Fridag


Idag har vi varit ledig allihopa, samma som förra Onsdagen! :) Roger har fridag på Onsdagar, när han kör denhär turen, då han kommer upp i så många timmar då.

Jag tog på mej skorna för att ta en promenad i morse, de regna lite - men de stoppade inte mej. Jag hann nästan bara ut, så börja de spöregna, men jag tänkte gå ändå! Tyvärr hann jag kanske bara 1km eller nått, så var jag helt genomblöt - byxorna var så tunga, så jag tappa dom(?)! Så jag fick så lov och vända. Och inte nog med att jag var dyblöt av allt regn.. Nää, en jävla lastbil for förbi mej och skvätte vatten ändå upp i ansiktet på mej - åh, de koka i mej och några mycke fula ord kom ut ur min mun! Fingret råka oxå komma fram.. Tur att ingen såg eller hörde mej, haha! Hemma tog jag en varm dusch och sedan käka vi frukst.

Klockan 16 for vi på Biltema och sedan vidare på Barnens Hus, så vi fick slut på tjatet om de där bilen! Efter de for vi vidare till Memme! Där fick vi middag, hjälpte vi henne tömma poolen och kika på en grill.
När vi kom hem, fick vi besök av Martin och Gina. Dom har ju varit utomlands, så vi har inte setts på en vecka! Dom hade med sej en keps till Elton - som han blev kär i! Och jag fick en parfym, tyvärr hade Martin med sej flera, så jag fick välja själv, så nu kan jag inte bestämma mej.. Haha!

Blev sent i säng för prinsen, men de får han ta igen i morron! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0