Fixa


När Elton hade sovit klart, efter 1½ timme, fixa vi lunch. Blev gårdagens middag: Rogers spagetti och köttfärssås! Elton åt lika bra i dag, om inte bättre. En full tallrik, utan protester och mumsa glatt i sej :) Gofisen!

När vi hade fått maten i magen, tog vi och klädde på oss. Täckbyxor och overall åkte på! De väntade ju bus i snön :) Pulkan fick oxå följa med ut! Elton älskar den och ville bara åka mer och mer. Vi var och heja på pappa Roger, som höll på att skotta för fullt (han har inte gjort nått annat i dag..).
Vi hade de supermysigt i snön :) Dock ville Elton mest äta den.. Blev ganska kallt, så efter en timme gav vi upp, rosiga om kinderna. Skönt att komma ut!
Vi hann bara vara inne en kort stund, innan Roger kom hem från jobbet. Vid 16 ringde Martin och ville ha kaffe. Så han, mamma/mormor, Louise, Melker och Gina kom med en massa gott fika bröd! :)
När dom for, for Roger med till mormor/gammelmormor, för att hjälpa henne med skottningen. Elton fick ett lång bad och medans städa jag badrummet.
Efter att Elton fått gröt, kom Roger hem. Elton hoppa i jamasen och sedan natta pappa Roger han.

Nu sitter vi och slå in julklapar och har precis ätit en (okej, två) skinkmacka. Mormor/gammelmormor hada varit så snäll och skickat med Roger julskinka. Oj, så gott!

Jag ska läsa lite bloggar, sedan måste jag återgå till julklapparna. I morron kommer ju Marith, Danne och Cornelia. Eltons lilla kusin! :) Barna ska byta julklappar och självklart ska vi fika lite.

Hur funkar vissa människor egentligen? Är så less..

Vet inte hur många gånger jag har svurit nu.. Datorn låste sej, precis när jag skulle posta inlägget. Men, jag hade sån jävla tur, att de hade sparats! Tack för de! Hade inte orkat skrivit om de i kväll..

Är bara några julklappar kvar nu, sedan väntar sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0