Duschat

Har precis duschat och hoppat i morronrocken. Nu väntar soffan och en film! Får se hur länge de blir, då Elton hostar som en tok..

Nästan


Jag har precis stoppat ner Elton i sängen. Egentligen för tidigt, men han satt nästan och sov i soffan. Och han somna direkt när jag la ner han, utan ett ljud! Okej, lite hosta..
Får se hur dagen blir nu, när han sover så tidigt. Han kanske tillomed måste sova en gång till, på eftermiddagen. Om han i huvudtaget sover nått, för nu hostar han så han nästan kräks, låter de som. Hoppas, hoppas, hoppas han sover! Både han och jag behöver de. Natten har varit dålig och de blev en tidig morron, så vi är slut båda två (eller alla tre, fast Roger är och jobbar).
Vi ska bara få dagen att gå. Inte göra ett skit! Varken jag eller Elton har ork till nått. Elton har även smittat ner mej, så jag sitter och snorar och har ont i huvudet. Jag har ingen ork eller lust till nått!

Så nu ska jag lägga mej under filten, på soffan och kolla på Efter 10. Jag lär nog somna till, om inte Elton vaknar..

Kolla in tjockisen


080729 Klockan 06:47 - Ca 8½ timme innan Elton kom!


Peka fingret


080911


Bilder - 100327 till 100330

Påväg till Birsta med mormor

Bus

Nyklippt och nybadad!

Elton med sin påtok för korta lugg. Men, han ser iaf vart han går!
Tur att de växer fort!

Lite friskluft när man är sjuker!


Har varit dålig med kameran senaste dagarna..


Famn

Elton vakna ganska direkt efter att vi lagt ner han. Men var ändå trött, så han somna i min famn ett tag. Tror han sov nästan en timme, mys!

På eftermiddagen har vi mest torkat snor känns de som, de bara rinner! Elton har varit slöare än vanligt, inte velat ätit eller druckit. Så efter middagen (som han nobba, såklart..), fick han ett bad. Han lyste som en sol! Och fick dessutom lite energi, tog en dans och lite bus med pappa. Sedan somna han i sängen, på pappas arm, medans dom kika på hockey. Sånt värmer gott i mammahjärtat!

Jag hoppas att penicillinet börjar värka snart, så han slipper hostan. Vill ha tillbaks den glada Elton, som älskar mat och har energi till tusen!

Elton ligger och hostar för fullt i sängen, men sover iaf. Roger kikar på hockey och jag sitter i soffan, njuter av tystanden! Ska koka lite te och göra vitlöksmackor i ugnen, mums! Bara skit på tv:n i kväll, så de kanske blir en film?

Hemsk

Natten blev inte alls så hemsk som vi trott! Elton sov oroligt, men hostade inte allt för mycket. Sedan slog han på stort och sov, vakna, sov, vakna, sov och vakna helt klockan 08:35! Bästa på länge.

Nån frukost ville prinsen inte ha. Lockade med allt, skinka, korv, te, mjölk och macka. Men inget dög.. Skrutten!
Efter lite mys i soffan, med några vindruvor, klädde vi på oss och gick ut. Hur härligt väder som helst ute, dock ingen sol. Men väldigt varmt och ingen blåst! Tog en kort promenad, var på lill Ica och handla en pipmugg åt Elton (alla är på vifft..) och lite fika. Så när prinsen vaknar, ska vi ta och fika lite. Är väl ungefär vad Elton orkar.

Medans Roger var hemma på lunch, for jag med morfar och köpte nya tuttar (Elton har tuggat sönder alla..). Morfar var snäll och sponsra, tack! 4 stycken tuttar för 140 kronor? Sjukt..
När jag kom hem, hade Elton somnat i pappa Rogers famn :) Stoppa ner han i sängen, så där ligger han och snarkar nu! Hoppas han sover ett bra tag, de behöver han! Han är helt röd runt ögonen, han hostar så han nästan spyr och snoret bara rinner..

Nu väntar soffan, helt slut i huvudet!

Pojkarna

Jag ska ta och krypa ner i sängen. Pojkarna sover redan, Elton sover oroligt (grinar och hostar), så Roger gav upp tidigt för kvällen. Jag önskar jag kunde ta alltihopa, så Lilleman slapp!

Lunginflammation

Natten var värsta på länge! Elton hosta, hade feber (trots alvedon) och skulle ligga mej. Så i natt har vi sovit dåligt alla tre! I morse fick Roger ringa VC och fixa en tid. Fick en tid redan ikväll, klockan 17:30. Kanon!

Dagen har varit jättelåg och gnällig. Elton har knappt sovit, inte ätit nått (endast lite frukt), nästan inte druckit och inte orkat gjort nått alls. Han har inte ens orkar kliva upp i soffan själv. Vi har mest myst i soffan, framför barnprogram.

Klockan 17 klädde vi på oss och for mot VC, som vanligt fick vi vänta.. Men, när vi väl kom in, möttes vi av en mycket trevlig (och duktig, visade det sej!) doktor. Hon skicka först iväg oss för att ta ett prov, kolla om Elton hade halsfluss eller inte. Vilket visa sej att han inte hade, tack och lov för de! Jag får alltid stora halsmandlar när jag är förkyld, så antar att Elton oxå får de.. Dom var större än normalt, men ingen fara! Eftersom att han var så duktig, fick han en glass av sköterskan.
Men hon ville ändå klämma och känna på Elton. Så hon kika båda öronen, som såg bra ut. Hon visa allt för Elton och förklara vad hon skulle göra. Berömde och var verkligen mänsklig! Hon kolla munnen, lyssna på hjärtat och lungorna. När hon lyssna på ryggen, lyssna hon flera gånger på samma ställe och länge. Visade sej att Elton hade lunginflammation på höger lunga. Inte konstigt att han mår, som han mår!
En penicillinkur på 10 dagar, 3 gånger om dagen, blev domen.

De skulle ta ett tag för doktorn att skriva ut receptet (hon hade andra patienter efter oss), så vi for och handla medans. Handla massa frukt till Elton. Hoppas han får i sej nått iaf!
När vi kom hem fick Elton jamas, alvedon (tempen låg på 39), ny blöja, penicillin och lite vindruvor. Sedan rakt ner i sängen, då vi kom hem sent. Han somna jättesnällt! Dock vakna han till, då Roger var in och ändra kanal på barnvakten (fick in nån annan på den kanalen vi hade..). Men han somna ganska fort igen! Vi får väl se hur natten blir..

Jag ska plocka fram godiset och kolla på lite serier. Roger ville kolla på en film som inte jag vill se, så de passar bra!

Krypa

Ska krypa ner i sängen nu, Elton sover jättedåligt. Han har feber och hostar som bara den. Kollade halsmandlarna i dag på han och dom var gigantiska (vilket även jag får, när jag är förkyld)! Så natten lär bli lång och med väldigt få timmars sömn..

Ringa VC i morronbitti!

Äntligen


Äntligen somna prinsen!


Tokig

Jag blir tokig snart! Elton vägrar sova. Gjorde första försöket strax innan 11, men då totalvägra han! Han är dessutom krasslig, jättehes och har lite feber.
Hade tänkt att han skulle få vara vaken tills han somna själv, i soffan. Men han ger ju aldrig upp, tjurpellen! Så nu stoppa jag ner han i sängen ändå. Och än är de tyst, peppar peppar!

