Ögoninflammation


Inte nog med att Elton åkt på öroninflammation, utan nu i eftermiddag har han även fått ögoninflammation.. De bara rinner ur ögongen och geggar igen direkt. Lillprinsen våran!
Första kuren med penicillin och hostmedicin gick hur bra som hällst i dag! Elton tyckte tillomed att dom var go :) Men, nu ikväll var de andra bullar.. Sluta med att sista fick vi så gott som tvinga i :/ Känns inte alls kul, men vi gör de ju för hans bästa!
Efter all medicin var Elton alldelles kladdig över allt (jag oxå för den delen..), så de fick bli en snabb dusch innan jamasen. Elton åt tillomed lite gröt i kväll, underbart! Dock inte alls som han bruka, men fler än några skedar. Så de går framåt!
Efter badet fick han Alvedon, nässpray och sedan blev de sängen. Gick super bra att natta i kväll!Trodde inte de, då han hade svårt att andas, även i kväll. Men han sover fortfarande, hostar till ibland. Men har inte vaknat till riktigt.

Jag och Roger har fixat dom flesta julklapparna nu! Några små saker kvar och till Elton. Vi kommer inte alls på vad vi ska köpa till han.. Men nått roligt ska vi hitta på! :)

Nu verkar Elton vakna till, så vi ska passa på och krypa ner vi oxå. Man vet aldrig hur natten blir..
                                    Eltons ögon nu ikväll!
                                 Ser dock värre ut i verkligheten..

Kommentarer
Postat av: Nina

Vilken otur han har stackars Elton.

Men skönt att det börjar bli bättre

2009-12-10 @ 11:29:47
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0