Kort på kortet



I dag var vi ju på banken och fixa ett nytt kort till mej.
Jag har sagt länge att jag ska ha ett kort, på kortet, men aldrig gjort de..
Så idag fixa jag de! Har precis bestämt mej och de fick bli de här underbara kortet- Elton i ett nötskal! :)

Hjalmar Elton Melvin Englund Gidhammar - Mammas älskade prins!


Bilder - 100930


Rätt håll!

En dålig natt till, men inte helt oväntat.. Tidig morron även idag, inte heller oväntat. Men de känns ändå som att vi är piggare idag, vi har iaf orkat oss upp ur soffan. Så de går åt rätt håll!

I dag har vi varit på banken och fixat ett nytt kort till mej, verkligen på tiden. Jag har fortfarande ungdomskort(?). Utan för banken hade dom en liten lekplats och den såg Elton direkt! Så vi lekte där en stund, så länge han orkade iaf. Skönt att vara ute i solen!

Elton har fortfarande inte ätit nånting. Ja, några tuggor frukt och så. Men ingen riktig måltid.. Dock dricker han iaf bra, som tur är! Han vill inte ens ha glass? Som verkligen är han favorit! Jag hoppas snart att de vänder!

Roger är och fixar nått med bilen, men när han kommer hem ska vi fixa pannkakor. Allt för att få i prinsen nånting! Resten av kvällen blir vi bara hemma. Roger hade tydligen tagit på sej att köra en extrasväng i natt.

Naglarna - Svarta med rosa blommor

När båda mina prinsar somna samtidigt, passa jag på att måla naglarna. Nog ansträngande för mitt huvud!

Blev fult som tusiken, tur att vi är sjuka och är hemma, så de spelar inte så stor roll ;)





Har de bra!

Snacka om att jag har de bra! Medans jag sitter här i soffan, snorar, hostar och kollar på Unga mödrar. Står Roger i köket, efter att ha jobbat halva natten och hela dagen och fixar både disken och middagen! Min älskade Roger, han kan han!


Te med honung

Jag och Elton har precis fikat lite. Och då Elton är mer kräsen än vanligt, fixa vi lite te med honung. Vilket var en hit just idag (han älskar te annars oxå, men nu är de svårt att få i han nånting alls..)!
Han åt dessutom en halv hårdbrödmacka med kalkon på, känns bättre än ingenting! Så nu räknar jag ner minuterna tills vi ska gå och sova ;) Är sjukt trött!

Vi har fortfarande inte kommit ur jamaserna och jag tror inte att vi kommer göra de heller, man får faktiskt ha sånna dagar när man är sjuk! Sådeså!


Längsta och segaste

Igår måste ha varit den längsta och segaste dagen någonsin! De hade iaf gått bra och knäppt kort, men riktiga resultatet får vi ju när korten kommer ;)
Så fort dom hade knäppt kort, var jag och hämta Elton. En mycket trött och ledsen Elton.
Hemma hamna vi i soffan, där vi spendera mesta tiden av dagen. Varken jag eller Elton orkade nånting.
Vi tog en tupplur på 3 timmar, vilket var väldigt behövligt! Maten gick de sådär med eller egentligen inte alls. Lite frukt bara. Men bättre än ingenting iaf!

Även denna natt har varit hemsk, Elton har sovit sämre än sämst! Och även jag, supertäppt i näsan och rethosta.. Mitt huvud håller på att sprängas, men vi har varken Alvedon eller Ipren hemma (och inte hade dom på Ica Maxi igår kväll heller..). Ska se om jag kanske kan luska fram nån ändå, i nån väska eller nått. Jag brukar ju alltid ha med mej allt!

Idag lär de bli lika segt, vi blir bara hemma och myser. Roger jobbar sitt sista pass för veckan och har helg efter klockan 17, ska bli skönt att ha han hemma. Och att vi kan dela på nätterna! Jag är helt slut redan nu! Dessutom ser de förjävligt ut här hemma..


 

Jobbig natt!

Som jag trodde, har vi haft en mycket jobbig natt! Elton har mest snurrar runt, ropat mamma, hostat och snorat.. Så nu är vi bra seg båda två!
Men jag ringde dagis och fråga och de var klart att han skulle få komma och knäppa kort! Så nu ska jag försöka lura in Elton i duschen ;) Stryka skjortan, få i prinsen lite frukost och få på mej sälv lite kläder!

Resten av dagen spenderar vi hemma och krya på oss! Jag känner mej inte alls bättre idag, snarare sämre..


Redan

Har redan krypit ner brevid en ledsen och snorig Elton. Ska se nån serie nu och sedan försöka sova!

Bilder - 100927

De första Elton gjorde när han vakna, var att krypa ner under filten på soffan!

Sedan bädda han ner sej själv och dockan, sötlök! :)

Vattenmelon var dagens hitt!

Nya jamasen, satt som en smäck!


5 minuter

Jag har precis nattat Elton, vilket tog 5 minuter! 5 minuter, när hände de senast? Eller har de gjort de nångång?
Han är dock supertäppt i näsan och hostar till ibland. Men vi har tagit nässpray, hostmedicin och Alvedon. Ändå var han så slö! Jag vet att natten kommer att bli lång och jobbig, så jag tänke iaf försöka komma i säng i tid!

Hela dagen har vi snorat ikapp. Ätit vattenmelon, vindruvor, flingor och russin. De är allt jag fått i prinsen. Justja, han åt några tuggor av tagliatellerna. Men de kan nu inte riktigt räknas som, var inte många tuggor..

Vi får se hur de blir i morron, men jag verkligen hoppas att han är pigg nog för att knäppa kort. Sedan får han komma hem och kurera sej hela veckan, mysa med mamma och pappa!

Jamaser



Pappa Roger fick i uppdrag att hitta jamaser idag och han gjorde faktist ett riktigt bra jobb! :) 2 stycken långärmade, för ynka 79 kronor styck. Som hittat!

Dock var de ingen mudd på dom, men de fixa jag lätt!
Så nu har jag sprättat, fixat i gummiband och sytt. Snabbt och enkelt!


Även jag

Börja känna att även jag inte är så kry, känns bak i halsen.. Men jag hoppas att de håller sej där, för när jag blir riktigt förkyld, blir jag liggandes i soffan. Och de går ju inte med en Elton!

Vi har nästan nyss vaknat efter några timmars sovande, mycket skönt! Känns som att jag fick lite mer energi iaf, även fast de är lite!
Jag håller på med lunchen, men väntar på att Roger ska komma hem med buljong, så jag kan göra såsen. Blir ytterfile, grönpepparsås och pärer idag. Ingen dålig Måndagslunch ;) haha! Men vi blev så sugna!

Blir inge Birsta för oss idag, Elton är inte alls pigg. Så Roger skulle fixa nån jamas, nu när han far hem. Världens bästa pappa! I stället kanske vi skulle få besök av Mia :) Vilket fall blir vi bara hemma och myser!

Supertäppt

Igår kväll vakna Elton vid 23 och var supertäppt i näsan, bara sådär! För när vi gick och la oss, var han då inte snorig.
Han hade jättesvårt att somna om, men inte så konstigt när han inte kunde andas! Resten av natten blev lika jobbig den. Han har snurrat runt, hostat och snörvlat. Lika så är de nu..
Tur att han iaf ville ligga kvar i sängen till strax före 07, men ändå var de segt att kliva upp.

Och i morron ska ha ju knäppa kort på dagis :/ Så jag tänkte ringa och höra med dagis om de är okej att han kommer till kortet och att jag hämtar han direkt efter. Men först och främst, får vi väl se hur han mår i morron.. Å, jag hoppas att han mår rätt okej ändå. Första dagiskortet och allt!

Får se vad vi hittar på idag. Skulle behövt vare på Birsta och införskaffa några långärmade jamaser till Elton. Nu när de är så kallt på nätterna och han inte vill ha täcke på sej.
Roger ska även in till stan med bilen, nått som måste kollas upp. Kanske att jag och Elton fixar jamaserna i stan i stället, medans pappa fixar med bilen? Måste höra med Roger :)

100926


Prinsen myser i soffan efter badet! Så underbart söt!


Bilder - Morfar 44år 100925

Min bara min!

Mr Cool


Bilder - Utgång 100924


Eltons första riktiga klippning - 100923

Förut har vi ju bara klippt lite i Eltons lugg, men nu när de närmar sej kortknäppning på dagis (på Tisdag), var de dags. Men mest för att håret blivit för tungt för att lockarna ska komma fram.
Så världens bästa Emilie ställde såklart upp, tack för de, underbara du!



Jag kan lova att lockarna är tillbaks ;)


Bilder - 100920 till 100923

Påväg och handla ägg så vi kan baka!

Bakar sockerkaka, mycket kul tycker Elton!

Senare på dagen åt vi sockerkakan och busa med Emilie och Stella i lekparken


Efter dagis tog vi med oss saft och sockerkaka ut och lekte och njöt av solen


Fredag, Lördag & Söndag

I Fredags börja dagen lika tidigt som vanligt! Dock var morfar här, så vi slog på stort och myste till med en riktig brakfrukost. Jag, morfar och Elton trotsade regnet och gick på bageriet för att handla bröd.
Hemma myste vi med tända ljus och supergod frukost. Efter frukosten packade jag Eltons väska, han skulle nämligen följa med morfar hem till Ljunga!

