Tomten! Elton var helt till sej :) Så roligt! Massa, massa, massa, massa, massa klappar! Kaos, ett härligt kaos! :) Dock hade Elton inte tid med sina egna klappar, utan var så intresserad av alla andras (han skulle hjälpa alla!). Så han fick öppna sina dagen efter, då han hade tid :)
Vi fick en massa fint, tack tack!
Elton var hur snäll som hällst, hela dagen! Han busa på med Nicoll (Camillas yngsta barn, som är 3½), dom var så söta! :)
Vid 22 gav vi upp för kvällen, Elton var helt svettig och slut, av allt busande. Väl hemma i Ljunga, vägra han somna. Han var påtok för uppspelt :) Efter 23 slöt han sina ögon!
Jag och Roger la oss i soffan, kika på Ett päron till farsa firar jul, åt ostkrogar och hade de supermysigt!

I Fredags (Juldagen) tog Elton riktig sovmorgon! Han sov ända till 09:30 :) Underbart!
Efter frukosten öppna Elton alla sina klappar! Bäst tror jag gitarren han fick av oss eller bilen som Roger valt, var bäst! :)
Hela dagen slöa vi, hade mys hemma och åt massa julmat! På kvällen, efter mycket velande, bestämde jag mej för att gå ut ändå. Sms:a söt Malin, som var hos Camilla (inte mormor/gammelmormors syster, haha). Så jag duscha och traskade över dit. Mysigt och otroligt trevligt!
Tillsljut hamna vi på Forum, inte vad jag ville egentligen ;) Men de var helt okej. 01 kom Malin på att vi skulle till Ånge, haha! Kom dit lagomt tills dom stängde. Var ändå kvar där ett tag, prata massa strunt med en massa folk.
Efter 03 var jag hemma. Tog en macka och ett glas mjölk. Stappla mej upp i sängen, Elton vakna precis när jag kom. Lyfte över han i sängen och slockna direkt! Vakna inte förrän Elton vakna för morgonen, lite innan 08. Jag fortsatte dock sova vidare! Trött som, ja, jag vet inte..

I Lördags (Annandagen) var de menat att vi skulle till Rogers pappa, men då jag klev upp sent och Roger inte häller hade nån vidare lust, skippa vi de (ska dit nån annan dag i stället).
Så vi for och åt en pizza med Martin och Gina, lämna av Martin och Ginas julklappar hemma hos dom, sedan for vi hem till oss.
Roger, Martin och Gina snabbduscha och sedan for dom på hockey. Jag och Elton tog ett lång bad och sedan somna Elton på mej ett tag, för sent för han att sova egentligen. Men han var så himla tjurig och grinig, så de var lika bra.
Dock somna han ju inte förrän närmare 23, då. Men men! Efter att Elton somna, åt vi massa godis och kika på film. Jag och Gina satt vid varsin dator, Martin och Roger spela Wii :) Mys!

I Söndags (I går) sov Elton ända till 09:30, igen! :)
Då vi inte hade nån frukost hemma, gick vi på lill Ica och handla. Roger fick kliva upp och skotta direkt han. När han var klar och Elton ätit lunch, for vi till mormor/gammelmormor. Martin och Roger skotta hela hennes gård. Mormor/gammelmormor bjöd på middag.
Var på Coop innan vi for hem, hemma busa vi tills Elton skulle sova. Elton sov ända till 06:45 i sin säng och vakna inte en gång! Duktig kille :)
Han fortsatte dessutom att sova vidare, i våran säng, till lite efter 08. Vi kika på när pappa Roger var ute och skotta, Elton älskar att sitta i fönstret och kika på pappa Roger! :)
09 kom Roger hem på frukost. Jag hann ta disken medans han var hemma, skönt! Sedan har jag och Elton fixat en massa tvätt, Elton har lekt rövare (ser ut därefter oxå..) och inte alls varit på humör. Han är så bestämt och envis!

Nu ligger fisen och sover, han har gjort de ett bra tag. Somna i sin säng, även i dag! Roger är fortfarande ute och skottar. +att de fortfarande snöar. Usch, lider med han!

När Elton vakna ska han få lite lunch och sedan får vi se vad vi hittar på. Har inga direkta planer alls..


Samtidigt

-8b4317d32f4f4631494c72879d34db5.png

Elton kollar på Nicke Nyfiken och lagar mat samtidigt ;)


Tid

Jag har precis fått Elton att somna, i sin säng! Tog väldans lång tid, men han somna tillslut iaf :) Sötprupp!

Elton sov ända till 09:30 i morse! Men då somna han ju sent i går kväll, då han somna på eftermiddagen (var bara grinig, bråkig och otroligt trött, så han fick så lov att sova en stund!). Men de var behövligt med en sovmorron! :)
Då vi inte hade någon frukost hemma, klädde vi (jag, Elton, Martin och Gina) på oss och gick på lill Ica. Kallt och mycket snö, ingen hjödare!
Nu sover som sagt Elton. Roger kom precis hem, han har varit ute och skottat sedan vi vakna. Resten av högen ligger i soffan och slöar ;) 2 datorer och tv:n står på. Underbart!

Kommer en längre uppdatering senare i kväll, om hur julen har varit och en massa bilder! :)

Underbara

Efter några underbara dagar i Ljunga, är vi nu på hemmaplan igen. Blir dock ingen bloggning i kväll, utan nu ska vi spela Wii. Martin och Gina är här, så vi ska spela massa spel och mysa på! :) Har gjort de hela dagen oxå, underbart!


Jamas

70d6938173446a240b132a716e8495f0.png

Ett långbad och sedan jamas på, underbart mysigt!


Bus!

3d2deda2fbcf5ef366d99a1eebb92ec1.png

Bus!


MILJONÄRER

0-5342153c1633b7362302dfecf0f18060.png

Vi har fått massa lotter i dag, så vem vet, vi kanske är miljonärer! ;)


Soffläge

6f907751007b776bdfa0c5c484a38cfb.png

Elton har nästan nyss somnat. Han har verkligen varit hur snäll som hällst i dag! :)
Nu är de soffläge hemma hos mamma och pappa, framför "Ett päron till farsa". Mys!


Kalle Anka!

0-3d259a7839f4ea69ba42924a5740cfb4.png

Kalle Anka! :)


Förbereda

-d69cca129ed92cae95e7e2323722b43.png

Håller på att förbereda all julmat, mums! :)


Uppesittarkväll!

0-404e3d93f701b68ebe26c8e5615a5928.png

Uppesittarkväll! :)


Nästan

Nu är nästan allt gjort och klockan är inte äns 12! Känns skönt! Har dock lite kvar att göra..
Men dammsugningen är klar, skruringen (nästan, har bara vardagsrummet kvar), sängarna är renbäddade, disken är tagen och snart iplockad, en maskin tvätt är tvättad och hängd. Nu ska vi bara packa, är en hel del som ska med. Så jag hoppas vi får plats ;)

Roger har precis lagt Elton, i hans säng dessutom! Och nu kommer tydligen Martin och Gina. Så de är väl bäst att jag fixar de sista. Jag ska även hinna med att duscha, innan vi far hemöver till Ljunga!

Tänk att de är julafton i morron, helt ofattbart!


Hoppas att dagen blir bättre än den börja..


Bilder - 091221 & 091222

Elton sitter och kollar ut på när pappa Roger skottar :)

Snö, snö och åter snö..

Försökte få till ett julkort på Elton, gick inge vidare..


Pulkaåkning och snöbus

Skulle knäppa kort på Eltons rosiga kinder, men han toka sej bara ;)

Mys!

Mormor/gammelmormor kom med en egengjord julgrupp :)

Mamma/mormor kom med mycket gott fika, tyckte Elton!