I går efter lunch, for vi på Birsta med mormor. Mormor var dock bakis efter nattens bravader på stan ;) Så hon tog med sej Elton till gammelmormor och myste där i stället. Så jag och Gina fick traska i lugn och ro där. Minns inte sist jag gick på Birsta utan Elton! Jag gjorde några fynd. Ett par mysbyxor åt Roger (han är så avis på mina!), ett par jeans och en tröja till Elton. Även ett par jeansleggings åt mej! Alla verka nöjda och glada :)


Hemma fick Elton middag och resten av kvällen blev väldigt lugn, Elton var inte alls pigg. Nattningen tog längre tid än vanligt i går. Både jag och Roger somna (inte så konstigt, då vi kom i säng alldeles för sent..). Vakna strax efter 23, klev upp och kolla slutet på en film. Sedan kröp vi ner igen :) Vilken Lördagkväll!
Natten har varit låg och jobbig! Elton hade feber redan i natt, 02 fick han en alvedon och sov iaf lite bättre. Men han har sovit oroligt mest hela tiden.

Roger är och fiskar med Marcus. Var menat att jag och Elton skulle åka och handla med gammelmormor, men då Elton vägra somna, skippar vi de i dag. Elton skulle aldrig orka! Så vi blir bara hemma i dag. Ska försöka få i Elton nått att äta sedan. Han nobba lunchen (fiskbullar), men tog iaf ett päron. De blir väl dagens stora uppgift!
Ska passa på och tvätta lite oxå, då vi bara blir hemma. Men nu ska jag kika in om prinsen somna, lägga på han filten och slå på barnvakten. Sover han ska jag se på True Blood och halvsova i soffan!

Telefon

Jag låna Rogers telefon, då vi inte har nått batteri i datorn :) Vi sitter i soffan och löser Melodikrysset, mormor och morfar är ju på besök! Elton ska snart sova, då ska mormor klippa mej, äntligen! När Elton vaknat och fått lunch, ska vi åka på Birsta :) Göra av med pengar och kanske äta nått gott!

Precis

Nu har Martin precis kommit hem! :)



Jag ska ta och krypa ner under täcket, är på tok för sent för min del!
Speciellt när Elton lär vakna 05-06..


Sprungit

Strax efter 16 kom Elton hem, med mormor, morfar och Gina. Han hade haft de supermysigt! Sprungit runt och charmat alla damer ;) Prins Elton!
När dom kom hem fixa vi middag: Hasselbackspotatis och rullader (med mögelost), sjukt gott! Vi åt så vi höll på spricka, allihopa!
Elton fick ett behövligt bad, då han fått påskägg av mormor och morfar. Sedan somna han sött!
Resten av kvällen har jag och Gina spenderat i soffan, pratat skit och halvkollat på Lets Dance. Roger har precis kommit och gjort oss sällskap, han oxå. Mormor och morfar flydde fältet. Morfar skulle ta en öl med Lasse. Får se när dom behagar att komma hem..

Vi ska nog plocka fram kortleken och spela lite kort :) Alltid lika mysigt! Coca Cola och chips till de, kvällen är räddad!

I morron väntar Birsta City! Jag ska försöka hitta några leggings, en mascara och nått fint till Elton (i stället för påskägg). Självklart ska mormor med, kanske gammelmormor, Martin och Gina. Martin kommer ju hem i natt, så vi måste ju ses! :)

Nu ska jag vara social!


Bilder - 100326

Elton provar nya regnkläderna :)

If you think I´m cool - you should see my dad!

Elton älskar mina gamla glasögon - så mycket att dom gått sönder..

Badkillen :)

Sötlök!

Pappa Roger, mormor och morfar :)


Skickat

Jag har nyss skickat iväg Elton med mormor och morfar! Elton hann bara vakna, mysa med mormor en snabbis och byta blöja, innan dom drog på Birsta. Får se när dom behagar att komma tillbaks! :)
Ikväll blir de iaf hasselbackspotatis och rullader och mys med underbart sällskap.
Jag älskar min mamma och pappa!


090409


True Blood

Har precis stoppat ner Elton i sängen, hoppas på att han somnar!

Jag ska se på True Blood och lata mej i soffan! :)


Slumra

När Elton sov så sent i dag, passa även jag och Roger på att slumra till på soffan. När Elton vakna, hann vi med sen middag, innan jag gick över till Karla. Där var de fullt hus! Trevligt att komma ut, träffa folk och bara vara. Jag hade dock lovat mej själv (och Roger!) att inte handla för mycket. Så, jag gick bara hem 95 kronor fattigare! Köpte några doftljus. Älskar dom! Bra gjort av mej!
När jag kom hem, strax efter 20, trodde jag Elton sov. Men tji fick jag! Han ville inte alls sova (berodde väl på att han sov så sent på eftermiddagen..). Så vi tog upp han till våran säng och lite innan 21 sov han.

Resten av kvällen har vi kikat på tv. Både jag och Roger mår sådär. Roger har ont i ryggen och jag har ont i huvudet, vi börjar nog bli gamla (som Roger sa tidigare i kväll)! Sängen lockar snart!

I morron kommer nog mormor och morfar. Vi ska äta Hasselbackspotatis och mysa. Lät som att mormor och morfar skulle låna med sej Elton på Birsta oxå. Vi får väl se hur dagen blir :)
Jag vill oxå ta en sväng på Birsta, så de skulle vi nog göra på Lördag. Passa på medans Roger och morfar är hos gammelmormor och hjälper henne.

Bilder - 100325


Besök

I dag har vi haft besök av Emilie :) Först var Elton jätteblyg och kröp nästan in i mej. Men efter ett tag blev han varm i kläderna. Sedan fick inte Emilie gå många meter, utan Elton! :) Så fort hon gick ur rummet, var han efter!
Efter att vi käkat lunch, gick vi på Stor&Liten. Självklart var Stella med, toksnöret! :) Hon skratta, klättra överallt och gjorde en massa grimaser (stavas?). Så söt! Ska bli superkul att bli grannar!
Elton, som skippade tuppluren (eftersom att Emilie var här, haha), var jättetrött. Men skötte sej bra ändå! Efter fikat packa vi ihop oss och gick hem. Elton somna sittandes i soffan, har var så slut! Jag stoppa ner han i sängen och där sover han nu. Egentligen försent för han att sova nu, men de gick inte att hålla han vaken. Så han får väl vara vaken lite längre ikväll!

Klockan 18 i kväll ska jag trsaka bort till Karla, hon ska ha ljusparty. Ska bli skönt att komma ut lite och bara vara Helené! Träffa folk och prata skit! :)

Saknar

Satt och kolla igenom massa bilder. Oj, vad jag saknar magen!


Jag saknar dock inte dom här..


Jamasen

Så fort vi vaknar på mornarna, tar Elton av sej jamasen. Han vägrar ha på sej den, utan han ska springa runt i bara blöja. Skrutten!

I morse kröp han upp i soffan, drog över sej filten och kika på tv!
Han som i vanliga fall hatar att ha på sej filt eller täcke (speciellt när han sover!)!


Tjurigt

I kväll var de tjurigt vid nattningen.. Tog en timme att natta prinsen. Han somna flera gånger, men så fort jag rörde mej, vakna han till. Men la över han till hans säng och satt brevid han. Men då skulle han bara hålla handen, så han kände att jag var kvar.
Sluta med att jag tog tillbaks han till våran säng. Efter ett tag snarka han gott och jag kunde lyfta över han, utan att han ens reagera.

Roger är hos Choppa och kolla på hockey. Så jag har hela soffan för mej själv och får bestämma över tv:n hela kvällen! Greys och True Blood, står på schemat!