När vi hade vinkat hejdå till morfar och Elton, for jag och Roger på Birsta. Där var vi på jakt efter en present till morfar. Och vi hitta de vi skulle ha! Dessutom fick Roger med sej en skjorta och ett par jeans hem, verkligen på tiden! Och jag tror Roger tyckte de var roligt, för han hade tydligen gått ner 3 byxstorlekar(?)! Han blev grymt snygg, min goding!
När vi var på Birsta, fick jag sms av Therese, älskade Therese. Hon undra om vi skulle gå ut och självklart ville jag de! Vi har varken setts eller hörts på evigheter, så de var på tiden. Underbart skönt! Nu ska de bli ändring på de, att de ska!
Så jag hann bara göra mej klar och vid 18 skjutsa Roger in mej till stan, till Thereses mamma, där vi skulle käka tacos. De var precis som att vi sågs igår!
Senare på kvällen åkte vi ner på stan, gick på olika pubar och myste, prata ikapp en massa och hade de kanon! Resten av kvällen spendera vi på Memento. Therese, du är bara för underbar. Tack för kvällen!

När Therese gav upp, hade Roger, Mia och Leif kommti på att dom skulle in till stan (dom som bara skulle dricka nån öl och spela tvspel, haha)! Grymt kul att dom kom! Jag och Mia dansa loss, drack drinkar och hade skoj.
03:30 var vi hemma, fy säger jag bara! Jag var så slut..

Igår tvinga vi oss upp strax före 10, jag och Roger. Vi skulle ju åka till Ljunga för att fira morfar!
Jag mådde sämre än sämst. Flyttade med bara från sängen till soffan, där Roger servera mej mackor och mjölk. Älskade Roger! När jag hade fått dom i magen och tagit en dusch, kunde jag iaf skippa soffan och fixa de som jag skulle fixas, så vi kunde fara.

Gammelmormor var snäll att hämta oss! Vid 14 var vi i Ljunga. Prinsen låg och sov, men han vakna efter ett tag. Så underbart att se han!
I Ljunga bjöds de på massa god mat och tårta, paketöppning och mys. När de börja närma sej nattningstid, gav vi upp och for hemöver till stan.
Elton fick dock vara vaken ett tag, ta igen lite mys med mamma och pappa. Sedan somna vi gott!

Idag var vi nog lika seg alla tre, fast att Elton ville ha tidig morron (efter en skitnatt!). Men vi käkade bara frukost och plocka ihop lite här hemma, så for vi till gammelmormor. Roger skulle hjälpa henne att spackla väggarna i vardagsrummet. Medans han fixa de, gjorde jag lunch och Elton och Memme busa en massa.
Klockan 13 var vi hemma igen, dags för att sova. Vi somna alla tre! Men även fast jag och Roger klev upp, fortsatte Elton att sova. Så jag öppna dörren ihopp om att han skulle vakna av ljudet. Men icke. Så klockan 16 var jag tvungen att väcka han! Men inte ville han vakna inte, han bara vände på sej och drog upp täcket. Tillslut vakna han, men medans jag gick ut en snabbis, hann han somna om. Skruttunge! :)

Resten av dagen har vi bara myst! Vi fixa enkel middag, så vi slapp ödsla tid på de. Tog en långdusch och gosat i soffan.
Även fast Elton sov så länge och sent i dag, somna han innan 20. Mycket bra!
Jag har kikat på Ensam mamma söker och nu ska jag kolla igenom bilderna sedan i veckan och helgen. Ska försöka blogga ikapp bilderna tänkte jag!

Blev en massa text, men jag skriver mest för mej själv. Så jag struntar i om ingen orkar läsa ;)

Min snygging, jag blev precis nykär igen! ...

dsc01943 (MMS)

Min snygging, jag blev precis nykär igen! ;) Mmm!


Mår som jag förtjänar..

Gud, idag mår jag verkligen som jag förtjänar.. Jag mår inte alls bra, huvudet känns som att de ska sprängas och jag är så himla trött! Men jag hade en toppenkväll igår, den är värd att minnas!
Världens bästa Roger gjorde nyss 2 hårdbrömackor med kalkon och tomat på (självklart Herbamare oxå!), så nu börja de kännas bättre iaf. Skönt! Men nu har jag inte tid att vara dålig, vi ska ju åka till Ljunga snart. Världens bästa morfar fyller ju år idag! Så vi måste plocka ihop lite här hemma, slå in paket och fixa till oss själva, innan vi far. Som tur är, kommer gammelmormor och hämtar oss!
Ska bli underbart att komma till Ljunga och träffa Elton! Han följde med morfar igår på morronen :)

Therese - Jag älskar dej!

Skippar

Ikväll skippar jag i bloggandet och ser på film och myser i soffan, med morfar istället! Bra slut, på en mindre bra dag.. Mer om de i morron!

Less

Jag är så otroligt less just nu! Vi har precis kommit hem från Stor&Liten, inte för att de var slut, utan för att min skruttunge inte kan bete sej. Jag är så otroligt less på trotsen nu, jag hoppas att de går över fortast möjligt!
Han är på alla barn, puttas och snor grejer.

Jag vet själv vad jag tycker om andras stygga barn! Och nu är Elton så. Spelar ingen roll vad jag säger eller gör! Jag håller på att bli tokig!

Älskade lilla skitunge, jag vill ha tillbaks min underbart goa lillafis, nu!


Slå på stort!

Jag tror att jag ska slå på stort ikväll och krypa ner i sängen nu, klockan 22 redan! Jag minns inte ens sist de hände! Men Elton snarkar gott sedan någon timme tillbaks och Roger ligger brevid mej och snarkar så högt att jag knappt hör tvn. Lika bra att passa på! Man vet ju aldrig när Elton vaknar.. I morse vakna han ju redan klockan 05. En aningens för tidigt för mammsen ;)

Klart!

Nu är allt städat! Ända som är kvar, är tvätten som ska vikas. Men de tar jag nog ikväll ;) Har städat mest hela tiden, hua va mycket de var idag!

Nu ska jag blanda lite saft och packa ner lite sockerkaka. När jag har hämtat Elton, tänkte jag att vi skulle gå ut på baksidan. Njuta av solen och busa en massa! Vi måste ju passa på när de är så fint väder :)

Samtidigt

Igår efter dagis, gick vi på Stor&Liten. De var bara vi och en mamma till med hennes barn (dock sov lilltjejen hela tiden). Mycket lugnt och skönt faktiskt! :)

Vi kom hem samtidigt som pappa, som hade varit och handlat till middagen. Jag blev så himla sugen på kyckling och nudlar, igen. Och så fick de bli! Roger ville inte ha, men vem tog 2 gånger, om inte han ;)
När Emilie sluta jobba, gick jag för att möta henne, så tog vi en promenad. Nu börjar de bli riktigt kallt på kvällarna, jag funderade tillomed på om jag skulle vända för att hämta ett par vantar(?)!

När jag kom hem från promenaden, satt Elton och åt gröt (Jiho! Han åt ingen middag alls..). Sedan var de dags för sängen och pappa for till Choppa för att kolla på hockey.
Resten av kvällen spendera jag i soffan, kika på Idol och myste under filten.

Har precis lämnat Elton på dagis, vi gjorde även sällskap med Emilie och Stella. Trevligt med sällskap! :)
Gick lika bra idag att lämna, jag hann knappt få en puss, innan han skulle springa ut. Sötnöt!

Är superbra promenadväder idag, solen lyser och de är lagomt kallt. Men, jag har grymt mycket jag måste göra hemma (ser ut som fan!)! Så promenaden får vänta tills i morron. Ikväll väntar simning med Mia istället!

Så nu ska här städas, tvättas, diskas och dammsugas!

Blommor



Idag kom Roger hem med blommor, när han hade varit och handlat. Gulligt!
Men moteveringen var kanske inte lika gullig, haha!

Här får du för att du är så grinig, så du ska blir lite gladare! Självklart hade han ett fett leende till oxå, min älskade skrothög!


Case 39



Alla har sagt att den är så himla bra. Men var den verkligen de?
Jag kan inte riktigt bestämma mej för vad jag tycker..

Jag tycker de är enormt läskigt med "konstiga" barn, jag ryser verkligen!


Våfflor

Igår eftermiddag var vi ute med Emilie och Stella, fika och busa ett bra tag. Dock var Elton inte bra på bra humör igår heller..
När vi kom in, fixa vi middag. Elton fick sin favorit, Våfflor! Som han åt, han åt 2 hela! Han verkligen njöt av maten, kul att se, för nu är de inte mycket som kommer i den magen..
Efter maten var de sylt överallt, speciellt i håret. Så de fick bli ett långbad! Sedan var de dags för nattning, först höll Elton på och tjorva. Men efter ett tag somna han snällt! Funderar på om jag bara ska lägga ner han och gå ut ur rummet nu. Vi får se hur de blir ikväll!