Elton och Melker

En nakenfis som öppna massa paket! :)


Inget

Blev inget kusin besök i kväll.. Marith har åkt på magsjuka, usch! Så vi tar de efter att vi kommer hem från Ljunga i stället :)

I stället ha vi bara myst, alla tre. Vi gick på lill Ica, handla lite middag och fikabröd. Elton har öppnat massa paket, som han fått av sin farmor Ulla och Åke. Tack!
Elton har sprungit naken hela kvällen, kissat två gånger på golvet ;) Han är så söt, med lillrumpan bar! Spelar pajas och stollar på:)
Dock har han varit gnällig och bråkig hela eftermiddagen, så de blev en tidig kväll för prinsen. Gröten var i magen, salvan på kroppen och jamasen på, innan 19:30. Roger natta även i kväll, gick lika bra som alla andra kvällar. Somna hur fort som hällst, utan ett pip!

Jag ska slå in dom sista julklapparna, är bara två, så de går fort. Roger håller på för fullt ute i köket, med alla köttbullar! :) Ska hjälpa han sedan. Lär behövas, med tanke på att vi ska göra köttbullar till ungefär 20-25 stycken ;) Men då har vi ju bara köttbullarna vi ska göra till julbordet oxå, skönt!

I morron är de en massa som ska göras. Tur att Roger blev ledig hela dagen! Han skulle egentligen bara vara ledig efter lunch, men då de snöade en massa i Söndags, jobbade han. Så han blev ledig hela dagen i morron, underbart! Slipper ställa nån klocka och vi kan mysa på hela dagen.
Vi ska städa här hemma, dammsuga, skura, byta sängkläder i båda sängarna, packa, posta paket till Norge, Roger ska köpa skjorta och tillsist, ska vi packa ihop och fara till Ljunga!

Men nu ska jag fixa lite bilder!

Kallt

Elton har äntligen somnat! Han sover alltid ute, men nu när de är så kallt (-17), så får han sova inne. Dock sover han mycket sämre inne, än ute..
I dag vägrade han nämligen somna. Så tillslut fick han sova i vagnen, fast inne :) Där han sover nu! Hoppas på att han sover ett bra tag till, för han är så himla grinig och gnällig.

Mormor/gammelmormor ringde nyss, hon kommer på ett spontanbesök! Så i stället för lunch, blir de fika. Haha! Så bra ;) Bäst att jag är lite social nu!


Fixa

När Elton hade sovit klart, efter 1½ timme, fixa vi lunch. Blev gårdagens middag: Rogers spagetti och köttfärssås! Elton åt lika bra i dag, om inte bättre. En full tallrik, utan protester och mumsa glatt i sej :) Gofisen!

När vi hade fått maten i magen, tog vi och klädde på oss. Täckbyxor och overall åkte på! De väntade ju bus i snön :) Pulkan fick oxå följa med ut! Elton älskar den och ville bara åka mer och mer. Vi var och heja på pappa Roger, som höll på att skotta för fullt (han har inte gjort nått annat i dag..).
Vi hade de supermysigt i snön :) Dock ville Elton mest äta den.. Blev ganska kallt, så efter en timme gav vi upp, rosiga om kinderna. Skönt att komma ut!
Vi hann bara vara inne en kort stund, innan Roger kom hem från jobbet. Vid 16 ringde Martin och ville ha kaffe. Så han, mamma/mormor, Louise, Melker och Gina kom med en massa gott fika bröd! :)
När dom for, for Roger med till mormor/gammelmormor, för att hjälpa henne med skottningen. Elton fick ett lång bad och medans städa jag badrummet.
Efter att Elton fått gröt, kom Roger hem. Elton hoppa i jamasen och sedan natta pappa Roger han.

Nu sitter vi och slå in julklapar och har precis ätit en (okej, två) skinkmacka. Mormor/gammelmormor hada varit så snäll och skickat med Roger julskinka. Oj, så gott!

Jag ska läsa lite bloggar, sedan måste jag återgå till julklapparna. I morron kommer ju Marith, Danne och Cornelia. Eltons lilla kusin! :) Barna ska byta julklappar och självklart ska vi fika lite.

Hur funkar vissa människor egentligen? Är så less..

Vet inte hur många gånger jag har svurit nu.. Datorn låste sej, precis när jag skulle posta inlägget. Men, jag hade sån jävla tur, att de hade sparats! Tack för de! Hade inte orkat skrivit om de i kväll..

Är bara några julklappar kvar nu, sedan väntar sängen!

Väntade

I går kväll, precis när jag skulle gå och duscha, vakna Elton.. Men Roger gick och la sej, så jag hann ta en snabbdusch innan sängen väntade. Dock vägra Elton somna om, jävla hosta! Från 11 till 01 var fisen halvvaken, vägra somna riktigt och snurra runt som en tok i sängen. Efter de var natten sådär, fortfarande orolig.

07 vakna Elton, men vi låg kvar ett bra tag och kramades. Underbart mysigt!
Efter blöjbyte, kex och mjölk, kika vi på barnprogram. Elton har faktiskt börjat sitta still, iaf några minuter! Dock är reklamen fortfarande intressantast ;)
09 ringde Roger och sa att han skippa frukosten i dag, dom hade fortfarande jättemycket snö att få bort. Tror att dom fortfarande är ute och skotta..
Slutade att nöa ett tag, men nu börja de igen. Jag och Elton hade tänkt gått ut på förmiddagen, men de snöa på tok för mycket! Och Elton har varit jättegnällig hela morronen. Så vi går ut när Elton har sovit klart och vi har ätit lunch. Då ska vi ut i snön, åka pulka och busa! :)

Bilder - 091220

Elton visar sin lussekatt ;)

Saft hör oxå till!

Paket!

Pappa Roger hjälper mer än gärna till ;)

Här mamma, du få papperet..

Bästa paketet, en lastbil! Elton blev helt salig över den och sket i resten av julklapparna :) haha

De har snöat en del..


Dagen

Dagen har gått sjukt fort! Jag älskar sånna :) Mycket att göra!

I morse var de min tur att få sovmorron! Ända till 09 fick jag ligga och dra mej :) Sedan kom prinsarna in och väckte mej, Elton hoppa på mej ;) Snällt!
Fixa frukost och myste en lång stund. De har ju snöat sjukt mycket, så de vara bara för Roger att pallra sej ut och skott, direkt efter!
Jag och Elton ville inte sitta inne hela dagen själva, så vi ringde mormor/gammelmormor. Vi bestämde att vi skulle fara och handla, så vi kan göra allt som ska göras till julafton (som köttbullar och så).
Roger hade även fått för sej att han ville ha en ny skjorta (?) till jul, så vi fick i uppdrag att fixa de. Typiskt nog fans de ingen.. Fan!
När vi ändå var på Birsta, tog vi en fika på Charm och mormor/gammelmormor handla dom sista julklapparna. Elton sov sej igenom hela Birsta vistelsen. När han vakna, gick vi på Ikea. Köpte en röd matta och en burk att ha Eltons gröt i.
Sedan vidare på Coop, köpte massa köttfärs och blöjor (upptäckte i morse, att vi hade helt slut på blöjor i skrubben..). Efter Coop var vi på Elgiganten och Media Markt, hitta dock inte de vi skulle..
15:30 var vi hemma. Snacka om att tiden går fort på Birsta! Hemma hade Roger städat och gjort jättefint :) Så skönt att komma hem då!
Hann bara packa in och börja med maten, så kom Tommy (Rogers pappa), Eva, Marcus (Rogers bror) och Nhung. Då blev de fika och hockey :) Elton fick en massa paket! Han bara lyste, när han fick riva och dra, i alla paket! Han lekte pajas hela tiden, trixa och fjanta runt :) Spela Allan!

När besöket åkt hem, fick vi äntligen lite mat i magen. Roger hade slängt ihop en köttfärssås, mycket gott! Elton mumsa i sej bra, han åt en hel tallrik, helt själv! Han tyckte dessutom att de var gott och ville ha mer :) Älskade unge!

Lite bus och mys hann vi med innan Elton skulle nattas. Roger natta i kväll och sjävlklart somna Elton i sin säng, utan grin. Jag är avis!
När Elton somnat, kika jag och Roger på One Tree Hill. Missa kvällens avsnitt, viktigaste på hela söndagen! Tur att internet finns ;)
Nu kollar vi på Coyoty Ugly eller Roger kikar väl mest, jag sitter med datorn i knä ;) Ska bara fixa lite bilder, sedan ska även jag ägna tiden åt filmen. När filmen är slut, väntar sängen!

