Trodde


Elton sov inte så bra ute, som jag trodde att han skulle göra. Han sov lite mer än en timme bara.. Men, förhoppningsvis ska de väl bli varmare ute nu, så då ska han få sova ute jämt! :) Han brukar ju sova bra då!

När Elton vakna tog vi en frukt stund, Elton sleva i sej av passionsfrukten som bara den! :) Sedan busa vi en massa! När Roger kom hem, klädde vi på oss och gick ut igen. Gick på Ica och köpte mjölk och färdkost (vindruvor och äpple) till Elton i morron, då vi ska åka tåg eller buss hem till Ljunga.
Hemma busa prinsarna, medans jag fixa middagen. I dag fick de bli Sjömansbiff, var så himla länge sedan vi åt de. Både Roger och Elton mumsa på!

Eftersom att Elton ändå vaknar 06 varje morron, hur vi än gör, så har vi bestämt att natta tidigare. Så i kväll låg vi i sängen strax efter 19. Lika bra att han får sova så många timmar som möjligt. Sedan lär de ju svänga på tiderna ändå, men just nu får de bli så iaf!

I morron ska vi packa och fixa lite här hemma. Sedan kanske vi går på Stor&Liten, skulle vara skönt om Elton fick busa av sej lite, innan vi ska åka tåg/buss ;)

Nu väntar Medium för mej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0