Natten


Natten var jätteorolig för Eltons del.. Han grina efter tutten 100miljoner gånger! Efter många om och men, sov han iaf till 07. Men när vi klev upp fortsatte surminerna att ploppa upp..

Vid 11 fick Elton lägga sej i vagnen och sova, ute. Precis då kom Martin och Gina. Vi fixa lunch och lagomt tills maten var klar (kasslersås och tagliateller), vakna Elton. Så han sov inte ens 45minuter! Vilket är på tok för lite för prinsen.
Och nån mat fick han inte i sej, han provsmaka inte äns.. Vid 14 åkte Martin och Gina hem, Martin skulle ju till Göteborg ikväll.
Vi hann bara ladda om i soffan, sedan for vi till familjen Byström. Där väntade de takläggning för Roger och Byström. Jag, Sara och barnen kolla på Pippi och busa. Dock kom Elton och Alvin inte alls överens! Alvin ville kramas, men inte Elton (han som brukar vara mest på att kramas!). Men efter middagen (fiskgratäng med kräftstjärtar), kom dom igång. Dom kramades och busa, men efter ett tag blev Elton övertrött.. Grin, Grin och åter grin. Mamma, mamma och åter mamma!
Efter äppelpajen var vi tvungen att ge upp. Klädde på oss och for hem. Tack familjen Byström, för maten och sällskapet!

Väl hemma, strax efter 19, var Elton helt slut. När vi kom in, satte Roger ner han på golvet och där satt han som en hösäck.
Jag tyckte redan i natt, att Elton kändes varm. Vilket han fortfarande gjorde, då vi kom hem. Så när vi ändå skulle byta blöja och ta på jamas, tog vi tempen. Och mycket riktigt! Hela 39,4 hade prinsen. Antar att de är efter sprutan han fick förra Fredagen (den 5/3). Hoppas att de går över fort!
Elton somna supersnällt och superfort, så nu ligger han och snarkar i sin säng. Roger ligger brevid mej och ser på Wipeout. Jag ska hämta godisskålen och sedan ta och blogga massa bilder! :)

Resten av kvällen ska jag ligga raklång i soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0