Skottningen

59b3f3b8546e9c5af463510bf8dce2f0.png

Elton hjälper pappa Roger med skottningen :)


Bilder - 091219

I morse!

Så roligt man kan ha med "bubbelplast"

Påväg till Arvid!

Arvid vill ha fullkoll på tv:n ;)

Bus

Fick en julstjärna av farmor/gammelfarmor sist hon var här, älskar den sjukt mycket. Tack!

Nu till paketet jag hämta ut! :)
Paketet innehöll en tavla, en canvastavla, som jag vann för ett tag sedan!

Har fått upp några tomtar i kväll iaf :)

Har äntligen fått upp ljusstakarna jag gick av Roger och Elton, när jag fyllde år :) Lyser så fint!


Tjusas

Precis när Elton vakna (och jag äntligen hade somnat..) kom mamma/mormor och farmor/gammelfarmor. Dom skulle in och tjusas lite med Elton, när dom ändå var i stan :) Blev bara en jättesnabbis, då Martin satt i bilen och vänta..

När dom for var de dags för middag, men då varken jag eller Roger hade ork eller lust till nått, beställde vi pizza. Enkelt och gott! Beställde och betala på internet, mycket smidigt!
När vi hade ätit klart, kila jag och Elton upp till Frida och Arvid, för en massa bus! Var så länge sedan vi sågs, så nu var de dags.
Elton och Arvid lekte jättebra i dag! :) Så kul att se dom. Dock vill dom ju oftast ha de den andra ha..
Alltid lika trevligt och snacka skit med Frida :) Kommer sakna er grymt mycket!

Vi lekte ett bra tag och helt plötsligt var klockan över 18! :) Så, vi traska hem igen. Hemma hade pappa Roger plockat undan och dammsugat. Han hade även fått upp paketet jag hämta på Ica Maxi! Så fint!

Från att vi kom hem och Elton gick och la sej, var han grönjävlig. Han hitta bara på tok, bus och fuligheter. Vet inte hur många nej, som kom ut ur våra munnar ikväll..

I kväll var de min tur att försöka natta Elton i hans säng. Gick inge vidare kan man säga.. Typiskt! Han ville inte alls ligga ner, utan höll bara på att fjanta på. Så jag körde med gamla nattningen, men han ville inte somna då häller. Tillslut gav jag upp, tog upp han i famnen och 2 minuter senare låg han i sin säng och sov! Alla nöjda och glada :)
Men han verkar sova ganska oroligt, var in till han för ett tag sedan. Gav han tutten och snutten, sedan somna han om igen. Hoppas, hoppas, hoppas han sover bättre i natt!


Ringde

I går morse ringde mormor/gammelmormor och undra om vi ville med på Birsta. Hon hade tagit ledigt och tänkte fixa dom sista julklapparna, så vi hängde på. Trots kylan!

Först var vi på Jysk och köpte en fleecefilt åt Elton, jag hade tydligen glömt våran hemma.. Köpte även julklappspapper.
Sedan vidare på Rösta, där vi hitta julklappssnören och lite annat smått. Och efter de for vi på Birsta, Elton somna direkt vi kom in :) Jag och mormor/gammelmormor tog en fika på Charm.
Vi var på Birsta typ hela dagen och fick faktist en hel del gjort! Vi är nu klar med Elton, så nu är alla klar! Mycket skönt :)
Innan vi for hem, var vi på Ica Maxi och hämta ut ett paket, vad som var i, kommer senare! :) Mycket nöjd iaf!

Hemma tog vi och fika, innan mormor/gammelmormor for hem. Resten av kvällen slöa vi i soffan bara, alla tre var nog lika trött.
Elton somna för femte kvällen i rad, i sin säng. Roger är proffs! :) Älskade pappa Roger. Min, bara min!

Jag gick och la mej ganska tidigt i går kväll, då jag lova Roger sovmorron i dag. Roger somna på soffan han ;) haha! Även fast jag och Elton har haft hela sängen för oss själva, har Elton legat mej.. Skruttunge!

I morse fick jag en mindre trevligt överraskning när vi vakna, jag och Elton. Eltons blöja var totalt fylld med både de ena och de andra. Han hade tillomed kissat så mycket att byxorna var helt blöta(!) och både byxorna och tröjan var full i bajs. Tack och lov klara sej sägen iaf!
Jag stoppa in Elton i duschen, la kläderna i blöt och sedan fick Elton ta en lång dusch :) Han älskar ju och duscha!
När vi väl var klar, satte vi oss och kolla på barnprogram. Klockan 09 väckte vi pappa Roger, då var vi hungriga!
Innan vi käka frukost stöka jag undan disken. Efter frukosten tog vi och börja städa. Jag fixa köket (spisen, kaklet och disken), Roger och Elton busade medans.
I dag har vi hunnit med en massa, bara på förmiddagen :) Så skönt! Dock en massa kvar, men de tar vi då Elton vakna. Jag ska passa på och lägga mej på soffan ett tag medans. Roger spelar Wii, nått bilspel. Han ser så koncentrerad ut!

Smaka

4f4b1896c0d5db71a53e46b3813fe328.png

Sugen på att smaka? ;)


Tätt

6835f948ff8d39c12a36c95a56aae635.png

I natt hade blöjan INTE hållt tätt, varken fram eller bak.. Trevligt uppvaknande ;)
Så de var bara att stoppa in Elton i duschen, vilket han inte klagar över :) Och slänga i en tvättmaskin..
Nu ska vi bänka oss i soffan framför nått barnprogram, de är mysigt!


Bilder - 091217

Bilen går mycket fort! ;)

Gissa vad Elton åt till middag i dag då? ;)
Rödbetor..

Pappa, jag är skitig!

Tyckte att de passade bra med ett bad efter maten..

Kolla vilket härligt krull han får när han bada :)

Finaste badkillen i världen!

Inge roligt att kliva ur badet..

Jag frågar Elton om han ser nån snygging? -Då pekar han i spegeln :) Sötlök!


Svårt

Hade svårt att somna i går kväll, då jag gick och la mej. Tills klockan 02 hosta jag hela tiden, men efter de somna jag och sov ganska okej resten av natten.
Elton sover fortfarande oroligt om nätterna, snurrar runt och håller på. 07 vakna prinsen, myste lite i sängen innan vi klev upp. Berätta för Elton att de låg nån i soffan, då fick han mycket bottomt :) haha!
Men när han kom fram till soffan, visste han inte riktigt hur han skulle göra.. Tror att pappa/morfars skägg har växt, så Elton var väldigt avvaktande. Men när vi tände lampan, mjukna Elton upp och gick direkt till pappa/morfar! :) Tokunge!

Vi myste i soffan och kika på Vakna med the voice. När de var dags för frukost kom vi på att vi varken hade kaffe eller bröd. Så, vi trotsa kylan (-14), klädde på oss och gick på bageriet och lill Ica. Gud så kallt de var!
Roger kom oxå hem på fika. Sedan har vi fixat lite, skrivit på papper och sådär. Känns rätt okej nu, ska bli skönt när de är klart!

Pappa/morfar for för ett tag sedan, han skulle och jobba. Men han kanske kommer tillbaks redan i kväll! Roger har precis gått tillbaks på jobbet, efter lunchen.
Elton sover, i våran säng :) Är för kallt och sova ute i dag. Så världens bästa Roger la han i våran säng. Medans jag prata med mormor/gammelmormor i telefonen, somna Elton. Superdupertrött!

Jag ska, återigen, läsa lite och sedan sova, ska bli så skönt!


Bilder - 091216

Har knäppt en massa kort i dag, men inga har blivit bra.
Elton har inte alls velat vara med på kort, skitungen våran ;)


Snutten är alltid med nu, Elton är extra gosig.
Dock är inte snutten lika gosig ;)

Men vi hinner ju aldrig tvätta den..

