Redan


Redan i går kväll/natt då vi gick och la oss, kom Elton över till oss. Men de var så mysigt, han kura ner sej och riktigt gosa in sej!
I morse vakna han strax före 08 och sjölvklart blev de mys och bus i sängen. Tillslut tyckte Elton de var nog och gav oss kläderna, drog oss i fingrarna och peka att vi skulle kliva upp :) Haha!
Efter frukosten tog vi och slog på musik, Elton snurra runt och dansa järnet! :) Bädda rent i sängrana, dammtorka alla rum, vek tvätt och tvätta lite till. Elton är så himla hjälpsam, han hjälper till med allt och tycker de är jättekul! Jag tycker de är viktigt att han hjälper till oxå (självklart måste han inte hjälpa till), att han lär sej, tills han blir äldre och verkligen förstår.

Nu ligger Prins Elton och sover :) Han fick lite gröt och sedan somna han ganska fort. När han vaknar, ska vi fixa lite lunch och sedan ska vi klä på oss och gå ut i solen! Så härligt väder i dag, solen lyser och termometern visar +0,1 (i skuggan)! Minns inte sist de var +..

I dag kommer Martin och Gina, vi ska käka middag innan Martin tar flyget till Göteborg igen! Martin fick bestämma, så de blev schnitzlar (vilket han älskar!). Blir nog både strips och ris, då alla vill ha olika ;) Och massa vitlökssallad, mums!
 

Tiden har gått fort, ändast 3 dagar kvar!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jaså! Vad skulle han ha för den när ni tänkte köpa den?

Ja du. Vad har vi gjort. Vi började med att riva ur tapeten i badrummet för att göra om. Sedan så målade vi den, eftersom vi älskar svart så målade vi den svart och satte in ett snyggare handfat. Men efter ett tag då bestämde vi oss för att vi inte ville ha svart längre. Så nu vet vi inte vad vi ska göra. Vi har köpt golv ett grå,svart klinkers golv som vi ska lägga så fort vi fått tag i en klingerskärare. Men dem är så j*vla dyra så det är inge kul. Så toaletten får vänta. Sedan så har vi tapetserat hallen med en fondvägg och sedan lite chokladaktig färg på dem andra väggarna :) och bytt lister. I sovrummet har vi tapetserat grått och sedan en svart fondvägg med silverblommor typ. Och slitit ur garderoberna. Vi har lagt nytt golv och ställt in svarta lackbyråer där garderboerna var innan och lagt golv på väggen så det blir en liten hörna typ. Jätte svårt att förklara men ska lägga ut bilder sedan och visa lite hur vi bor:P I köket har vi målat, och sedan tapetsera en fond vägg. Ja det såg du ju på bilden. Målat taket i badrummet. Lilla rummet var ju nytapetserad 06 så det behövdes ju inte göras något :) Men vi har ju kanske inte gjort om så mycket. Inga större renoveringar. Ska ju göra om köket snart, bara vi kan bestämma oss hur :P

Hur stor lägenhet bor ni nu i?

2010-02-07 @ 20:30:50
URL: http://mammaangiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0