Ljunga


Nu är vi hemma i Ljunga, underbart! :)

I går efter Stor&Liten, kom Eltons farmor förbi. Med massa paket, blommor och fikabröd. Allahjärtansdag! Elton mumsa glatt i sej, både fikabrödet och innehållet i ena paketet ;)
När Ulla for, tog vi tag i städningen och packingen. Elton fick middag, Roger duscha och jag fixa de sista som skulle göras innan vi for.
Lite efter 18 kom mormor och hämta oss. For på Ica Maxi och handla lite gröt och korv tills i helgen. Elton fick även en väst, dock lite stor, men för ynka 37 kronor!
När vi äntligen var klar, for vi mot Ljunga. Elton somna innan vi änns lämnat parkeringen på Ica.. Typiskt!
Hemma i Ljunga vakna Elton med en himla enerigi. Så han fick vara vaken, äta en macka och mysa med Yizza. Strax innan 23 gick vi och la oss, alla somna lika fort.

Natten har varit helt okej. Elton vakna först 06, sedan 07 och strax innan 08 klev vi upp. Skicka iväg Melker på skolan, rasta Yizza och fika frukost.
Nu är mormor och jobbar, Melker på skolan (kommer hem snart), Roger och skruvar skoter. Elton har duschat och nu sover han. Får se hur länge han tänkte sova? Ett bra tag hoppas jag, för de behöver han!

Var menat att vi skulle och fira Troy i dag/kväll, men Therese hade mått dåligt och spytt en gång. Så vi vågar inte.. Men på Söndag ska vi göra ett nytt försök! :)
Så i dag blir vi nog bara här hemma. Mormor slutar efter 15, sedan blir de middag. Och senare i dag kommer morfar och Louise oxå hem. Så då är nästan alla samlade! :)

Hade tänkt att jag och Elton skulle gått ut i dag, då solen lyser så fint. Men prata med gammelfarmor förut och då var de -20 grader :/ Inge vidare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0