Utan tutten!


Igår kväll var de segt att somna för prinsen, tror han prata om allt och inget, hur länge som hellst. Går finfint utan tutten, men ibland frågar han om den, speciellt på kvällen. Men efter att vi pratat ett bra tag, somna han som en klubbad säl! Kommer nog gå skitbra dehära - jag hoppas de! Han har inte grinat en gång på kvällen, efter tutten, bara frågat.

Nu är prinsen hos gammelfarmor och gammelfarfar - han ville promt åka dit, så Moff skjutsa dit han! Trodde att han skulle ha gett sej nu, då vi har varit i skogen mest hela dagen och plockat massa lingon. Men han kör nog hårt med farmor och farfar nu ;) Vet en som kommer somna gott ikväll iaf! 

Vi har haft superfint väder i dag, perfekt skogen-väder! Hitta massa lingon och Elton har varit supserduktig. Fikat, surrat och haft en kanondag! 
Nu håller vi på att koka lingonsylt och rensar bären - kommer bli musmigt sedan! 

Har varit en skön vecka hemma i Ljunga, behövde de! Får se när vi far hem, men skulle tror att de blir på Söndagkväll kanske. Roger ska ändå på begravning i morron (han far i natt och kommer hem på Fredagnatt), sedan har han match på Lördagförmiddag, efter den ska han bara hem och duscha - sedan har dom "mekardag" på jobbet (en ursäkt för att få dricka öl tillsammans, haha). Antar att han kommer ligga hela Söndagen oxå - så vi kan lika gärna bli kvar här! :) 

Nu kallar lingonen, Momma och Moff!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0