Alla kort kan ju inte bli bra.. Och Elton vill hällst inte alls vara med..

BUS!

Hjälper mamma och pappa att städa :)
Fast, de är ju roligare att plocka ur, än i..


Hann

Jag hann inte mer än somna, innan Elton vaknade från sin dagliga tupplur.. Så jag blev bara tröttare, inge vidare!
Men de var bara att vakna till, för så fort Elton kom upp, var de full fart. Dessutom gjorde russina sitt.. Vilket inte var allt för kul, var verkligen bajs överallt! Av med kläderna och in i duschen..
På med en maskin med tvätt och sedan kunde vi fortsätta buset. När Roger kom hem, börja jag med maten. Medans maten puttra på spisen, tog vi tag i alla julsaker. Var less på att se kartongerna stå i hörnet och damma. Dock står alla tomtar i bokhyllan just nu, men i morron ska dom plaseras ut. Och kartongerna är i källaren, mycket skönt!
Hann bara klart med vardagsrummet, så kom Martin och Gina. Jag gjorde klar maten, blev en väldigt sen middag i dag.. Men, Elton åt hur bra som hällst! Var länge sedan han gjorde de nu. Men i dag mumsa han i sej bra, han tog tillomed massa av mej :) Och eftersom att han åt så bra, blev de en glass till efterrätt!

Efter maten tog Elton och Roger en lång dusch, jag slöa i soffan efter att jag tagit hand om disken.
Även ikväll somna Elton i sin säng, då Roger natta han. Inte ett pip!
Roger är så stolt, vilket han självklart ska vara! :)

Snart kommer pappa/morfar hit, han ska sova här i natt. Jag ska dock lägga mej ner i soffan och läsa i boken, jag känner mej sämre än sämst i dag. Helt slut!

Baciller

Nu får de vara slut, slut på alla baciller och allt som hör där till!
Natten har varit lika jobbig som dom andra, hosta och snor.. När Roger klev upp, gav jag upp och försöka somna om. Var mest "rädd" att jag skulle väcka Elton med min hosta. Dock våga jag inte kliva upp häller, ifall att han skulle vakna av de oxå.. Hmm!
07:30 vakna Elton iaf. Klev upp och bytte blöja, tog tempen på oss två (bara jag som hade feber), tog Alvedon och nått mot hostan. Elton fick mjölk och russin (han var jättehård i magen..), sedan bänka vi oss i soffan, framför Vakna med the voice!
09 kom Roger hem på frukost, lika mysigt som vanligt! Elton åt 2 prinskorvar, några gurkbitar, ett rån och drack både te och ett glas mjölk :) Skönt!

Efter frukosten fick vi på lite kläder. Vid 11 fick Elton gröt, ny blöja och sedan på med kläderna. Nu ligger han ute i vagnen och sover :) Somna superfort!
Även jag ska sova lite, ska läsa lite i boken först. Men sedan ska här sovas, är sjukt trött, hela tiden.. Lite energi, tack!

Så fort vi börja må bättre, ska vi ut i snön och busa en massa. Åka pulka! Om nu snön ligger kvar då..

Bilder - 091213

Världens bästa Therese!

Söt Johanna!

Väntar på bussen ;)

På förfesten!

Memento!

Älsklings Mia!

Min skönsång ;) haha!

Efterlängtade Max!


Bilder - 091214 & 091215

Elton och pappa Roger har fått in knixen med medicinen, tillslut! :)
Duktiga pojkar!

Elton hjälper pappa Roger och byta packning i duschkranen ;)

Elton på Birsta, väntar på mormor/gammelmormor

Elton fick en superfin bil av mormor/gammelmormor, Tack!
Den både låter, spelar musik och lyser med neonljus, Wow!

Bilen var lika populär i dag!
Strumpmannen, som vägrar att ha strumporna på fötterna och drar av sej dom hela dagarna..

Premiär i nya overollen! :)

Elton lyste hela han, då han såg snön :)

Pulkpremiär!
Roger har precis kommit hem från jobbet, där av dom snygga och rena kläderna ;)

Elton på Ica

Påväg hem!

Utanför träffa vi Frida, CH och Arvid!


Bästa

Jag måste ha världens bästa karl! I går kväll, när jag var som dåligast, natta han Elton själv (vi nattar alltid tillsammans, alla tre, i våran säng), så jag fick ligga på soffan och halvsova. Han fick för sej i går kväll att han skulle testa natta Elton i hans säng. Sagt och gjort, 2 minuter senare, kommer Roger ut och Elton sov! Min haka ramla i golvet och Roger fick sej ett gott skratt. Visst, tänkte jag. De var nog en lyckträff!
Men, Roger ville även testa nu ikväll. Och mycket riktigt, 2 minuter gick och sedan traska Roger ut ur sovrummet, med Elton sovandes i sin egen säng! Utan ett gnäll, grin eller gråt. Jag säger då de, jag har verkligen världens bästa!

Dagen har varit mycket seg! Hann aldrig somna då Elton sov. Men hann läsa lite och slappa i soffan, vilket var helt okej ändå. Men hade behövt sove lite, egentligen..
När Elton vakna, försökte vi busa bäst de gick. Elton ville mer än jag orka. Kom på mej själv somna sittandes i soffan X antal gånger..
När Roger kom hem, trottsa vi "sjukdomarna" och klädde på oss. Elton fick inviga både den nya overallen, mössan, vantarna, halskragen och sin pulka. De har ju snöat massor nu! Mycket kul tyckte Elton, de lyste om hela han, när vi kom ut och han såg hur vitt de var :) Pulkan tyckte han oxå om!
Påvägen hem, utan för oss, träffa vi på Frida, CH och Arvid. Trevligt! Var länge sedan vi sågs nu..

När vi kom in, gjorde jag pannkakor till middag. Elton plocka faktist lite i maten, inte alls som han bruka, men han stoppa nått i munnen iaf!
Då de blev sen middag, hann vi bara med lite mys i soffan, innan de var dags för kvällsrutinerna. Hostmedicin, penicillin, gröt, ny blöja, insmorning, jamas och slutligen: tutten och snutten!

Nu sover prinsen, Roger duachar och jag sitter och hostar för fullt. Funderar på om jag ska fixa lite te, vore gott!

Jamas

2e68d03e3a30848d77d19829f0b4d50d.png

Vi går fortfarande runt i jamas vi, såna dagar måste man få ha. Och i dag passa de bra, då ingen av oss är på topp! :)
Elton kikar på spännade reklam ;)
(Elton har hjälpt mej med tvätten i dag, därför tvättkorgen är frame. Han älskar att bära runt på den, haha)


Alltid

I Lördags var de dags för Helené tid! Så vid 18 for jag bort till Haga, dock lite sen (men fint folk kommer väl alltid sent?), för att träffa Therese och Johanna! :) Lika kul som alltid, att träffas!
Klockan 20 bestämde vi oss för att fara ner på stan, till Linda. Kom dock även sent då oxå, så vi missa bussen och fick vänta ett bra tag ;) Ingen större skada skedd!
Hos Linda var de förfest och jag kände inte en människa, så jag och Johanna bänka oss på golvet och prata, prata, prata! Johanna är bara för go :)
Vi bestämde oss för att gå ut ganska tidigt, så vi slapp köa, mycket bra beslut! Men vi var nog bland dom första ut, för de var folktomt ;) haha!
Först gick vi på Aveny och kika: dött! Sedan gick vi en snabbis på Memento: Lika dött! Så vi besluta oss för att gå tillbaka på Aveny, där Corroded skulle spela. Där var även Mia och Cissi. Dom lura mej att sjunga karaoke ;) haha! Då min röst var slut redan innan, hade jag ingen kvar efter min skön sång..
Resten av kvällen lyssna vi på Corroded och längtade till Max ;) 02 gav vi upp och for äntligenMax! Therese var nog hungrigast, då hon kände lukten innan hon äns hade öppnat bildörren ;) Tokfia!
Jag fick inte äns i mej stripsen, så jag fick lämna hamburgaren.. Typiskt!
03 var jag hemma hos Martin och Gina, där jag skulle sova. Hade sjukt ont i huvudet, vilket jag hade redan när jag vakna på morgonen. Så jag tog en Ipren och slockna ;) Vaknade även med huvudvärk, klockan 11(!!!). Skönt att få sova ut iaf! :) Slängde i oss lite frukost, sedan var jag snäll och fixa disken åt dom och efter de for vi hem.
Hemma sov Elton, tråkigt nog. La mej på golvet och hann somna till, innan prinsen vakna! :) Han blev så glad!
Resten av dagen och kvällen, var lika seg som innan. Jag blev bara värre och värre.. Somna på soffan X antal gånger under kvällen. Tack älskade Roger!
Natten var ännu värre! Både jag och Elton sov oroligt. Jag frös hela natten och sov sämre än värst. 

