Orolig


Natten har varit väldigt orolig för prins Elton. Rullat runt i sängen, hostat och snorat i massor. 07 gav vi upp, då vakna vi till och myste i sängen en lång stund!
Klev upp, bytte blöja, fixa ett glass med mjölk och fortsatte myset i soffan framför Vakna med The Voice! :) Så underbart!

När Roger kom hem, vid 09, fixa vi frukost och tände massa ljus. Elton åt knappt nått till frukosten.. Sedan var de dags för medicin, gick mycket bättre i dag! Elton tog nästan allt frivilligt, skönt.

När jag diska, satt Elton på bänken och hjälpte till. Mycket poppis! :) Sedan bädda vi rent i sängarna, slängde på en tvättmaskin och en diskmaskin. När vi nästan var klar, kom Martin. Elton lyste som en sol, som vanligt! :)

Martin och Elton fixade på kläder på Elton, borsta tänderna och busa, medans passa jag på att duscha. Sedan for vi på Bolaget, köpte drickat till i morron ;)
Vidare på Ica Maxi, passa på och käka en korv där. Dock nobba Elton den totalt! Märks att Elton inte är frisk, han som i vanliga fall älskar korv, i alla slag..
Vi handla allt till tacosen och lussekatterna, som vi ska baka i dag. Sedan for vi hem, så Elton skulle få sova. Han hade ju inte hunnit sovit nått i dag, så han var dötrött!
Lite, mycket lite, gröt i magen och sedan sova han. Tror aldrig att han har somnat så fort, nångång! Han lär nog sova ett tag till, då han bara sovit 40 minuter än.

Jag och Martin sitter här brevid varandra, med en varsin dator i knä ;) haha! Ser komiskt ut..
Nu kom även Roger hem, härligt att han sluta tidigare i dag! Dock ska han på Birsta med en kompis, så han är ändå inte hemma. Haha!
Men i kväll blir de tacos och Idolmys med Martin och Gina! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0