Elton har sovit hur bra som helst i natt! Han vakna när Roger kom hem vid 06, då låg han fortfarande i sin säng :) Duktiga killen!
Men jag var så sjukt trött! Nicka till i soffan flera gånger (har märkt på sistone att jag har ett uselt morronhumör..) och Elton har tjurat precis hela morronen. Han skulle inte ha nån frukost, inte borsta tänderna, inte byta blöja, inte ta på sej kläder, inte gå på dagis och har mest bara grina. Kul morron!
Och in på dagis ville han inte! Men när han såg att barna lekte, gick de superbra. Han strunta totalt i mej ;)

Hade tänkt att jag skulle ta en promenad efter att jag lämnat Elton, men de regnar och jag är inte alls på humör. Så jag tar den på eftermiddagen istället, Roger är ju ändå hemma.
Nu ska jag istället fixa lite frukost och slänga mej raklång på soffan! Tror Elton smitta av sej, är inte alls på humör idag..

Så bra gick de med att lägga sej i tid.....

Så bra gick de med att lägga sej i tid.. Har precis krypit ner i sängen, ligger och lyssnar på hur gott Elton snarkar. Underbart! Jag hoppas verkligen att han sover länge i morron! ;)


The Ghostwriter


Men vilken värdelös film, hände ingenting på hela filmen typ! Skit dålig!


Kanon bra

Elton sov kanon bra inatt, äntligen! En helg hos mormor och morfar kanske hjälpte? ;) Han kom dock över till mej, strax efter att jag gått och lagt mej. Men vi hade ju hela sängen för oss själva, så vad gör de? Bara mysigt!
Dessutom sov han till strax före 07, underbart skönt!

Nu på morronen har vi fått lite gjort! Vi tog oss ann diskberget, körde om en maskin tvätt (nån, vid namn Roger, måste haft ett kvitto i fickan. Var vitt ludd överallt..), varit på Ica och handla och bakat sockerkaka.
Prinsen har precis somnat, så nu ligger han och pappa Roger och snarkar ikapp. Jag hade tänkt att jag ska sluta sova på dagarna, så kanske jag kommer i säng i tid ;)

När Elton och Roger vakna, ska vi fixa lunch. Får nog bli rester från igår, blev en massa kvar! Sedan ska jag och Elton gå ut med Emilie och Stella. Solen lyser och de är supervarmt ute, en riktigt härlig höstdag! Vi tar med oss sockerkakan och lite saft ut, myspys!

Resten av dagen får vi se. Roger jobbar sin sista natt för veckan, så vi blir själva även ikväll. Och eftersom att vi blir själva, passar vi på och äter Våfflor till middag (Roger tycker inte om de)! Elton älskar verkligen Våfflor! :)

Nu ska jag kika igenom posten och sedan se Vampire Diaries!

Bilder - 100919

Glass på Ikea

Prins Elton somna på 2 sekunder!


Redan?

I morse när vi vaknat, ringde mormor och berätta att Elton och morfar var påväg hem hit! Redan, tyckte vi? Inte för att vi inte ville ha hem Elton, utan för att de såg ut som de gjorde här hemma och vi trodde att vi skulle ha lite mer tid på oss ;) Så vi fick rycka upp oss ur soffan och filmtittandet, för att börja få ordning här hemma.

Jag slängde på en maskin tvätt, strök gardiner och putsa fönstrena i sovrummet (som jag hade gett mej fan på att jag skulle ha gjort innan Elton kom hem!). Roger fixa diskberget, dammsuga och handla. Roger hann bara börja med lunchen, så kom Elton och morfar.
Elton hade redan hos mormor och morfar protesterat, han ville inte åka hem. Så väl innanför dörren här hemma, stod han och grina(?). Han ville inte alls komma in och allt mindre ge mamma en puss och kram. Jag ljuger om jag inte säger att de sved till i mammahjärtat.. Men de känns underbart att veta att han trivs, vilket jag egentligen inte tvivlar på!

Elton hade somnat till i bilen, i 20 minuter. Så han ville inte somna här hemma, redan då förstod jag hur dagen skulle bli.. Hua, säger jag bara!
Innan Roger for på jobbet, hann vi på Ikea en snabbis, för att köpa en ny lampskärm. Vi fick sällskap av Emilie och Stella, alltid lika trevligt!

Tidigare idag, bjöd vi hit Emilie och Stella på middag. Så vi åt middag och busa. Dock var Elton på extremt dåligt humör, jag hatar verkligen att han blir så, när han är trött! Synd om Stella, som fick stå ut med de mesta.. Och Emilie oxå, som fick höra på allt grin och gnäll ;) Men nästa gång, ska han ha sovit bättre och vara på bra humör!

Trodde aldrig att de skulle gå, men jag höll Elton vaken till klockan 19 (skulle han somna tidigare, vågar jag inte ens gissa vilken tid han skulle vilja ha morron..). Han somna som en klubbad säl, han försökte grina till, men kom på att han inte orka! ;)
Jag kan iaf lova, att Elton ska sova på dagarna. De funkar inte annars, inte för nån!

Bilder - Utgång med Mia 100917


Bilder - 100915 & 100916

Bus i lekparken

Elton kör bil med pappa

Världens snyggaste Elton påväg till dagis

Elton är snäll och hjälper till :)


Utmanad av Nina

Kärleken i mitt liv är mina två älskade prinsar.

Min favoritfärg är svart.

Jag är fantastiskt glad när jag ser Elton glad.

Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor.

Min dröm är att få ett syskon till Elton.

Jag tror att allting har en mening.

Jag kommer förmodligen aldrig tycka om broccoli.

Jag utmanar dom som känner sej manade! Hojta till om ni gör de ;)

Naglarna - Randiga


Första gången jag gör de här mönstret och de syns kan jag lova ;)
Blev inte alls bra, men de tog en himla tid, så de får sitta kvar ett par dagar!


Nu åker nagellackslådan fram, här ska de m...

dsc01876 (MMS)

Nu åker nagellackslådan fram, här ska de målas ;)


Äntligen hemma!



Nu är äntligen prins Elton hemma! Just nu sitter han på govet, äter äpple, dricker juice och kikar på Manny. Jag ska förbereda middagen: Kyckling, wokade nudlar och grönsaker. Emilie och Stella ska komma och göra oss sällskap, kul!


i love you phillip morris



Vilken skit film! Vi hade på tok för höga förväntningar, så vi blev väldigt besvikna.
Jag skratta inte en gång.. Nej, inte ens värd att se!


Hundraelfte



Tända ljus, massa godis, Coca Cola, underbart sällskap och soffmys!
Nu blir de hundraelfte filmen för dagen!


Eastern promises



Jag tyckte faktiskt att den var bra! Dock inte Roger, han somna och snarka så högt att jag knappt hörde nånting ;) Kanske inte bästa filmen att se när man är trött och somnar hela tiden, då man ska se hela på samma gång. Haha!  


Salt


Vi har precis sett Salt, jag och Roger. Filmen var helt okej, tills slutet! Jag hatar dåliga slut, de kan göra hela filmen dålig!
Men såhär dagenefter, gick den iaf att se ;)


Segare än segast!

Gud vad jag är seg idag! Men de är de värt, för jag hade en mycket trevlig kväll!
Jag och Roger har legat på soffan hela förmiddagen och gör fortfarande. Roger ligger och snarkar, tur att min film är slut, annars hade jag inte hört nånting ;) haha!

Jag antar att vi kommer spendera hel dagen här, vi måste ju passa på medans vi kan!

Elton har de bäst hos mormor och morfar! Igårkväll när han kom dit, fick han träffa nya tillskottet i familjen Jansson, Mr Cool. En lite kissemiss, till Eltons stora förtjusning! Dom hade busat hela kvällen och tillslut hade dom nästan somnat båda två, i mormors famn. Så sött!
Han hade dessutom sovit till klockan 09(?) i morse och då hade mormor råka väckt han (han hade dock somnat sent igårkväll, men även om han gör de hemma, gör de ingen skillnad..). Toksnöre, hos mormor och morfar går de bra att sova!

Nu ska jag försöka få liv i Roger, så han kan fixa en ny film åt mej!



Kommit hem

Har precis kommit hem, har haft en otroligt rolig kväll, men nu väntar sängen! Ska bara försöka få liv i älskade Roger ;) Jag är sjukt slut och så himla trött! God natt!

Låna Elton

Igår ringde mormor och fråga om dom fick låna Elton över helgen. Och visst fick dom de! Var ett bra tag sedan dom sågs och ännu längre sedan vi var dit.. Hmm, måste snart ta oss i kragarna och fara hemöver! 
Så mellan klockan 18-19 kommer morfar och hämtar Elton. Dom kommer få de så mysigt!

I morse vakna Elton först vid 05, men somna om till strax före 06. Hua, jag var så himla seg!
Men klockan 08 drog jag ut Mia på promenad, självklart spöregna de mest hela vägen. Men de är alltid skönt när de är gjort! När jag kom hem hann jag bara slänga mej i duschen, sedan for vi in mot stan.
Roger skulle på möte 09:45 och de gick snabbare än väntat. Så vi hann med att fynda lite på Name It, dom har 70%, då dom ska slå igen butiken. Dom hade så himla mycket fint till tjejer, jag skulle kunna köpa hela affären om vi hade haft en tjej (ganska tur ändå! Men vi kunde inte hålla oss, så Stella fick en söt dress. Haha)! Men Elton fick iaf massa kalsonger, strumpor, en tröja och ett par byxor. Och för allt betala vi ynka 225:-
När vi ändå var i stan, passa vi på och käka lunch. Elton åt upp hela portionen!

