Nässelutslag



Jättedimmigt var de ute, vi såg inte ens dagis :)

Igår när vi vakna, var de -10. Så vi tog vagnen och stoppa ner Elton i åkpåsen, vamt och mysigt!
Medans Elton var på dagis tog jag och städa, diska och tvätta. Så skönt när de är gjort, iaf de värsta! Småstäda gör man ju hela dagarna typ..

När vi kom hem från dagis börja vi med maten direkt, för när pappa kom hem åt vi och sedan skulle vi in till stan. För Elton skulle nämligen till tandläkaren, vilket jag hade glömt..



Gick sådär hos tandläkaren, måste jag säga. Elton börja grina så fort vi kom in mot rummet och när tandläkaren (som förövrigt var en kvinna, med fula tänder och noll barnkänsla!) tog på sej handskarna, för att kolla i munnen, brast de totalt! Elton vägra öppna munnen.. Tillslut stoppa hon in fingrarna i munnen på han, medans han grina. Bra första tandläkarbesök? Hmm..
Men jag och Roger försökte prata positivt och berämma han, så när vi skulle gå var de rätt okej ändå!


De började ganska litet, men växte snabbt! Först var de bara på överarmen, men när vi for in, var de ända ner på handen och runt om armen. Läskigt vad fort de gick!

När vi kom hem, skulle Elton få bada. då ser jag nått konstigt på armen och fråga Roger vad de var, då han stod brevid Elton. Elton var knallröd och hade fått några utslag på ena överarmen och var skållhet där!
Efter ett samtal till sjukvårdsupplysningen, kom vi fram till att de nog var Nässelutslag. Men att vi mer än gärna fick komma in och kolla vad de var! Och när (höns)pappa fick bestämma, packa vi på overallen och for in till stan, igen (dom ligger dörr i dörr, med tandläkaren).
Vi fick träffa en underbar sköterska, som hade så himla bra hand om Elton (och då tänkte vi extra mycket på tandläkaren..). När läkaren kom in, trodde jag och Roger att han skämta och fjanta sej, så vi höll på börja skratta. Men de visa sej att han var så, haha! Han slina med hela ansiktet, så han inte såg nått och skratta som en seriefigur. Han hade dessutom byxorna uppdragna till armhålorna. Ja, vilket läkare!
Även han kom fram till att de var Nässelutslag! Så Elton fick nått flytande, som var snabbverkande. Han tog allt själv, med spruta, utan en grimas. Sköterskan blev väldigt imponerad och mamma växte 2cm av stolthet! Mamma och pappas lillaprins!

Strax före klockan 21 var vi hemma, Elton tröttare än tröttast! Mamma och pappa likaså.. Klockan 22 låg även vi i sängen!

I morse när vi vakna, var alla utslag borta!


Kommentarer
Postat av: Carola

När Elton fick nässelutslag, hade han hög feber då?? Våran son Leo har haft nu hög feber i nån dag och igår kväll såg vi likadana utslag som Elton hade på armen. Vi ska in och kolla idag om de. Men hade Elton hög feber??

2010-11-19 @ 07:14:38
URL: http://familjennaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0