Knepig


Har varit en knepig dag. Elton vaknade ju mycket tidigare än vanligt, så allt blev flyttat (sov och ät tider). Så när Roger kom hem på lunch, hade Elton redan sovit klart. Blev lunch tillsammans, alltid lika mysigt!
När Roger skulle tillbaks på jobbet, klädde vi oxå på oss och gick ut. Snowracern fick oxå följa med ut, till Eltons stora glädje! Vi gick och handla lite skinka och tonfisk, fick för oss att göra hemmagjord pizza i dag.
Elton ville som vanligt inte kliva av snowracern och gå in på Ica.. vi handla fort och sedan blev han glad igen, dock ville han bara gå, på hemvägen :) Tokfis! Han har fått för sej att kliva av i farten nu..
Elton ville inte alls gå dit jag ville, sluta med massa grin. Tillslut kom vi iaf bort till pappa Roger! Elton kolla in traktorn och hjälpte till att skotta ;) Han är bra dukitg, våran prins!

Efter en timme var vi lite smått kalla och väldigt rödblommiga. Inne blev de russin och mys under filten. När Roger kom hem, kom även gammelmormor. Hon och jag for och handla lite, blöjorna hade börjat sina..
Hemma hade prinsarna tagit hand om disken, skönt! Sedan börja vi med pizzabaket. Elton busa med gammelmormor, han passa på nu, då hon ska vara borta i 2 veckor (hon ska utomlands, igen..). Gammelmormor stanna på pizza hon med! :)

Elton ligger och sover sedan 20. Jag har suttit vid datorn hela kvällen.. Har bara varit skit på tv:n!

I morron har vi fullt upp! I morron är sista dagen och början på nytt.
Jag och Elton tänkte nog gå på Stor&Liten. När vi kommer hem ska vi packa, städa och fixa/äta middag. 18 kommer mormor och hämtar oss, då drar vi till Ljunga.
På Fredag ska vi vara hus och hundvakt hemma i Ljunga, alla andra jobbar. Roger ska skruva skoter. På eftermiddagen ska vi till Therese, Johan och Troy. Troy fyller ju år i dag och självklart ska de firas!
På Lördag åker vi upp till Gransjöbodarna. Äter gott, åker pulka, kör skoter, eldar, spelar kort/spel, grilla massa korv och ha de mysigt med halva min familj! :) På söndag kommer vi hem till stan igen!

Kommentarer
Postat av: Idun

Då ses vi imon då :)

vi ska ixå på kyrkis =) Kram

2010-02-10 @ 23:26:16
URL: http://ajdune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0