Sedan for vi vidare mot Birsta. Hitta de vi skulle! Stövlar och en jamas till Elton (han vill ju inte ha täcke på sej, så han måste ha långärmat på sej). Jag fick med mej några fler nagellack ;)
Och massa handdukar, då våra är gamla och luktar illa, hur mycket jag än tvättar dom. Så nu ska dom väck! Dessutom hämta vi ut gardinerna och sängkläderna, som jag beställt! Så just nu går tvättmaskinen för fullt, i morron ska de bäddas rent! ;) Och hängas gardiner!

Nu har vi precis plockat ihop lite här hemma. Vi ska nämligen få besök! Mia, Leif, Anders, Cissi och Saga. Mia har gjort smörgåstårta som vi ska mumsa i oss. Ska bli så gott!
Resten av kvällen får vi se hur den blir, nu när jag(vi) helt plötsligt blev barnfri bara sådär! Roger, Leif och Anders ska på hockey ikväll iaf.
Jag blev sugen på att gå ut jag oxå, men Mia ska upp och köra bil i morron. Så vi får se hur de blir med sen saken..

Nu ska vi mysa alla tre i soffan, måste passa på medans prinsen är hemma!

Mer än gärna

När jag kom på dagis, var de två glada barn som mer än gärna följde med mej hem! :) Dock gick vi inte hem, utan gick direkt till Stor&Liten. Massa fika och sedan lekte dom så snällt, nästan så att jag längta efter en till! ;) Men bara nästan och bara ibland! Du kan vara lugn Roger, jag vill inte ha syskon nu!

Efter massa bus var de dags för Stella att följa med pappa hem. Jag och Elton gick hem, men Elton var så himla trött. Sitta still hemma, hade inte gått. Så vi ringde Mia och bjöd hon på middag: lax. Vilket visa sej vara en fullträff! Vi käka tills vi knappt orka kliva upp från stolen.. Och Elton skratta lika gott som vanligt, när Mia är i närheten!

Vid 18 följde vi med Mia och handla lite, tur de, annars hade nog Elton somnat. Och hade han gjort de, hade han väl vaknat 02 i natt..
Strax efter 19 var vi hemma, borsta tänderna och hoppa i jamasen. Tjurigt som tusiken var de att natta ikväll! Elton somna inte förrän 20:40. Så jag missa Idol, tur att tv4Play finns ;)

Har precis surrat skit med Emilie, vilken underbar människa! Hon får mej alltid att skratta! :)
Har hunnit prata med Roger oxå och han var nog på G hem nu. Får se om jag orkar vänta eller om jag kryper ner!

Elton vakna nu!

Dear John



Såg Dear John idag, en riktig tjejfilm. En fin sådan!
Jag har som vanligt grinat ;) Helt klart sevärd!


Turturduvorna


090918

Ska slänga mej i duschen nu (nä, jag har inte kommit dit än..) och sedan kila mot dagis för att hämta dom här turturduvorna! :) Mys!

Vi får väl se hur de går! Elton som aldrig är mammig (han är bara pappig!), blir supermammig när Stella är i närheten ;) Haha, skruttunge!


Glömt att berätta

Jag har glömt att berätta! I Tisdags när Elton skulle få en macka på morronen, fråga jag om han ville ha smör på (ibland vill han inte ha? Knäppjök!), så börja han göra nånting med fingrarna. Dra med två fingrar på den andra handen. Så jag frågar han igen om han ville ha smör på, så gör han samma sak!
Kom då på att dom gör stödtecken på dagis. Så jag var tvungen att fråga när jag lämna Elton, vilket tecken de var för smör.
Och mycket riktigt, var de som han gjorde!

Jag blev så himla imponerad! Han har ju bara gått där en vecka, snacka om minne! Jag tyckte iaf att de var häftigt :)


Sin säng

Även inatt sov Elton i sin säng hela natten eller han kom över till oss 04:30. Och somna inte om! Eller jo, några minuter.. Ännu tidigare morron idag alltså! 
Roger for rätt tidigt, så jag och Elton trögstarta i soffan. Med lite juice och massa barnprogram, mys!

Gick rätt bra att lämna på dagis idag. Blev lite grin innan jag ens han säga hejdå, men när jag skulle vika och få pussen, gick de superbra!
Direkt efter tog jag en promenad, i spöregnet! Blev en timme, ganska nöjd med tanke på regnet och att jag dessutom gick själv idag. Så nu hänger kläderna på tork och jag ska snart slänga mej i duschen!

Får se vad jag hittar på, har ingen lust att göra nånting egentligen.. Vill bara ligga i soffan och kolla på film ;) Men nått ska jag väl iaf få gjort!

Frozen



Vi såg Frozen igårkväll, de måste ha varit världens sämsta film!
Den var lika seg som Open Water, så förutsägbar och skitdåligt slut!

Hade de inte varit för att Roger är så himla envis och bara ska se klart en film, hade jag kastat ut filmen genom fönstret!

Se den inte!


Uppförsbackar

Efter att jag lämnat Elton på dagis, som förövrigt gick hur bra som helst, vänta Mia och en promenad på mej. Idag var de mycket segt i alla uppförsbackar, kan jag lova!

Väl hemma, svettig och dan, tog jag mej ann diskberget. Fy, va mycket disk! Slängde på en maskin tvätt oxå, sedan la jag mej i soffan och kolla på film (hann slumra till en snabbis, innan Mia ringde).
Vid 13 kom Roger hem, tidig helg! Så vi gick och hämta Elton tillsammans. När vi kom på dagis, som prinsen fortfarande(?)! Han hade varit på toppen humör (trots att han vakna före 05!), ätit 2 stora portioner och sovit över 2 timmar, då vi var tvungen att väcka han. Vi skulle fara och handla..

På dagis ringde även Rogers chef, så Roger åkte på lite extra jobb, nån timma.. Typiskt! Men när vi hade handlat och Roger for på jobbet, gick jag och Elton ut med Emilie och Stella. Bus i lekparken!
Sedan ringde Mia och berätta att dom skulle beställa pizza och tyckte att även vi skulle göra de (ja, de var faktiskt så. Haha!). Sagt och gjort! Efter allt bus, kila vi hem och beställde pizza med Mia och Leif. Mycket gott var de iaf!
Efter att vi fått maten i magen, lämna vi pojkarna och for mot Timrå för att simma! De var så skönt, vi simma i 40 minuter och basta efteråt. Nu ska vi göra de till en vana!

Vi hann hem lagomt till Idol och nu är jag helt dö! Roger säger att vi ska se film, så jag antar att jag kommer somna till den ;) Kanske lika bra, då Elton kommit in i ett stim med tidiga mornar..

I morron ska Roger till Härnösand och blir där hela dagen och kvällen. Elton ska på dagis. Jag ska ta en promenad och sedan hittar nog på en massa som måste göras.
Efter dagis får vi även med oss Stella hem, kul! :) Får se vad vi hittar på, kanske Stor&Liten?


Draktränaren



Såg Draktränaren idag och jag tyckte den var jättefin och supermysig!
Tecknat är underbart!


Extra overall

Igår var vi och fynda en begagnad overall till Elton, som han ska ha som extra overall på dagis.

100 kronor var den verkligen värd!









Gjort sitt!

Nu har nog vår kamera gjort sitt! Den slår av hela tiden, blinkar och vill inte starta..
Men den har varit med länge, vi köpte den -06 (när vi köpte den, var den bäst på marknaden. Men för samma summa nu, skulle vi få en systemkamera!). Och den har varit med på allt!

Å, hur ska jag klara mej utan kamera? Hemska tanke!


Straffbart

De borde vara straffbart att vakna 04:55! Elton sov i sin säng hela natten(!) och kom över till mej då. Tack och lov ville han iaf ligga i sängen och kramas en stund, så strax innan 06 klev vi upp.. Fy, för tidiga mornar!

Igår när jag lämna Elton på dagis, gick de superbra! Fast först var de bara tjurigheter, påvägen dit. Han börja med att sätta sej i slänten och åkte på rumpan, i ny byxorna och blev dyblöt..
Men väl på dagis, blev han jätteglad! Jag fick pussen och kramen, sedan vinka han glatt hejdå! Dom skulle gå ut, vilket Elton älskar, så han tog glatt på sej stövlarna!

Jag och Mia gick på promenad direkt efter att jag lämnat Elton. Skönast att ha de gjort! När jag och Mia gått klart, tog jag även en sväng med Emilie. Dubbeltupp alltså, bra gjort av mej!
Hemma tog jag tag i vardagsrumsfönstret! Jag sydde upp nya gardinerna och putsa fönstren. Så skönt att få de gjort! Nu är de bara resten kvar..