Måndagen började inte allt för bra, då jag hade feber när jag vakna och fortfarande huvudvärk. Höll på att somna i soffan hela morgonen. Så när Roger (äntligen!) kom hem på frukost, hoppa jag in i duschen, i hopp om att piggna på mej. Funka sådär!
Var tvungen att hitta på nått, annars vet jag att dagen skulle bli lång och väldigt jobbig. Så efter som att Roger skulle in till stan på möte, ringde jag mormor/gammelmormor och fråga om hon ville möta upp oss på stan. Men hon tyckte Birsta i stället, hon hade ändå tagit ledigt redan. Sagt och gjort, jag och Elton for på Birsta med mormor/gammelmormor. Var där från 10:30 till efter 17(!). Helt otroligt!
Men vi hann få mycket gjort! Elton fick med sej en mössa, ett par vantar och en halskrage, för ynka 60 kronor. Tack mormor/gammelmormor!
Hitta även massa strumpor åt Elton, han har ju vuxit ur alla. Bara sådär, över en natt typ! Blev även fika och mat på Birsta. Elton sov 20 minuter, annars var han jättesnäll!

Hemma hade Roger börjat med maten. Jag däcka i soffan, helt slut, med huvudvärk! Tack älskade Roger, igen!
Resten av kvällen låg jag i soffan, somna av och till hela tiden.
Natten var lika hemsk som den innan.. + att Elton vakna, för första gången på länge, av Rogers väckarklocka Så lite efter 06 var vi uppe.
Jag halvsov i soffan, medans Elton kolla på Vakna med the voice. Haha ;) Vid 09 kom Roger hem på frukost, Elton äter lika dåligt fortfarande.
Men nu innan han skulle sova, fick jag i han en skål med gröt iaf! Nu ligger prinsen och sover. Men precis när han somna, kom sopbilen och hämta glasinsamlingen. Gissa om han vakna? Hmm..
Men Roger gick ut och gunga han en snabbis och somna om igen, tack och lov! Mindre än en halvtimme funkar inte för Elton. Speciellt inte nu, när han är krasslig!

Roger är hemma på lunch nu, så jag ska väl oxå försöka få i mej nått. Men de gör så jävla ont när jag sväljer :/ Får se om jag får nått i magen, vore bra!
Annars ska jag lägga mej på soffan och läsa lite, kanske tillomed sova lite ;) Skönt!

Senaste

Har blivit dåligt med bloggande dom senaste dagarna.. Och inte blir de nått i kväll häller! Jag ska hoppa i sängen direkt, så bloggandet får bli i morron :) God natt!


Sällskap

10a295ab2160035c9c4331004001c18c.png

Jag och Elton är på Birsta, inväntar mormor/gammelmormor som ska göra oss sällskap! :)


Max!

1ed64590d336689f50fa94992c66a7ef.png

Max!


Corroded!

0-4c094d8ffabf62b35f67872582c2115c.png

Corroded!


Röd

674c69fe193919ef5cb1ec75e41fd71b.png

Röd och fin, om både fingrarna och tårna ;)


Sen

Blev en väldigt sen kväll i går. Kom inte i säng förrän närmare 01, inge bra med tanke på att Elton sover så dåligt just nu. Roger kom ännu senare, tror att Martin och Gina for hem 02, så Roger gick nog och la sej efter de.

Elton kom till sängen redan då jag gick och la mej, sedan sov han rätt okej för att vara dålig. Sov till 08:20, skönt!
Klev upp, bytte blöja, hann se en lite snutt på julkalendern. Första gången vi ser den, så jag kan inte uttala mej om den, varken bra eller dåligt..
Elton åt ingen frukost i dag häller. Han knapra på nån gurkbit och drack lite mjölk. Medicinen gick superbra i dag! Han fick sitta i hon och leka med vattnet, då gick de bra! :) Efter medicinen fick de bli ett bad för prinsen, mycket uppskattat!
När vi satte oss i soffan, höll Elton på att somna i min famn, jättemysigt, men han sover så kort tid då. Så vi kläde på lite kläder och stoppa ner han i vagnen, där han sover nu :)
Jag ska passa på och måla naglarna medans Elton sover, men innan ska jag vika och hänga lite tvätt.

Sedan måste jag väl in i gardroben och leta fram nått jag kan ha på mej i kväll, som iaf täcker min feta röv ;) Vilket inte är allt för lätt..
Hatar klädfrågan, som alltid dyker upp. Och de blir aldrig lättare. Hmm!

071103


Johanna, Therese och Jag - 071103

Får se om vi får till ett lika snyggt kort i morron oxå ;) haha!


Bilder - Bakning


Timmar

När Elton vakna, efter 2 timmar, kom Gina. Sedan satte vi igång med lussekatterna. Eller vi gick på Ica innan, var tvungen att handla tacoskrydda. Men sedan, börja vi med baket! Elton var självklart med och baka, på sitt lilla vis :) Med sin egna, nya, fina, kavel!
Medans degen jäste, fixa vi maten. Dock blev inte allt som planerat och middagen blev mycket senare än bestämt.. Roger kom lagomt hem tills maten var klar och sista plåten med lussekatter stog i ugnen. Bra timat ;)
När maten väl var i magen och lussekatterna klara, var klockan en bra bit över 18. Jag passa på och klippa Martin och Roger, Elton busa med Gina. Hann med en snabb dusch, för att få bort allt hår, innan vi bänka oss för Idolmys! Elton, som sovit konstigt i dag, var oxå vaken. Busa järnet och visa ingen trötthet.. Dock slockna han ganska fort när vi natta, efter 21. Även jag, som vanligt..

Prata med Therese i kväll och gud vad jag saknar den damen! Hon är verkligen helt otrolig. Jag kan prata med henne om allt och inget!
Bättre vän hittar man aldrig, aldrig.


Orolig

Natten har varit väldigt orolig för prins Elton. Rullat runt i sängen, hostat och snorat i massor. 07 gav vi upp, då vakna vi till och myste i sängen en lång stund!
Klev upp, bytte blöja, fixa ett glass med mjölk och fortsatte myset i soffan framför Vakna med The Voice! :) Så underbart!

När Roger kom hem, vid 09, fixa vi frukost och tände massa ljus. Elton åt knappt nått till frukosten.. Sedan var de dags för medicin, gick mycket bättre i dag! Elton tog nästan allt frivilligt, skönt.

När jag diska, satt Elton på bänken och hjälpte till. Mycket poppis! :) Sedan bädda vi rent i sängarna, slängde på en tvättmaskin och en diskmaskin. När vi nästan var klar, kom Martin. Elton lyste som en sol, som vanligt! :)

Martin och Elton fixade på kläder på Elton, borsta tänderna och busa, medans passa jag på att duscha. Sedan for vi på Bolaget, köpte drickat till i morron ;)
Vidare på Ica Maxi, passa på och käka en korv där. Dock nobba Elton den totalt! Märks att Elton inte är frisk, han som i vanliga fall älskar korv, i alla slag..
Vi handla allt till tacosen och lussekatterna, som vi ska baka i dag. Sedan for vi hem, så Elton skulle få sova. Han hade ju inte hunnit sovit nått i dag, så han var dötrött!
Lite, mycket lite, gröt i magen och sedan sova han. Tror aldrig att han har somnat så fort, nångång! Han lär nog sova ett tag till, då han bara sovit 40 minuter än.