Såg sista avsnittet (eller sista jag hade iaf) av Vampire Diaries i dag, så nu måste de komma flera! :) Vill se, vill se, vill se!

I morron ska vi få besök av Emilie, utan Stella. Tokigt! Men Stella håller på att skolas in på dagis och ska vara själv i morron. Så då passa Emilie på att kika hit. Ska bli trevligt, var länge sedan vi sågs!
Fick dessutom höra att vi ska bli "grannar", ännu trevligare! :) Är dock väldigt avis, jag vill oxå ha större. Haha!

Jag och Elton ska nog gå på Stor&Liten i morron, så Elton får busa av sej!


Sommar

Jag vill ha sommar och sol!

080606 - Lillebror Martin och jag med Elton i magen! :)


Söt

Elton är så himla söt när han springer runt och säger "lass, lass, lass" och pekar på frysen. Självklart menar han glass! Och då han åt så bra med lunch, lyxar vi till de med en glass, så klart!
Som han nu sitter och mumsar i sej :)


Tillbaks

I går bad jag Roger kolla (jag fick inte till de..) om vi skulle få tillbaks på skatten eller inte. Förra året fick jag tillbaks några ynka hundralappar (så länge de inte är minus, är jag glad!), men Roger fick restskatt på ett par tusen.

Men i år blev de bättre besked! :) Mycket bättre! Både jag och Roger får tillbaks, några tusenlappar var! Så vi har halvt bestämt att vi ska spara dom till en riktig semester. Vad vi ska hitta på är inte bestämt. Men, drömmen vore ju att vi kom iväg till Norge! Vill ju träffa nyaste tillskottet i familjen Sundholm/Øvrebøe, som egentligen inte är så "nytt" längre.. Fy, vi träffas allt för sällan!

Elton sov inte alls lika bra i natt.. Men de kunde jag egentligen räkna ut med lilltån! Just nu ligger prinsen och sover. Han somna lika snällt i sin säng i dag oxå, helt själv!
Jag ska slänga mej på soffan och kolla på Vampire Diaries, känner mej superseg i dag..

Somna

I natt sov Elton jättebra! Han somna strax efter 19, hur snällt som hällst. 04:45 ropa han mamma och kom över till oss, sov vidare ända till 07. Mycket skönt!
Efter frukosten tog jag och Elton en långdusch, när vi fått kläder på kropparna, var Elton helt slut. Så jag stoppa ner han i sängen, där han somna helt själv. Dock sov han bara en timme..

När vi fått i oss lite lunch, klädde vi på oss och gick på Stor&Liten. Vi skippade vagnen, så Elton fick traska runt själv. Han hoppa i alla pölar han såg och skratta gott ;)
Elton hade ingen bra dag på Stor&Liten. Han var på K (en liten pojke som är 9 månader) hela tiden, tog hans saker och gav han ondaögat. Jag hatar stygga barn! Elton var både trött och hungrig, så efter att vi fått lite våfflor med sylt och grädde, blev de genast bättre!
När vi kom hem byttes vi av, jag och Roger. Roger och Elton busa hemma, medans jag gick och handla lite mjölk. Sedan fixa jag middagen. Lasagne. Blev tyvärr inge gott. Men vi blev mätta iaf..

Elton somna lika snällt i kväll. Och jag hoppas han sover lika bra i natt oxå! Men de är väl för mycket att hoppas på..
I morron har vi inga planer alls. Skulle vara skönt att komma ut, speciellt för Eltons skull. Så vi får väl se!

Bilder - 100321 till 100323

Soligt och härligt!

Elton var snäll och bar korjen på Ica ;)

Ute i blåsten..

När man äter bra med mat, får man en glass!

Elton dansar till Bad romance och letar sin egen skugga :) haha!

Bus i sängen!

Snyggingen!


Tyst

Efter att jag och Elton fixat bort disken efter frukosten, satte vi oss i soffan ett tag. Sappa runt på barnkanalerna. Tyckte att de blev för tyst och stilla brevid mej.. Elton hade tvärsomnat! Gjorde ett försök och la ner han i hans säng, drog ner persiennerna och de verkar funka! Han är tyst och jag kika precis in, då låg han somn jag la ner han. Är egentligen lite för tidigt för han att sova, eftermiddagen blir så lång för han. Men blir han allt för trött, får han väl sova en gång till.

Natten har varit lika jobbig i natt. Tror nästan han drömmer mardrömmar, därför han har svårt att komma till ro. Dessutom vill han ju ha morron före 06, vilket känns påtok för tidigt. Han vakna först när morfar for och jobba, vid 05(!). 
Men i morse lyste solen redan när vi vakna, de gillas! Man blir så mycket gladare. Dock är de kallt ute.. Men efter att Elton sovit, ska vi klä på oss och gå ut. Vi måste ha lingonsylt (har slut på all hemmagjord, typiskt!) till pärbullarna vi ska äta i dag. Mums!
Annars har vi inga planer för dagen.. Får se vad vi hittar på. Nu ska jag iaf kika på film, mysa ner mej i soffan och passa på att vila medans Elton tar en tupplur!


Saccosäck

Just nu ligger jag i Eltons saccosäck och kollar på Vampire Diaries. Vad gör man när man har en karl som ville se massa skit på tv, en dator där uttaget till hörlurarna krånglar och bor i en liten 2:a? Jo, man flyttar saccosäcken till köket. Haha! Så nu ligger jag på köksgolvet, riktigt mysigt.

Efter att Elton sovit klart i dag (han sov nästan 2 timmar!), var han på lite bättre humör iaf! Även solen hade kikat fram då, så vi passa på och gå ut. Struntade i vagnen och Elton gick jätteduktigt. Dock tog de 45 minuter, till och från Ica. Som i vanliga fall tar max 10 minuter, haha. Elton ska kolla och pila på allt, "prata" med alla han möter och filosofera en massa :)
Roger kom hem utan vinnst, hade varit heldött.. Men dom hade haft de trevligt iaf!

Morfar kommer snart hit, han ska låna soffan i natt. Så jag tänkte vara snäll och fixa lite mat åt han!

Grinig

Här hemma har vi en mycket grinig Elton.. Mina öron trillar snart av, jag hatar gnäll! Nu ligger han dock och sover, så mina öron få en lite paus (som är mer än behövlig!). Han hade lite svårt att somna i dag, så jag satte mej vid sängen och strök han på magen, då somna han på en minut! Mammig i dag :)

Natten har varit otroligt dålig. Elton kom till oss redan 24 och efter de sov han katastrofalt! Han har snurrat runt, slagit huvudet i sänggaveln X antal gånger och tappat tutten miljontals gånger.. Så jag förstår att de är grinigt i dag!

I morse skicka vi iväg pappa Roger och pimpla med Marcus (Rogers bror). De är han värd! Dock måste de bli vinst, annars får han inte komma hem ;)
Gammelmormor ringde förut och fråga om vi ville med till Fränsta och gratta Camilla. Men då Elton inte hade sovit och dom skulle fara vid 12, tacka vi nej. En hel (gnällig) dag utan sömn, är inge vidare. Så vi stannar hemma istället. Får se vad vi hittar på. Vädret är inte allt för skoj, så vi blir nog inne iaf.

Nu medans Elton sover, ska jag börja kolla på Vampire Diaries. Missa när de börja på tv, så nu tänkte jag passa på när Elton sover!

Bilder - 100315 till 100320

Sömntuta!

Soffmys

Älskade lockar!

Elton röp i mål..

Gammelmormor bjöd på lunch/middag!

Stoppa-så-många-vindruvor-som-möjligt-i-munnen-så-ingen-annan-hinner-ta-dom!