Både jag och Roger gick och hämta Elton, så glad han blev! Han hade dock varit på lite dåligt humör, men inte så konstigt då han först var vaken mellan 03-04, vakna ändå tidigt och inte ätit nån frukost. Men efter lite sömn blev han glad igen! Han hade dock inte ätit nån lunch.. Om han kunde börja äta bra igen!
Efter dagis gick vi på Stor&Liten, Elton lekte vidare, fika en massa och var hur go som helst!

Efter Stor&Liten, for vi och handla lite middag. Varken jag eller Roger hade ork att göra nåe långkok, så vi körde på kycklingsallad. Mycket gott och mycket uppskattat!
Sedan hann vi bara plocka ihop lite här hemma, vika in en massa tvätt och sedan var de dags för nattning. Pappa och Elton skötte nattningen, som alltid, gick de superduper även igår! Inte ett ord, skruttunge!

Resten av kvällen spendera vi i soffan, jag var helt slut! Ja, Roger oxå för den delen. Men i dag gör han sin sista dag, denna vecka. Skönt!

Även idag blir de promenad efter dagisläming, jag och Mia. Sedan får vi se, jag kanske tar mej ann några fler fönster. Men först måste jag ta diskberget! Sedan finns de ju alltid miljoner saker att göra..

True Blood



Har precis sett sista avsnittet på säsong 3. Fy vad jag längtar till nästa säsong nu!
Hmm..


Nya gardiner i vardagsrummet



De blev superljust och rätt fint faktiskt! :) Jag är iaf nöjd!


Bilder - 100913

När vi skulle gå ut, skulle Elton promt ha mina skor ;)

Solen lyste och de var rätt varmt och skönt!

Efter utebus, är de bad som gäller!


Vilken natt!

När jag gick och la mej, strax efter 23, snarka Elton så gott. Men vid 03 vakna han och ropa på mej, tog över han till mej. Trodde att han skulle somna om, som vanligt. Men han var tok pigg! Hur förklara man för en 2åring att de fortfarande är natt och att vi måste sova, när han är supergigg?
Vi bytte blöja och kramades. Så strax efter 04, somna han äntligen om! Och klockan 06 skulle han ändå ha morron, fy så trött jag är idag! Jaja, vi ska fixa lite frukost och mysa i soffan, så ordna de till sej!


Torka

Nu börjar äntligen naglarna torka, så nu kan jag snart krypa ner brevid Elton. Hade tänkt kommit i säng tidigt ikväll, men de sket sej som vanligt..
I morron väntar dagis för prinsen, jag och Mia ska ta en promenad och sedan tänkte jag faktiskt putsa fönstren! Dom ser förjävliga ut och dessutom tror jag mina gardiner är påväg. Hoppas!

Roger är ju ledig i morron, så vi får se vad vi hittar på! Nu väntar iaf sängen, God natt!

Naglarna - Turkosa



Blev ändå rätt okej, iaf med tanke på att de var första gången jag gjorde de!


Bilder - Promenad med Mia



Ny vagn




I går var Roger och köpte en ny vagn (eller ja, de är begagnad. Men ny för oss). Vi har funderat på att köpa en ny länge och sälja dom vi har. Så vi bara har en på dagis och en hemma. Men vi har inte hitta nån med fullt liggläge och som ändå blir liten, så vi får plats med en i gammelmormors bil, som vi ofta åker med.

Men i går hitta vi en, som var superfin och passa budjeten oxå! ;)

Nu ska bara dom andra vagnarna väck, så fort som möjligt!


Ingen sovmorron..



Självklart blev de ingen sovmorron här inte, men de är som vanligt! Först vakna Elton strax före 05, men somna om. Han vakna igen före 06 och strax efter de kom pappa hem, så självklart somna han inte om..
Segt att ta sej upp, men nu är vi vakna och har haft en lång mysstund i soffan. Elton har legat i soffan och kika på Dora och haft fötterna på mej. Så mysigt!

Snart ska vi ta och fixa lite frukost, så vi är redo för promenad med Mia sedan.

Play



Då Elton tjorva vid nattningen och somna sent, missa jag Ensam mamma söker..
Men tacka vet jag Play, en mycket bra uppfinning!

Har precis sett avsnittet, lika bra som vanligt tyckte jag!


vampire diaries



Har precis sett första avsnittet av säsong 2, wiho!


Knappt



Elton har ätit jättedåligt idag, knappt nånting alls. Han nobba lunchen och middagen totalt, han har knaprat lite på ett äpple, ätit några russin och tagit nån tugga på en macka.. Han har dessutom varit smågnällig hela eftermiddagen, sedan han vakna.

När Mia kom, blev han först supergnällig, sedan fick han värsta enegrin och sprang runt som en tok! Han verkligen älskar Mia, hon skulle byta blöja (tur att hon har jobbat på dagis och är van, haha), han skulle sitta med henne och hon älskar att busa, hon har verkligen en god fot inne hos Elton! ;)

Ikväll tog de en evighet för Elton att somna, även fast vi natta i hans säng. Han somna inte förrän efter klockan 20.. Om nånting får mej att tappa tålamodet, så är de de, tjuriga och långdargna nattningar. Jag kan bli tokig!

Nu ska jag slå på en film och krypa upp i soffan, under en filt! I morronbitti väntar promenad, ska bli skönt efter en helgs ledighet från promenader (inge bra..). Sedan får vi se vad vi hittar på!

Tänk va fort tiden går!


080801


Tyst

Just nu är de på tok för tyst här hemma! Roger har precis farit och jobbat, Elton ligger och sover. Men han lär vakna snart, jag hoppas iaf de! För sover han mycket längre, somnar han aldrig ikväll..

Nu har Elton kommit in i en vakna-tidigt-period, igen. I morse ville han först ha morron 04:30(?)! Men han somna iaf om till 06, tack och lov! Jag hoppas han kommer på bättre tankar, varken mamma eller pappa orkar kliva upp då ;) Skruttunge!
Efter lite frukost, lite tvättande och annat plock, for vi och handla lite fika och for till Mia och Leif. Så underbara människor, vi triv så himla bra med dom, alla vi tre! Jag är så glad att dom har flyttat hit, sjukt skönt att ha Mia på nära avstånd!

När vi kom hem var de sängen som gällde för prinsen. Han somna tillomed i sin säng, duktiga killen! Dessutom tvärslockna även jag.. Men Roger väckte mej, så vi hann se sista Idolavsnittet vi missat, innan han for och jobba.
Jag ska snart ta mej ann tvätten, igen. Har en massa kvar och en massa som ska vikas och in i garderoberna Konstigt nog, gillar jag faktiskt tvättgrejen!

Vad jag och Elton ska hitta på resten av eftermiddagen, vet jag inte. Jag antar att vi bara blir hemma och myser. Jag är helt slut, av någon konstig andledning. Då jag sovit längre på nätterna i flera nätter i rad, än på väldigt länge! Känner mej seg och har egentligen inte lust med nått.. Hoppas de går över mycket snart!

Som den kom

Idag bestämde vi oss för att ta dagen som den kom! Blev en tidig morron, Elton ville först upp strax före 05, men fick han att somna om till strax före 07. Tack för de!
Vi käka frukost och myste. Klockan 10 for vi mot Alnö, för att kolla in klädloppisen, som alla andra galna tanter! Fy va mycket folk.. Elton hittade några leksaker för en billig peng, några småsaker fick oxå följa med hem. Tanken var att hitta en bättrebegagnad overall, som Elton skulle kunna ha som extra på dagis. Men icke!

Med lite lunch i magen, for vi till Memme - gammelmormor. Där bjöds de på fika och Roger blev satt i jobb, precis som de ska vara! Elton tog en långsovare i vagnen ute och jag hjälpte gammelmormor lite. Underbart fint väder idag!
Vi blev kvar rätt länge hos gammelmormor, då Elton sov så länge. Var menat att vi skulle till Farfarn (Rogers pappa) idag, men allt blev så sent.. Så vi for bara på Willys och handla lite godis och direkt hem.
Lite soffmys, städning och gos, så var kvällen slut. Så fort dagarna går! Nu ligger prinsarna och nattar, Roger är bra bäst!

När han kliver upp, ska vi slå på en film. En bra film, hoppas jag på. Var länge sedan jag såg en bra film nu! Får se hur länge mina ögon håller sej öppna bara..

Bilder - 100910


Elton fick ett hus idag (han älskade Stellas när vi var där för ett tag sedan)!
Han har inte släppt de på hela kvällen, han verkligen älskar de!


Roger fick som han ville, en rullhållare ;)
Jag fick nagellack och Elton fick 2par byxor och en tröja

Äter man bra, får man en glass!


Minuter

De tog inte många minuter, så vakna Elton.. Jag tror att jag bädda på han för mycket, för han var alldeles svettig! 
Dock ropa han på pappa, så när jag kom in, blev han bara mer ledsen. Och när jag sa att pappa inte var hemma, blev de inte bättre.. Flyttade över han till oss och la mej ner med han. Precis när han hade somnat om, börja nån hund skälla i tappen. Var bara att börja om! Han somna igen, då smäller nån i dörren.. Bara att börja om, ingen.
Sedan kom pappa hem, så han kröp ner med Elton tills han somna. Nu ligger han i våran säng och snarkar lillprinsen!