Jag och Martin sitter här brevid varandra, med en varsin dator i knä ;) haha! Ser komiskt ut..
Nu kom även Roger hem, härligt att han sluta tidigare i dag! Dock ska han på Birsta med en kompis, så han är ändå inte hemma. Haha!
Men i kväll blir de tacos och Idolmys med Martin och Gina! :)

Somna

Bara för att Elton somna så snällt, har han redan vaknat 3 gånger.. Har lagt ner han igen, så nu ska jag äntligen plocka fram mina godisar och se Criminal Minds ;) Hoppas prinsen fortsätter sova!


Avancerat

Även fast man inte gör så mycket avancerat om dagarna (speciellt inte nu, när Elton är dålig), går dom så himla fort ändå!

När Roger hade lunch, kom Petter och Erika (med magen) och hälsa på en snabbis. Elton sov igenom nästan hela besöket, han vakna precis när dom skulle fara.
När Roger gick tillbaks till jobbet, gosa jag och Elton ner oss i soffan. När Roger sluta, gick vi på Ica och handla. Skönt att komma ut, när man varit inne hela dagen. Även pappa/morfar kom på lill Ica.
Hemma blev de kaffe och kaka. Mamma/mormor, morbror Martin, farmor/gammelfarmor och mormor/gammelmormor kom oxå och fika. Jag älskar när alla (nästan iaf) är samlade!
Elton fick ett jättefint baksett av mamma/mormor och farmor/gammelfarmor. Så i morron ska de invigas, då vi ska baka lussekatter! :)

När alla farit hem, var klockan 18. Så innan Roger for till Choppa, fick Elton medicin. Inge kul!
Jag och Elton fixa tvätten, gröten, jamasen och tillslut nattningen. Och nu sover prinsen. Han hostar dock väldigt mycket, men snorandet är rätt okej. Får väl se hur de blir, efter att han har legat ner ett tag.

Jag ska snart se Criminal Minds och käka Dumle godis ;) Egentid!

Bilder - 091204 till 091209

Elton hittade ett mackaronpaket hemma hos mormor och morfar ;)

Dock var han duktig och städa efter sej ;)

Kastrullådan är mycket rolig..

Bakar pepparkakor med mormor och morbror Melker, dock hanman de mesta i munnen ;)

Älskade unge!

Morbror Martin och Elton kikar på reklam ;)

Sötlök!

Hjälper mamma att "hänga" tvätt..

Elton har bra boksmak ;)

Världens vackraste!


Värre

Eltons ögon ser mycket värre ut i dag, än i går kväll. Dock är dom lite bättre nu, efter att han fått ett långt bad. Han vägra nämligen att man får ta på ögonen, så ett bad var ända sättet att få bort all gegga, sedan i natt.

När Roger kom hem på frukost, åt Elton faktiskt en liten rostad macka och drack 2 glas(?) med mjölk. Så underbart att han äter, om så lite! Dock gick inte medicinerna lika bra som frukosten.. Blev lika mycket tvingande i dag oxå, inge roligt alls, när tårarna sprutar :/
Efter badet fixa vi lite gröt, fick i han lite faktiskt. Efter många om och men. Nu ligger fisen och sover, somna så fort jag la ner han. Inte så konstigt, han är säkert helt slut efter natten. Hosta, hosta och åter hosta. Snor, snor och åter snor..

Får se om mamma/mormor och farmor/gammelfarmor kikar in sedan, dom skulle på Birsta och handla julklappar. Var menat att vi skulle dit och fika med dom, men när Elton är så dålig som han är, stannar vi hemma och myser i stället. Jag hoppas att dom kommer med gott fika! ;)

Annars i dag ska vi fixa lite tvätt, städa lite (ser ut som faaan här!) och självklart mysa och busa. Vi ska nog ta och plocka fram kritorna och måla. Sedan kanske vi tar och ställer fram lite tomtar, så vi får lite julkänsla! :)

I morron kommer morbror Martin och Gina hit. Vi ska baka lussekatter, dricka julmust, fixa och käka tacos, kika på Idol finalen och mysa med massa gott resten av kvällen! Jag älskar sånt!

På Lördag är de Helené tid! Jag ska ut med Therese och Johanna, ut och göra stan osäker. Mycket kul! :) Och ännu mer behövligt! Jag känner verkligen de, har varit mycket nu.


Trixat

7f41bf88f81ebda60ff983d85ff3de29.png

Har precis trixat i Elton lite gröt, nu ska prinsen få sova!


Ögoninflammation

Inte nog med att Elton åkt på öroninflammation, utan nu i eftermiddag har han även fått ögoninflammation.. De bara rinner ur ögongen och geggar igen direkt. Lillprinsen våran!
Första kuren med penicillin och hostmedicin gick hur bra som hällst i dag! Elton tyckte tillomed att dom var go :) Men, nu ikväll var de andra bullar.. Sluta med att sista fick vi så gott som tvinga i :/ Känns inte alls kul, men vi gör de ju för hans bästa!
Efter all medicin var Elton alldelles kladdig över allt (jag oxå för den delen..), så de fick bli en snabb dusch innan jamasen. Elton åt tillomed lite gröt i kväll, underbart! Dock inte alls som han bruka, men fler än några skedar. Så de går framåt!
Efter badet fick han Alvedon, nässpray och sedan blev de sängen. Gick super bra att natta i kväll!Trodde inte de, då han hade svårt att andas, även i kväll. Men han sover fortfarande, hostar till ibland. Men har inte vaknat till riktigt.

Jag och Roger har fixat dom flesta julklapparna nu! Några små saker kvar och till Elton. Vi kommer inte alls på vad vi ska köpa till han.. Men nått roligt ska vi hitta på! :)

Nu verkar Elton vakna till, så vi ska passa på och krypa ner vi oxå. Man vet aldrig hur natten blir..
                                    Eltons ögon nu ikväll!
                                 Ser dock värre ut i verkligheten..

Öroninflammation

Efter X antal veckor med både förkylning, snor, matvägraden, feber och två extremt dåliga nätter på raken (nu i natt och i förrgår), fick pappa Roger nog! Så i går kväll/natt ringde han primärvården, fick en tid på vårdcentralen i dag, 10:30. Vi var precis i tid, dock inte läkaren. Så 10:50 fick vi komma in. En mycket underlig läkare..
Så fort vi kom in, börja Elton grina (läkaren var en man och ganska stor och Elton var trött..). Gick ganska okej ändå. Han kika på Eltons öron och konstatera att han hade öroninflammation i höger öra och vänster var väldigt irriterat. Lyssna på lungorna och fråga om hostan, som Elton har jättejobbigt med. Även maten hängde ihop med de, så snart borde maten slinka ner igen. Skönt! Läkaren bestämde snabbt att vi skulle få penicillin och två olika hostmediciner med oss hem. Sagt och gjort, var i väg på Apoteket och fixa de. Handla lite på Coop och sedan hem. Tack Martin! Skönt att ändå få veta vad som är fel!
Slängde i oss lite lunch innan Roger skulle på jobbet igen. Elton vägra äta, som vanligt. Påtok för trött! Efter massa medicin, somna han direkt när jag la ner han i vagnen. Sover fortfarande! :)
Roger är på jobbet, Martin for precis hem och jag somna till lite i soffan ;) Ska snart ta och läsa lite i boken igen, känner för de. Lär bli en mycket lugn dag i dag! Elton är ju som sagt väldigt hängig och klängig.
Så vi ska nog fixa med tvätten, busa i lugn takt och mysa på här hemma.

Natten i natt var superjobbigt för Elton. Ja, för oss oxå för den delen. Elton kunde knappt andas i går kväll, även fast han fått nässpray. Även fast han fått Alvedon, hade han feber. Hosta som en tok, så nån tutt kunde han inte suga på. Lillfisen våran! Minns inte när han tillslut somna, väldigt oroligt, men jag var inte långt där efter (inte Roger häller). En mycket orolig natt..