Eltons nya skor :)

Eltons älskade solglasögon :)

Lyxade till de med ett par nya örhängen för 29:-

Mer mamma!


Dag

Underbar dag! Efter att Elton sovit klart tuppluren, kom gammelmormor. Så de fick bli en macka i bilen, då Elton vägra lunchen..
Åkte ut på Alnö och kolla på klädbytardagen, hitta några fina skjortor och en fin väst, som nytt! Allt för ynka 65 kronor. Sedan åkte vi till Timrå, släppte av Roger där. Efter de for vi på Birsta City, Elton sprang som en tok! Rulltrapporna var roligast. Jag var helt svettig när vi var klar! Ingen vagn och en springsugen Elton..

Först blev vi bjudna på lunch/middag av gammelmormor. Elton åt nästan upp hela sin tallrik, med strips och en korv. Han satt jättesnällt, kolla på folk och tugga på! Jag älskar verkligen när Elton är som han "ska", när han äter riktigt. En helt annan Elton!
När vi ätit klart, tog vi en kort sväng runt om. Hittade ett par solglas ögon till Elton. Skulle bara testa dom (har letat ett par till han), men han vägra ta av sej dom.. Så de fick bli dom! :)
Sedan åkte vi på Skokanoten, dom hade utförsäljning, så vi fynda ett par skor till Elton. Eller fynd, de vet jag inte. Men han har inga tennisskor och han behöver ett par, så 100 kronor var dom värd! Och han älskade dom, så fort vi kom in i bilen, skulle han byta skor! De är bra betyg de :)

När vi kom hem var Elton supertrött och inte alls på humör. Så vi har mest myst resten av kvällen. Käkat vindruvor och ritat.
Vid 19 fick han ny blöja, jamas och en macka. Mackan åt han utan protester, skönt! Dock tog de tid att natta i kväll. Han var nog övertrött. Så han snurra runt som en galning i sängen. Men tillslut så!

Jag och Roger ska slå på nån film nu, har dock inge nytt. Så vi får väl se vad vi letar fram..

Jobbat

Både Torsdag och Fredag har jag jobbat. Så i Onsdags kväll tog jag bussen till Ljunga. Slängde i mej lite mat och sedan gick jag och la mej ganska fort. Helt slut! Sov som en kratta.. Är de inte typiskt, när man har chansen att sova bra (utan en Elton som vaknar titt som tätt), sover man dåligt?

Jobbandet har gått bra, väldigt bra faktiskt! I går var de väldigt mycket kunder dessutom, underbart! Efter att jag slutat jobba, tog jag bussen hem till stan igen. Strax efter 19 var jag i stan. Gammelmormor, Elton och Elton stod och vänta på mej. Elton var supertrött och såg helt chockad ut, när jag klev in i bilen. Sötlök! :)
Innan vi for hem, var vi in på Ica Maxi och handla lite mjölk och bröd. Sedan hem, Elton fick en macka (han åt faktiskt en halv!) med skinka och drack lite mjölk, efter de vänta sängen. Han somna jättesnällt!

Resten av kvällen spendera jag och Roger i soffan. Kolla på film och halvsov, så de blev en tidig kväll för oss!
Elton sov hela natten i sin säng och kom över till oss vid 05. Sedan sov han vidare till 07, underbart!
Lite frukost, soffmys, bus och lite städning har vi hunnit med. Nu ligger Elton och sover. Jag har precis fått på mej lite kläder och borstat tänderna.
Snart kommer gammelmormor, vi ska och åka lite. Sedan får vi se vad vi hittar på. Roger ska till Choppa i eftermiddag, så jag och Elton har hela kvällen för oss själva. Så vi ska nog lyxa till de med nått gott och mys!


Jag nu, i min nya klänning, tröja och halsduk (Supernöjd!)!
Jag bjuder på mej själv i dag ;)


Kolla in hårfästet på höger sida, ser ut som jag saknar massa hår.
Haha, har alltid haft så!


Faktiskt

Natten har faktiskt varit helt okej! Vi gick och la oss redan 22:30, vilket är väldigt tidigt för oss. Då vi i vanliga fall kryper ner i sängen efter 24..
Men Elton vaknade till, så vi passa på och lägga oss. Och då Elton sov bra i natt, gjorde de inte så mycket att han vakan 05. Men han somna iaf om till 06, tack för de!

Jag har precis hunnit med en dusch. Och har precis stoppat ner Elton i sängen, än så länge är de tyst! Så jag antar att han somnat. Ska snart kika in och ta på han filten.

Ingen frukost har han ätit i dag häller. Han fick för sej att han ville ha pärbullar(!) till frukost (Roger skulle kolla vad vi skulle äta för middag, så såg han dom..). Så han fick väl de. Men han åt bara nån tugga..

Har inte varit nån bra dag i dag. Jag är på sämst humör och tycker allt känns skit! Jag har inte lust med nått och känner mej mest irriterad, på allt..

Nej, nu ska jag kolla Elton och slänga på en tvättmaskin. Nått måste jag få gjort iaf..

Bilder - 100316

Elton hittade en av påsarna med urväxta kläder och självklart skulle de provas ;)

Sötast i världen!

Dansa, dansa, dansa!

Vattenpaus i sackosäcken :)


Bilder - 100315

Russinfrukost ;)

Surkart!

Favorit platsen

Bakning på G

Självklart måste man smaka!

En slut liten kille!


Nattat

Jag har precis nattat Elton. Han somna jättesnällt även i kväll! Dock hade han fortfarande feber, så de blev en alvedon ikväll oxå. Ny blöja och jamas, sedan somna han sött! Nu ligger han och snarkar (ja, han gör faktiskt de!) i sin säng.

Roger är hos Byström och fixar klart taket, som dom börja med för nån dag sedan. Så vi har myst ensamma i kväll, jag och Elton.
Jag sitter och halvkollar på tv, just nu är de Halv åtta hos mej. Funderar på om jag ska orka lyfta rumpan och stöka undan disken, efter middagen. Men de känns mer lockande att sitta kvar här..

I dag tog Roger och laga middag: Kyckling i sötsur sås, med ris. Mycket gott! Medans slumra jag till på soffan. Tack för de, älskade du! Jag kände/känner mej inte alls på humör. Känns som att vägen är grusad, riktigt grusad.. Får se hur jag gör, men de är ett tag tills jag måste bestämma mej. Blir de inte som jag tänkt, vilket de säkerligen inte kommer att bli, ta jag tag i plan nummer 2! Kanske tillomed gör de ganska snart?

Elton har inte alls varit på humör i dag. Han har gnällt exakt hela dagen! Visst, de är förstårligt att han inte mår riktigt bra, men mina öron tål inge mer gnäll!
Han vägrar äta. Han har inte ätit nån frukost, ingen lunch, igen middag och inget kvällsfika. Lite vindruvor och knappt ett ½ päron. Några tuggor av en hårdbrödmacka. Ändå vill han ha nått, men han vet inte vad. Så när vi kommer in i köket och han pekar på nått, så när jag ger han de, vänder han sej bara om och grinar.. Jag blir tokig!

I morron har vi inget alls planerat. Vi blir bara hemma, då Elton knappt orkar ta sej ner från soffan själv.
Roger ska till läkaren och när han kommer hem hinner vi bara med middag, för sedan tar jag bussen till Ljunga. Jag ska jobba Torsdag och Fredag. Åter till stan på Fredag kväll, om allt går som planerat. Och medans jag jobbar, ska Roger vara pappaledig. Pappa och son mys!

