Bra


Natten har faktiskt varit bra här hemma, bästa på länge! Jag kom dock inte i säng förrän efter 24.. Så när Elton vakna innan 07 i morse, var jag inte allt för pigg ;) Men, Roger var fortfarande hemma. Så vi hann pussas och kramas innan han gick!

Elton har ätit superbra på morronen! När han vakna ville han ha en banan och mjölk, åt hela och drack en hel pipmugg med mjölk. Och inte var de nog med de, utan han åt även en hårdbrödmacka med ost och drack ett glas med jos.
När Roger kom hem på fika klockan 09, åt han en halv hårdbrödmacka, massa tonfisk och drack mjölk! Han tar nog igen för hela veckan, då han knappt ätit nått alls :)

Fönstergubbarna skulle komma hit i dag och fixa de som som var fel (de drog i båda balkongdörrarna) och självklart kommer dom hit sent. Så Elton var supertrött! Men dom skulle ju borra och de hade Elton aldrig kunnat sovit egenom.
Men nu har dom varit här, gick fort när dom väl kom. Så nu sover prinsen! Tänkte lägga han i hans säng, men så peka han på våran.. Han somna direkt, utan en protest! :)

När Elton vaknar ska vi fixa lite lunch och förhoppningsvis är morfar här då, så vi kan äta tillsammans. Sedan ska vi och handla! Är en massa som ska handlas i dag. Ginas present ska oxå inhandlas, hon fyller ju 18 på Måndag! :)

Men nu ska jag slänga mej raklång på soffan och läsa bok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0