Dag


Underbar dag! Efter att Elton sovit klart tuppluren, kom gammelmormor. Så de fick bli en macka i bilen, då Elton vägra lunchen..
Åkte ut på Alnö och kolla på klädbytardagen, hitta några fina skjortor och en fin väst, som nytt! Allt för ynka 65 kronor. Sedan åkte vi till Timrå, släppte av Roger där. Efter de for vi på Birsta City, Elton sprang som en tok! Rulltrapporna var roligast. Jag var helt svettig när vi var klar! Ingen vagn och en springsugen Elton..

Först blev vi bjudna på lunch/middag av gammelmormor. Elton åt nästan upp hela sin tallrik, med strips och en korv. Han satt jättesnällt, kolla på folk och tugga på! Jag älskar verkligen när Elton är som han "ska", när han äter riktigt. En helt annan Elton!
När vi ätit klart, tog vi en kort sväng runt om. Hittade ett par solglas ögon till Elton. Skulle bara testa dom (har letat ett par till han), men han vägra ta av sej dom.. Så de fick bli dom! :)
Sedan åkte vi på Skokanoten, dom hade utförsäljning, så vi fynda ett par skor till Elton. Eller fynd, de vet jag inte. Men han har inga tennisskor och han behöver ett par, så 100 kronor var dom värd! Och han älskade dom, så fort vi kom in i bilen, skulle han byta skor! De är bra betyg de :)

När vi kom hem var Elton supertrött och inte alls på humör. Så vi har mest myst resten av kvällen. Käkat vindruvor och ritat.
Vid 19 fick han ny blöja, jamas och en macka. Mackan åt han utan protester, skönt! Dock tog de tid att natta i kväll. Han var nog övertrött. Så han snurra runt som en galning i sängen. Men tillslut så!

Jag och Roger ska slå på nån film nu, har dock inge nytt. Så vi får väl se vad vi letar fram..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0