Gnäll

Ingen bra start på dagen, humöret är i botten just nu..

I går hade vi en mys dag, dock med mycket gnäll. Men inte så konstig, då Eltons temp låg konstant på 40. Tillomed med alvedon i kroppen, hade prinsen feber (inte 40 grader, men nog ändå!).
Blev inget soffläge för mej i går, för Elton sova efter inte äns en timme. Så vi tog och baka. Men de var inte häller nån hitt, inte i går iaf. De blev tillslut en banankaka, som vi inte hunnit smaka.. Den ligger i frysen och väntar på oss!
Resten av eftermiddagen låg vi i soffan, Elton ville inte alls göra nått. Han ville bara gosa i soffan, med tutten och snutten. Inte äns när gammelmormor kom, orkade han lyfta kroppen från soffan. Utan gammelmormor fick komma till han. Sötlök! Gammelmormor var snäll och kom med alvedon, de började sina..
Elton åt ingen middag, utan pilla i sej några rödbetor och en halv hårdbrödmacka. Bättre än inget!
Efter rödbetsmiddagen, blev de en dusch till för prins Elton. Så pappa och Elton tog en långdusch, medans jag plocka ihop och dammsuga. Hann även med disken. Även resten av kvällen, spendera vi i soffan.
Elton somna snällt och fort. Sov dock oroligt hela kvällen..

Strax innan 24, vakna Elton till. Han somna om, men sov oroligt. Så jag och Roger fixa de sista med Eltons urväxta kläder. Oj, så mycket kläder. Men skönt att ha de gjort!
Elton var kokhet, så vi tog tempen (igen..), som visa 40,1. Han fick en alvedon, lite vatten och ny blöja. Sedan somna han snällt om, mellan mamma och pappa!
Natten var helt okej. Elton sov ganska bra. Skönt för alla tre, vi behövde de! Strax efter 06 ville han dock ha morron. Så vi klev upp och myste i soffan.
Vid 09, när pappa Roger ha fika, kom han hem med nybakta frallor. Men inte äns de dög till Elton. Så ingen frukost i dag häller. Enbart mjölk.

Nu ligger prinsen och sover. Han var så himla trött. Så han slockna direkt, i sin säng och allt! Jag sitter och kolla på Efter 10. Blir bara med irriterad!

Dåliga

Fansjävlaskit! Fick dåliga besked. Nu känns de kört..


Bilder - 100314

Sötlök!

Lastbilschaufför, precis som pappa!

Elton kollar så pappa drar rören rätt på toa!

Elton påväg till Alvin

Tillslut blev de lite bus iaf! :)

Vilken min..


Kokade

Elton sov jättedåligt i natt. Vid 04 gav vi upp, då var Elton jättevarm och kokade nästan! Så vi bytte blöja tog tempen (38,9), tog en alvedon och sedan fick han lite vatten. Tog ett bra tag innan han somna, trodde nästan jag skulle få gå upp med han. Men han somna, tack och lov!
07:45 klev vi upp ur sängen, då hade vi legat och myst länge. Och eftersom att Elton är sjukt, fick han lite som han ville (man får faktiskt de när man är sjuk!), så han fick både jos, russin och apelsin. Allt för att han skulle äta! Dock verkade inget locka speciellt mycket..

Vid frukosten åt Elton knappt, men han drack en massa. Tur de iaf! Efter frukosten tog vi ett långbad, vi två. Mycket uppskattat av Elton! Han plaska på bra och gav i från sej många leenden! När vi såg ut som russin båda två, gav vi upp. Borstade tänderna, smorde in kropparna och fick på oss lite kläder.
Myste i soffan, framför barnprogram (ungefär 5minuter, MAX!). Sedan var de dags för lunch. Elton åt inget då häller. Bara drack. Tog tempen igen efter lunchen, stannade på 39,2. Så de fick bli en till alvedon!
Nu ligger prinsen och sover. Vi gick och la oss alla tre, men när Roger gick på jobbet, klev jag oxå upp. Jag hoppas han sover länge, för han var helt röd runt ögonen när han somna. Och han sov ju dåligt både i går på dagen och nu i natt. Han behöver sömn!

Jag ska passa på och slöa på soffan. Känner att de fattas några timmars sömn även för mej..

Bilder - 100313

Bus!

Borsta tänderna!

Snygging!

Fika!

Coolingen :)

Lång kö till biltvätten, tur att mamma packa ner en banan!

Köra bil med morbror Martin, de är grejer de!

Mössan måste vara på när man kör bil, så de fixa Elton själv!

En ledsen kille (som var trött på all väntan), blev tyst i biltvätten :)

Elton älskar att åka "bilen" på Ica Maxi :)

Eller han älskar att åka alla bilar!

Tacosmys hos gammelmormor!

Den lilla godisskålen..


Bilder - 100312

Elton åker bil på Willys :)

Fika paus!

På promenad med morbror Melker

Bus!

Stopp, nu räcker de!

Tok, tok och åter tok!
Elton stoppade två brödbitar mellan tårna och sprang runt.
Och vi kunde inte annat än skratta och ta kort, haha!


Bilder - Toan

Sist jag och Elton var i Ljunga, tog Roger äntligen tag i toan!
Vi har länge pratat om att lägga in en korkmatta där, men har inte kommit oss för. Men för nån vecka sedan, var vi iväg och köpte en matta.
Och min händiga karl fick till de jävligt bra!


Före, medans och efter:

Vi är jättenöjda! Blev som en helt ny toa!


Natten

Natten var jätteorolig för Eltons del.. Han grina efter tutten 100miljoner gånger! Efter många om och men, sov han iaf till 07. Men när vi klev upp fortsatte surminerna att ploppa upp..

Vid 11 fick Elton lägga sej i vagnen och sova, ute. Precis då kom Martin och Gina. Vi fixa lunch och lagomt tills maten var klar (kasslersås och tagliateller), vakna Elton. Så han sov inte ens 45minuter! Vilket är på tok för lite för prinsen.
Och nån mat fick han inte i sej, han provsmaka inte äns.. Vid 14 åkte Martin och Gina hem, Martin skulle ju till Göteborg ikväll.
Vi hann bara ladda om i soffan, sedan for vi till familjen Byström. Där väntade de takläggning för Roger och Byström. Jag, Sara och barnen kolla på Pippi och busa. Dock kom Elton och Alvin inte alls överens! Alvin ville kramas, men inte Elton (han som brukar vara mest på att kramas!). Men efter middagen (fiskgratäng med kräftstjärtar), kom dom igång. Dom kramades och busa, men efter ett tag blev Elton övertrött.. Grin, Grin och åter grin. Mamma, mamma och åter mamma!
Efter äppelpajen var vi tvungen att ge upp. Klädde på oss och for hem. Tack familjen Byström, för maten och sällskapet!

Väl hemma, strax efter 19, var Elton helt slut. När vi kom in, satte Roger ner han på golvet och där satt han som en hösäck.
Jag tyckte redan i natt, att Elton kändes varm. Vilket han fortfarande gjorde, då vi kom hem. Så när vi ändå skulle byta blöja och ta på jamas, tog vi tempen. Och mycket riktigt! Hela 39,4 hade prinsen. Antar att de är efter sprutan han fick förra Fredagen (den 5/3). Hoppas att de går över fort!
Elton somna supersnällt och superfort, så nu ligger han och snarkar i sin säng. Roger ligger brevid mej och ser på Wipeout. Jag ska hämta godisskålen och sedan ta och blogga massa bilder! :)

Resten av kvällen ska jag ligga raklång i soffan!