Får se hur han sover, nått pucko håller på att flytta ut. Nu?

Är de Fredag, så är de!


Nattningarna

Jag kan nog säga att nattningarna går mer än bra! I dag tog de minde än 20 minuter, helt utan grin. Jag tar gärna träsmak i baken, än 2 timmars gnäll och tjurigheter! Så himla skönt att de går så bra!


Nytt till sovrummet



Jag älskar lila! Och nu hade Ellos rea på ett par gardiner jag velat ha, självklart lila! Så nu passa jag på. Dessutom hitta jag ett bäddset som jag fastna för och till min stora lycka, var även dom på rea!
Nu saknas de bara lila överdrag till kuddarna vi har på överkastet, hittar jag inga jag gillar, köper jag tyg och syr några!

Kommer bli så mysigt!


Röda mysbyxor

Vi var precis kommit hem! Vi har haft de supermysigt, alla tre. Först var vi på Barnenshus och kolla så Roger satt in bilstolen rätt, på Ikea och käka lunch, på Birsta och hitta röda mysbyxor till Elton (äntligen!) och lite annats smått och gott.
13:30 var vi på flygplatsen för att hämta Martin, skjutsa hem han och sedan drog vi vidare på K-Rauta. Vi har funderat på att sätta fuskpanel i köket, vid bordet, då de är några små fläckar på väggen. Men när vi såg priser, lutar de mot att vi bara tapetserar om. Vi ska ju ändå inte bo kvar!

Vi hann bara packa in, så for Roger igen. Han ska till Danne och hjälpa han och skruva med bilen, nått som skulle bytas. Så jag och Elton blir själva ikväll, vi ska ha de så mysigt!
Först måste vi slänga ihop nån middag, sedan blir de lite Fredagsmys och gos resten av kvällen!

Ensam



Har precis kommit in från en morronpromenad, gick ensam i dag. Var inte alls peppad, men så fort jag kom ut och fick musiken i öronen, gick de bra! Dock "fuska" jag och tog den korta svängen.. Hade inte tänkt de, men fick för mej att jag skulle jogga i början. Vilken jag inte skulle ha gjort! Min vikt, fötter och knän, går inte alls ihop med asfalten (vilket jag egentligen vet!).. Men nu är de gjort och jag är svettig och dan, härligt! Bara jag sluta svettas, ska jag hoppa in i duschen. Sedan ska vi iväg och fixa lite grejer, hämta morbror Martin på flygplatsen och kanske nått annat skoj!

Igår förmiddag kom moster Louise hit, vi käka lunch innan hon skulle till tandläkaren. Sedan kom hon hit igen, spendera resten av dagen och kvällen med oss. Hon och Elton tog ett långbad och hade så mysigt, Elton skratta hur mycket som helst!
På kvällen kom även morfar, åt och duscha. Sedan blev de en tidig kväll för oss, jag somna tillomed i soffan, före klockan 22(?)! Vilket jag inte gjort på evigheter, jag som måste tvinga mej i säng efter 24 annars..

Nej, lite melon innan duschen!

Morronmys!


Biggest Loser



Jag verkligen älskar Biggest loser, jag både skrattar och gråter till programmet!
Dock blev jag mycket besviken på Svenska versionen..


Så här roligt är de att vara hos storasyst...

dsc01791 (MMS)

Så här roligt är de att vara hos storasyster ;)


När Elton kommer hem, väntar en överraskni...

dsc01790 (MMS)

När Elton kommer hem, väntar en överraskning! Han har nämligen fått släpet till bilen :)


Bilder - 100908


Kudde och ljuslyckta (funderar på att köpa minst en till!) - Tack gammelmormor!

Nu ska här promeneras!


Helt jävla slut!

Mia körde hårt i elljusspåret idag, jag är helt jävla slut! Vi jogga upp för dom flesta backarna, jobbigt då, men skönt nu! Nästa gång ska vi dock ta ett extra varv, kändes lite lite ändå.

Har nästan nyss kommit hem, har hunnit träffa Emilie(vackra kvinna!) en snabbis och snacka lite skit. Ska ta mej en frukt nu, slänga in en tvätt i maskinen och sedan ta en behövlig dusch. Och sedan tvätta, tvätta, tvätta..

Hade gått superbra att lämna Elton på dagis, för pappa! Innan Roger hade hunnit sagt nått, hade han börjat grina lite. Men en snabbis i lekrummet, en puss och sedan hade Elton gått till fröken J och pappa kunde gå, utan ett ljud från Elton. Att allt ska gå så bra när pappa är med? Jag längtar redan nu tills vi ska hämta han! :)

Mys i soffan

Just nu sitter jag och Elton och myser i soffan, framför Byggare Bob! Han äter vindruvor och dricker vatten (han ville inte ha mjölk på mornarna nu?).
Snart drar morronbestyren igång, med pappa hemma dessutom. Så underbart mysigt, att alla är hemma! Vi ska fixa frukost, jag ska få på mej lite kläder för att sedan bege mej till Elljusspåret med Mia, pojkarna ska fixa dagis och sedan ska jag tvätta!

Magen kurrar!

Ger upp

Nä, Roger har fortfarande inte kommit upp. Så jag ger upp, jag kryper ner brevid prinsarna i stället!

En ny dag imorron!

Naglarna - Rosa & rött

Jag älskar att måla naglarna!
Förut bytte jag färg varje dag, men sedan Elton kom har de inte blivit av. Men nu har jag kommit igång igen (självklart byter jag inte färg varje dag..).
Dock slängde jag alla nagellack för ett tag sedan, så nu håller jag på att köpa ikapp. Saknas en massa!


Typiskt att tumnageln skulle gå av..
Blev sådär vilket fall, övning ger färdighet!


Klockan

Vad fort klockan går på dagarna! Jag tyckte att de kändes som en evighet, att Elton skulle vara på dagis i 5 timmar. Men jag hann knappt med allt jag skulle..

När de var dags att hämta Elton, kom gammelmormor. Elton blev så glad när vi kom, underbart att se han! Var en annan donna som oxå ville följa med mej hem, Stella. Hon är bara för söt! Tur att pappa Johan var där samtidigt, så hon slapp bli "kvar lämnad" ;)
Hemma åt vi lite melon och bestämde att vi skippa simningen även idag. Gammelmormor skulle bort tidigt i morron och hade lite att göra, så jag tyckte de var lika bra att hon fick göra sitt. Vi hinner simma nästa veckan!

I stället for vi på Birsta en snabbis. Jag skulle ha ett par byxor, som jag kan promenera i. Hittade ett par dessutom, skönt! Fick även med mej en tröja, några penslar (har fått för mej att jag ska börja måla naglarna igen, kul!), en kudde och en ljuslykta av gammelmormor. Tack!

Hemma hade Roger börjat med middagen, vilket lyx! Har varit jag som har kockat sista dagarna, så de var underbart att bara behöva sätta sej! :)
Efter maten for vi på Barnenshus för att köpa några festen till bilstolen, men de sluta med att vi inte behövde några. Sedan var de bara hem och natta, då klockan bara rann iväg..

Ska snart se om Roger vill kliva upp, igen. Försökte för ett tag sedan, men han skulle komma om ett tag ;)

Operation nattning - dag 4

Även ikväll natta pappa Roger, skönt för mamma! Dock var Elton övertrött, så han grina ett bra tag. Men sedan gick de fort, tror jag iaf. Nu snarkar båda prinsarna ;)

Känns så skönt att vi tagit tag i de här med nattningen, var verkligen på tiden! Och de verkar ju gå rätt bra ändå, bättre än förväntat faktiskt!

Som jag trodde

Blev precis som jag trodde, grin även idag. Men, de kändes lättare idag (visst, de är alltid jobbigt att man inte för trösta när prinsen är ledsen!). Dessutom ringde Emilie några minuter efter, då hon hade lämnat Stella och sa att han var lugn då!

När prinsen var lämnad, börja jag promenera, men hann inte långt innan jag fick vända. Då ringde Mia och ville haka på, så självklart! De är dessutom kanonväder ute, varmt och solen lyser, superbra promenadväder!
Efter promenaden gick jag och sola en snabbis, nu sitter jag och mumsar på lite melon (går skit med Nutriletten..).
Jag ska snart ta tag i städningen, ser ut som fan här hemma.

Gammelmormor ringde i morse oxå, hon ville följa med och hämta Elton, så hon fick se dagiset. Så hon ska hon med och hämta! :) Snacka om att Elton kommer bli glad!

I morron ska Roger få lämna Elton, tycker de är bra att vi båda gör de, för alla tres skull. Då tänkte jag och Mia passa på och kolla in elljusspåret här borta och ta en sväng där. 

Förderedd

Snart ska jag lämna Elton på dagis, känns sådär. Men jag är förberedd på grin även i dag.. Och jag vet ju att de går bra!
Sedan väntar en långpromenad, verkar som att jag får gå själv idag, då Mia inte svarar ;) Antar att hon snarkar!
Efter de måste jag hem och städa, bäst att passa på medans Elton ändå är på dagis. Är de finväder när jag hämtar prinsen, ska vi vara ute en stund!


