Fredagsmys & jobbhelg


Igår var jag och Elton ledig på dagen, medans pappa Roger var på begravning. Sedan byttes vi av - pappa kom hem och jag for på jobbet för att stänga. Var superlugnt på Birsta igårkväll..

När jag sluta, stod mina prinsar utanför och väntade på mej - åh, så underbart att slippa stå i regnet och vänta på bussen, utan busskur!
När vi kom hem fixa vi fram lite chips och tände ljus. Pojkarna hade tillomed plockat ihop här hemma och disken var tagen, lyx! Så vi kunde gott parkera rumporna i soffan, framför lite barnprogram och slutet på Idol, när prins Elton somnat. Innan vi kröp ner i sängen, såg vi säsongens sista SOA.. Jobbigt att vänta så länge tills nästa! ;)

Nu håller jag på att fixa lunch, måste även fixa middag, då jag har långdag på jobbet idag. Jobbar nämligen 11-20, vi har ju extra öppet på Lördagarna fram till jul nu! Hoppas på mycket folk, så dagen går fort och att vi har mycket att göra - de älskar jag! :)
Prinsarna ska på match, Gina ska passa Elton medans Roger spelar. Sedan vet jag inte vad dom har för planer för dagen.

Även i morron väntar jobb, dock bara några timmar - men de känns nog rätt okej, efter den här dagen, skulle jag kunna tänka mej ;)

Nu väntar te och mina mediciner - sedan duschen och arbetskläderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0