Familjen

Vi ska ta och packa ihop oss och åka och hälsa på hos Familjen Byström! :)

Var länge sedan sist..


Oväntat

I dag på eftermiddagen kom mormor, Louise, gammelfarmor och gammelfarfar på oväntat besök! Dom skulle ner till stan och handla en ny tv åt gammelfarfar. Han lyste som en sol då han kom och peka på våran tjocktv ;)
Även Martin och Gina kom!

Eftersom att vi inte hade nått fika hemma, gick vi på Ica och handla lite kakor och bullar. Sedan blev de fika av! När halva besöket farit (Martin och Gina stanna kvar), packa vi ihop oss och for vi med. For först till Timrå och tvätta bilen. Och de visa sej att vi har en röd bil! Jag älskar våran bil.
Sedan fortsatte vi på Ica Maxi, handla massa godis. Vi plocka i samma påse och resultatet blev att den inte gick att stänga och kosta över 135(!!!) kronor! Helt klart min dyraste godispåse, någonsin!

Strax efter 16 var vi hos gammelmormor och Melker. Där lukta de Tacos i hela huset! Elton var superduperhungrig, då han inte hade ätit nån lunch.. Han smaska i sej hur mycket som hällst! Sa inte ett ord under hela middagen och verkligen njöt av maten :) Sötlöken våran!
Efter maten blev de bus, massa bus! Sedan blev de efterrätt och kaffe i soffan, framför hockey. Vid 19 gav jag och Elton upp. Elton hade varit trött länge, så vi for hem. Hemma erbjöd jag yoghurt, men han nobba direkt. Så de fick bli sängen och Elton somna på 2 minuter! Nu ligger han i sängen och snarkar gott!

Roger, Martin och Gina lär nog snart komma. Med allt godis! Då ska vi mysa i soffan, med godiset och framför en bra film kanske? Men först ska vi så klart se klart Melodifestivalen!

Jag har bara hört 2 låtar innan, så jag vet faktiskt inte alls vilken jag håller på..


Melodifestivalen

Elton somna hur snällt som hällst! Så nu blir de Melodifestivalen för min del :)
Första för i år..


Fortare

Fy, vad dagarna går fort nu! Och ännu fortare när man jobbar..

I Tisdags eftermiddag for ju jag och Elton till Ljunga. Elton var helt extas på tåget! :) Han hade dock svårt att sitta still. Han skulle flörta med alla damer ;) Han är en riktig charmör!
Hemma i Ljunga hann vi bara med middag och sedan var de dags för jamas och nattning.

I onsdags jobbade jag (10-17:30). Elton busa med mormor hela dagen. När jag sluta, beställde vi pizza och myste resten av kvällen!

I Torsdags jobba jag oxå (10:17:30). Elton var med Moster Louise halva dagen, dom hade varit ute och busa mest hela tiden. Så Eltons overall var dyblöt och skorna lika så! På eftermiddagen busa han vidare med mormor.
När jag sluta, mötte mormor upp mej med Melker och Elton. Så strax efter 18 tog vi tåget till stan. Gammelmormor var snäll och hämta oss och skjutas hem oss.
Hann inte mer än hem, så slockna Elton. Utan ett ljud! Jag och Melker myste i soffan, tills vi båda somna ;) Haha! Jag vakna när Roger kom hem och hann faktiskt se slutet på Criminal Minds.

I går var Melker här hela dagen. Jag passade på att städa och tvätta medans Elton och Melker busa. Så kul att se dom, Elton skrattar så han kiknar!
När Elton hade sovit, tog vi en promenad. Gick på Ica och handla. Var menat att vi skulle baka, men vi hann inte. Då gammelmormor kom och hämta Melker.
Resten av kvällen myste jag och Roger i soffan. Elton sov snällt i sin säng. Han kom inte över till oss förrän 05 i morse! Sedan sov han till 07, för första gången på länge. Han sov dock oroligt, men vi låg iaf kvar i sängen!

Nu ligger Elton ute i vagnen och sover. Roger gick precis ut och skulle städa bilen. Jag har duschat och tillomed fått på mej lite smink! Känner mej på toppen humör i dag! :) Solen lyser, jag är enormt kär och har mina 2 prinsar! Var länge sedan jag kände mej så här glad..

Senare i dag kommer Martin och Gina hit. Var menat att vi skulle vara här hemma, äta gott och spela spel. Men gammelmormor bjöd oss på Tacos och hockey i stället! Så vid 17 ska vi dit och käka. Dock åker nog jag och Elton hem, så han får sova och jag se Melodifestivalen ;) Jag har inte sätt en ända tävling, så i kväll ska jag faktiskt göra de! Kanske tillomed köpa lite lösgodis! Så får de nog bli.
Innan vi far till gammelmormor ska vi och tvätta bilen oxå, måste passa på när de är så fint väder!

Rikare

Nu är vi hemma i stan, igen! :) Dessutom är vi en Melker rikare! Mysigt att ha lillebror på besök, bara han :)

Kom hem sent i kväll, så nu ska jag slänga mej i sängen! Har halvsovit i soffan länge nog nu..



Bättre bloggande i morron!


Eltons nuvarande storlek



100305
13355g tung
86½ lång
47½ runt huvudet


Hela

Elton sov i sin säng hela natten! Han vakna innan 06 och efter några försök att få han att somna om hos oss, gav vi upp.. Klev upp och myste i soffan i stället!

På förmiddagen har vi inte fått mycket gjort.. De ser ut som nån har vänt upp och ner på vår lägenhet. De ligger saker överallt (mest leksaker), jag har en massa kläder som jag måste vika och lägga in i garderoberna och de behövs dammsugas och skuras. Men, jag tar bara de jag hinner i dag. Sedan får Roger göra resten då jag och Elton är i Ljunga. Han ska ändå hålla på med toan då, lägga in ny matta och byta listen. Så jag antar att de kommer se ännu värre ut då..

Vi har iaf packat i dag, så de är nästan klart. Bara lite smått som ska ner. Vi åker med 16:35 tåget i eftermiddag. Smidigare att åka tåg än buss, då de tar sån tid att åka buss. Och Elton är ju inte så stort fan av att sitta still ;)

Just nu ligger prinsen ute och sover i vagnen, men jag är ganska säker på att han vaknar snart. Traktorn är här utan för och skrapar vägen, så han kör fram och tillbaka X antal gånger. Och gasar som en tok! Typiskt.. Elton har inte äns sovit en timme, så jag kan ju bara hoppas på att han sover igenom oljudet!

När Elton vaknar ska vi fixa lite lunch, sedan går vi på Stor&Liten. Fikar och busar! När vi kommer hem hinner vi bara byta om och ta väskorna, så ska vi fara.

I morron väntar tandläkaren och jobb. Jobb även på Torsdag. Får se när vi kommer hem, Fredag kanske?

Bilder - 100308

En underbar mysdag!


Trodde

Elton sov inte så bra ute, som jag trodde att han skulle göra. Han sov lite mer än en timme bara.. Men, förhoppningsvis ska de väl bli varmare ute nu, så då ska han få sova ute jämt! :) Han brukar ju sova bra då!

När Elton vakna tog vi en frukt stund, Elton sleva i sej av passionsfrukten som bara den! :) Sedan busa vi en massa! När Roger kom hem, klädde vi på oss och gick ut igen. Gick på Ica och köpte mjölk och färdkost (vindruvor och äpple) till Elton i morron, då vi ska åka tåg eller buss hem till Ljunga.
Hemma busa prinsarna, medans jag fixa middagen. I dag fick de bli Sjömansbiff, var så himla länge sedan vi åt de. Både Roger och Elton mumsa på!