Bilder - 100907

Elton cykla lite innan dagis ;)

Pojkarna bus - Elton och Theodore

Morfar och Elton spelar boll :)


Pojkarna

Direkt efter dagis, gick vi på Stor&Liten. Där var även Karla och Theodore, jättekul att ses. Var superlänge sedan sist! Och pojkarna lekte riktigt bra ihop, ännu roligare!

När vi kom hem, hade pappa Roger städat ur bilen. Vi skulle nämligen byta bil idag! Så när allt var fixat, for vi och bytte.
Innan vi for hem, var vi och handla lite och sedan hem för att fixa en mycket sen middag.
Sedan har morfar varit här på ett snabbesök. Lite mat i magen, en dusch, lite bus med Elton och några matlådor fick han oxå med sej.
När han for, tog Roger och Elton och natta. Tänk att allt ska gå så mycket bättre när pappa gör de? Hmm..

Ska snart väcka Roger, så vi kan se klart en film, som vi börja på förra veckan. Haha!

Operation nattning - dag 3

Vi börja natta alla tre, dock Elton i hans säng. Men de gick inge vidare.. Så medans jag sa hejdå till morfar och la in middagen i kylskåpet, blev Elton helt tyst(?).
Gick in till pojkarna igen, men fick gå ut lika fort igen, då Elton bara grina.. Nu ligger båda prinsarna och snarkar ;) Elton somna dessutom utan ett ljud!

Pappa är tydligen bäst!

Ny bil



I dag har vi varit och köpt ny bil! Våran gamla Toyota, blev utbytt mot en(för oss iaf) lite nyare Volvo. Just nu är vi iaf supernöjda!

Men när vi lämna av Toyotan, för att sätt oss i Volvon, börja Elton och grina. Han ville minsann inte åka den bilen!


Inskolning dag fem - sista dagen



I morse börja Elton klockan 09, han var så glad när vi gick! Även när vi kom dit, han lekte och strunta i mej totalt (dock fick jag en "ny", nämligen Stella. Som enbart skulle vara med mej).
Men, när jag skulle pussa han hejdå, blev de inte alls så bra.. Utan både Elton och Stella blev tokig och börja tokgrina. Så inte nog med att jag skulle ha dåligt samvete för Elton, utan Stella oxå. Sluta med att jag gick grinandes där i från. Fy!

Men jag ringde en stund efter och båda barnen hade lugnat ner sej ;) Elton hade dock varit sur på fröken J ett tag och inte pratat med hon. Men de gick fort över!
De var en glad Elton som kom emot mej när jag kom, skönt! Han hade ätit bra (jippijäj!), somnat utan tutt(?) och varit glad hela dagen.
Dessutom hade dagis "glömt bort" att ringa mej när han vakna, så han fick vara en extra timme på dagis :) haha!

Hämta Elton

Jag antar att jag snart ska och hämta Elton på dagis, mammas prins!
Sedan ska vi nog stanna till på Stor&Liten en stund, måste höra med Karla oxå, vi har nämligen bestämt att vi ska ses idag :) Kul!











Känns bättre

Efter en långpromenad med bästaste Mia och ett samtal till dagis, känns de redan bättre med dagis. Skönt!

Nu ska jag dricka ett stort glas vatten, ta min lunch-shake och sedan ta en dusch!
Gammelmormor smsa nyss, vi ska ta simningen i morron i stället. Jag som var så peppad, men de ska iaf bli skönt att simma i morron!

Ont i mammahjärtat!

Fy, jag har nyss lämnat Elton på dagis! Först gick de hur bra som helst, han brydde sej inte alls om mej , tills jag sa hejdå och pussa han. Och inte nog med Elton, utan Stella blev ännu mer ledsen än Elton, som ändå var helt galen. Usch, jag har grinat hela vägen hem!

Allt kändes ju så himla bra, men nu känns de sjukt jobbigt! Nu ska jag svida om, gå på långpromenad med Mia och tänka på annat! Hmm..

Tänk att en sån liten kropp, kan ta sån st...

dsc01757 (MMS)

Tänk att en sån liten kropp, kan ta sån stor plats i sängen! ;)


Skakar

Jag är så arg så jag nästan skakar! Visste jag vem de var, hade jag gått och knacka på! Nu har Elton vaknat 3 gånger, bara för att dom borrar och hamrar! Han är dessutom livrädd, kanske inte så konstigt när man vaknar till sånt..
Ska snart krypa ner brevid han, antar att de är lika bra. Slå på tvn där inne, för sova nu, kan jag inte!

Promenad

Precis när jag och Elton kom hem från dagis, kom även pappa Roger hem. Så vi fixa middag och myste en stund innan Roger skulle och jobba.
När Roger farit, ringde Mia. Vi bestämde träff här utanför, promenad stod på schemat! Eftersom att Roger jobba, fick Elton hänga på i vagnen. Han skötte sej exemplariskt, sa inte ett ord! En timmes promenad, mycket skönt!
Mia följde även med hit en sväng, så jag passa på att slänga mej i duschen. Medans fixa hon och Elton kvällsfikat, världens bästa Mia! Tack!

Efter att Mia kilat hem (älskar att hon bor så nära oss!), börja vi kvällsrutinen. Nu sover prinsen (hoppas jag iaf), men dom håller på att borra ännu mer nu. Fansjävlaskit!
Morfar var precis här och åt lite, han skulle bara parkera lastbilen, så kommer han tillbaks och lånar soffan i natt. Tror även att han kommer hit i morron, kanske tillomed Elton hinner träffa han!

Har gått rätt okej med Nutrilett idag, bättre än förväntat! Har dock bytt ut en påse, mot middagen. Känner att jag vill äta med Elton! Annar har de gått bra, så skönt!

I morron väntar dagis, promenad med Mia (om jag ska lämna Elton på dagis, passar vi på då), Stor&Liten(?) med Karla och Theodore och simning med gammelmormor på kvällen. Fullspäckat, underbart!



När vi skulle äta middag, sprang Elton iväg och kom tillbaks med sin stol. Haha! :)

Promenad!

Söt Mia hade tänkt på Elton när hon var utomlands. Tack!


Grannjävlar!

Måste man borra i betongväggarna på kvällarna? Speciellt när man vet att de finns barn i trappuppgången?
Elton vakna nyss till, trodde inte han skulle somna om, men jag tror att han gjorde de! 

Grannjävlar!


Operation nattning - dag 2



I dag tog de en ½timme för prinsen att somna, var av 5 minuter med (fejk)grin. Dock satt jag bara brevid idag, rörde han inte.
Först tjura han till de rejält, skulle inte ha kudden, ställde sej upp, skratta och mamma, mamma, mamma. Men tillslut la han sej ner självmant. Och sedan gick de fort! Så skönt att jag har tagit tag i de, äntligen!

Inskolning dag fyra


I morse vakna Elton redan klockan 05:45, så när vi skulle gå på dagis vid 09:30, var han redan supertrött. Kändes sådär, eftersom att vi haft helgledigt. Men så fort vi kom dit spotta han ut tutten och gav mej snutten, självmant!

Direkt när vi kom, var de utebus som gällde. Elton traska iväg utan att bry sej om mej, så hela tiden ute, höll jag mej undan. Inte en gång leta han efter mej!
När vi skulle gå in för lunch, gick jag iväg till personalrummet, så han fick leka en stund ensam inne. Han märkte inte att jag gick och märkte inte att jag kom tillbaks ;)

Maten nobba han även i dag eller han åt ris, men inte fisken. Dock massa frukt efteråt. Efter lunchen är de sovdags, så jag gick hem (eller vi provkörde en bil och var en snabbis på stan för att kolla rean på Name It, men allt var slut..).
Elton hade somnat utan ett ljud, även fast de inte var "hans fröken". Han sov lite mer än en timme, vakna pigg och glad. Fröken ringde efter mej, men sa att de var ingen brådska, för han lekte så bra!

Självklart ville han inte gå hem idag, som vanligt. Känns som bästa betyget! Och att fröknarna dessutom berömmer han, är som grädde på moset, för mammahjärtat! De märks att han är trygg i sej själv, sa en av fröknarna.

Äpple i soffan


Elton vakna precis till.. Tänkte krypa ne...

Elton vakna precis till.. Tänkte krypa ner brevid han, lika bra, då jag är seg som få! I morron väntar ju dagis oxå, ska bli spännande efter en helgs ledighet!


Nutrilett

Hade tänkt att jag skulle starta en Nutrilett-vecka(fy..) i morron, måste komma igång! Jag är så less just nu..
Och alla kilon jag går ner innan operation, är bara ett stort plus! Så nu jävlar! Mia, den ängeln, ska peppa mej med promenader och sedan får vi se vad vi hittar på, lyfta skrot kanske? ;)
Dessutom ska jag och gammelmormor ta upp simningen igen, så på Tisdag kör vi igång! Äntligen, jag har saknat de!


Känner mej faktist peppad!



Bilder - 100904


Glass i solen

Elton lämna av mamma i satn :)


Bilder - 100905

Påväg och handla :)

Påväg till Mia, Leif och kissemissarna

Elton tänkte hjälpa till och packa upp ;)

Påvägen hem var de så himla fint väder!