Nu ska jag läsa några bloggar innan jag dyker in i boken igen!


Hemmaplan

Nu är vi på hemmaplan igen, hemma i stan. Jag älskar att vara i Ljunga, men de är alltid skönt att komma hem till sitt.

Slutet på veckan och helgen har gått så himla fort! Jag och Elton for i Tordags, med tåget. Vilket Elton älskar! :) Han charmar alla som han stöter på, vikar och busar järnet!
Vi hann med lite lunch innan jag börja jobba (13-17:30). Jobbet gick bra, som vanligt. Sedan hem och gosa lite med Elton innan han skulle sova.
Jag jobba 10-17:30 på Fredagen, Elton busa med mamma/mormor och moster Louise hela dagen. Hann bara hem, så skulle Elton sova.
Jobba även Lördagen, dock bara 10-13. Dom 2 sista dagarna gick superbra! :) Var jättekul att jobba! Dock blev de dåliga besked, ang jobbet.. Blir tyvärr inge mer jobb, just nu iaf. Varför tänker jag inte gå in på, men de har inget att göra med mej (och förhoppningsvis blir de nått senare!)..

Resten av dagen myste vi med god mat och massa bus. I går baka vi hela dagen! Mamma/mormor och pappa/morfar bara segkakor, sjukt gott! Blev en tidig kväll.
I dag har jag varit till tandläkaren, gick jättebra! Hade mycket fina och bra tänder, inga hål. Skönt att veta! När jag var klar där, packa vi ihop oss och for med pappa/morfar till stan.
Jag och Elton hann precis hem innan pappa Roger skulle och jobba igen :) Mysigt! Dagen har annars varit hur seg som hällst, vet inte hur många gånger jag har nickat till i soffan i dag..
När Roger kom hem, gick vi på lill Ica och handla. Sedan middag. Efter lite bus och mys for Roger till mormor/gammelmormor och kika på hockey.
Nu sover Elton, sedan lite mer än en timme tillbaks. Han blev helt speedad när vi skulle sova, hoppa upp och ner i sängen, sprang fram och tillbaka och fjanta sej :) Tok! Och när vi väl la oss ner, fick han ett utbrott och bara skrek. Högt och helt hysteriskt!
Gav upp och tog han i famnen, somna direkt! Nu hosta han väldigt mycket, så jag hoppas han fortsätter sova..

Annars med Elton är de sådär. Han äter fortfarande inget.. Nu äter han knappt nått alls, skippar gröten totalt och samma med frukot. All mat är en kamp! Vi tjuras på och verkligen försöker få i han nått, vilket oftast går skit..
Börja verkligen fundera på vad som är fel(?)! Elton som i vanliga fall äter allt och mycket..

Nu ska jag nog plocka fram boken (läser När jag hör din röst, andra boken i Twilight sagan. För andra gången, haha) och läsa lite. Ska även ta fram lite choklad, mys!
Roger lär nog komma hem snart oxå, så vi får väl se om jag hinner läsa nått ;)



Bilder kommer i morron, orkar inte i kväll..


Fotölj

0b3b9f4f5abbaf47a61c721c55935f39.png

Elton sitter i sin fotölj och kikar på tv, sötlök! :)


Försöka

6a50e9c12a2d2ccebe2d1d12c4d51359.png

Ska försöka sova nu, men hur lätt är de när man har en svart, busig, liten sak som springer om kring och tror att allt är lek ;)


Hinner

Dagarna går på tok för fort! Jag hinner inte med..

När Roger sluta i dag, gick vi på lill Ica och handla. Roger var sugen på grillad kyckling och sallad, vilket jag tyckte lät som en toppen ide! Då slapp vi ju laga nått. Vi köpte tillomed färdig hackad sallad, på påse ;) haha! Men gott var de. Dock åt inte Elton nått, som vanligt.. Knapra lite på mackan han fick till, peta lite i majsen, men inget var tydligen nån höjdare.. Jag blir tokig snart, pojken måste ju vara hungrig!
När vi hade käkat, tog jag hand om disken (lika bra att få de gjort direkt!), Elton och Roger tog och duscha dom. Elton älskar verkligen att duscha/bada :) Gofisen!
Efter duschen hann vi bara mysa i soffan en snabbis, innan de var dags för gröt, jamas och nattning. Elton var helt speedad, flaxa med armar och ben som en tok. Men tillslut, lagomt till pappa/morfar kom, somna han. Så i morronbitti vet jag en viss Elton som kommer bli glad! :)
Pappa/morfar fick lite mat och sedan dess har vi legat i soffan, alla tre. Ska nog snart krypa ner under täcket, så man orkar upp i morron.
Har packat de mesta tills i morron, men de är nog en del små grejer kvar. Vet bara inte hur jag ska få med mej allt på tåget.. Men de tar vi i morron!



Nu har jag iaf kommit ikapp med bilderna!


Världens sötaste!


(Fulaste bodyn i stan! Den är så felsydd som den kan bli.. Hemma får den dock duga)


Bilder - 091201 & 091202


Elton äter vindurover, med sked ;)

Vill du smaka, mamma? :)

I går glömde vi chokladkalendern, men i dag påminde Frida oss (Tack!).
Så efter gröten fick Elton öppna 2 luckor, gott tyckte Elton! :)

Har ju glömt och visa hur fint de blev i sovrummet, när vi köpte ny sängen och Roger fick en byrå när han fyllde år.
Vi är supernöjda! Dock saknas de en lampa ovanför sängen och kanske en tavla (men vad, vet vi inte?). Men de kommer! :)

Eltons hörna :)


Bilder - 091123 till 091130

Elton och Yizza vinkar hejdå till morfar ;) haha

Korv på Ikea

Perfekt!

Köra bil är kul!

Letade min mobil härromdagen.. Ringde och ringde, tillsut hitta vi den ;)

Söt!

Pyntar på balkongen

Elton hitta tomteluvan!

Gammelmormors väska innerhåller alltid pengar, som Elton bruka få stoppa i spargrisen ;)

EFörutom pengar, fick Elton ett ljus av gammelmormor :)

Reklam, mycket spännande ;)

Haha, alla bilder kan inte bli bra ;)

Mamma/mormor och pappa/morfar har skaffat en till kissemiss: Edward!
(Efter Edward i Twilight, haha)

Elton anväder Yizza som häst ;)

Vår egna lilla hund!

Badkillen

Elton med sin älskade morbror Martin

Fullfart!


Onsdagsmys!

0-7939869768d8cf98783f3b12fbd7b05a.png

Onsdagsmys!


Bilder - Klippning

Före :)

Medans

Efter :)

Dålig bild, men luggen är iaf ur ögonen!

Han har slagit sej på munnen och näsan + att eksemen blir värre när han är ute och de är kallt..
Han ser inte klock ut :/


Bilder - Julgardinerna


Bilder - 091123

Köra ved med morfar, de är grejer de! :)


Bilder - 091120 & 091121

Sötlök!

Lyslördag med mormor/gammelmormor

Mys, med skumtomtar och bus!


Famn

Elton somna om i min famn i går, ganska snabbt. Lagomt tills Roger kom hem, kunde jag lägga ner han i sängen igen Utan ett ljud eller nån rörelse!
Så jag fick se klart Desperate Housewives, tack för de! :) När de var slut, bestämde vi oss för att se film ändå (var sjukt trötta båda två). Roger, min älskade, hade köpt med sej grillchips och Estrellas nya soldip. Sjukt gott, jag är frälst!
Filmen (Flickan som lekte med elden) var helt okej, dock var den första 100 gånger bättre! Spännande och se hur nästa blir.
Innan vi kom i säng, var klockan nästan 01. Vi slockna direkt! Lika bra, då Roger skulle upp och jobba i dag. Jag och Elton låg i sängen ända till 08:40. Dock vakna han 08:20 :) Helt underbart!
Vi hann bara kliva upp, byta blöja, tända alla ljusstakar och börja plocka fram frukosten, innan pappa Roger kom hem på frukost.