Eftersom att Elton ändå vaknar 06 varje morron, hur vi än gör, så har vi bestämt att natta tidigare. Så i kväll låg vi i sängen strax efter 19. Lika bra att han får sova så många timmar som möjligt. Sedan lär de ju svänga på tiderna ändå, men just nu får de bli så iaf!

I morron ska vi packa och fixa lite här hemma. Sedan kanske vi går på Stor&Liten, skulle vara skönt om Elton fick busa av sej lite, innan vi ska åka tåg/buss ;)

Nu väntar Medium för mej!

Bilder - 100303 till 100307

Elton kikar efter pappa, som varje morron :)

Elton älskar att hjälpa till att diska!

På väg till farbror Lars 50årsfest

Snyggingar ;)

Äntligen hemma med mina prinsar!

Promenad

Mina tokiga prinsar! :)

Elton läser bok i sackosäcken!

Elton hjälper pappa och morfar med att basa över takskottningen ;)

Elton trodde han var kung över matbordet ;) Tok!


Bilder - Drakborgen 100303



Bilderna är tagna med mobilen, där av kvalitén.


Olagligt

De borde vara olagligt att vara så här söt!


Förmiddag

Jag och Elton har haft en rikitg mys förmiddag! Elton vakna när Roger klev upp klockan 06, som vanligt.. Så, vi klev upp och satte oss i soffan. Framför Vakna och med mjölk och macka för Eltons del. När Roger kom hem vid 09, fika vi frukost alla tre.
Jag och Elton tog ett långbad, sedan klädde vi på oss och gick ut. Tog med oss snowracern och åte en sväng, hälsa på pappa Roger på jobbet. Efter de gick vi på bageriet och handla en bakelse :) Elton flörta så med tanten i kassan, så han fick med sej en kaka. Haha! :)
Elton ville som vanligt inte så in, han verkligen älskar att vara ute! När jag väl fick in han, blev de fika. Mycket uppskattat av prins Elton! Jag måste ju försöka överträffa Elton och pappa Rogers myshelg ;)

Vi har precis fått i oss lite lunch: Bacon och spagettiröra. Nu ligger Elton och sover. Ute i vagnen! De är så himla skönt ute (+8), så skönt att de börjar bli varmare, så Elton kan börja sova ute igen. Han sover ju så mycket bättre! Just nu kom såklart sopbilen, ganska säker på att Elton vaknar..

Vi ska ta och packa väskan jag och Elton, för i morron tar vi bussen till Ljunga. Jag ska jobba Onsdag och Torsdag. Ringde dessutom tandläkaren i dag, så jag ska dit 08 på Onsdag. Skönt att få veta om allt står rätt till eller inte..

Elton verka inte vakna, hoppas iaf inte de!

Äntligen

Nu är jag äntligen hemma i stan igen, hemma hos mina älskade prinsar! Kom hem i morse, innan 09 tillomed. Pojkarna hade dukat fram frukost, så innan morfar for och jobba, käka vi frukost allihopa Mys!
Sedan gick vi och la oss och sov, mycket skönt! När vi vakna klädde vi på oss och gick ut. Tog med oss snowracern och gick på Ica. Handla lunch och busa. Väl hemma fixa vi korv med bröd. Elton åt 2½ korvar och ett ½ bröd!
Sedan han vi bara med lite bus och mys, innan gammelmormor kom. Sedan for vi hem till henne. Roger och morfar skulle hjälpa till att skotta av taket och få bort en massa is. Medans gick jag, Elton och gammelmormor på promenad till Coop. Elton gick nästan hela vägen eller sprang nästan hela vägen :) Annars åkte han snowracer. Duktiga killen! När vi kom hem fixa gammelmormor middag, helstekt kyckling och ris och självklart sallad till de. Mums! Elton åt, åt och åt! Så skönt att hans matlust är tillbaks! Dock var de ris överallt i dag ;) Ris är inge roligt..

Klockan 20 kom vi hem, Elton höll på somna i bilen flera gånger. Så när vi kom hem gjorde vi ett försök att få i han lite yoghurt (har börjat med de, i stället för gröt, då han bara nobbar gröten. Och de funkar superduperbra, han äter som en häst!), men han var för trött.. Så de fixa på jamas och natta direkt! Han somna på några minuter och jag där efter!

Har så jävla ont! Min ena visdomstand är på väg ut, helt ut. Men den har hållt på över en vecka nu. Och jag har ont i halva ansiktet och spänner mej hela tiden, så jag har haft konstant huvudvärk i minst en vecka.. Äta går inte häller bra och borsta tänderna funkar knappt. Så i morron måste jag ringa tändläkaren och höra hur ont man ska ha och om jag kanske ska kolla upp tanden, så de inte är nått fel! För såhär orkar jag inte ha de..

Jag ska ta mej en Alvedon och krypa ner i sängen, snart! Skönt att vara hemma!

Upplagd

0-5c7e79ed7eafc456f744eb4d639f7c01.png

Upplagd för 50års fest? ;)


Busunge

0-2a1c04619f5ae92cb4297d3bd87e9594.png

Busunge! :)


Saknar

5e759e1f23e7e929c4c9ffff50138dc7.png

Fick precis ett sms av min stora älskling, på min lilla älskling! :) Jag saknar dom så!


Nyss

Prata nyss med mormor och hon är snart påväg hem hit. Så när vi har duschat, Elton vaknat och fått lunch i magen, far vi på Drakborgen! :)

Ska bli superkul, var jättelänge sedan vi var där!


Elton på Drakborgen 090528


Grattis


Förut

I dag tänkte jag att jag skulle få Elton att somna själv i sin säng. Han gjorde ju de förut och de gick superbra, men för några veckor sedan, när han blev sjuk, fick han för sej annat.. Sedan har vi bara inte tagit tag i de. Men i dag så!
Han somna utan ett ljud, inte en ända protest! Lättare än jga trott ;) Haha! Men, vi får väl se hur de går nästa gång, innan vi blir allt för glada!

I natt har Elton sovit jätteoroligt, ingen bra natt alls. Dessutom vakna han trax efter 06 även i dag.. Och jag vakna med huvudvärk! Min ena visdomstand är påväg ut. Eller den har redan kommit ut, för ett bar tag sedan, men den håller väl på att växa mer nu. Så jag har ont i halva ansiktet och huvudet håller på att sprängas, känns de som! Jag hoppas den växt klart snart..

Mormor är hos Niklas, Elton sover och Roger jobbar. Jag måste ta och komma i gång, har inte fått på mej några riktiga kläder, inte borstat tänderna eller nått.. Men snart så!
Vi får se när mormor kommer hem, om vi kanske far på Drakborgen. Sedan kommer gammelmormor på middag, trevligt!
Klockan 18:15 ska jag ta bussen hemöver till Ljunga. Jag ska ju jobba i morron, Fredag och Lördag. Så när Elton vakna ska jag packa, så de är gjort!

Bilder - 100226 till 100302

Elton håller på att göra sej fin :)

Han hitta dessutom sina urväxta kläder, som jag ska lägga undan..

Soffmys innan mamsen drar iväg :)

Redo för utgång! :)

Elton mumsar gott fika, som gammelmormor hade med sej

Elton älskar att vara ute! :)

Han älskar även bilen på Willys ;)

Päron i sackosäcken, mys!

Lastbilskörning med hörselkåpor, de är grejer de! ;)

Sötlök!