Tacosmys & födelsedagsfest

Igår efter att jag och pojkarna hade myst med Tacos, fixade jag mej i ordning och sedan skjutsa pojkarna mej in till stan. Där Malin och Annelie mötte upp mej, vi var hos Malin ett tag först. Kolla på hennes 1års kalas, sjukt kul! men hur vi såg ut ;) Och våra mammor ska vi inte ens prata om!
Vid 19 börja vi traska till Linda och hennes födelsedagsfest. Där bjöds de på sjuktgod bål och massa skitsnack. Senare hamna vi under partytältet och åt kräftor och massa annat gott.
Lite lekar, massa mer bål, ännu mer skitsnack och massa trevliga människor förgyllde kvällen. Strax före 02 delade jag taxi hem med några stycken. Skönt att slippa ta bussen, som jag inte ens visste när den gick..
Hemma kröp jag ner brevid mina prinsar, prata ett tag med min stora älskling och sedan snarka jag gott ;)

I morse vakna Elton klockan 07. Både jag och Roger klev upp, men jag kröp ner en stund igen, efter att jag fått i mej en alvedon och ett glas cola.
09:30 var jag uppe igen, duschade och sedan for vi och handla, åt på Max och sedan hem. Hemma sov jag och Elton en stund till (dagen efter skulle jag kunna sova bort hela dagen!). När vi vakna skulle Roger och jobba, så vi ringde Mia och kila sedan upp dit. Så underbart att dom bor så nära!
Superfin lägenhet har dom köpt, verkligen! Där blev vi kvar några timmar, Elton jaga kissarna och hade de supermysigt. Han verkligen älskar katter!

När vi kom hem fick Elton gröt, ett bad och sedan har vi bara myst i soffan. Nu ska jag njuta av en iskall Cola, för i morron börjar allvaret..

Operation nattning - dag 1

Efter att vi legat i sängen i 45minuter och Elton knappt visa någon trötthet, utan bara snurra runt, ska pussas och kramas, på och av med täcket.. Bestämde jag mej för att han baske mej skulle somna i sin säng!
Så jag pussa han god natt, stoppa ner han i sängen och satte mej brevid och smekte han på ryggen och magen. De tog enbart 15 minuter, varav max 2 med grin! Fy fan vad jag är bra! Just nu sitter jag med träsmak i baken, men är jävligt nöjd över mej själv och Elton såklart! Nu får vi se hur de går i morron..




Älskade skitunge


Snodde


Snodde bilden av Linda ;)

Hade jättetrevligt igår, blir mer bloggning senare ikväll och bilder! Nu ska vi åka och handla, äta på Max och sedan hälsa på Mia och Leif i nya lägenheten.
Så kul att dom flyttat hit!


Dagens första! ;) Nu är de tacosmys med po...

dsc01738 (MMS)

Dagens första! ;) Nu är de tacosmys med pojkarna som gäller, underbart!


Nakenfisen


Nakenfisen har precis vaknat efter en 3 timmars tupplur, ätit en stor tallrik med pappas köttärssås och ska nu få lite kläder på kroppen.
Vi ska gå på Ica och handla till middagen, som består av Tacos idag! Lite mys innan jag gör mej redo för att fara in till stan, ska bli superkul ikväll!
Jag är så peppad!


Dags att krypa ner under täcket


Provar nya jackan


Svårt och få en bra bild, när Elton inte vill som mamma ;)
Och att kameran är död, så mobilen får rycka in..


Brevid prins Elton

Även fast jag inte är trött, tänkte jag krypa ner brevid prins Elton. För även om han somna sent ikväll, vaknar han ändå tidigt i morronbitti.. Tur att han är söt! ;)

Verkar som att jag fått planer för i morron, kommer bli kanon!

Dagens köp



Jag: en kofta, ett par byxor(!), 2 BHar och grjes till håret
Elton: en softshelljacka, en fleecejacka och strumpor
Roger: sin efterlängtade Timråtröja och 2 kortärmade


3 timmar

När vi kom hem från dagis, passa vi på att sova alla tre (Roger skulle jobba natt). Vi slog på stor och sov i 3 timmar, skönt! Vi svida om och for på Birsta. Jag var på Bolaget och handla till i morron, vad som händer då, vet jag inte riktigt.. Men nånting!
På Birsta City var vi ute efter en höstjacka till Elton, de var så kallt när vi var ute idag på dagis! Hittade en som båda jag och Roger fastna för (dock ville jag ha en röd, men den fanns inte i Eltons storlek..)! Dessutom hade vi 25%, kanon! Sedan hitta vi en massa annat oxå, för mycket..

Strax efter 18 gav vi upp, då Roger skulle fara och jobba. Hemma hann vi bara pussa på pappa och vinka hejdå, så for han. Men vi passa på och hade mamma-Elton mys i soffan, med lite godis och Pingu. Mys på hög nivå!

När de var dags att sova, tjura Elton till de rejält. Han vägra sova och somna inte förrän 2 timmar senare.. Då är tålamodet inte att leka med!
Nu njuter jag av tystnaden, med ett glas Cola. Ska se om jag kanske hittar en sevärd film att slå på!


Tillslut så..


Inskolning dag tre


Har fler bilder på Rogers mobil..


Även idag har de gått bra. Elton önskade ju att gå ut idag, leka med barnen och så fick de bli! Vi klädde på oss och gick ut, men Elton hade inte tid att vänta på mamma och pappa. Utan han sprang iväg och börja leka direkt, kändes så skönt! Han tror nog dock att K´s mamma är en dagisfröken, så de ska bli intressant och se hur de blir när hon inte är där ;)
Elton lekte järnet, cykla, åkte kana (med storpojkarna!), lekte i sandlådan och kolla in alla barnen.

Idag stod de även lunchpremiär på schemat. Elton nobba dock maten totalt, han åt några gurk och tomatskivor, drack inget och åt 2 melonbitar.
Efter lunchen vinka vi hejdå och Elton överöste fröken J med massa kramar, slängde X antal slängpussar och ville egentligen inte gå hem. En bra dag, förutom maten då!

Hejdå

Vi har precis kommit hem och vinkat hejdå till pappa som ska fara och jobba. Nu har vi Fredagsmys i soffan, innan Elton ska nattas :) Mys!

När prinsen är nattad blir de bättre bloggning, med bilder!

Bilder - 100902

En trött kille påväg till bilen

Medans pappa kolla på bilar, köpte vi en glass!

Massa bus hann vi oxå med!


Tvättstugan

De är inte ofta vi är till tvättstugan, då vi ha tvättmaskin i lägenheten (tack för de!), men idag efter dagis, hade vi boka tid. De skulle tvättas mattor, kuddar, täcken, madrasser och lite sängkläder. Sånt som man inte kan tvätta hemma!

Medans jag skötte tvättstugan, myste Roger och Elton på. Dom bada och busa. Vi bädda nytt i sängarna, så skönt när allt är tvättat! 
Då var klockan för mycket för att Elton skulle få sova, så efter badet tog vi bilen och fixa några ärenden.
Vid 18 tyckte vi att de kunde fara hem, fixa lite kvällsfika och alla andra kvällsbestyr. Medans Roger och Elton fixa de, tog jag och skura. Nu har jag bara vardagsrummet kvar!

Elton har varit så himla snäll idag, med tanke på att han inte sovit! De har varit minimalt med grin och han har varit riktigt glad! Men vid nattningen visa sej tröttheten, han hade så svårt att varva ner. Men när pappa buffat i rumpan i typ 1 minut, somna han gott!

Nu ska jag skura de sista, sedan duscha och efter de ska vi mysa i soffan, jag och Roger!

Inskolning dag två


Idag fick vi även med oss pappa Roger, som har gjort helg (eller han ska jobba extra i morron). Kul, tyckte både jag och Elton, så han oxå får se vart Elton ska hålla hus! Idag gick de bättre än igår, Elton ville direkt springa och leka! Han visste precis vart vi skulle, så han visa stolt pappa!
Vi kika på hela förskolan, Elton tyckte bäst om 3-4åringarnas avdelning och leksaker ;) Massa lego hade dom!
Idag hann vi även träffa alla barna, dom var ute på förmiddagen när vi kom. Elton peka på sej och ut, så i morron bestämde vi att vi ska gå ut ett tag oxå!

Lika som igår: Elton ville inte gå hem! Mycket skönt!

Nattning 100901


Inskolning dag ett


I morse skulle vi vara på dagis klockan 09:30, lagom tid tyckte vi! Vi hann äta mysfrukost, Elton fick ta ett långbad och kika lite på Manny.
När vi kom dit, ville Elton vända i dörren och gick för att ta på sej sina skor igen. Onej, tänkte jag! Men så fort han hittade alla leksaker och K (han skolasin samtidigt) började kika runt, gick de bra.
Fröknarna verkar mysiga, lagomt med barn och Elton verka faktiskt trivas. För när vi skulle gå hem, vägra han, han skulle bara leka mer! Ett bra betyg!

Skönt att första dagen är gjord och att de gick bra! I morron tar vi även med oss pappa Roger, kul! Samma tid i morron, sedan får vi se hur länge vi stannar.

Håret


Håret


Redo för dagis!


RSS 2.0