När Roger gick på jobbet igen, börja jag och Elton med kaoset här hemma. Vi orkade inte i går kväll, så i dag såg de försävligt ut. Och diskberget var större än de någonsin varit här! Medans jag diska, lekte Elton snällt för sej själv.
Sedan tog vi oss an all tvätt. Elton måste vara den bästa hjälpredan som finns! :) Han hjälper mej att bära den tunga tvättkorgen, räcker mej kläder som jag ska hänga upp eller vika. Sötunge!  

Blev sen vila för prins Elton i dag, han somna inte förrän 12. Men vi har iaf fått en massa gjort här hemma! Nu sover han gott ute i vagnen. Roger sitter mittemot mej (vi sitter vid köksbordet) och löser korsord :) Han ska nog snart kika på jobbet. Jag ska slänga i mej nått ätbart, är superhungrig men inte sugen på nått.. Jobbigt!

Annars i dag ska vi packa väskan jag och Elton, vi ska ju till Ljunga i morron förmiddag. Vi tar nog tåget vid 10. Då hinner vi hem med alla grejer och så, innan jag börjar jobba klockan 13.
Dessutom kommer pappa/morfar i kväll, han ska och jobba i morron, så han ska sova här i natt. Tänk så glad Elton kommer bli i morronbitti, när han ser att hans älskade morfar är här! :)

Ska försöka få till lite bilder oxå, men jag har över 200 att gå igenom, så de tar tid.. 
Men snart så! ;) 

chokladkalender

507f179fd380debaaf8bb36b273b94d0.png

Elton har ju fått en chokladkalender av mormor/gammelmormor (Tack!), men vi glömde den i går.. Så i dag blev de två chokladbitar, vilket inte Elton blev ledsen för ;)


December

Tänk att de redan är december! De här året har gått så himla fort, jag har faktiskt ångest över hur fort de går.. Snart jul, nyår, 2010, jag och Roger firar 7år och Elton 2 år (?)! Sjukt..

De var så skönt att komma ut i dag, simma och bara vara. Mormor/gammelmormor är verkligen het underbar att umgås med! Och dessutom är hon en enorm stöttepelare, som jag kan prata med allt om. Hon ställer upp jämt, hur som! Hon är helt enkelt världens bästa mormor/gammelmormor man kan tänka sej.

Efter simningen ville mormor/gammelmormor på Birsta, men Roger skulle ju på hockey.. Så vi får ta de nästa gång!
Jag och Roger (och Martin) möttes bara i dörren. Jag och Elton fixa gröt, jamas, smorde in kroppen, borsta tänderna och myste i soffan en stund innan nattning. Elton somna jättesnällt, nästan lite för fort. Men ack så skönt!
Dock hostar han som en tok nu, hoppas han inte vaknar bara. Glömde ta hostmedicin innan vi natta..

Roger är fortfarande på hockey. Jag sitter och kollar på Desperate Housewives, så bra! När min älskade kommer hem, ska vi kika på film. Antar att vi ska kika på Flickan som lekte med Elden, vi fick hem den med posten i dag! :) Spännande!



Nej, åter till Desperate Housewives! Trodde jag, Elton verkar vakna..

Skippa

0-6d7b5cdc1ae7ccae931136e0e1252373.png

Vi skippa Kyrkis och stanna hemma och käka glass i stället :)


Grymt

Har varit grymt dålig på att blogga.. För de första har jag inte haft nån dator hemma i Ljunga och när jag väl kom hem till stan, kändes de bara "jobbigt" att blogga ikapp. Men nu ska jag ta mej i kragen, iaf börja! :)

Dagarna går så sjukt fort! Jag hinner inte alls med veckorna. Och nu när jag jobbar, går de bara fortare tycker jag.. Men jag är glad att jag bara jobbar - dagar i veckan. Annars känns de som att jag skulle missa på tok för mycket av Eltons tid!
Men jag tycker att de är kul att jobba, de känns kanon bra! :) Så nu hoppas jag att jag får fortsätta!

Förra Söndagen tog jag och Elton tåget till Ljunga, då jag skulle jobba den veckan. Mormor/gammelmormor var snäll och skjutsa oss till tåget, tack!
När vi kom på tåget, saknade jag Eltons tutt. Och mycket riktigt, jag hade tappat den i mormor/gammelmormors bil.. Självklart var de ända vi hade med oss, kul! Börja tänka på nattningarna och nätterna, som skulle komma..
Dessutom tar Elton bara en viss tutt, som bara säljs på Barnenshus eller Babyproffsen. Hmm!
Fick så lov att köpa en tutt ändå, för att natta helt utan, går absolut inte! Efter ett bra tag, tog Elton iaf tutten. Tack och lov!

Jag jobbade Måndag, Tisdag och även Onsdag (var inte menat så). Elton busa med sin mormor, morfar och gammelfarmor dom dagarna. En dag var han på Öppnaförskolan med mormor, skoj tyckte Elton! :)
I Torsdags for vi hem till stan med mamma/mormor och pappa/morfar. Myste med dom hela dagen! Var på Ikea, Coop och kika på bilar.
När vi kom hem for vi med Martin och leta röda gardiner och efter många stopp, hitta vi några!
I Fredags myste vi med pappa Roger, hela kvällen! Efter att ha varit borta många dagar, hade vi mycket mys att ta igen :)
I Lördags blev de ändrade planer, hit och dit. Men tillslut for vi till Ljunga. Elton somna i bilen påväg dit och vägra somna om när vi kom fram. Han var vaken till 23:30 den kvällen.. Sov dock till 08:30 iaf!
I Söndags käka vi middag med hela familjen, innan vi packa ihop oss for på julskyltningen i Fränsta. Mysigt som vanligt!
Sedan for vi hemöver till stan igen, Elton somna även då i bilen.. Somna inte förrän 23 den kvällen häller. Lika duktig var han då och sov till 08:20. Tack för de! :)

I går vet jag inte vad vi gjorde, men dagen gick superduperfort! Jag och Elton var hemma hela dagen. Elton bada, sov och vägra äta.
Elton äter knappt nånting alls nu. Ända han äter, är gröt på morronen och kvällen. Efter mycket trixande från min och Rogers!
Mat vägrar han totalt, han smakar knappt. Så han lever typ på frukot och gröt då. Men vad är de och leva på?
Jag hoppas våran gamla Elton kommer tillbaks snart, som äter allt och mycket, utan massa tjafs!

I går prata jag med Jenny oxå, så kul att prata med hon! Allt hade gått superbra! Den 28 November klockan 12:43 kom lilla Elias, 3700g och 53cm lång!
Dom skulle få komma hem i dag! Så snart hoppas vi på att dom kommer hit, så vi får gosa lite på lillpojken! :)



Nu ligger fisen och sover, ute på balkongen. Roger kom precis hem på lunch, så vi ska ta och stoppa nått i magen. Tycker de är så mycket att han kommer hem på fika/lunch varje dag, Elton blir så glad då pappa kommer hem sådär! :) Underbart!

Får se om jag och Elton går på Kyrkis när han vaknar, vore skönt att komma ut lite. Så Elton få leka av sej!
I kväll ska jag och simma med mormor/gammelmormor. Skönt att vi äntligen kommer iväg! Dom sista gångerna har de alltid kommit nått i vägen.. Antingen har hon jobbat eller så har jag jobbat. Men i kväll så!
Och när jag kommer hem, byts vi bara av :) För då ska Roger till Choppa och kika på hockey.

I morron eller på Torsdag förmiddag far jag och Elton till Ljunga igen. Jag ska jobba Torsdag eftermiddag, Fredag och Lördag. Dock blir vi kvar i Ljunga tills på Måndag, då jag ska till tandläkaren då.

Nej, nu är lunchen klar snart!


Sover sött!

0-3def3503487da9f0d4a7837d15c13ff1.png

 


RSS 2.0