Bus med mormor på Ikea

Vi hade tänkt köpt en leksak, men då såg Elton bilen i stället och han vägra gå därifrån.
Så, de blev en billig Barnenshusvistelse ;)


Rejäl

Jag hade ju hoppats på att Elton sov en rejäl lunch i dag, men inte då.. Utan han sov bara en ½ timme! Han somna till i min famn igen, men bara en snabbis.. Så när Roger kom hem, fixa vi lunch. Sedan klädde vi på oss och gick på Stor&Liten. Där var de superlungt och skönt! Elton ville ha fika så fort vi kom dit, som vanligt ;) Han är alltid i köket och väntar, haha! Han mumsa på bra med fika, lekte snällt och sjöng med på sångerna, en stund iaf. Eftersom att han knappt sovit, blev han helvild! Skulle spexa och visa "konster", tillslut blev de för mycket och han börja grina av trötthet.. 15:30 mötte vi upp mormor. Vi skulle ju hem och göra biffar. Men de blev ändrade planer! När Roger kom hem, snabbduscha han, sedan for vi på Ikea. Där käka vi middag, fika och busa. Efter Ikeabesöket for vi på Barnenshus, kolla på bilstolar. Vi hitta nog en!

När vi kom hem hann vi bara med lite bus, jamas och ett försök till gröt. Som misslyckades även i dag! Så i morron ska vi testa med yoghurt, kanske de funkar bättre? Elton måste ju iaf få i sej nått, man kan ju inte sova på tom mage hur länge som hällst..

Roger gick precis och la sej, Elton sover oroligt. Jag ska snart krypa ner jag oxå. Men vill att mormor kommer hem först, vilket hon gjorde nu hör jag :) Perfekt!

Justja, bilder var de oxå!


7 helt underbara år!


I dag firar jag och min älskade Roger 7år!

Vi har hunnit med en massa på våra år tillsammans!
030302 - Blev de vi
03 - Flyttade jag in till Roger
050819 - Förlovade vi oss
06 - Flyttade vi till Härnösand
071001 - Köpte vi lägenhet och flytta till Sundsvall
071203 - Fick vi ett efterlängtat + på stickan (efter 8 långa och jobbiga månader!)
080729 - Kom de bästa vi gjort, till jorden - Hjalmar Elton Melvin


Roger är världens bästa sambo och pappa man kan tänka sej!
Och han är bara min och Eltons, bara våran!


Massor

I går kväll när mormor kom, börja vi kolla på Luftslottet som sprängdes, hade lite svårt att hänga med, då vi hade massor att prata om :) haha!
Kom i säng sent i går, klockan var nog närmare 01. Inte alls bra! Men Elton slog på stort och sov i sin säng ända till 05! Dock vakna han när Roger klev upp, strax efter 06.. Han blev jätteglad när han såg mormor och börja krama på hon! :)
När Roger gick på jobbet, tog vi och lyxa till med frukost framför Vakna. Mys!

Elton har fått ett bad och sover nu. Han var så himla trött, så när jag la han ner grina han helt hysteriskt, tvärsluta och slockna direkt! Mormor gick till Niklas. Jag har precis duscha och ska få på mej lite mer kläder och kanske borsta håret.
När Elton sovit klart och vi fått lunch i magen, ska jag och Elton gå på Stor&Liten. Så han får leka av sej och förhoppningsvis bli på bättre humör!
När vi kommer hem ska vi och mormor fixa middag: Hemmagjorda Biffar!

Sjukhuset

Jag ringde nyss sjukhuset och fråga om dom fått min remiss, vilket dom fått!
Jag fick även veta att i slutet på Mars eller början på April, blir jag kallad till första mötet.

Wiihoo!!!


Egentligen

I dag har vi egentligen inte fått nånting gjort..

Elton sov bara en timme, vilket inte räckte. Så hela dagen har mest varit jobbig för prins Elton. Han har mest velat farit i famnen, med snutten och tutten. Inte ville han ha nån lunch häller. Ända jag fick i han var ett päron och en halv riskaka, bättre än inget iaf!
Hade tänkt baka, men de visa sej att äggen var gamla. Väldigt gamla! Så nån bakning blev de tyvärr inte. I stället har vi busat i massor. Legat i sackosäcken och kollat på barnprogram, ätit frukt och myst.

Middagen och iaf i Elton, korv och mackisar. Han rensa hela tallriken, var ända makaron var uppäten! :) Och eftersom att han åt så bra, fick han en glass efteråt. Den slank ner lika fort den oxå! ;)

Efter maten klädde vi på oss, gick ut och trotsa snön och gick på lill Ica. Vi hade helt slut på mjölk, så de var ett ont måste. Men Elton älskar ju att åka vagn, kolla på alla bilar och peka på allt :)
Hemma fixa vi gröt, men han nobba även den. Som vanligt! I stället åt han en halv banan. Som sagt, bättre än inget.
Plocka ihop alla leksaker, bytte blöja och fixa på jamasen. Nattningen gick jättefort, dock somna även jag.. Sov en ½ timme, så jag missa första kvarten på Familjen Annorlunda. Varje gång jag ser de programmet, blir jag lika glad varje gång, att jag "bara" har en Elton! Haha!

Nu sitter jag här i min ensamhet, med chipsskålen och en iskall Cola. Kollar på Spårlöst och myser under filten. Roger är och kollar på hockey och de är han verkligen värd!

Mormor ringde tidigare i dag och sa att hon kommer redan ikväll! Hon skulle fara direkt efter jobbet, så hon är väl här vid 23 nångång. Elton kommer bli superglad då han vaknar i morron! :)

Nu ska jag återgå till mina chips och tv:n!


Grattis


Slutet

Precis i slutet på filmen (Bröllopsfotografen) i går kväll, vakna Elton och grina. Så, vi gav upp filmen och kröp ner under täcket i stället. Elton var jätteorolig och ville först inte somna om. Tillslut somna han på min arm, mysigt! :)

I morse klockan 06, då Rogers klocka ringde, tyckte Elton att de var dags att kliva upp.. Han sprang och grina efter pappa, han trodde säkert pappa skulle gå utan att säga hejdå. Skrutten våran! :) 
Dagarna blir så mycket längre när man kliver upp tidigt. Både på gott och ont! Elton blir oftast grinigare när han vaknar tidigt. Dessutom vill han ju sova lunch tidigare då, vilket betyder att tiden mellan lunchsovningen och nattningen blir mycket längre.. Och han blir superdupertrött vid 16-17, då skulle han lätt kuna ta en till tupplur, om han fick. Men då somnar han påtok för sent på kvällen i stället. Men, de är bara att göra de bästa av de!

Nu ligger prinsen och sover. Tog ett tag innan han gav med sej, trots att han var övertrött. Hoppas han sover länge nu, han behöver de! När han vaknar får vi se vad vi hittar på, kanske bakar nått?

I morronbitti kommer mormor hit och blir kvar tills på Torsdag eftermiddag. Vi ska på Drakboren och busa. Och på onsdag eftermiddag far jag hemöver till Ljunga, då jag ska jobba Tordag, Fredag och Lördag. Mormor stannar här i stan och är med Elton på Torsdag. Fredag ska Roger vara ledig, då ska dom på BVC för strupor, vägning och mätning. Ska bli jättespännande och se vad Elton väger nu, var över ett ½år sedan vi vägde sist. Men jag tror han har gått upp dåligt, då han matvägrat X antal gånger i X antal veckor..

Nu ska jag hjälpa morfar med en sak, sedan ska jag slänga mej på soffan och läsa lite bok!

RSS 2.0