Storhandla


I går efter att vi hade fikat med morfar, for vi på Birsta och storhandla. Först var vi på Birsta City och fixa Ginas present (blev inte de vi tänkt, då de var slut. Men de blev nog bra tillslut ändå!). Innan vi hann börja handla, tog Elton och bajsa. Trodde jag, men de hade han inte.. Men, när vi bytte blöja, kasta Elton sina byxor i handfatet och jag hade kranen på.. Och då vår gamla skötvästa gått söner (andra skötväskan för den delen..), hade vi bara en provisorisk. Självklart hade vi inga extra byxor där! Så, med en halvnaken Elton fick vi springa och köpa nya byxor :) Haha! När vi ändå var i farten fick han tre byxor. 
Sedan slängde vi i oss en korv innan vi fixa Bolaget, Coop och Willys. Elton ville ha allt, verkligen allt. Peka och smacka! :)
Vi kom inte hem förrän 20. Då hade Elton fått nog och ville inte alls vara med. Dessutom hade han bajsat utan för, på ny byxorna och allt.. Så de fick bli en dusch, men Elton var på tok för trött för de. Tillslut blev de glada miner, då vi plocka fram badbaljan! :)
Ingen gröt fick jag i han häller, utan han skulle promt ha en macka. Han fick iaf i sej nått! 20:30 låg i i sängen alla tre och somna. 01 klev Roger upp och stängde av tv:n, såg att de stog 2-2 i damernas curlingfinal och släckte lamporna. Jag vakna till vid 04 och var superpigg, jag somna tack och lov om! Man kan ju inte kliva upp mitt i natten..
Elton vakna inte förrän 07:30, då hade vi sovit 11 timmar, allihopa! Haha :)

Nu på förmiddagen har vi hunnit med mysfrukost, bädda rent i sängarna, tvätta, hängt och vikt tvätt, dammtorka, dammsuga och skurat (har vardagsrummet kvar, så de ska göras nu!). Skönt att ha de gjort!

Elton ligger och sover, Roger står vid spisen och gör köttfärssås och jag sitter här, i morronrocken och allt. Precis som de ska vara! ;)
Roger ska snart åka till Choppa och kolla på hockey. När han kommer hem, ska jag göra mej i ordning för att åka till Jennie! :) Hon smsa förut och fråga vad jag skulle göra i kväll och bjöd mej dit! Och så får de :) Hon skulle tillomed fixa Bolaget, då jag inte hinner. Tack Jennie!
Ska bli så kul att ses, var jättelånge sedan vi sågs. Och de blir alltid roligt när de bara blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0